Γειά σας σήμερα έβαλα καινούργιο πιάτο με 6 lnb ... και για diseqc χρησιμοποιησα αυτο: http://www.aliexpress.com/item/Freeshipping-GD-81E-8x1-DiSEqC-Satellite-LNB-Switch/1022403796.html
σε έναν δέκτη δουλεύει οκ ... αλλα δεν μπόρεσα να το κανω να δουλεψει στον 831 της nova
τον hotbird τον έχω στην θεση 1 ... αλλα οταν ο 831 δινει μονο 1/4 2/4 3/4 4/4 σε 1.1 disqc
δοκίμασα να τα απενεργοποιησω ολλα... με 1/4 και σε 1.1 και σε 1.0 αλλα τπτ...
καμιά ιδέα?
Χρησιμοποιώ την rf out του 831 για να μεταφέρω εικόνα-ήχο σε διπλανό δωματιο.Το θέμα που έχω είναι πως η ένταση του ήχου,είναι πολύ χαμηλώτερη από τα κανάλια της επιγειας ψηφιακής.Η ένταση ήχου στον 831 είναι στο max.Εχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι τέτοιο?Δεν ξέρω μήπως είναι θέμα ρυθμήσεων ήχου στον δέκτη.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
Φίλε,δεν γίνεται με απενεργοποιημένη την επιλογή diseqc στον Pace και με δεδομένο ότι έχεις τον hotbird στη θέση 1,να μην μπορεί να σου δουλέψει.Μήπως έχεις τοποθετήσει κάπως περίεργα τους δέκτες?Εννοώ μήπως πχ χρησιμοποιείς τίποτα loop out?Ή βγάζεις το καλώδιο από τον ένα δέκτη και το βάζεις στον Pace?Πώς σου δουλεύει με τον ένα δέκτη και όχι με τον Pace?Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος σχετικά με την συνδεσμολογία σου?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ναι με αυτόν τον τρόπο είναι λίγο χαμηλά η ένταση.Για δοκίμασε όμως και άλλες συχνότητες για RF out,μήπως και έχεις καλύτερο αποτέλεσμα.
o hotbird είναι στην θέση 1 .... απο κάθε diseqc κατεβάζω ένα καλώδιο σε κάθε δωμάτιο... στο 1 δωμάτιο έχω έναν xτrend και τον 831 και απλά αλλάζω το καλώδιο της κεραίας σε αυτον που θέλω κάθε φορά.
Μπορείτε να μου πείτε έναν 1.0 απο ελλαδα ( θεσσαλονικη ακόμα καλήτερα ) που να λειτουργεί σε 831?
Έτσι όπως τα έχεις,αν έχεις απενεργοποιημένο το diseqc στο μενού του Pace,για να σου δουλεύει θα πρέπει πριν κλείνεις τον xtrend να τον βάζεις σε κανάλι του hotbird.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.