NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
ok . κ μια παρατήρηση. όταν δείχνει πχ. στην ώρα των πρωταθλητών στο novahd κ μόνο στο hd όταν έχει σύνδεση με κάποιον στην αιθ.σύνταξης σε παράθυρο ο ήχος είναι πιο γρήγορος από την εικόνα .υπάρχει μια πολύ μικρή καθυστέρηση κ όταν μιλάει κάποιος φαίνεται σαν "playback"βραζινικης ταινίας:-) _το έχει παρατηρήσει κάποιος?

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Καλησπερα σε ολους. Μια βοηθεια σας παρακαλω. Μετα την αναβαθμιση που μου εγινε. Περιβαλλοντικες ρυθμισεις. Τη πρεπει να εχω στο χρονο απενεργοποιησης και τη στον τυπο απενεργοποιησης? Ευχαριστω πολυ
1)Ποτέ
2)Αναμονή.

Χθες μου έβγαλε το γνωστό μήνυμα ότι το στικάκι μπορεί να κάνει πιο αργό τον αποκωδικοποιητή .Μεχρι εδώ ΟΚ , το καταλαβαίνω (και είναι και αλήθεια ότι τον καθυστερεί) . Στην συνέχεια όμως έλεγε να το αντικαταστήσω με άλλο ελάχιστης χωριτικότητας 8 gb . Έλα μου όμως που εγώ έχω το στικάκι των 16 gb και μάλιστα αυτό που συστήνει η nova. Δηλαδή να το βγάλω και να βάλω άλλο που δεν είναι πιστοποιημένο; Τι θέλει να πει ο ποιητής ;;;;;

Άλλαξες κανάλι και εξακολουθούσε να βγαίνει το ίδιο μήνυμα?

Όχι. Πάτησα ΟΚ και εξαφανίστηκε!

Από τη στιγμή που εξαφανίστηκε,δοκίμασε να δεις αν δουλεύει το time-shift.Αν δουλεύει,τότε δεν χρειάζεται να δώσεις περισσότερη σημασία.

θα μπορέσουμε να κάνουμε εγγραφες και με το 831 η μονο με τον νεο δέκτη?

Και με τον 831 σε νέα αναβάθμιση που λογικά θα δώσει μόλις περάσει η πρώτη σε όλους τους 831 μια διαδικασία πούμε ακόμα δεν έχει τελειώσει

Nα ρωτησω κατι για το στικακι.Για να κανεις rewind (ως και δυο ωρες και τα σχετικα ) σημαινει οτι εχεις πατησει το stop (εχει μεινει παγωμενο το προγραμμα ) στο συγκεκριμενο καναλι για τον αντιστοιχο χρονο , σωστα ?

Ας πουμε επισης οτι εχεις κανει pause , δεν το γυρνας πισω αλλα συνεχιζεις να βλεπεις για καμμια ωρα πχ.Απο αυτο το σημειο μπορεις πλεον να κανεις rewind ? Και αν ναι ποσο πισω θα σε παει ?

Ευχαριστω.

Νέες δυνατότητες για νέα εμπειρία θέασης

Pause & Play: το τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι στις διαταγές σου! Χτύπησε το τηλέφωνο ενώ βλέπεις την βραβευμένη σειρά που μόλις κάνει πρεμιέρα;
τον αγώνα που περιμένεις τόσο καιρό; ή την αγαπημένη σου ταινία; Μην ανησυχείς! Τώρα παγώνεις το ζωντανό πρόγραμμα & μιλάς ανενόχλητα, συνεχίζοντας αυτό που βλέπεις από το σημείο που το άφησες!
Αλλά και να ξαναδείς το γκολ ή τη επίμαχη φάση του αγώνα, όσες φορές θέλεις.

Rewind: γύρισε πίσω έως και 2 ώρες το πρόγραμμα που παρακολουθείς και δες ξανά ότι έχασες ή ότι θέλεις να ξαναδείς.

Πως; Mε το ειδικό USB stick το οποίο θα προμηθευτείς αποκλειστικά στα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ FORTHNET και θα τοποθετήσεις στη θύρα πίσω από τον αποκωδικοποιητή σου. Το USB πρέπει να είναι χωρητικότητας από 8GB (Μ.Ο 60’) έως 16Gb (Μ.Ο. 120’).

Ξέρει κανείς τι κόστος έχουν αυτά τα usb? Εμείς δηλαδή δε μπορούμε να φτιάξουμε ένα???

Δηλαδη η εγγραφη βιντεο δεν σου δινει το δικαιωμα να παρεις το στικακι, να το περασεις στο pc και με καποιο προγραμμα να το ripαρεις και να του μικρυνεις το μεγεθος?

Εγγραφή σε σκληρό δεν κάνουν ακόμη οι δέκτες πέραν του pvr.
Όταν όμως είναι εφικτή η εγγραφή με τη νέα αναβάθμιση, όποια εγγραφή έχει γίνει θα μπορούμε να την βλέπουμε μόνο από το δέκτη που έγινε η εγγραφή.
Δεν θα έχουμε καμία άλλη δυνατότητα.

Σήμερα τα ξημερώματα αναβαθμίστηκε και ο δικός μου αποκωδικοποιητής. Περίμενα από αυτά που γράφονταν ότι θα κολλάει το σύμπαν αλλά τελικά είναι μια χαρά. Απλά είναι ένα κλικ πιο αργός από πριν. Δεν δοκίμασα κάποιο στικάκι. Αν ασχοληθώ με αυτό κάποια στιγμή, θα χρησιμοποιήσω αυτό που προτείνεται.

Μία απορία μόνο:
Καθώς έβλεπα τηλεόραση ξεκίνησε η αναβάθμιση και βλέπω αυτό:

Αφού τελειώνει πετάει ένα error, το οποίο δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφία, και ξεκινάει αυτό:

Όπως βλέπετε είναι άλλη έκδοση. Τι παίχτηκε;;
Στις πληροφορίες του αποκωδικοποιητή γράφει Download version/Software version: 57/1.0.4.21
Εσάς τι γράφει;

Kι εμενα εβγαλε error και συνεχισε.

Στον δεκτη του χωριου εχει εκδοση λογισμικου 53/1.0.4.17.Στο σπιτι δεν ξερω.

Μετά από μερικές μέρες από την αναβάθμιση παρατήρησα 3 φορές παγωμένη εικόνα και κάποιες φορές αρκετά μεγάλες καθυστερήσεις στις αλλαγές καναλιών.(πάντα με το στικάκι των 16gb πάνω Τώρα το έβγαλα για δω αν τα παγώματα συνεχιστούν.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βέβαια κάτι σα να μου λέει ότι σε λίγο θα πετάξουμε τα στικάκια και θα συνδέσουμε εξωτερικούς σκληρούς και usb hub ;)

Last edited:
ετχαριστω! αυτη εχω κι εγω και μου κάνει κάποια κόλπα... παγώματα κλπ

Να ρωτήσω κάτι , πήγα σε ένα κατάστημα Forthnet - Nova για να πάρω USB Dongle και μου είπαν ότι στον αναβαθμισμένο 831 δεν θα λειτουργήσει οπότε πήρα μόνο ένα για τον 865(έχω multiview).
Είναι πράγματι έτσι ; Διαβάζω οτι μετά την επόμενη αναβάθμιση θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί usb hub για να πάρει και σκληρό δίσκο και το dongle . Άρα πριν την αναβάθμιση το dongle λειτουργούσε , μετά την αναβάθμιση δεν λειτουργεί και μετά την ερχόμενη αναμενόμενη αναβάθμιση θα ξαναλειτουργήσει ;;;;
´Η κάτι μου είπαν λάθος από το κατάστημα ;;;

Status
Not open for further replies.