ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
AVClub Fanatic
Όχι, δεν έχω multiview. Μόνο τον 831 έχω. Θα ξαναδοκιμάσω.
πολυ πιθανο να μην δουλευει ακομα η υπηρεσια.
Όχι, δεν έχω multiview. Μόνο τον 831 έχω. Θα ξαναδοκιμάσω.
Η να χρειάζεται κάποιος χρόνος να σταλεί το update Δημήτρη. Λέω τώρα. ..:smile:
Χρειαζεται επικοινωνία με την εταιρία για να σταλεί μήνυμα σαν ενεργοποίηση της υπηρεσίας καθώς η αναβάθμιση είναι σε πιλοτικό στάδιο
μολις επικοινωνησα! και μου το έφτιαξαν
Εγώ παιδιά προσπάθησα οπως λέτε παραπάνω αλλα τίποτα . Το reset το πατάμε μια φορά και το αφήνουμε ή συνέχεια για κάποια δευτερόλεπτα ?
Εδωσα την εντολη για αναβαθμιση το πρωι απο τη δουλεια. Το μεσημερι που ηρθα σπιτι δοκιμασα ενα στικακι 8G kingston που ειχα σπιτι
Μολις εβαλα το στικακι το ειδε αμεσα και ζητησε να το φορμαρει. Το εκανα τρεις φορες. Μολις εφτανε στο τελος εβγαζε ξανα την καρτα για φορματ.
Σκεπτομαι ισως αν εγινε η αναβαθμιση να μην εγινε επανεκινηση. Του παταω ενα reset και ω του θαυματος με την πρωτη εγινε το φορματ μια χαρα και εβγαλε και μυνημα οτι τωρα το usb μπορει να χρησιμοποιηεθι για timeshift.
Δοκιμαζω αμεσως. Δουλευει μια χαρα. Εκανα pause 5 λεπτα. Meta πατησα play και επαιξα κανονικα οτι ειχε κρατηθει. Δεν το ειδα ολο πατησα stop και το προγραμμα γυρισε σε real time.
Αν το φτιαξουν και για εγγραφη θα τους βγαλω το καπελο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.