NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Επειδή την πέρασα και εγώ και δεν τρελένομαι ιδιαίτερα , με εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλάζει κάτι ?

Προφανώς εννοεί την αναφορά στο στιγμιαίο κόλλημα εικόνας.
Διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος για εργοστασιακες ρυθμίσεις.

Σε αρκετες περιπτώσεις γνωστών μου μετα την επαναφορά έστρωσαν τα όποια προβληματάκια είχαν...
Δεν χανετε τίποτα να το δοκιμάσετε

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Τι πράγμα είναι αυτό με τον από αποκωδικοποιητη.
Τρίτη φορα σήμερα ενώ πατάω να αλλάξω κανάλι μένει ανοιχτό το πράσινο που σημαίνει ότι είναι ανοιχτός. Aλλα ανάβει και μένει αναμμένο και ένα κόκκινο από διπλα (αυτό που είναι ανάμεσα στο πράσινο και στο φάκελο)
Και ενώ είναι αναμμένα και τα δυο δεν ανταποκρίνεται κανένα κουμπί από το τηλεκοντρολ ούτε από τον αποκωδικοποιητη,
είναι νεκρά όλα, και αναγκάζομαι να τον βγάζω από το ρεύμα
Εχει τύχη σε κάποιον κάτι ανάλογο?

Re: Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Αν κατάλαβα καλά αναφέρεσαι στο δέκτη υπερύθρων.
Είτε κόλλησε κάποιο πλήκτρο στο τηλεκοντρόλ, είτε κόλλησε ο δέκτης. Βγαλε τις μπαταρίες από το τηλεκοντρόλ, αν συνεχίζει να είναι κόκκινο, reset τον δέκτη ή, καλύτερα, εργοστασικές ρυθμίσεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Ναι αυτό το λαμπάκι είναι από το δεκτη υπερυθρων.
Τον έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, έβγαλα και της μπαταρίες το απόγευμα που μου το ξανακανε αλλα τίποτα.
Τον έβγαλα από το ρεύμα και επανήλθε,προς το παρόν...

Ευχάριστω που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις πάντως.

Σε κάθε αναβάθμιση λογισμικού πάντως, γενικά ισχύει ότι χρειάζεται η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις για να "κάτσει" καλά η αναβάθμιση.

Εγώ πάντως έχω παρατηρήσει ότι κολλήματα κάνει ο δέκτης είναι από την στιγμή που έβαλα το στικάκι. Στην αρχή είχα ένα toshiba 8gb έτρωγε κολλήματα που και που. Βάζω ένα Kingston 16gb με read/write 90/30 τα ιδια. Πιστεύω ότι ακόμα στο timeshift έχει bugs και θα πρέπει ακόμα να περιμένουμε 2-3 αναβαθμίσεις για να στρώσει.

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Eμενα μου έχει βγάλει 2-3 φορες μήνυμα.
O αποκωδικοποιητης σας ενδεχεται να μην
λειτουργεί σωστά. Ελέξτε τη μονάδα εξωτερικού δίσκου η βάλτε μια άλλη με μεγαλύτερη χωρητικότητα
Εντωμεταξυ έχω βάλει ένα SanDisk Cruzer 16GB που έχουν προτείνει από το support
Τώρα δεν ξέρω αν οφείλεται σε αυτό τα κολλήματα που τρώει

αυτο το εικονίδιο του συνδετήρα που βγαζει σε ορισμένα προγραμματα τι είναι?

αυτο το εικονίδιο του συνδετήρα που βγαζει σε ορισμένα προγραμματα τι είναι?

Ο συνδετήρας υποδεικνύει σειρά.
Είναι καλό σαν ιδέα, αλλά είναι ακόμα σε άγουρο στάδιο.
Θα πρέπει να επεκταθεί ως εξής:
Στις γλυκανάλατες ταινίες να βγαίνει η φάτσα της Τζούλια Ρόμπερτς.
Στις κοινωνικές της Μέριλ Στριπ.
Στα γουέστερν να πυροβολεί ο Κλιντ Ίστγουντ.
Στα γκανγστερικά να πνίγει κάποιον ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.
Στις σεξοκωμωδίες να φαίνεται η Κάμερον Ντίαζ.
Στις τσόντες η Τζούλια Αλεξανδράτου.
Πάμε στα αθλητικά τώρα:
Στο ελληνικό πρωτάθλημα να βγαίνει η φάτσα του Μαρινάκη.
Στο γαλλικό του Πλατινί.
Στο μποξ να κοπανάει ο Τάισον τον Φρανκ Μπρούνο.
Στο στίβο να τρέχει ο Κεντέρης.
Στο μπάσκετ να κάνει αιρμπολ ο Σπανούλης.
Δουλεύω τα ντοκυμαντέρ τώρα και θα επιστρέψω με ολοκληρωμένες προτάσεις που θα υποβάλλω στο ***nova official support***,
κάπως έτσι λέγεται, και θα επανέλθω...:beatnik2:

Με επαναφορά εργοστασιακων φαίνεται ότι λειτουργεί σωστά το τηλεκοντρόλ

O συνδετηρας ειναι για να σου δειξει πως μπορεις να ορισεις ομαδικη υπενθυμιση για ζαπινγκ, κάθε φορά που υπαρχει στο EPG το συγκεκριμενο προγραμμα.

Παρατήρησε κανεις πως εβγαλαν απο το site της Νοβα την ενημέρωση για την διαδικασία της αναβάθμισης για τους 831 δέκτες; Εγινε για καποιο λόγο; Η αναβαθμίστηκαν ολοι και δεν υπαρχει λόγος να υφίσταται;

Μα έτσι και αλλιώς η αναβάθμιση στέλνονταν καθημερινά στις κάρτες. Είτε από το site είτε από κάρτα η αναβάθμιση θα γίνει.

Λέω τώρα.... :smile:

Η αλήθεια είναι πως ο δέκτης δεν ανταποκρίνονταν σωστά με την πιο απλή αναβάθμηση που είχε, τώρα με την τελευταία έχει βαρύνει κάπως και ξεκινήσαν απίστευτα κολλήματα.
Σκευτείτε τι παράπονα θα έχουν ακούσει στα τηλεφωνικά κέντρα από τον κόσμο.

Παρατήρησε κανεις πως εβγαλαν απο το site της Νοβα την ενημέρωση για την διαδικασία της αναβάθμισης για τους 831 δέκτες; Εγινε για καποιο λόγο; Η αναβαθμίστηκαν ολοι και δεν υπαρχει λόγος να υφίσταται;

επισης εχουν αλλαξει λιγο την σελιδα στον εξοπλισμο και στην παροσιαση νοβα καναλιων. αλλα ουτε λογος για κατι νεο. μακρυα απο μας τετοια πραγματα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η αλήθεια είναι πως ο δέκτης δεν ανταποκρίνονταν σωστά με την πιο απλή αναβάθμηση που είχε, τώρα με την τελευταία έχει βαρύνει κάπως και ξεκινήσαν απίστευτα κολλήματα.
Σκευτείτε τι παράπονα θα έχουν ακούσει στα τηλεφωνικά κέντρα από τον κόσμο.

ματ τα παιδια εδω λεγαν οτι δεν βαρυνε αλλα το αντιστροφο

Status
Not open for further replies.