NOVA Pace 831 HD

Status
Not open for further replies.
Re: Nova HD Pace 831

παιδια εμενα παντως απο χτες που εκανα την αναβαθμιση δεν εχω διαπιστωσει ουτε επανεκινησεις ουτε κοληματα τιποτα.ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ τον δεκτη και οι περιβαντολλογικες να ειναι στο ΟΧΙ.

Και εγώ μετά την αναβάθμιση κανένα πρόβλημα .nova scope δεν παίζει.

Τελικα θα μπορεσουν να λυσουν το προβλημα με τα reset?

Αυτοι που εκαναν τον προγραμματισμο εχουν ιδεα απο το αντικειμενο η σπουδασαν στα IEK?

+1
Ναι βρε φίλε μου αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Τι με ενδιαφέρει αν βλέπω το xxxarab^%$&^ channel.... οι επανεκινήσεις και τα crashaρίσματα είναι το κυρίως πρόβλημα.
Πρόβλημα που δεν έχει διορθωθεί με καμία αναβάθμιση... ακόμα

υ.γ αν είναι πρόβλημα του δέκτη (που δεν νομίζω) το βλέπω αδύνατο να ζητήσει απόσυρση η Nova. Αν όντως είναι πρόβλημα software ας πληρώσουν 2 καλούς προγραμματιστές να τελειώνουμε... οι εγωισμοί μας έφαγαν και το πως να γλιτώσουμε 5 δεκάρες

Last edited:

Καλησπέρα,
έκαναν πραγματικά τρεις μήνες για να πηδήξουν από την 5/10 στην 8/10 και μόλις δέκα μέρες για να πάνε από την 8/10 στην 10/10. Πάντως στο τηλέφωνο είπαν πως η 10/10 είναι η τελευταία για φέτος και πως επιλύει το πρόβλημα με την κάρτα που στην 8/10 αργούσε να επανέλθει μετά από "βγάλσιμο του δέκτη από την πρίζα". Α! Είπαν επίσης πως καλού-κακού μην υπερφορτώνεις φίλε συνδρομητά την λίστα αγαπημένων... Προσωπικά restart μου κάνει σε σβησμένη κατάσταση (κόκκινο φωτάκι) κάθε τέσσερις ώρες και 45 λεπτά, έχω κάνει αυτό που είπατε και από εδώ... ΟΧΙ στις περιβαλλοντικές ρυθμίσεις. Όταν είχα δεύτερη λίστα αγαπημένων οι επανεκκινήσεις έδιναν και έπαιρναν.

Η σάρωση δικτύων συνεχίζει να κόβεται στο 80%, το πλήκτρο Novascope οδηγεί στην ERT World, τα παιχνίδια σβηστά, το ALT δεν λειτουργεί αν επιλέξεις ανθρώπινο P+/P- και το εικοσιτετράωρο πρόγραμμα αφαιρέθηκε από την παρουσίαση του δέκτη στην σελίδα της Nova και έγινε "πρόγραμμα καναλιού", πράγμα που δείχνει ότι όσοι περιμένουν 24ωρο τηλεπρόγραμμα θα μείνουν με το τηλεκοντρόλ στο χέρι.

Επίσης συνεχίζουν να απουσιάζουν Italia1, Canale5, Rete4. Προφανώς οι τεχνικοί της Nova και των ΙΕΚ (πετυχημένο!!!!) δεν ξέρουν πως εκτός από τα κωδικοποιημένα του Sky, υπάρχει και άλλη συχνότητα όπου εκπέμπουν ελεύθερα... -τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Αλλά είπαμε: ας είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που έχουμε.

Τελευταία οι έρμοι συνδρομητές βλέπουμε και 3D μουσικά βίντεο κλιπ σε SD μέθοδο (βλέπε ποιότητα εικόνας του MTV).

τέτοια αναβάθμιση δεν έχω ξαναματαδεί σύντεκνε.... τα κάνει όλα.... φτιάχνει καφέ, κανέλώνει το ρυζόγαλο, βάζει ξύλα στο τζάκι.... μέχρι που σου γεμίζει και μπύρα το ποτήρι καθώς βλέπεις το ματς της ομάδας σου.... φανταστική αναβάθμιση... α ρε Nova έχει αρπάξει φωτιά ο δέκτης από τις επανεκινήσεις

Απάντηση: Nova HD Pace 831

Εμένα μετά την τελευταία αναβάθμιση διορθώθηκε το epg (βλέπω κανονικά το πρόγραμμα σε όλα τα κανάλια), επανεκκινήσεις ΔΕΝ κάνει ο δέκτης και δείχνει να δουλεύει καλά (τον έχω μόνιμα ανοιχτό). Ακόμα, τα mad music δουλεύουν κανονικά. Δεν δουλεύουν τα games και novascope. Πρόβλημα -αν μπορεί να το πει κάποιος- έχω με τα δορυφορικά κανάλια, όπου απο 550+ τώρα μου δείχνει ότι πιάνει 350+ (δεν θυμάμαι ακριβώς τον αριθμό). Υπάρχει κάποιος με το ίδιο πρόβλημα και τι μπορεί να γίνει για να διορθωθεί;
Επίσης, από τα hd κανάλια (στα ελεύθερα δορυφορικά), εμένα μου εμφανίζει μόνο ένα στη λίστα.

Last edited:

εμενα ακομα δεν εχει κανει τιποτα εκτος απο μια φορα που δεν ανοιγε αλλα δεν ειχα κανει αναβαθμιση...απλα δεν λειτουργει το νβα σκοπε και τα games

παντως στα 1920*1080ι μου δειχνει εκπληκτικα σε μια le40b650 σαν να βλεπω το λιγοτερο dvd ειναι η εικονα

Κάτιι ελευθερα HD που ακουω οτι βλέπετε, που τα βλέπετε και ποιά είναι?

Re: Απάντηση: Nova HD Pace 831

Εμένα μετά την τελευταία αναβάθμιση διορθώθηκε το epg (βλέπω κανονικά το πρόγραμμα σε όλα τα κανάλια), επανεκκινήσεις ΔΕΝ κάνει ο δέκτης και δείχνει να δουλεύει καλά (τον έχω μόνιμα ανοιχτό). Ακόμα, τα mad music δουλεύουν κανονικά. Δεν δουλεύουν τα games και novascope. Πρόβλημα -αν μπορεί να το πει κάποιος- έχω με τα δορυφορικά κανάλια, όπου απο 550+ τώρα μου δείχνει ότι πιάνει 350+ (δεν θυμάμαι ακριβώς τον αριθμό). Υπάρχει κάποιος με το ίδιο πρόβλημα και τι μπορεί να γίνει για να διορθωθεί;
Επίσης, από τα hd κανάλια (στα ελεύθερα δορυφορικά), εμένα μου εμφανίζει μόνο ένα στη λίστα.

Δηλαδη βλεπεις EPG για ολη την εβδομάδα ?

το epg δουλεύει κανονικά... αν δεν σας το βγάζει είναι από τα κολλήματα που τρώει... βάλτε Novacinema2 για λίγο και θα ξεμπλοκάρει.
Αυτή την στιγμή βλέπω discovery Και το epg φτάνει εώς την Τρίτη 28/12 02:30

Πάντως, εγώ ποτέ δεν έχω δει epg για ολόκληρη την εβδομάδα. Κατά 99% μου εμφανίζει το τώρα και το μετά και, μερικές, φορές στα novacinema το πρόγραμμα για ένα 24ωρο....:nounder:

Σε πολλούς δέκτες το έχω δει να εμφανίζεται, συνήθως δουλεύει και με το Mega...

Γεια σε όλους παιδιά, το πρώτο μου post στα forum:

Αν διαπιστώσετε ότι δεν κατεβαίνει όπως πρέπει η πληροφορία του TV Guide, συντονιστείτε σε κάποιο από τα ακόλουθα:
NOVACINEMAHD, NOVACINEMA2, NOVASPORTSHD ή σε κάποιο άλλο κανάλι που παίζει από την ίδια συχνότητα με αυτά που ανέφερα.
Αφήστε τον δέκτη εκεί για μερικά λεπτά και λογικά πρέπει να έχει κατέβει η πληροφορία. Αν δείτε ότι δεν κατεβαίνει ούτε έτσι, τότε κάντε ένα Reset ενώ είστε πάνω σε ένα από τα προαναφερόμενα κανάλια. Περιμένετε πάλι λίγα λεπτά και θα κατέβει το TV Guide 100%.
Ελπίζω να σας βοηθήσει αυτό :)

Μωρέ, τον δικό μου δέκτη και ένα μήνα να τον αφήσεις σε οποιοδήποτε κανάλι, το τώρα και το αμέσως επόμενο θα δείχνει στο tv guide, μόνο.
Που να τον κοπανάς, δεν τα μαρτυράει...:flipout:

Χεχεχεε πολύ καλό!:2thumb22sup:

Δοκίμασε αν θες αυτό που προτείνω, δεν έχω πρόβλημα από τότε που το εφαρμόζω.
Θα μαρτυρήσει τελικά ο άτιμος, τι θα κάνει??? :argh:

καλησπερα στο 400 απο αυριο το NATGEO HD 24 ωρες το 24ωρο. εχει βγει κ η σχετικη καρτα!!!!!σουπερ!!!!!!!!!!

Εχει δίκιο ο φίλος cppu, μόλις το είδα! Αντε να ζεσταθούμε! :Banane0:

μονο αυτο εχει βγαλει. αντε να δουμε κ κανα αλλο συντομα!

Status
Not open for further replies.