NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

Ευτυχως κρατησε για κανα 10λεπτο οσο και τα καρεκλοποδαρα..Μετα επανηλθε αμεσως..Και επειδη δεν πηρα καποια απαντηση επαναφερω 2 ερωτησεις
Καλησπερα.Εβαλα και εγω σημερα τον δεκτη μεσω της προσφορας της φορθνετ,διαβασα και ολα αυτα που γραψατε,καταλαβα οτι το πιο σημαντικο ειναι να ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ:smash: απλα θελω να ρωτησω το εξης..Πως απενεργοποιω την επιλογη stand by??Υπαρχει στο μενου οπως το οικολογικες ρυθμισεις? (και αυτο το απενεργοποιησα btw) ή ειναι καποιο κουμπι που δεν πρεπει να πατησω?

Αναβαθμιση μπορω να κανω και τωρα ετσι?Δεν ειναι αναγκαστικο να κανω πριν βαλω την καρτα?Ελπιζω μονο να μην κολλησει:motz:

Ευτυχως κρατησε για κανα 10λεπτο οσο και τα καρεκλοποδαρα..Μετα επανηλθε αμεσως..Και επειδη δεν πηρα καποια απαντηση επαναφερω 2 ερωτησεις

Originally Posted by etsi
Καλησπερα.Εβαλα και εγω σημερα τον δεκτη μεσω της προσφορας της φορθνετ,διαβασα και ολα αυτα που γραψατε,καταλαβα οτι το πιο σημαντικο ειναι να ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ:smash: απλα θελω να ρωτησω το εξης..Πως απενεργοποιω την επιλογη stand by??Υπαρχει στο μενου οπως το οικολογικες ρυθμισεις? (και αυτο το απενεργοποιησα btw) ή ειναι καποιο κουμπι που δεν πρεπει να πατησω?

Αναβαθμιση μπορω να κανω και τωρα ετσι?Δεν ειναι αναγκαστικο να κανω πριν βαλω την καρτα?Ελπιζω μονο να μην κολλησει:motz:
"Πως απενεργοποιω την επιλογη stand by ??"
Φίλε μου δεν έχει τέτοια επιλογή.... :confused:
Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι στις περιβαλλοντολογικές ρυθμίσεις να βάλεις στο Απενεργοποίηση : ΟΧΙ

Τώρα για την αναβάθμιση που αναφέρεις την κάνεις όποτε θες αρκεί να υπάρχει..... :rolleyes:

Μαθατε αν βγηκε ο νεος HD PVR 865? δεν υπαρχει καμια ενημερωση στο site της νοβα.

Τον δοκίμασαν φαίνεται χθες πρώτη φορά και θα διαπίστωσαν πως στον 865 δεν λειτουργεί ούτε η ρύθμιση έντασης στον ήχο !!! Πως το έλεγε ο Μουστάκας στο "Μεγάλο Ρουθούνι"?
-Θα σε κάνω μεγάλη σταρ. Θα σε πάω στα πέρατα της γης. Θα σου φτιάξω δικό σου γήπεδο. Θα...
-Αααχ, Παπαντρέουβιτς!!!

Re: Novabox 831 και ερωτήσεις

Μωρέ ο δέκτης είναι μία χαρά, ντιζαϊνάτος... από υπηρεσίες λειτουργεί το ένα έκτο!

Από το τηλεφωνικό τους κέντρο με ενημέρωσαν ότι ήδη από σήμερα o pvr αποκωδικοποιητής είναι διαθέσιμος στην τιμή που είχατε γράψει για τους υφιστάμενους συνδρομητές nova με 6 μήνες δωρεάν κάποιο πακέτο (μάλλον το full). Για τους νέους συνδρομητές η τιμή του θα είναι μικρότερη (δεν θυμάμαι ακριβώς το νούμερο).
Το novaplus που ξεκίνησε σήμερα είναι η υπηρεσία που ενεργοποιεί τη usb θύρα που αναφερθήκαμε στα προηγούμενα μηνύματα? Φαντάζομαι ότι θα κοστίζει extra...

Η usb δεν έχει ενεργοποιηθεί, το novaplus είναι η υπηρεσία pvr η οποία διατίθεται με τον pace 865 και είναι για θέαση σε μία μόνο tv. Ο δέκτης έχει ενσωματωμένο σκληρό δίσκο και εκεί κάνει τις εγγραφές...

Δεν είναι παράλογο... μικρό πιάτο... και κακοκαιρία !!!!

Χωρίς να θέλω να ειρωνευτώ κάποιον, τι εννοείς "μικρό πιάτο". Με 1,20μ για hotbird μάλλον δεν φταίει το πιάτο που όταν βρέχει πολύ στην Αθήνα χάνεται το σήμα της nova για μερικά δευτερόλεπτα. Εκτός αν το "μικρό πιάτο" πάει για τα πιάτα της nova που στέλνουν το σήμα στο δορυφόρο ...

Αν και έχει αναλυθεί σε άλλα thread ότι πράγματι η έντονη βροχόπτωση μπορεί να επηρεάσει τις δορυφορικές επικοινωνίες στιγμιαία ...

Last edited:

μεχρι ποτε θα εχει γινει η αναβαθμιση?πριν 15 λεπτα μπηκα στο μενου χωρις να μου δινει καποια νεα αναβαθμιση..

Χωρίς να θέλω να ειρωνευτώ κάποιον, τι εννοείς "μικρό πιάτο". Με 1,20μ για hotbird μάλλον δεν φταίει το πιάτο που όταν βρέχει πολύ στην Αθήνα χάνεται το σήμα της nova για μερικά δευτερόλεπτα. Εκτός αν το "μικρό πιάτο" πάει για τα πιάτα της nova που στέλνουν το σήμα στο δορυφόρο ...

Αν και έχει αναλυθεί σε άλλα thread ότι πράγματι η έντονη βροχόπτωση μπορεί να επηρεάσει τις δορυφορικές επικοινωνίες στιγμιαία ...

Ώπα αδερφέ, το μικρό της νόβα εννοούσα !!!:D

Την ώρα που έχασες το σήμα η Αθήνα είχε λιακάδα....

μεχρι ποτε θα εχει γινει η αναβαθμιση?πριν 15 λεπτα μπηκα στο μενου χωρις να μου δινει καποια νεα αναβαθμιση..

Πιο λογικό να δακρύσουν σύσσωμες οι εικόνες της Παναγίας σε κάθε ορθόδοξο σπίτι, παρά να βγάλει αναβάθμιση ΤΩΡΑ η Nova. Θα κυκλοφορήσει ο 865 πρώτα, θα δουν τι δεν δουλεύει και μετά θα (!) μας κάνουν την χάρη και στους παρακατιανούς του 831. Μη μπαίνουν και σε έξοδα τα παιδιά στην Κάντζα... οι καιροί είναι δύσκολοι! Κρίμα είναι... *ironic*

Last edited:

Δεν αναφερεται πουθενα οτι αυτη η υποτιθεμενη "υπηρεσια nova plus"...ειναι δωρεαν! ακουσον ακουσον, "υπηρεσια nova plus"!!
ουτε αναφερει την τιμη του HD PVR 865 (δηλ. τα 249 ευρω),
μαλιστα αναφερει οτι το tvguide, το epg, to parental control...προσφερονται ως ψηφιακες ευκολιες ΔΩΡΕΑΝ !!! χαχαχαχα.......
ευχαριστουμε την νοβα θερμα που μας προσφερει αυτα τα καλουδια δωρεαν!!
αρα λοιπον και χρεωση θα εχει το "nova plus" και δεν υπαρχει προσφορα για τους ηδη συνδρομητες pvr3001....
εξαλλου σημερα αυτα μου ειπαν και απο το τμ.εξ.συνδρομητων..
προς γνωση και συμμορφωση ορισμενων εδω μεσα......

Δεν αναφερεται πουθενα οτι αυτη η υποτιθεμενη "υπηρεσια nova plus"...ειναι δωρεαν! ακουσον ακουσον, "υπηρεσια nova plus"!!
ουτε αναφερει την τιμη του HD PVR 865 (δηλ. τα 249 ευρω),
μαλιστα αναφερει οτι το tvguide, το epg, to parental control...προσφερονται ως ψηφιακες ευκολιες ΔΩΡΕΑΝ !!! χαχαχαχα.......
ευχαριστουμε την νοβα θερμα που μας προσφερει αυτα τα καλουδια δωρεαν!!
αρα λοιπον και χρεωση θα εχει το "nova plus" και δεν υπαρχει προσφορα για τους ηδη συνδρομητες pvr3001....
εξαλλου σημερα αυτα μου ειπαν και απο το τμ.εξ.συνδρομητων..
προς γνωση και συμμορφωση ορισμενων εδω μεσα......

Κατευθυνόμενα πυρά είναι αυτά....αλλά ας έχει,η υπηρεσία pvr θα διατίθεται δωρεάν και το multiview θα χρεώνεται.Σου είπαν στο τμήμα εξυπηρέτησης ότι το nova plus θα έχει χρέωση;

Κατευθυνόμενα πυρά είναι αυτά....αλλά ας έχει,η υπηρεσία pvr θα διατίθεται δωρεάν και το multiview θα χρεώνεται.Σου είπαν στο τμήμα εξυπηρέτησης ότι το nova plus θα έχει χρέωση;

μου ειπαν οτι αν θελετε περνετε τον pvr hd στα 249 ευρω και η χρεωση του 7,75 συνεχιζεται(εγω εχω τον απλο pvr), βεβαια η κοπελια μπορει να ειχε την τυφλα της δεν λεω, αλλα ετσι μου ειπανε αυτα σας λεω.
και οταν βγει το Multiview, δεν θα το χρεωνεστε....αντε βγαλε ακρη.....αλλος μου ειπε οτι οταν βγει το multiview, θα παρει η νοβα τηλ.τους συνδρομητες pvr να τους κανει προσφορα, αλλα αμα παρεις τωρα τον pvr hd χωρις multiview, οταν θα βγει το multiview δεν θα εχεις προσφορα στον επιπλεον δεκτη!!! τι να πω? δηλ. σκασε τωρα 250 και μετα οταν θα βγει το multiview σκασε αλλα 250 για δευτερο pvr hd!!
μπερδευτηκα ρε παιδια, αλλα εγω δεν φταιω σ'αυτο!...

Μη περιμένεις από το τηλ κέντρο να βγάλεις άκρη.. και περίμενε την προσφορά για τους συνδρομητές με το παλιό pvr.....μη βιάζεσαι...

εμενα εγινε η συνδεση εχθες.στα χαρακτηριστικα λεει ισχυς σηματος σε τιμες
80-81-82 και ακριβεια σηματος 100% και καμια φορα 90% ΑΛΛΑ η ποιοτητα του σηματος ειναι τελευταια.χαλια μαυρα με την εξωτερικη καιραια στην αθηνα ιχα καλυτερη ποιοτητα εικονας.ακομα τα σηματακια πχ mega fx τα δειχενι λες και τα εχουν φτιαξει με lego.αυτος μου ειπε οτι ειναι ενα προβλημα με το λογισμικο του pace alla se 15 μερες θα διορθωθει.τι λετε τα νουμρα ειανι καλα και αν ειανι τοσο καλα γιατι φαινεται ετσι η εικονα?

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

ακομα τα σηματακια πχ mega fx τα δειχενι λες και τα εχουν φτιαξει με lego.αυτος μου ειπε οτι ειναι ενα προβλημα με το λογισμικο του pace alla se 15 μερες θα διορθωθει.τι λετε τα νουμρα ειανι καλα και αν ειανι τοσο καλα γιατι φαινεται ετσι η εικονα?

Αφού σου τόπε ο άνθρωπος, σε 15(00) μέρες θα διορθωθεί...

ρε παιδια εχω ξενερωσει τρομακτικα πολυ.τοσο χαλια ποιοτητα εχει η νοβα η παιζει σημασια που ειμαι ζακυνθο

Απάντηση: Re: Nova HD Pace 831

ρε παιδια εχω ξενερωσει τρομακτικα πολυ.τοσο χαλια ποιοτητα εχει η νοβα η παιζει σημασια που ειμαι ζακυνθο

Σε τι τηλεόραση βλέπεις, πόσες ίντσες? Με τί σύνδεση (hdmi, scart)κ και ποιές ρυθμίσεις έχεις κάνει στον αποκωδικοποιητή (πχ, αν έχεις hdmi, έχεις δώσει 1080i?)
Η εικόνα του Pace, κανονικά, μόνο χάλια δεν είναι.
Το ότι είσαι στην Ζάκυνθο δεν έχει καμία σημασία απολύτως.

Status
Not open for further replies.