και τι βαζουμε στο δεκτη... ? native?
Αυτο που λες αφορα τα sd καναλια ετσι? Στα hd δεν υποτιθεται οτι το σημα ειναι απο μονο του hd? Γιατι να χρειαζεται να δουλεψει ο scaler της tv ή του δεκτη εφοσον το σημα ειναι hd απο μονο του?
και κατι αλλο.. ο δεκτης ειναι mpeg4 ή mpeg2? Μπορει να κατεβασει και το σημα της digea αν ειναι mpeg4?
Υποστηρίζει και τα δύο αλλά είναι μόνο dvb-s, δηλαδή δορυφορικός.
Δεν έχει tuner (dvb-t) επίγειο για να σου δείξει και τα νέα επίγεια ψηφιακά κανάλια...
Δύο φορές ξαφνικά έχασε όλα τα κανάλια του μπουκέτου της Nova πλην τριών (FTV και δύο ξένα ακόμα). Επανήλθε μόνο με βγάλσιμο από το ρεύμα.
Παιδιά κάποιος που έχει τον Pace της νόβα θέλω να μου πει,στα settings του δέκτη υπάρχει επιλογή για έξοδο σήματος rgb & YPbPr από την hdmi?
Εμενα μου το κανει αυτο καθε δυο μερες τωρα τελευταια. Φτιαχνει με βγαλσιμο απο το ρευμα, η με ρεσετ, η με νεο σκαναρισμα στο μενου. Ειναι πολυ σπαστικο, γιατι οχι μονο σου κοβει αυτο που βλεπεις, αλλα θελει και κανα πενταλεπτο να επανελθει. Το κανει και σε αλους αυτο, η να το παω για αλαγη τον δεκτη?
ΤΟ κανει και σε εμενα, και φτιαχνει με τους τροπους που λες , επισεις κανει επανεκ/σεις οταν ειναι κλειστος , και αργει να ανοιξει 30,40sec , ολα αυτα τα καλα :bigcry::bigcry::bigcry:Εμενα μου το κανει αυτο καθε δυο μερες τωρα τελευταια. Φτιαχνει με βγαλσιμο απο το ρευμα, η με ρεσετ, η με νεο σκαναρισμα στο μενου. Ειναι πολυ σπαστικο, γιατι οχι μονο σου κοβει αυτο που βλεπεις, αλλα θελει και κανα πενταλεπτο να επανελθει. Το κανει και σε αλους αυτο, η να το παω για αλαγη τον δεκτη?
Δύο φορές ξαφνικά έχασε όλα τα κανάλια του μπουκέτου της Nova πλην τριών (FTV και δύο ξένα ακόμα). Επανήλθε μόνο με βγάλσιμο από το ρεύμα.
Δωρεάν ο Pace 831 από 4/10/2010.
Για σας παιδια!!!
Εχω και εγω εναν pace της νοβα.
Εβαλα το eurosport hd για λιγο και παρατηρησα σπασιματα στην εικονα.Σαν να κοβει frames.Eβλεπα ποδηλασια(Στην κινηση εχανε ελαχιστα frames)!
Eχω μια 47lg7000 full hd.
Πού το είδες αυτό;
Για ποιά περιοχή ισχύει;
Δώσε λίγες λεπτομέριες.
:BDGBGDB55::BDGBGDB55:Δωρεάν ο Pace 831 από 4/10/2010.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.