NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

Μα είναι δυνατόν να έρχεστε σε αντιπαράθεση μεταξύ σας για μια συσκευή? Προχωρήστε σε καταγγελία για το απαράδεκτο προϊόν και αφήστε τα ανούσια...

Δίκαιο έχεις στο πρώτο σκέλος, προσωπικά δεν ήρθα σε αντιπαράθεση για το κουτί, αλλά για τον τρόπο απάντησης. Διαδίκτυο είναι, γραπτά είναι... ένας λόγος παραπάνω να προσέχουμε με χαρακτηρισμούς, κυρίως όταν ως σαν άλλοι Λαζόπουλοι το βαφτίζουμε "χιούμορ". Υγεία να 'χουμε και ό,τι νά 'ναι (στο κλίμα των Novaτζήδων).

Καταγγελία? Που και ποιος θα μας πάρει στα σοβαρά? Άσε που θα μας μεταβιβάζουν από τον έναν στον άλλον. Μέχρι τότε εδώ, με ουζάκι, μεζεδάκι, κράξιμο και καλή παρέα :P

Ε όχι και Λαζόπουλος !!!!!!!

Τώρα με προσβάλλεις !!!!!:D

Δες πως γράφουμε εδώ μέσα, το ύφος μας, τον τρόπο μας και το πως σεβόμαστε τον συνομιλητή μας και θα καταλάβεις.

Το σίγουρο είναι ότι δεν σε παρεξηγώ γιατί δεν μας έχεις μάθει ακόμα....

Την αναβάθμιση στην κάρτα δεν θα την πάρουμε χαμπάρι...... εκτός και αν κάνουμε "άλλες" δουλειές !!!!!

Περισσότερη ασφάλεια για τον πάροχο, λιγότερα προβλήματα σε ξαφνικά "χασίματα" του μπουκέτου (αυτά που κάποιοι ανέφεραν ότι έχασαν ξαφνικά τα κανάλια από το δέκτη !!!) κλπ......

Re: Novabox 831 και ερωτήσεις

σημερα θα κανω συμβολαιο για forthnet kai nova.για την νοβα θα ξεκινησω με το σταρτ pack. ειναι κατι που πρεπει να τους πω εχετε να μου πειτε κανα tip τι να τους ζητησω παραπανω χωρις να χρεωθω ή τι πιατο να μου βαλουν αι τετοια σχετικα?

Πόσο σου ήρθε στο σύνολο. Έχω δει μια προσφορά αλλά δεν την έχω καταλάβει πλήρως..μπορείς να μου πεις τι δίνεις και τι παίρνεις;

Αυτο που αντιμετωπιζω ειναι. Οταν εχω συνδεση HDMI σε HDMI δεν φαινετε εικονα στην τηλεοραση. Οταν βαζω και το σκαρτ τοτε δειχνει και στην HDMI και στο σκαρτ. Οταν βγαζω το σκαρτ δεν δειχνει εικονα ουτε σε HDMI ουτε στην αναλογικη θυρα. Οταν βγαζω το HDMI και εχω σκαρτ δειχνει μονο στο σκαρτ αφου αυτο ειναι μονο συνεδεμενο. Μονο ομως στην HDMI συνδεση δεν δειχνει.
Τι μπορει να φταιει? Πρεπει να γινει καμμια ρυθμιση?
Η τηλεοραση ειναι HD ready.
Ευχαριστω

το επαναφερω μπας και ξερει κανεις

Η ανάλυση του δέκτη είναι στο αυτόματο ???

Κάποια ενημέρωση για τη χρήση των θυρών USB / LAN (ή υπάρχουν χωρίς νόημα) ?

Για τη θύρα USB ακούστηκε ότι υπάρχουν σοβαρές σκέψεις να χρησιμοποιηθεί στο άμεσο μέλλον με memory key σαν buffer για timeshift στον απλό δέκτη (το απλό σενάριο) η με tv tuner για επιπλέον λήψη επίγειας ψηφιακής (το πολύπλοκο σενάριο).

Για την ethernet πάλι υπάρχει η θεωρία να χρησιμοποιηθεί σαν μέσον για movie downloads από forthnet.

Σε κάθε περίπτωση, είναι απίθανο να αφεθούν οι θύρες αυτές ελεύθερες για άλλες "ελευθεριάζουσες" χρήσεις.

Για τη θύρα USB ακούστηκε ότι υπάρχουν σοβαρές σκέψεις να χρησιμοποιηθεί στο άμεσο μέλλον με memory key σαν buffer για timeshift στον απλό δέκτη (το απλό σενάριο) η με tv tuner για επιπλέον λήψη επίγειας ψηφιακής (το πολύπλοκο σενάριο).

Για την ethernet πάλι υπάρχει η θεωρία να χρησιμοποιηθεί σαν μέσον για movie downloads από forthnet.

Σε κάθε περίπτωση, είναι απίθανο να αφεθούν οι θύρες αυτές ελεύθερες για άλλες "ελευθεριάζουσες" χρήσεις.

Ο δέκτης, πριν από το πείραγμα της nova, από τη usb προσέφερε λειτουργίες εγγραφής, ή απλώς οι θύρες και τα λοιπά χαρακτηριστικά δίνονται ως hardware και ενεργοποιούνται (για πρώτη φορά) από το λογισμικό που φτιάχνουν οι εταιρίες παροχής όπως η nova?

Ο δέκτης έχει επάνω στο τηλεκοντρόλ του τα κουμπιά του timeshift οπότε... Το λογισμικό φαντάζομαι ότι είναι έτοιμο, απλά παραμετροποιείται στα μέτρα του εκάστοτε broadcaster. Δεν είμαι ειδικός για να σου πω περισσότερες λεπτομέρειες.

Last edited:
Re: Novabox 831 και ερωτήσεις

εμενα μου ειπαν εδω οτι δεν υπαρχει προβλημα με τον δεκτη οτι ειναι μια χαρα.....δεν πληρωσα τιποτα και μου δωσανε nova start pack 16.44 και forthnet telephony 12 .

Από ότι κατάλαβα,αναβάθμιση θα γίνει στις κάρτες,όχι στα STB.Έτσι,δεν θα διορθωθούν τα όποια προβλήματα (μιας και το λογισμικό του δέκτη έχει πρόβλημα).

ξέρετε παιδία πότε θα γίνει αυτην η περίφημη αναβάθμηση?εχεται κάτι νεότερο?

Εχεις κανεις αλλος προβλημα στην Θεσ/νικη??Αυτη την στιγμη μου δειχνει 0% σημα 0% ακριβεια..Ριχνει καρεκλες βεβαια εξω..

Μαθατε αν βγηκε ο νεος HD PVR 865? δεν υπαρχει καμια ενημερωση στο site της νοβα.

Η ενημέρωση που έχουμε για την κυκλοφορία του 865 ήταν για σήμερα ...

Εχεις κανεις αλλος προβλημα στην Θεσ/νικη??Αυτη την στιγμη μου δειχνει 0% σημα 0% ακριβεια..Ριχνει καρεκλες βεβαια εξω..

Δεν είναι παράλογο... μικρό πιάτο... και κακοκαιρία !!!!

Status
Not open for further replies.