NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Μιά διευκρίνηση.
Είναι προσωπική άποψη το έγραψα πιο πάνω.
Εξαρτάται τι θέλει κανείς. Φυσικά είναι καλός για το RAI για τα κουπόνια κοκ.
Αν και με την νέα αναβάθμιση τα κανάλια μειώθηκαν πολύ.
NikosD το κάτοπτρο είναι μιά χαρά, για κάθε χρήση με απαιτήσεις 80αριου.

Τώρα που τα ξανά βλέπω έχεις δίκιο.
Έτσι όπως το έγραψα είναι σαν να λέω παταξτε τον. :flipout:
Όταν όμως έχεις 4 κάτοπτρο στην ταράτσα, παρασύρεσαι εύκολα. ;)

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Συνεχή κολλήματα στις αλλαγές καναλιών, έστω κι αν αλλάζω κανάλια πολύ αργά. Μπορεί να μην μπορώ να αλλάξω κανάλι και 3-5 λεπτά. Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει "θεραπεία"?

Συνεχή κολλήματα στις αλλαγές καναλιών, έστω κι αν αλλάζω κανάλια πολύ αργά. Μπορεί να μην μπορώ να αλλάξω κανάλι και 3-5 λεπτά. Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει "θεραπεία"?

Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω.

Αν πας στο μενου, ρυθμισεις, τεχνικες ρυθμισεις, εγκατασταση (ο κωδικος που θα σου ζητηθει ειναι 1234), θα δεις μια επιλογη που λεει Εργοστασιακες ρυθμισεις. Αυτο θα επαναφερει τον δεκτη στις αρχικες του ρυθμισεις. Αυτο σημαινει πως θα πρεπει να ξαναφτιαξεις τις λιστες σου με τα αγαπημενα, αν εχεις. Επισης θα σου επανενεργοποιησει τις περιβαλλοντικες ρυθμισεις, τις οποιες θα πρεπει να απενεργοποιησεις. Εχει παρατηρηθεί πως η επαναφορά βοηθαει συχνά σε τετοιου ειδους προβληματα.

Εχουν ειπωθεί πολλά περι αποκρισης του δεκτη στην εισοδο στο tv guide και την εναλλαγη καναλιών. Το παρακάτω ειναι η δικη μου εμπειρια. Η εκδοση του δεκτη στο βιντεο ειναι απο τον Ιουλιο, οποτε και ειχα τραβηξει το βιντεο. Το σεμεδακι απουσιαζει απο τον δεκτη, μιας και ειχα κανει το update με τον συνδιασμο των πληκτρων. Επιφυλλάσομαι να ανεβασω και αλλο βιντεο συμπεριλαμβανοντας το και αυτο...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σφαίρα πάει! ;)
Εντάξει πέρα από τη πλάκα ο δέκτης σου ανταποκρίνεται, αν και λίγο καθυστερημένα αλλά ανταποκρίνεται.
Εγώ σήμερα που τον ξανα έβαλα σε λειτουργία λόγω του 10ημέρου αγανάκτησα.
Επαναφορές, εργοστασιακές, νέες μπαταρίες και άλλα γιατροσόφια δε πιάνουν.
Θεωρώ πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τους συνδρομητές που κολλάει ο δέκτης και η νόβα έπρεπε να είχε κινηθεί άμεσα.

:speechless-smiley-0:speechless-smiley-0 Πάλι καλά που δεν μου έχει έρθει η αναβάθμιση.. Διάβασα και στο official support από έναν χρήστη ότι μετά την αναβάθμιση δεν του έστελνε το video sender τις εντολές του τηλεκοντρόλ.. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο; Να ξέρω τι να περιμένω..

:speechless-smiley-0:speechless-smiley-0 Πάλι καλά που δεν μου έχει έρθει η αναβάθμιση.. Διάβασα και στο official support από έναν χρήστη ότι μετά την αναβάθμιση δεν του έστελνε το video sender τις εντολές του τηλεκοντρόλ.. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο; Να ξέρω τι να περιμένω..

Αγαπητε φιλε επειδη εγω ειμαι ο εν λογω συνδρομητης που την πατησα να σου θυμισω απλως οτι το προβλημα αποκατασταθηκε πληρως με τον 865 (που δεν εχει λαβει ακομα την αναβαθμιση) με το ιδιο video sender και την ιδια οπτικη ινα. Το προβλημα ειναι 100% του λογισμικου οσο κι αν δεν θελουν να το παραδεχτουν στη Nova.

Νίκο κάνεις δεν αμφισβητεί τα όσα λες.
Σε καμία περίπτωση πιστεύω όσοι ασχολούνται με τα λογισμικά των Pace δεν θ ασχοληθούν, αν θα δουλέψει το βίντεο σέντερ, και κάθε τι έξτρα που προσπαθούμε να παντρεψουμε εμείς το δέκτη, για δική μας ευκολία.
Είναι δέκτης Νικόλα δικός τους, και όλα τα φτιάχνουν στα μέτρα που θέλουν αυτοί.
Στη δική σου περίπτωση η απάντηση όταν αναβαθμιστεί και ο pvr θα είναι : υπάρχει και το multiview. :)

Φιλε μου σ ευχαριστω,
Το multiview εχει αρκετα μειονεκτηματα,
1. Κοστιζει 10 ευρω το μηνα,
2. Χρειαζεται δυο δεκτες οι οποιοι να ειναι συνδεδεμενοι και μεταξυ τους και στο πιατο (δηλδη τρια καλωδια απο το LNB) εξτρα φασαρια και εξοδα να κατεβασεις εξτρα καλωδιο απο την ταρατσα
3. Δεν χρειαζομαι να βλεπω αλλο καναλι στο υπνοδωματιο μου αλλα ενα και μονο, συνεπως αχρηστευεται ακομα και ο ορισμος του multiview.
Δινω σημα σε 4 τηλεορασεις απο ολο το πτικοακουστικο μου συστημα. Ολες οι πηγες μου DVD, Bluray , δορυφορικοι δεκτες με HDMI κοτσαρονται πανω σε AV ενισχυτη., Η πρωτη εξοδος HDMI οδηγει την κυρια τηλεοραση ενω η δευτερη HDMI μεσω ενισχυτων HDMI , splitter και πολλων μετρων καλωδιων τροφοδοτει τις αλλες 3. Η ενναλαγη πηγων γινεται με app γιατι ο ενισχυτης ειναι δικτυακος και το μονο μου προβλημα ηταν η μη αποστολη του σηματος μεσω video sender.
Δεν προκειται να αλλαξω τιποτα απο τα παραπανω γιατι αυτοι τα εκαναν κ....ο με το λογισμικο τους.
Εφοσον γνωριζουν το προβλημα πρεπει να μην ξανακανουν το ιδιο λαθος.
Εκει εστγιαζω!

Αγαπητε φιλε επειδη εγω ειμαι ο εν λογω συνδρομητης που την πατησα να σου θυμισω απλως οτι το προβλημα αποκατασταθηκε πληρως με τον 865 (που δεν εχει λαβει ακομα την αναβαθμιση) με το ιδιο video sender και την ιδια οπτικη ινα. Το προβλημα ειναι 100% του λογισμικου οσο κι αν δεν θελουν να το παραδεχτουν στη Nova.

Τι μάρκα video sender έχεις φίλε;

Flylink
http://www.transplanet.fr/boutique/info_produit.asp?num=18245
Το δεξι στην επανω εικονα εκει που γραφει δεν ειναι διαθεσιμο και πως να ειναι μετα τοσα χρονια

Το πρωτο video sender που ειχε βγει με οδηγηση εντολων με οπτικη ινα.
Το εχω σκισει δουλευει 14 χρονια. Επαψε πια να στελνει εικονα και ηχο γιατι το ρημαξα αλλα χεστηκα γιατι πλεον τα στελνω με HDIM.
Οποτε το δουλεω μονο γα να στελνει τα σηματα τηλεχειρισμου απο 5 συσκευες που ειναι συνδεδεμενες επανω του. 4 δορυφορικοι δεκτες και 1 DVD recorder

Μάλιστα. Μπορεί να τη γλιτώσω εγώ εφόσον είναι καινούργιο το video sender μου. Θα δείξει όταν έρθει η αναβάθμιση.

Status
Not open for further replies.