NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Θεωρώ ότι είναι ποιο χρήσιμη η θύρα για το timeshift πόσο παραπάνω μάλιστα όταν θα επιτραπεί να κάνει και εγγραφές.
Μην ξεχνάμε πως έχουμε ένα δέκτη που η δουλειά του προορίζετε για λήψη δορυφορικών καναλιών.
Τώρα αν κάποιος δεν έχει άλλη λύση για τα επίγεια και είναι απαραίτητο τι να πω

υπαρχει προοπτικη για εγγραφες..?

Καλησπέρα παιδιά μιά βοήθεια παρακαλώ. Στο myaccount που είναι η επιλογή για αποστολή σήματος αναβάθμιση? Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα παιδιά μιά βοήθεια παρακαλώ. Στο myaccount που είναι η επιλογή για αποστολή σήματος αναβάθμιση? Ευχαριστώ πολύ.

στην γαλαζια μπαρα

εξυπηρετηση και υποστηριξη>τεχνικες ρυθμισεις

Λοιπόν εντυπώσεις . Σταθερό πολυ , έκανα αναβάθμιση μεσο του my account , δοκίμασα φλασάκι transcend 8gb λειτούργησε άψογα ( πολυ καλη φάση ) ,ελπίζω και σε εγγραφές στο μέλλον . Το μόνο μείων που βρήκα ειναι όντως δεν σε αφήνει να ταξινόμησης τα κανάλια οπως θέλεις εσυ (μεγάλο μείων ) . Θέλει λίγο συνήθεια το μενού αλλα δεν ειναι πρόβλημα .αυτα απο εμένα

Δε ξέρω σε σας τι γίνεται αλλά μετά την αναβάθμιση η ποιότητα των καναλιών δεν είναι και τόση καλή, δεν παρατηρήσατε κάτι στην ποιότητα χρωμάτων;

Δε ξέρω σε σας τι γίνεται αλλά μετά την αναβάθμιση η ποιότητα των καναλιών δεν είναι και τόση καλή, δεν παρατηρήσατε κάτι στην ποιότητα χρωμάτων;

στην εικονα(και καλα που μου το θυμισες)βλέπω ενα ξεθωριασμα στο μαυρο,το οποιο κανει μπαμ στην αλλαγη καναλιων,αλλα και στις μαυρες μπαρες πανω κατω σε ταινια με στενομακρο καδρο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

αστα φιλε, εγω νομιζα πειραξε κατι το μωρο κατα λαθος και χαλασε τις ρυθμισεις της tv ,τελικα υπαρχει και σε αλλους αυτο το ξεθωριασμα το οποιο το καταλαβαινεις απο την πρωτη ματια, ειδικα αν εχεις καλη τηλεοραση βγαζει ματια
edit το ξεθωριασμα υπαρχει και μεσα στην εικονα και οχι μονο στις μαυρες μπαρες , αληθεια υπαρχει τροπος να γυρισω στην προηγουμενη εκδοση ?

Δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτό γιατί είναι σε crt o δικός μου. Θα δω αύριο μήπως τον φέρω στην LG, αλλά μου κάνει εντύπωση.

αστα φιλε, εγω νομιζα πειραξε κατι το μωρο κατα λαθος και χαλασε τις ρυθμισεις της tv ,τελικα υπαρχει και σε αλλους αυτο το ξεθωριασμα το οποιο το καταλαβαινεις απο την πρωτη ματια, ειδικα αν εχεις καλη τηλεοραση βγαζει ματια
edit το ξεθωριασμα υπαρχει και μεσα στην εικονα και οχι μονο στις μαυρες μπαρες , αληθεια υπαρχει τροπος να γυρισω στην προηγουμενη εκδοση ?

οχι δεν νομιζω οτι μπορεις να γυρισεις πισω...

Δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτό γιατί είναι σε crt o δικός μου. Θα δω αύριο μήπως τον φέρω στην LG, αλλά μου κάνει εντύπωση.

θα το διακρινεις αμεσως.το μαυρο ειναι ξεθωριασμενο.
σε εμενα τουλαχιστον στην 32αρα samsung στο δωματιο που εχει καλο μαυρο,κανει μπαμ...:HTEHETH63:

υπαρχει θεμα φιλε bykrie ,βαζω digea και η εικονα ειναι τελεια οπως πρωτα, γυριζω σε καναλι digea στον δεκτη nova και η διαφορα ειναι αισθητη,τωρα που βλεπω στο cinema 2HD η εικονα ειναι χαλια , πιστευω οτι δεν ειναι μονο δικο μου θεμα ,με hdmi το εχω συνδεδεμενο, 46αρα tv εχω την samsung f6500, δεν της ξεφευγει τιποτα

εκανα την αναβαθμηση με χειροκινητο τροπο, με την τριτη προσπαθεια ξεκινησε η αναβαθμηση κατεβασε μια παλια βερσιον εβγαλε το σφαλα και μετα κατεβασε την καινουρια και τωρα ο δεκτης τρεχει με την νεα αναβαθμηση και βλεπω οτι δεν κολαει το κοντρολ στις αλλαγες των καναλιων και τις εναλλαγες του καρτελων στο μενου. Δεν εχω κανονικη συνδρομη νοβα αλλα εβαλα κωδικο απο το θεμα και βλεπω το νοβασπορ 1 και το αλλο καναλι με τις ταινιες

υπαρχει θεμα φιλε bykrie ,βαζω digea και η εικονα ειναι τελεια οπως πρωτα, γυριζω σε καναλι digea στον δεκτη nova και η διαφορα ειναι αισθητη,τωρα που βλεπω στο cinema 2HD η εικονα ειναι χαλια , πιστευω οτι δεν ειναι μονο δικο μου θεμα ,με hdmi το εχω συνδεδεμενο, 46αρα tv εχω την samsung f6500, δεν της ξεφευγει τιποτα

οντως η εικονα εχει χαλασει και δεν βλεπω στις ρυθμισεις να εχει κατι για να διορθωθει. Σαν να εχει σκοτεινιασει λιγο η εικονα και εχει γινει λιγο ποιο θολη

Έκανα και εγώ την αναβάθμιση και παρατήρησα ότι ο δέκτης ενώ είναι σβηστός κάνει ξαφνικά από μόνος του εκκίνηση αναβοσβήνοντας τα 2 πρώτα λαμπάκια και μετά ξανασβήνει χωρίς να προλάβει να δώσει εικόνα. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος; Μήπως πρέπει να αλλάξω κάποιες ρυθμίσεις;

οντως η εικονα εχει χαλασει και δεν βλεπω στις ρυθμισεις να εχει κατι για να διορθωθει. Σαν να εχει σκοτεινιασει λιγο η εικονα και εχει γινει λιγο ποιο θολη

πρεπει να βρεθει τροπος να περασουμε την παλια εκδοση, διοτι αν δε βγει καποιο update στα κοντά τι θα κανουμε? πολυ σωστα τα λες μεσα απο τον δεκτη δεν εχει να ρυθμισουμε κατι

πρεπει να βρεθει τροπος να περασουμε την παλια εκδοση, .....
Αυτό το ξεχνάμε. Οτι και να κάνεις θα πάρεις την νέα αναβάθμιση εκ νέου.
Πάντως το απόγευμα θα τον βάλω δίπλα στον 865 στην LG και θα έχω τη δυνατότητα άμεσης θέασης και από τους 2 δέκτες να δω διάφορες.

Δοκίμασες να "παίξεις" με τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης; Ίσως πρέπει να φτιαχτούν εκ νέου.

μπαα..δεν ειναι θεμα ρυθμισεων Σερα.
υπαρχει ενα ξεθωριασμα γενικο στην εικονα και δεν ερχεται με ρυθμισεις της τηλεορασης.

Έκανα και εγώ την αναβάθμιση και παρατήρησα ότι ο δέκτης ενώ είναι σβηστός κάνει ξαφνικά από μόνος του εκκίνηση αναβοσβήνοντας τα 2 πρώτα λαμπάκια και μετά ξανασβήνει χωρίς να προλάβει να δώσει εικόνα. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος; Μήπως πρέπει να αλλάξω κάποιες ρυθμίσεις;

αυτο εχει σχεση με τις Περιβαλλοντικες ρυθμισεις (στο προηγουμενο λογισμικο) απενεργοποιησε τις

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Θέλει ρύθμιση το ρυθμιστικό της φωτεινότητας στην τηλεόραση σου.
Αν ισχύει αυτό που λες, σημαίνει ότι πριν ο δέκτης έβγαζε το μαύρο στο 0 και τώρα το πήγαν στο 16 (που είναι και το σωστό).

αυτο εχει σχεση με τις Περιβαλλοντικες ρυθμισεις (στο προηγουμενο λογισμικο) απενεργοποιησε τις

Δεν κατάλαβες , δεν είναι αναμμένος και σβήνει, είναι κλειστός και προσπαθεί να κάνει εκκίνηση χωρίς να κάνει στο τέλος. Στις περιβαλλοντικές ρυθμίσεις έχω ΠΟΤΕ και ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ. Χρειάζεται κάτι άλλο να βάλω;

Status
Not open for further replies.