NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Θέλει ρύθμιση το ρυθμιστικό της φωτεινότητας στην τηλεόραση σου.
Αν ισχύει αυτό που λες, σημαίνει ότι πριν ο δέκτης έβγαζε το μαύρο στο 0 και τώρα το πήγαν στο 16 (που είναι και το σωστό).
Έχεις δίκιο, μειωσα την φωτεινότητα και ζωντάνεψαν τα χρώματα, ευχαριστώ πολύ φίλε

Έβαλα και εγω το καινούργιο firmware, όλα είναι όπως τα αναφέρετε, αλλά απ' ότι βλέπω δεν υπάρχουν πουθενά οι ρθυμίσεις για το internet (ip, gw κλπ). Απλά αναφερει ότι έχει σύνδεση με router.
Να υποθέσω ότι θα ενεργοποιηθει κάποιο sub-menu στο μέλλον;

οκ κ εγω έκανα την αναβάθμιση μεσω myaccount αλλά μια ερώτηση
κάποιος φίλος ποσταρε φωτο του νέου λογισμικού με logo του καναλιού που έβλεπε...Ξέρει κάποιος λεπτομέρειες πως να το κάνουμε αυτό?

οκ κ εγω έκανα την αναβάθμιση μεσω myaccount αλλά μια ερώτηση
κάποιος φίλος ποσταρε φωτο του νέου λογισμικού με logo του καναλιού που έβλεπε...Ξέρει κάποιος λεπτομέρειες πως να το κάνουμε αυτό?

κανονικα στο βγαζει κατω αριστερα στην μπλε μπαρα.
μηπως θελει ενα ρισετ για να συνελθει?

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

υπαρχει θεμα φιλε bykrie ,βαζω digea και η εικονα ειναι τελεια οπως πρωτα, γυριζω σε καναλι digea στον δεκτη nova και η διαφορα ειναι αισθητη,τωρα που βλεπω στο cinema 2HD η εικονα ειναι χαλια , πιστευω οτι δεν ειναι μονο δικο μου θεμα ,με hdmi το εχω συνδεδεμενο, 46αρα tv εχω την samsung f6500, δεν της ξεφευγει τιποτα

Φίλε dimtz, συνδρομητής nova κι εγώ, πήρα την αναβάθμιση πρίν λίγες μέρες στον δέκτη μου και τυχαίνει να είμαι κάτοχος της ίδιας τηλεόρασης (samsung f6500).

Παρατήρησα κάποια ζητηματάκια μέσω της σύνδεσης του HDMI στη φωτεινότητα, contrast κλπ και με update στο λογισμικό της τηλεόρασης, λύθηκαν όλα.

Ο δέκτης είναι αργός και τις περισσότερες φορές δεν πιάνει με την πρώτη τις εντολές του τηλεχειριστηρίου μετά την αναβάθμιση. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή να πάρω την εξυπηρέτηση πελατών;

Μετα απο λιγη ενασχοληση με το νεο λογισμικό (force installed, δεν ρισκαρω και στους 2 δεκτες..) εχω μάλλον αρνητική αποψη. Ο χρονος εκκινησης ειναι ιδιος, ίσως ελαχιστα μεγαλυτερος. Το γνωστο θεμα με τα αγαπημενα. Μετα απο cold start, παει στην λιστα Nova και όχι στα αγαπημενα οπου και ηταν. Η πλοηγηση στο tv guide δεν κολλάει, αν και μου εμφανιζει μια ενοχλητικη καθυστερηση η οποια κανει τον δεκτη να φαινεται αργος. Η γραμματοσειρά του επισης ειναι μικροτερη απο πριν και όχι τοσο ευδιακριτη με μια ματια. Τελος το zapping εντος tv guide σε βγαζει σε πληρη οθονη (ενοχλητικό..). Πλεον το διπλο ΟΚ δεν επιτρεπει απλη υπενθυμιση ή και αλλαγη καναλιού. Επίσης δεν επιτρεπεται πλεον η αλλαγη του timezone για το EPG..

Edit: Μολις διαβασα οσα γραψατε και οι μπαταριες στο τηλεκοντρολ δεν αλλαξαν κατι.

Βρε λες; Και απλά να έπεσα στην περίπτωση επειδή στο ενδιάμεσο μπήκε η αναβάθμιση;

Μιας και το διάβασα πίσω άπο μέλος μας ότι είχε αργή απόκριση του κοντρόλ, κι έπειτα έγραψε ότι ήταν θέμα μπαταριών.

Last edited:
Σχετικά με το χρόνο ανταπόκρισης εντολών από το χειριστήριο,μπορώ με βεβαιότητα να πω το εξής...
Όλες οι εντολές εκτελούνται γρήγορα εκτός από μία.Όταν πατάμε το κουμπί TV GUIDE,η εντολή δεν ανταποκρίνεται άμεσα.Δείχνει κάπως,να το πω,σαν να περιμένει να φορτώσει σελίδα από browser.Κάπως έτσι.Σε σημείο που αν δεν το ξέρεις,ξαναπατάς το ίδιο κουμπί για να πάρει την εντολή.Φυσικά δεν χρειάζεται να ξαναπατήσεις κουμπί,απλά περιμένεις να εκτελεστεί η εντολή με το πάτημα του κουμπιού αυτού.
Επίσης εξακολουθώ να έχω θέμα με το time shift.Μάλιστα,δοκίμασα πριν από λίγο με ένα φλασάκι 16gb που είχα δοκιμάσει στην αρχή,αλλά τώρα μου λέει ότι πρέπει να βάλω μεγαλύτερο από 8gb!

Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Φίλε dimtz, συνδρομητής nova κι εγώ, πήρα την αναβάθμιση πρίν λίγες μέρες στον δέκτη μου και τυχαίνει να είμαι κάτοχος της ίδιας τηλεόρασης (samsung f6500).

Παρατήρησα κάποια ζητηματάκια μέσω της σύνδεσης του HDMI στη φωτεινότητα, contrast κλπ και με update στο λογισμικό της τηλεόρασης, λύθηκαν όλα.

ευχαριστω φιλε για την ενημερωση, την εκανα την αναβαθμιση εκανα επαναφορα εικονας στην προεπιλογη αλλα παλι ειχε θεμα, εκανα χειροκινητα την διαδικασια μειωσης φωτισμου εικονας και ολα οκ, ειναι θεμα του δεκτη nova και οχι της tv, στον δεκτη της tv στα digea ειναι μια χαρα η εικονα χωρις να πειραξω κατι, εχουν και αλλοι θεμα και οχι μονο εμεις με την 6500, ισχυει αυτο που ειπε ο φιλος @petasis

Άλλαξα μπαταρίες, ξανά έστειλα αναβάθμιση από τη δουλειά μέσω my account - αν πήγε - τίποτα. Πήρα την εξυπηρέτηση πελατών, προσπαθούσα πατώντας το μενού για 8 δευτερόλεπτα, βελάκι αριστερά, ΟΚ από την πρόσοψη κάτι να κάνω, ο δέκτης δεν το κατάφερνε. Του έκανα ένα reset όπως μου είπε, δεν έφτιαξε αλλά παρατήρησα ότι όταν άλλαζα κανάλια με το Ρ+ Ρ- ότι αλλάζει στιγμιαία το χρώμα του power led σε πορτοκαλί όποτε ο υπάλληλος της υποστήριξης αποφάσισε να μου στείλει τεχνικό να ελέγξει τον δεκτή και το τηλεχειριστήριο...

μετα την αναβάθμιση στο μπουκέτο public υπάρχουν μόνο 361 κανάλια και από αυτά τα περισσότερα είναι κλειδωμένα γιατί, μήπως γνωρίζετε αν μπορούμε να πιάσουμε περισσότερα..

Μωλις την έκανα και εγώ μήπως ξέρει κάποιος αν πρεπει να είναι ο ήχος στο dolby η στο stereo pcm για 5.1? Στο dolby ετσι

Διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα επειδη ειχα ενα θεματακι με συσκευη αποστολης σηματων τηλεχειρισμου στον 831 ( αμεσως μετα την αναβαθμιση ο δεκτης δεν δεχεται πλεον σηματα τηλεχειρισμου απο sender), Με βασει αυτα που ακουω για την καθυστερηση του τηλεχριστηριου να δωσει εντολες (ο αισθητηρας καθυστερει να δωσει το σημα εσωτερικα) υπαρχει θεμα . Καλον ειναι να το δουν οι υπευθυνοι σχεδιασμου του κωδικα .

Δεν πρεπει να ειναι θεμα με το τηλεχειριστηριο αλλα αποκρισης της εντολης απο τον αισθητηρα του δεκτη. Σε καθε περιπτωση το χειριστηριο στελνει καονικα σημα

Status
Not open for further replies.