NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Διαμαρτυρήθηκαν κάποιοι στη Nova που κάποια site κράζουν τον αποκωδικοποιητή και κάποια περιοδικά τον έβγαλαν τέλειο... Πόρωση!

Σημερα μου εστειλε ο αδερφος μου τον εξοπλισμο !!

συνδεσα ολα τα κοκοψαρα με την τιβι LCD μια SONY 40αρα 3ετιας

και παιδες εχω μεινει με την ποιοτητα της εικονας στο SD με καλωδιο ΣΚΑΡΤ διοτι μονο αυτο εχω προς το παρον !!!

SD σημα με καλωδιο SCART κλασεις ανωτερη εικονα απο τον HUMAX Z 5400 που ειχα πριν !!!!

ΔΕΝ εχω δοκιμασει ακομα την πληρη αναλυση του Pace 831 διοτι δεν εχω καλωδιο !!!

παντως αναφερω οτι η εικονα πεταει !!!!!!!!!!!! :SFGSFGSF: :SFGSFGSF::SFGSFGSF::worshippy:

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Μια ερωτηση πρεπει να τον συνδεσω στο Ιντερνετ ;;;;;

την ανανεωση (αναβάθμιση ) λογισμικου την κανει μονος του απο το σημα που δεχεται απο το πιατο ;;;;;

για πειτε μου !

μια ερωτηση ακομα αναβαθμιση κανει και οταν παιζει ;;;;;;

τι γινεται θα σταματησει εκει που βλεπουμε και θα κανει αναβαθμιση ;;;;;;

Last edited:
Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Μια ερωτηση πρεπει να τον συνδεσω στο Ιντερνετ ;;;;;

την ανανεωση (αναβάθμιση ) λογισμικου την κανει μονος του απο το σημα που δεχεται απο το πιατο ;;;;;

για πειτε μου !

μια ερωτηση ακομα αναβαθμιση κανει και οταν παιζει ;;;;;;

τι γινεται θα σταματησει εκει που βλεπουμε και θα κανει αναβαθμιση ;;;;;;

Την κάνει μέσω δορυφόρου από το πιάτο,πήγαινε στο μενού και κάνε την από εκεί,μία έχει βγεί εώς τώρα...

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Μια ερωτηση και απο μενα/Το Μezzo σε τι bitrate εκπεμπεται,και φυσικα αν γνωριζει σε τι φορμα εκπεμπει το ιδιο το καναλι.Ακομη κατι,ποιο dac φοραει ο 831?

Re: Nova HD Pace 831

το ποστ αυτο αφορα οσους είχαν πρόβλημα με την ρύθμιση του disecq και τις συνεχεις επαννεκινησεις
Λοιπον παιδες
την επαθα και εγω και αφου εψαξα και καταλαβα οτι ειναι άλλη μια προτοπορία της νοβα πήρα στο τηλ εξυπηρετισης και τα νέα είναι δύο
1ον βρήκα πρώτη και μοναδική φορά στη νοβα ευγενικό άνθρωπο να βοηθήσει
2ον το κόλπο για την επαναφορά είναι το εξής
πατάμε reset για 4 sec, το αφήνουμε και μετα κατευθείνα με την σειρά
stand by-πάνω βέλος-κάτω βέλος-standby (το stand by για όσους δεν κατάλαβαν είναι το τέταρτο κουμπί, το κλσασικό σύμβολο που υπάρχει σε τηλεοράσεις και τις ανοίγει).
Μόλις το κάνετε αυτό θα αρχίσει ηξ αναβάθμιση του δεκτη απο τον δορυφόρο και θα ξαναπέξει κανονικά.
Αν δεν το πετύχετε με την πρώτη μην απογοητευτήτε. δεν πιάνει με την μία
εγώ το κατάφερα μετά απο αρκετή προσπάθεια. Βλέπετε ο δέκτης είναι απο άλλο ανέκδοτο
Καλή τύχη

Re: Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

SD σημα με καλωδιο SCART κλασεις ανωτερη εικονα απο τον HUMAX Z 5400 που ειχα πριν !!!!

ΔΕΝ εχω δοκιμασει ακομα την πληρη αναλυση του Pace 831 διοτι δεν εχω καλωδιο !!!

Βρες και καμια επιστολη διαμαρτυριας απο το tromaktiko να ποσταρεις για ξεκαρφωμα γιατι θα πουν οτι δουλευεις στην NOVA.:Banane0:

το ποστ αυτο αφορα οσους είχαν πρόβλημα με την ρύθμιση του disecq και τις συνεχεις επαννεκινησεις
Λοιπον παιδες
την επαθα και εγω και αφου εψαξα και καταλαβα οτι ειναι άλλη μια προτοπορία της νοβα πήρα στο τηλ εξυπηρετισης και τα νέα είναι δύο
1ον βρήκα πρώτη και μοναδική φορά στη νοβα ευγενικό άνθρωπο να βοηθήσει
2ον το κόλπο για την επαναφορά είναι το εξής
πατάμε reset για 4 sec, το αφήνουμε και μετα κατευθείνα με την σειρά
stand by-πάνω βέλος-κάτω βέλος-standby (το stand by για όσους δεν κατάλαβαν είναι το τέταρτο κουμπί, το κλσασικό σύμβολο που υπάρχει σε τηλεοράσεις και τις ανοίγει).
Μόλις το κάνετε αυτό θα αρχίσει ηξ αναβάθμιση του δεκτη απο τον δορυφόρο και θα ξαναπέξει κανονικά.
Αν δεν το πετύχετε με την πρώτη μην απογοητευτήτε. δεν πιάνει με την μία
εγώ το κατάφερα μετά απο αρκετή προσπάθεια. Βλέπετε ο δέκτης είναι απο άλλο ανέκδοτο
Καλή τύχη

και για ποιο ακριβώς λόγο κάνουμε την πιο πάνω διαδικασία;
δουλεύει σίγουρα;

Έχω μια απορία... το manual του pace το έχετε διαβάσει ????

Απλή απορία είναι....

και για ποιο ακριβώς λόγο κάνουμε την πιο πάνω διαδικασία;
δουλεύει σίγουρα;
αφορά αυτούς που πήγαν να βάλουν ρύθμιση Diseqc με αποτελεσμα ο pace να κανει συνέχεια επαννεκινησεις. Δουλεύει σίγουρα. Εγω τουλαχιστον το εκανα. Αλλά θέλει υπομονή όπως ειπα. Το manual του pace δεν γραφει τιποτα ούτε για το πρόβλημα ούτε για τη λύση του

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

Βρες και καμια επιστολη διαμαρτυριας απο το tromaktiko να ποσταρεις για ξεκαρφωμα γιατι θα πουν οτι δουλευεις στην NOVA.:Banane0:

Αυτο που βλεπω λεω !

οσοι το ειδαν σπιτι μου αυτο μου ειπαν και αυτοι !

γιατι πρεπει να θαψω οπωσδηποτε ;;;;;;;;

μηπως υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω factory reset του δέκτη???
Δεν μπορώ να μπώ στο menu ,έχει φάει κόλλημα

Παιδια, τα φωτα σας παρακαλω...

Ειμαι συνδρομητης NOVA στο FULL πακετο αλλα με δέκτη HUMAX Z 4500, κατοπτρο 1.2μ και 2 LNB's. Ενα κοιταει Hotbird (ΝΟVA) και το αλλο ASTRA.
Αν αντικαταστησω τον HUMAX με τον PACE για HD θεαση, θα παιξει?
Γιατι κατι εχω ακουσει πως o PACE δεν υποστηριζει multiple LNBs....

Προς το παρόν θα έχεις μόνο Hotbird. Περιμένουμε σε επόμενη αναβάθμιση να δουλέψει το diseqc του pace....

Προς το παρόν θα έχεις μόνο Hotbird. Περιμένουμε σε επόμενη αναβάθμιση να δουλέψει το diseqc του pace....

Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση!

Θα παιζει δηλ. αλλα μονο το ενα LNB.

Γιατι καπου διαβασα, πως αν τον συνδεσεις σε εγκατασταση με >1 LNB, κολλαει - δεν δουλευει καθολου.

Status
Not open for further replies.