Η έξοδος RF Out είναι μόνο για χρήση με multiview?
Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθει για θέαση σε δεύτερη τηλεόραση?Είχα την εντύπωση ότι γίνονταν και αυτό.
Αυτό ξέρω και εγώ,αλλά επειδή φίλος που το έχει και δοκίμασε δεν τα κατάφερε,και πήρε τηλέφωνο στην Nova και του είπαν ότι δεν γίνεται ,είναι μόνο για χρήση multiview.
Αναλογικό σήμα βγάζει.
Αμφιβάλλω αν θα γίνει ποτέ.
Τώρα πια κάθε σταθμός έχει χωριστό αριθμό στη μνήμη του δέκτη. Παλιά είχε αρίθμηση ανά καρτέλα-ομάδα. Για να αλλάξει η σειρά στα αγαπημένο πρέπει να υπάρξει και πεδίο sortorder και να γίνεται η ταξινόμηση με αυτό το πεδίο κι όχι με το id του σταθμού. Άρα θέλει μία ακόμα στήλη στον πίνακα, αλλά το κυριότερο θέλει και ρουτίνες για να αλλάζει η σειρά του sortorder από τον χρήστη. Αυτό είναι αρκετός κώδικας για να γίνει εύχρηστα (με μετακίνηση από το ποντίκι).
Καλησπέρα παιδια.
Μετά από αποστολή σήματος Αναβάθμισης από το Nova My Account ο δέκτης μου αναβάθμισε στην έκδοση 65/2.0.0.41. Δεν δοκίμασα να δω αν κάνει εγγραφές, όμως αυτό που παρατήρησα πρώτο-πρώτο ήταν το νέκρωμα του κουμπιού OK όταν θέλεις να κάνεις εναλλαγή καρτέλας πληροφοριών του καναλιού και λίστας καναλιών. Όσο εμφανίζεται η καρτέλα πληροφοριών καναλιού και προγράμματος το ΟΚ δεν ανταποκρίνεται, παρά μόνο αν πατήσεις το Exit.
Επίσης καμία αλλαγή στα Αγαπημένα, παραμένει μια άχρηστη δυνατότητα. Tέλος, δεν προστέθηκε καμία νέα συχνότητα ώστε να πιάνουμε περισσότερα ελεύθερα κανάλια του Hotbird.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.