NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

και κατι αλλο.. ο δεκτης ειναι mpeg4 ή mpeg2? Μπορει να κατεβασει και το σημα της digea αν ειναι mpeg4?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

και τι βαζουμε στο δεκτη... ? native?

Αυτο που λες αφορα τα sd καναλια ετσι? Στα hd δεν υποτιθεται οτι το σημα ειναι απο μονο του hd? Γιατι να χρειαζεται να δουλεψει ο scaler της tv ή του δεκτη εφοσον το σημα ειναι hd απο μονο του?

native συνήθως.
Ναι, αναφέρομαι στο sd σήμα και όχι στο hd.

και κατι αλλο.. ο δεκτης ειναι mpeg4 ή mpeg2? Μπορει να κατεβασει και το σημα της digea αν ειναι mpeg4?

Υποστηρίζει και τα δύο αλλά είναι μόνο dvb-s, δηλαδή δορυφορικός.
Δεν έχει tuner (dvb-t) επίγειο για να σου δείξει και τα νέα επίγεια ψηφιακά κανάλια...

Υποστηρίζει και τα δύο αλλά είναι μόνο dvb-s, δηλαδή δορυφορικός.
Δεν έχει tuner (dvb-t) επίγειο για να σου δείξει και τα νέα επίγεια ψηφιακά κανάλια...

Τα Ελληνικα καναλια, στελνουν δυο σηματα αφτη τη στιγμη, ενα αναλογικο και ενα ψυφιακο? Η ειναι παντα ενα σημα και το μετατρεπει το σημα σε ψυφιακο η digea kai h nova?? Η Νοβα, μας δειχνει το ψυφιακο σημα της digea απο τα Ελληνικα καναλια, η παιρνει το αναλογικο σημα και μας στελνει? Δηλαδη αν παιρνει το αναλογικο σημα, το μετατρεπει σε digital και μας το στελνει? Αν μας στελνει το αναλογικο σημα, μηπος χανουμε τιποτα σε ποιοτητα?

Δύο φορές ξαφνικά έχασε όλα τα κανάλια του μπουκέτου της Nova πλην τριών (FTV και δύο ξένα ακόμα). Επανήλθε μόνο με βγάλσιμο από το ρεύμα.

Εμενα μου το κανει αυτο καθε δυο μερες τωρα τελευταια. Φτιαχνει με βγαλσιμο απο το ρευμα, η με ρεσετ, η με νεο σκαναρισμα στο μενου. Ειναι πολυ σπαστικο, γιατι οχι μονο σου κοβει αυτο που βλεπεις, αλλα θελει και κανα πενταλεπτο να επανελθει. Το κανει και σε αλους αυτο, η να το παω για αλαγη τον δεκτη?

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Παιδιά κάποιος που έχει τον Pace της νόβα θέλω να μου πει,στα settings του δέκτη υπάρχει επιλογή για έξοδο σήματος rgb & YPbPr από την hdmi?

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Παιδιά κάποιος που έχει τον Pace της νόβα θέλω να μου πει,στα settings του δέκτη υπάρχει επιλογή για έξοδο σήματος rgb & YPbPr από την hdmi?

Απο τη hdmi οι επιλογες ειναι ... 576p-720p-1080i-Original-Native

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Εμενα μου το κανει αυτο καθε δυο μερες τωρα τελευταια. Φτιαχνει με βγαλσιμο απο το ρευμα, η με ρεσετ, η με νεο σκαναρισμα στο μενου. Ειναι πολυ σπαστικο, γιατι οχι μονο σου κοβει αυτο που βλεπεις, αλλα θελει και κανα πενταλεπτο να επανελθει. Το κανει και σε αλους αυτο, η να το παω για αλαγη τον δεκτη?

Μου το κάνει και εμένα, όχι τόσο συχνά, συνολικά το έχει κάνει 2-3 φορές από τότε που το πήρα πριν κανένα μήνα. Επανέρχεται και σε μένα με βγάλσιμο από την πρίζα.

ΤΟ κανει και σε εμενα, και φτιαχνει με τους τροπους που λες , επισεις κανει επανεκ/σεις οταν ειναι κλειστος , και αργει να ανοιξει 30,40sec , ολα αυτα τα καλα :bigcry::bigcry::bigcry:

Για σας παιδια!!!
Εχω και εγω εναν pace της νοβα.
Εβαλα το eurosport hd για λιγο και παρατηρησα σπασιματα στην εικονα.Σαν να κοβει frames.Eβλεπα ποδηλασια(Στην κινηση εχανε ελαχιστα frames)!
Eχω μια 47lg7000 full hd.
δεν ειχα δοσει πολλη σημασια στο καναλι αυτο μεχρι τωρα που ξεκινησα να το παρακουλουθω.
Ερωτηση:Κανει και σε κανεναν αλλο σπασιματα η εικονα?

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!
Αν παρατηρησω κατι αλλο θα σας το πω!!

Δύο φορές ξαφνικά έχασε όλα τα κανάλια του μπουκέτου της Nova πλην τριών (FTV και δύο ξένα ακόμα). Επανήλθε μόνο με βγάλσιμο από το ρεύμα.

Παλι σημερα μου το εκανε. Πολυ σπαστικο. Τι να φταιει αραγε?

Για σας παιδια!!!
Εχω και εγω εναν pace της νοβα.
Εβαλα το eurosport hd για λιγο και παρατηρησα σπασιματα στην εικονα.Σαν να κοβει frames.Eβλεπα ποδηλασια(Στην κινηση εχανε ελαχιστα frames)!
Eχω μια 47lg7000 full hd.

H συγκεκριμενη τηλεοραση εχει γενικο προβλημα με την κινηση...

http://xxx.avclub.gr/forum/showthread.php?t=41498

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Πού το είδες αυτό;
Για ποιά περιοχή ισχύει;
Δώσε λίγες λεπτομέριες.

Μου ήρθε newsletter από την forthnet όπου το γράφει, και υπάρχει και στην κεντρική σελίδα της forthnet,όχι σε άρθρο αλλά παίζει σαν διαφήμιση στον χώρο που έχει πάνω πάνω.

Κι εμείς τα κορόιδα δώσαμε 129 ευρώ? Όξω κλέφτες!!!

Status
Not open for further replies.