NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

δεν έχω βρει κάτι όσες φορές και αν έκανα αναζήτηση ξέρει κανείς κάτι σχετικό με νέα διαθέσιμη αναβάθμιση?

Στα υπόψη ότι σήμερα έχουν γίνει και γίνονται κάποιες αναβαθμίσεις on the air, για ρίξτε μια ματιά και κάντε αναφορές !!!!
Πού είναι οι αναβαθμίσεις ;;;

Που είναι οι αναβαθμίσεις??? Πλάκα μας κάνεις φίλε AFam?
Στην κάρτα πληροφοριών μου λέει ό,τι γράφει εδώ και λίγες εβδομάδες:
Load Ver/Var: 5/10
Loader Ver: 3.3.28
Dload Date 11/10/2010 12:59:15

Συμφωνώ σε όσα γράφει ο φίλος little. Αφού δεν τα καταφέρνουν: ανοίξτε τις κάρτες και όταν τα λύσετε μας ενημερώνετε και επιστρέφουμε. Δηλαδή και οδικώς να έφερναν την αναβάθμιση από το Κονγκό... θα είχε φτάσει!

Re: Novabox 831 και ερωτήσεις

σημερα θα κανω συμβολαιο για forthnet kai nova.για την νοβα θα ξεκινησω με το σταρτ pack. ειναι κατι που πρεπει να τους πω εχετε να μου πειτε κανα tip τι να τους ζητησω παραπανω χωρις να χρεωθω ή τι πιατο να μου βαλουν αι τετοια σχετικα?

Να τους ρωτήσεις -αν θες- τι γίνεται με όσα γράφονται δεξιά και αριστερά για τις κακές λειτουργίες του δέκτη και αν μπορούν να σου διαβεβαιώσουν πως θα επιλυθούν μέχρι τα Χριστούγεννα. Είμαι σίγουρος πως θα σου πουν: "Όχι κύριε, δεν τρέχει τίποτα. Όλα νορμάλ είναι... τα λύσαμε!" :guitarist:

Ρε σεις, μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί πάνω από 7.000 pace, εσείς θέλετε να είσαστε οι πρώτοι που θα πάρετε την αναβάθμιση ?????
:flipout::flipout:

Ε δεν άντεξα, σόρυ για τα γέλια...

Σαν τις χήρες στο κρεββάτι κάνετε !!!!

Μετά την Nova έχουμε και τον Afam να μας κοροϊδεύει. Εύγε! -bye-

Και ναι, στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν!

Μετά την Nova έχουμε και τον Afam να μας κοροϊδεύει. Εύγε! -bye-

Και ναι, στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν!

Και στη Βιλανόβα επίσης.....

Σας έδωσα κάποιες πληροφορίες οι οποίες έχουν βάση και σοβαρή μάλιστα.

Κανένα από τα μέλη που με ξέρουν καλά εδώ και είναι πελάτες της νοβα δεν βγήκε να μου πει το οτιδήποτε.

Αυτό κάτι σημαίνει, αν εσύ θέλεις να νομίζεις ότι σε κοροϊδεύουν είναι δικαίωμά σου. Αλλά θα πρέπει να προσέχεις τι και πως το γράφεις.

Με την στάση σου με κάνεις να μην σας ξαναγράψω τίποτα (και δεν πρόκειται να ξαναγράψω για το θέμα...), οπότε μπορείτε να λέτε ότι σας κατεβαίνει στο κεφάλι ελεύθερα....

Εσύ που δεν γράφεις ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι, μπορείς να στηρίξεις τον ισχυρισμό σου ότι έγιναν αναβαθμίσεις;

Οι προσωπικές επιθέσεις καλό είναι να εκλείψουν,ο Αντώνης,δεν έδωσε κανένα δικαίωμα για να πάρει τέτοια απάντηση.

Θες να σου πω και τι δουλειά κάνω ??????

Δεν συνηθίζω να γράφω ότι μου κατέβει στο κεφάλι....

Διάβασε και λίγο την κατηγορία των δορυφορικών και θα καταλάβεις.....

Και στη Βιλανόβα επίσης.....
Αυτό κάτι σημαίνει, αν εσύ θέλεις να νομίζεις ότι σε κοροϊδεύουν είναι δικαίωμά σου. Αλλά θα πρέπει να προσέχεις τι και πως το γράφεις.

και νωρίτερα

Ρε σεις, μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί πάνω από 7.000 pace, εσείς θέλετε να είσαστε οι πρώτοι που θα πάρετε την αναβάθμιση ?????
:flipout::flipout:

Ε δεν άντεξα, σόρυ για τα γέλια...

Σαν τις χήρες στο κρεββάτι κάνετε !!!!

και λίγο πιο νωρίτερα

Στα υπόψη ότι σήμερα έχουν γίνει και γίνονται κάποιες αναβαθμίσεις on the air, για ρίξτε μια ματιά και κάντε αναφορές !!!!

Οπότε:
Σου έριξα αναφορά και σου λέω πως παρά την νέα σάρωση δικτύου και πριν λίγα λεπτά ολικό HARD RESET η συσκευή-μαμούθ της NOVA δείχνει τα στοιχεία που σου έγραψα παραπάνω:
Load Ver/Var: 5/10
Loader Ver: 3.3.28
Dload Date 11/10/2010 12:59:15

Δεν ξεκίνησα εγώ την κοροϊδία, αλλά αντιθέτως εσύ με το "γέλιο" και τον χαρακτηρισμό "χήρες στο κρεββάτι" (ως σαν να κάναμε μαζί στρατό ή να γνωριζόμασταν από χθες).

Παραλλήλως απλά να αναφέρω (για να είμαστε και εντός θέματος) πως πιο λογικό είναι να δακρύσει η εικόνα της Παναγίας απόψε, παρά να βγει αναβάθμιση στον 831.

Δεν χρειάζεται φίλε μου να κάτσεις στο Βάθος κήπος, ενδεχομένως μία πιο φιλική γραφή και ίσως ένας πιο ήπιος τόνος να την έκανε την δουλειά του.

Καλή συνέχεια, προτιμώ να το βουλώσω για απόψε. Μην με κακοχαρακτηρίσουν κιόλα ξανά ως κλαμένα χήρα και πάθω κανένα μπλακ-άουτ.

Μα είναι δυνατόν να έρχεστε σε αντιπαράθεση μεταξύ σας για μια συσκευή? Προχωρήστε σε καταγγελία για το απαράδεκτο προϊόν και αφήστε τα ανούσια...

Βλέπω ότι από Χούμορ σκίζουν μερικοί..... τες πα....

Και για να σε πάω και στο παρασύνθημα που δεν ξέρεις.....

Από το πρωί κάνουν αναβαθμίσεις στις κάρτες και στους δέκτες, το αν εσύ δεν έχεις αναβαθμιστεί ακόμα δεν σημαίνει ότι κανείς δεν έχει πάρει αναβάθμιση ή ότι δεν κάνουν αναβαθμίσεις.....

Αυτό και για να ξέρουμε τι λέμε....

Αν σε πείραξε το χήρες στο κρεββάτι το αλλάζω και το κάνω "σαν φαντάρος στη σκοπιά" !!!

Βασίλη δεν έχει να κάνει με μία συσκευή, έχει να κάνει με τρόπους γραφής.....

και γιατι δεν γινεται σε ολους μαζι και κανουν ενα ενα και δεν εχουν ετοιμο update μεσα απο το δεκτη!
αυτη η βρομωνοβα με εχει κουρασει!οχι οτι με ενοχλει ο δευτερος δρυφορος(με αυτο το πιατακι τι βαλεις) αλλα τα games το alt και τα favourites ελεος ας βγαλουν τη κολωαναβαθμηση να τελιωνουμε! για να παω απο το mega στο novasports κανω δεκα ωρες ελεος πια!!!

Ποιός είπε ότι το update θα είναι διαθέσιμο παροδικά σε όλους τους χρήστες του 831;Από την στιγμή που θα ανέβει στον δορυφόρο θα μπορούν όλοι να το ''κατεβάσουν''.

Δεν με διαβάζετε σωστά, το update έχει ξεκινήσει από τις κάρτες ........και αυτό δεν γίνεται μαζικά...

Δεν με διαβάζετε σωστά, το update έχει ξεκινήσει από τις κάρτες ........και αυτό δεν γίνεται μαζικά...

τι εννοεις απο τις καρτες? και σε καθε μια καρτα κανουν update? και για πιο λογο γινετε αυτο και σε τι εξυπηρετει?

και με πια σειρα γινετε?

Για σειρά θα σε γελάσω, προφανώς τo update έχει να κάνει με την επερχόμενη υπηρεσία multiview.

Εκτός από αυτό οι πρώτες αλλαγές θα έρθουν στο πλήκτρο Alt, στα παιχνίδια και στο NovaScope...

Για το diseqc ακόμα περιμένουμε...

υ.γ. ήδη ο epg γεμίζει από πρόγραμμα..

Status
Not open for further replies.