NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Θα ήθελα να ενημερώσω ότι αν στείλετε σήμα αναβάθμισης μέσω του My Account o δέκτης αναβαθμίζεται στην έκδοση 57. :guitarist:

αυτη ειναι η αναμενομενη αναβαθμιση που δινει και την δυνατοτητα εγγραφης προγραμματων??

@portokali00 μέσω hub θα δουλεύει κανονικά απλά να προσέξεις το tip που έδωσαν τα παιδιά για να δει ο δέκτης και το σκληρό και το στικακι

Το DTT-USB dongle της NOVA,δουλεύει κανονικά με την τωρινή αναβάθμιση των δεκτών.Το συνδέεις απευθείας στην usb θύρα του HD 831.Όποιος σας είπε
κάτι διαφορετικό,απλά το είπε από άγνοια.

Last edited:
Θα ήθελα να ενημερώσω ότι αν στείλετε σήμα αναβάθμισης μέσω του My Account o δέκτης αναβαθμίζεται στην έκδοση 57. :guitarist:

57/1.0.4.2.1 εχω εγω και εγγραφη δεν κανει.
οποτε περιμενουμε αλλο firmware με την δυνατοτητα της εγγραφης.

Και δεν θα κάνει Δημήτρη.
Η αναβάθμιση που άλλαξε το δέκτη είναι αυτή που έχουμε οι περισσότεροι. 53/1.0.4.17

Το τελευταίο διάστημα δίδεται μόνο μέσω myaccount η 57/1.0.4.21 μην περιμένετε να δείτε διάφορες διορθώνει μάλλον κάποια bugs.

Re: Απάντηση: NOVA Pace 831 HD

Και δεν θα κάνει Δημήτρη.
Η αναβάθμιση που άλλαξε το δέκτη είναι αυτή που έχουμε οι περισσότεροι. 53/1.0.4.17

Το τελευταίο διάστημα δίδεται μόνο μέσω myaccount η 57/1.0.4.21 μην περιμένετε να δείτε διάφορες διορθώνει μάλλον κάποια bugs.

ετσι την περασα κι`εγω Νικο.μεσω του Myaccount.αρα περιμενουμε...

πάντως σε εμένα η 57/1.0.4.21 μου ήρθε μόνη της, δεν την ζήτησα μέσω account :smash:

Νικόλα γειά ξανά!
έχω LG τηλεόραση και μέχρι στιγμής το θέμα που είχα ήταν που δεν συγκρατούσε την ρύθμιση 1080 στον δέκτη κάθε φορά που έκλεινα τον αποκωδικοποιητή. Ενημέρωσα το support εδώ: http://avclub.gr/forum/showthread.php/111900-***-Nova-official-support-***/page346 ποστ 3459

Παιδιά και εγώ την 57/1.0.4.21 έχω και η αναβάθμιση έγινε αυτόματα. Φίλε algedan σου έδωσε λύση το support; To έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό το θεματάκι αλλά νομίζω οφείλεται στο ότι στέλνω εικόνα σε δεύτερη τηλεόραση μέσω scart και εκεί κάπου το χάνει. Προς το παρόν το έχω στο auto και νομίζω δεν το χάνει. Θα σιγουρευτώ και θα ενημερώσω.

Απάντηση: Re: NOVA Pace 831 HD

Νικόλα γειά ξανά!
έχω LG τηλεόραση και μέχρι στιγμής το θέμα που είχα ήταν που δεν συγκρατούσε την ρύθμιση 1080 στον δέκτη κάθε φορά που έκλεινα τον αποκωδικοποιητή. Ενημέρωσα το support εδώ: http://avclub.gr/forum/showthread.php/111900-***-Nova-official-support-***/page346 ποστ 3459

Γι αυτό σε ρώτησα Νικ.
Η 57 διορθώνει κάποια bugs όπως κάποια θέματα με Samsung τηλεοράσεις (HDMI) κλπ.
Γι αυτό προφανώς σου ήρθε αυτόματα η αναβάθμιση σε 57.

Οσοι εχετε την 57/1.0.4.21 ειδατε καμια αλλαγη στην διαχειριση των favorites;

Ακόμα και στα δύο reviews του νέου Novabox και του αναβαθμισμενου 831 δεν υπάρχουν αλλαγές στα favorites.

Μια ερώτηση. Οι αναβαθμίσεις έρχονται και γίνονται αυτόματα ακόμη και με κλειστό τον 831 ή απλά έρχεται και την πραγματοποιείς από τις τεχνικές ρυθμίσεις; Γιατί σε εμένα ακόμη τίποτε....

πρεπει να ειναι σε αναμονη τουλαχιστον αν δεν κανω λαθος. αν ειναι κλειστος και να την στειλουν την χανεις.

μπες στο my account και στειλτην εσυ την ωρα που τον εχεις ανοιχτο

Νικόλα γειά ξανά!

Παιδιά και εγώ την 57/1.0.4.21 έχω και η αναβάθμιση έγινε αυτόματα. Φίλε algedan σου έδωσε λύση το support; To έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό το θεματάκι αλλά νομίζω οφείλεται στο ότι στέλνω εικόνα σε δεύτερη τηλεόραση μέσω scart και εκεί κάπου το χάνει. Προς το παρόν το έχω στο auto και νομίζω δεν το χάνει. Θα σιγουρευτώ και θα ενημερώσω.

Τελικά μετά από κάποιες δοκιμές που έκανα, μάλλον φταίει αυτό που προανέφερα. Μία δοκιμή ήταν αυτή:
1) Έχω ρυθμίσει τον αποκωδικοποιητή σε 1080p.
2) Κλείνω και βγάζω από το ρεύμα την τηλεόραση που την έχω συνδεδεμένη με hdmi.
3) Κλείνω και βγάζω από το ρεύμα τον αποκωδικοποιητή.
4) Ανοίγω τον αποκωδικοποιητή και ανοίγω την τηλεόραση που την έχω συνδεδεμένη με scart και βλέπω 567p.
5) Ανοίγω μετά την τηλεόραση που την έχω συνδεδεμένη με hdmi και βλέπω 720p.

* Έκανα την ίδια δοκιμή αλλά στο 4ο βήμα άνοιξα την τηλεόραση που την έχω συνδεδεμένη με hdmi και είδα 1080p.

Οπότε όταν στέλνουμε από την αρχή σήμα μέσω scart ξερυθμίζετε.
algedan ενημέρωσέ μας αν σου έδωσε κάποια λύση το support.

Όσοι έχετε την 53/1.0.4.17 αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα;

Νομίζω ότι έχω διαβάσει σ' αυτό το νήμα ότι η Forthnet δίνει δωρεάν ένα stick για τον αναβαθμισμένο δέκτη.
Είναι σωστό ή κάνω λάθος;
Πήγα το απόγευμα σε ένα κατάστημα και μόνο που δεν με κυνήγησαν.:bigcry:

Νίκο, έχω στο μυαλό μου ότι διάβασα για το timeshift μετά την αναβάθμιση, αλλά στο κατάστημα δεν είπα κάτι σχετικό.
Ρώτησα για το δωρεάν stick που δίνει η Forthnet και απάντησαν ότι δωρεάν είναι μόνο η αναβάθμιση !!!
Και τα stick κοστίζουν 6 ευρώ.

Μάλλον θα μπερδεύτηκες με το USB stick για την λήψη των επίγειων καναλιών. Αυτό ναι το δίνουν δωρεάν.
Για την λειτουργία time shift αγοράζουμε το usb.

Τσέκαρε και με κάποιο δικό σου που έχεις σπίτι, αρκεί να είναι τουλάχιστον 8 gb

Status
Not open for further replies.