NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Nova HD Pace 831

Το MGM HD ανήκει στο πολωνέζικο πακέτο N, και είναι κωδικοποιημένο σε Conax. Κανονικά δεν έπρεπε καν να βγει, αφού δεν ανήκει στο πακέτο της Nova...

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Το MGM HD ανήκει στο πολωνέζικο πακέτο N, και είναι κωδικοποιημένο σε Conax. Κανονικά δεν έπρεπε καν να βγει, αφού δεν ανήκει στο πακέτο της Nova...

εκτος απο αυτο ακομα βγηκαν
natgeo hd
amimal planet hd
eurosport 2 hd

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

εκτος απο αυτο ακομα βγηκαν
natgeo hd
amimal planet hd
eurosport 2 hd

αυτα τα βλεπετε ή ειναι κωδικοποιημενα? αν ειναι κωδικοποιημενα θα ειναι τα επομενα που θα μπουν στο πακετο!

Re: Nova HD Pace 831

Εγω εχω φουλ πακετο και δεν δουλευει το novascope.....με το epg τις περοσσοτερες φορεσ σε εμενα δουλευε κανονικα και πριν....
σε εμενα στο encrypted services εχει εμφανισει το nat geo wild hd, kai to discovery hd

Έκανα την αναβάθμιση, γύρισα σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, έγινε ξανά η σάρωση και έβγαλε όπως τον ...παλιό καλό καιρό έναν κόρακα κανάλια (η γνωστή σαβούρα). Επίσης, το alt δουλεύει πλέον.
Πάντως, novascope και games εξακολουθούν να μην λειτουργούν. Το αναφέρω απλώς ενημερωτικά, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν με ενδιαφέρουν καθόλου αυτές οι υπηρεσίες, οπότε δεν θα ψάξω αν φταίει κάτι στον δέκτη μου ή όχι.

Εξακολουθεί το πρόβλημα με την ξαφνική μετάβαση στο κανάλι 100 όταν κάνεις συνεχές ζάπινγκ με το Ρ+

Εγω εχω φουλ πακετο και δεν δουλευει το novascope.....με το epg τις περοσσοτερες φορεσ σε εμενα δουλευε κανονικα και πριν....
σε εμενα στο encrypted services εχει εμφανισει το nat geo wild hd, kai to discovery hd

Τώρα κάνω και εγώ την αναβάθμιση θα επανέλθω με εντυπώσεις... Πάντως και σε μένα το epg δούλευε κανονικά τόσο καιρό, έβλεπα μέχρι κσι 7 μέρες μπροστά το πρόγραμμα...

Και να προσθέσω για τους άπιστους Θωμάδες :D την παρακάτω γραμμή την οποία επίτηδες άφησα έξω από τις αλλαγές που σας ανέφερα πιο πάνω γιατί ήθελα να δω αντιδράσεις !!!! :D οι οποίες ήταν αναμενόμενες...

"Παρακαλώ σημειώστε ότι τα MAD MUSIC θα ανοίξουν αμέσως, ενώ το NOVASCOPE και τα GAMES θα ανοίξουν σταδιακά όσο περισσότεροι δέκτες αναβαθμίζονται."

Για να κάνουμε και λίγο χιούμορ....

Φαίνεται να αναβαθμίστηκε - πέρα που ο loader λέει κάτι 3.3... κτλ, αλλά κατέβηκαν πολλά κανάλια του Hot Bird ! :guitarist: Τις συχνότητες εξακολουθεί να τις έχει ενσωματωμένες !
Και άλλους δορυφόρους (μελλοντικά) θα μπορούμε να προσθέτουμε;

..... Ζούμε Μεγάλες Στιγμές !!!!!!!! :slapface: :flipout::tdown:

Nova_update_December_2010.jpg

Τώρα όλα δουλεύουν τέλεια.... , GAMES , novascope , EPG , ALT (επιστροφή στο τελευταίο κανάλι που βλέπαμε).... ναι , κάντε όνειρα..... !!!!! :flipout:
Πιάνουμε 8 δορυφόρους και 12000 κανάλια.... :BDGBGDB55:

Γεια σου ρε nova με τα ωραία σου.... :slapface:

Ελλάδα..... το μεγαλύτερο μπουρδ..ο του κόσμου !!!! :frown:
Τελικά παίρνουμε αυτό που μας αξίζει.... , εγώ τα παρατάω , βαρέθηκα ! :mad:

Σήμερα το πρωί που σηκώθηκα και είδα το μηχάνημα το βρήκα ανοιχτό και ενώ χθες το βράδυ το έκλεισα.Άνοιξα και την tv αλλά δεν έδειξε εικόνα και χρειάστηκε reset για να ξεκολλήσει.Τυχαίο;... θα δείξει...

καλημερα!και εμενα σημερα μου ειχε κολλησει το πρωι και τωρα του κανω την αναβαθμιση να δουμε τι θα μασ δειξει!παντωσ και το alt που φτιαχνει ειναι καλο!!Afam εισαι ωραιος που μας πληροφορεις σωστα!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ!!!
O Loader είναι ίδιος. Πρόκειται για τον 3.3.28! Επαναλαμβάνω πως η τελευταία αναβάθμιση έγινε τον Οκτώβριο και από 3.3.01 πήγε στο 3.3.28! H Nova δεν έχει προγραμματίσει καμία αναβάθμιση και το λέω από μέσα. Αναβάθμιση είναι να αλλάξει το Firmware, αυτό δεν θα γίνει το επόμενο εξάμηνο από τη Nova, γιατί όλα δουλεύουν. Αυτό που έκανε εχθές ήταν Upgrade του Firmware αλλά τα προβλήματα παραμένουν. Το πλήκτρο ALT λειτουργεί μόνο για το μεθεπόμενο κανάλι και πλέον έχει μπει φραγή σε όσους προσπάθησαν να συνδέσουν USB Stick στον δέκτη.

Αν και δεν εχω κανεναν δεκτη hd της νοβα, τουλαχιστον ακομα, θεωρω τελειως απαραδεκτο να μην δουλευει το πληκτρο ALT...!!!!

Status
Not open for further replies.