Nova, Πλήρωσε μόνο τα κανάλια που θες [νέα υπηρεσία μέσα στο 2012]

Καλή Χρονιά σε όλους με ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ.

Κι εγώ πιστεύω ότι η Nova μπορεί να δώσει τη δυνατότητα για επιλογές καναλιών αλλά δεν πρόκειται να ρίξει το τιμολόγιό της, κυρίως στα αθλητικά.

Καλη χρονια σε ολους... συμφωνω τα αθλητικα καναλια θα τα χρεωνει δυσαναλογα ακριβα...

Απάντηση: Re: Nova, Πλήρωσε μόνο τα κανάλια που θες [νέα υπηρεσία μέσα στο 2012]

Μην ξεχνατε τα 2 μονο επιγεια ψηφιακα καναλια της Nova κοστιζουν 43 ευρω...Λετε θα πεσει η τιμη τους?
ΕΤΣΙ!!!!! :music-smiley-005:

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά.

Σε πρώτο επίπεδο μοιάζει δελεαστική ως πρόταση, αλλά πιστεύω πως η υπηρεσία θα λειτουργεί υποστηρικτικά, όπως στην Sky της Ιταλίας όπου μπορείς να φτιάξεις ένα δικό σου μπουκέτο προσθέτοντας ειδησεογραφικά, παιδικά, ποδόσφαιρο ή αθλητικά κανάλια. Δηλαδή παίρνεις το Basic Pack και βάζεις news-pack, docu-pack (πλήθος καναλιών εν συντομία) κτλ. κτλ. - Κατά πόσο δελεαστικά μπορεί να είναι αυτό, όταν σήμερα το πλήρες πακέτο με HD έχει 60+ , μόνο η ίδια το ξέρει.

Δεν νομίζω πως θα μπορείς να αγοράζεις κανάλια, γιατί θα ξεσπούσε χάος! Τι δηλαδή, θα χρεώσουν λ.χ. το novacinema 1 ίδιο με το Animal Planet? Εδώ έχει κλατάρει το δίκτυο εξυπηρέτησης με δύο ελαττωματικούς δέκτες (τον 831 και τον 865), τι θα γίνει άραγε αν ξαφνικά έχει για είκοσι δικά της κανάλια, είκοσι διαφορετικές τιμές. Θα λέει η τύπισσα στο τηλέφωνο: "Πάρτε μενού με novacinema 1, novasport1 και Mega για μισό λεπτό να το τσεκάρω..." ???

Θα αρκούσε να σπάσει και να βγει η Σουπερ Λίγκα ως μοναχικό πακέτο και μία δυνατή αναπροσαρμογή του Value και επίσης να σταματήσει το αποτυχημένο πάντρεμα με αυτόν τον απαράδεκτο και κακό δέκτη...

Τα οικονομικά όλων μας πιέζονται και δυστυχώς η nova έχει κινήσει μόνο (αποτυχημένα) το ενδιαφέρον της στην απόκτηση νέων συνδρομητών.

Γιατί να πιστέψω τις "ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες" του techblog; Υπάρχει κάτι να στηρίζει την είδηση; Ή κουβέντα να γίνεται;

Εμένα μου φαίνεται ανόητο να επιλέγεις συγκεκριμένα κανάλια, τόσο από τιμολογιακής άποψης, όσο και από τεχνικής, γνωρίζοντας πως δουλεύει το irdeto με τα chid. Το μόνο που βλέπω πιθανό είναι αντί να έχουμε start και value pack, να σπάσουν σε πακέτα παιδικά - μουσικά - ντοκιμαντέρ - εθνικά κανάλια κτλ. Να γίνουν δηλαδή 4-5 κατηγορίες που να διαλέγεις όλες ή κάποιες από αυτές, όπως πολύ σωστά αναφέρει παραπάνω και ο little.

Γιατί να πιστέψω τις "ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες" του techblog; Υπάρχει κάτι να στηρίζει την είδηση; Ή κουβέντα να γίνεται;

Εμένα μου φαίνεται ανόητο να επιλέγεις συγκεκριμένα κανάλια, τόσο από τιμολογιακής άποψης, όσο και από τεχνικής, γνωρίζοντας πως δουλεύει το irdeto με τα chid. Το μόνο που βλέπω πιθανό είναι αντί να έχουμε start και value pack, να σπάσουν σε πακέτα παιδικά - μουσικά - ντοκιμαντέρ - εθνικά κανάλια κτλ. Να γίνουν δηλαδή 4-5 κατηγορίες που να διαλέγεις όλες ή κάποιες από αυτές, όπως πολύ σωστά αναφέρει παραπάνω και ο little.

μια απο τα ιδια δηλαδη... το θεμα ειναι να μπουν νεα καναλια και οχι νεα πακετα με ανακυκλωση των ιδιων καναλιων που υπαρχουν..

εγω εχω την αισθηση,οτι το πολυ μεχρι τα μεσα του 2012,θα πεσουν οι τιμες της σε ολα τα πακετα.
δεν μπορει στην αγορα να γινεται μαχη επιβιωσης και η τιμες της συνδρομητικης,να ειναι στα υψη.
διοτι με τα σημερινα δεδομενα και ετσι οπως εχουν διαμορφωθει πια οι μισθοι(και εχει κι`αλλο...),μια φουλ συνδρομη,ειναι 3 ημερομισθια...!!
αρα-εαν οντως εχει το περιθωριο-θα παιξει το τελευταιο της χαρτι και θα πεσει αισθητα.
διαφορετικα τα πραγματα στενευουν οριακα....

εγω εχω την αισθηση,οτι το πολυ μεχρι τα μεσα του 2012,θα πεσουν οι τιμες της σε ολα τα πακετα.
δεν μπορει στην αγορα να γινεται μαχη επιβιωσης και η τιμες της συνδρομητικης,να ειναι στα υψη.
διοτι με τα σημερινα δεδομενα και ετσι οπως εχουν διαμορφωθει πια οι μισθοι(και εχει κι`αλλο...),μια φουλ συνδρομη,ειναι 3 ημερομισθια...!!
αρα-εαν οντως εχει το περιθωριο-θα παιξει το τελευταιο της χαρτι και θα πεσει αισθητα.
διαφορετικα τα πραγματα στενευουν οριακα....
Καρφί δεν τους καίγεται Δημήτρη… Πίστεψέμε. Μακάρι να βγω ψεύτης.:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Nova, Πλήρωσε μόνο τα κανάλια που θες [νέα υπηρεσία μέσα στο 2012]

πιο πιθανο μου φαινεται να πεσει ο hotbird !

Καρφί δεν τους καίγεται Δημήτρη… Πίστεψέμε. Μακάρι να βγω ψεύτης.:ernaehrung004:

Θα συμφωνησω +1000, ουδεποτε η Nova δεν απεδειξε οτι ειναι φιλικη προς τους πελατες νην και μελοντικους. Πιθανων εαν προχωρησει η σκεψη της (εαν φυσικα υφισταται..) και τα αθλητικα που ειναι και ο λογος τις υπαρξης της και που ζει ακομα να τις βγει σεξινο μιας και ολοι - οι τουλαχιστον οι περισοτεροι θα καταληξουμε μονο με το πακετο τν αθλητικων αγνοωντας τα υπολοιπα καναλια της.

Re: Απάντηση: Nova, Πλήρωσε μόνο τα κανάλια που θες [νέα υπηρεσία μέσα στο 2012]

Μα το θεμα,δεν είναι εάν καίγονται για τους χαμηλούς μισθούς που έχουν διαμορφωθεί σήμερα και το κατα πόσο τους ενδιαφέρει.
To θέμα είναι ότι δεν περισσεύουν πια για συνδρομητικό,οπότε και αυτοί για να μπορέσουν να επιβιώσουν,θα πέσουν αναγκαστικά,ακολουθώντας την νέα οικονομική τάξη πραγμάτων.
Λογική επέκταση όλων αυτών που συμβαινουν σήμερα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova, Πλήρωσε μόνο τα κανάλια που θες [νέα υπηρεσία μέσα στο

Μα το θεμα,δεν είναι εάν καίγονται για τους χαμηλούς μισθούς που έχουν διαμορφωθεί σήμερα και το κατα πόσο τους ενδιαφέρει.
To θέμα είναι ότι δεν περισσεύουν πια για συνδρομητικό,οπότε και αυτοί για να μπορέσουν να επιβιώσουν,θα πέσουν αναγκαστικά,ακολουθώντας την νέα οικονομική τάξη πραγμάτων.
Λογική επέκταση όλων αυτών που συμβαινουν σήμερα..
Δημήτρη μου συμφωνώ μαζί σου. Όσο όμως υπάρχει ο απόδημος Ελληνισμός, και η Super League στο {πακέτο τους} η ζυγαριά γέρνει προς την πλευρά τους. Ποιος ΟΤΕ και προσφορές, και επιλογή του συνδρομητή στα κανάλια, και δε ξέρω εγώ τι άλλο. Επιβιώνουν και θα επιβιώνουν, ξέρουν τι κάνουν.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova, Πλήρωσε μόνο τα κανάλια που θες [νέα υπηρεσία μέσα

δεν υπαρχει το ενδιαφερον που υπηρχε παλια για το ελληνικο πρωταθλημα.το βλεπω και απτον εαυτο μου κιαπτοπυς φιλους μου που ειμασταν αρρωστοι με τη μπαλα.παλια δεν χαναμε αγωνα,περιμεναμε τη κυριακη να δουμε μπαλιτσα.τωρα απλα θα μαθουμε ποσο ηρθαμε.με ενδιαφερει και αμα τυχει θα και βρω link θα το δω αλλα δεν τρελενομαι κιολας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova, Πλήρωσε μόνο τα κανάλια που θες [νέα υπηρ

δεν υπαρχει το ενδιαφερον που υπηρχε παλια για το ελληνικο πρωταθλημα.το βλεπω και απτον εαυτο μου κιαπτοπυς φιλους μου που ειμασταν αρρωστοι με τη μπαλα.παλια δεν χαναμε αγωνα,περιμεναμε τη κυριακη να δουμε μπαλιτσα.τωρα απλα θα μαθουμε ποσο ηρθαμε.με ενδιαφερει και αμα τυχει θα και βρω link θα το δω αλλα δεν τρελενομαι κιολας.

Δημήτρη μου συμφωνώ μαζί σου. Όσο όμως υπάρχει ο απόδημος Ελληνισμός, και η Super League στο {πακέτο τους} η ζυγαριά γέρνει προς την πλευρά τους. Ποιος ΟΤΕ και προσφορές, και επιλογή του συνδρομητή στα κανάλια, και δε ξέρω εγώ τι άλλο. Επιβιώνουν και θα επιβιώνουν, ξέρουν τι κάνουν.

βρε ποιος Ελληνισμος στο εξωτερικο..?ξεχαστε τα αυτα.δεν βγαινει ο λογαριασμος με αυτους.στην τελικη σε λιγο καιρο,αυτοι θα καλυπτονται και απο τον οτε.
εδω δεν υπαρχει φραγκο ουτε για τα απαραιτητα και μαλιστα απο ανθρωπους που πριν λιγους μηνες,εδιναν το 60αρι στην νοβα πολυ ανετα.
τωρα γιοκ..!!και δεν μιλαω στον αερα.μιλαω με βαση περιπτωσεις φιλων/γνωστων,που απο τον παραδεισο βρεθηκαν στην κολαση λογω ελειψεις χρηματων..!
τα ψεματα τελειωσαν.και οσοι δεν εχουν ζοριστει ακομα,δυστηχως θα ζοριστουν.εκει παει το θεμα.
η τιμολογιακη πολιτικη της εταιριας θα αλλαξει θελει δεν θελει,ειτε αμεσα με μειωση τιμων,ή εμμεσα με το τρικ των υποπακετων.
οπως λεει και ο φιλος πιο πανω,το Ελληνικο ποδοσφαιρο-που ειναι και το θεωρητικα μεγαλο οπλο της νοβα-εχει ξεπεραστει απο πολυ κοσμο.
λιγο η οικονομικη στενοτης,λιγο τα στημενα,εχει χασει πια το ενδιαφερον του.
διαισθητικα και με βαση την σημερινη κατασταση,επιμενω οτι το πολυ μεσα στο επομενο 6μηνο,οι πτωσεις τιμων,θα ειναι θεαματικες...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova, Πλήρωσε μόνο τα κανάλια που θες [νέα υπηρ

συμφωνω με τον φιλο πιο πανω... εγω ηξερα πριν λιγους μηνες δεκα γνωστους συνδρομητες μαζι με μενα... σημερα ολοι εχουν κοψει την nova και 2 απο αυτους εχουν ΟΤΕ TV
Αν θελουν να δουν την ομαδα τους πανε σε κανα καφε... Αν και πολλοι δεν δινουν σημασια στο πρωταθλημα μετα τις βωμιες που αποκαλυφθηκαν το καλοκαιρι

Οσο γρηγοροτερα η Nova καταλαβει την ελληνικη πραγματικοτητα τοσο το καλλιερο γι αυτην.Αν νομιζει οτι μπορουν πολλοι να πληρωνουν το 1/10 του μισθου τους για την Νοβα ,ειναι βαθεια νυχτωμενη.Εχει το προνομιο να μπορει ν προσφερει και δορυφορικη και τηλεφωνικη υπηρεσια,ας το εκμεταλευθει με εξυπνο τροπο .

Οσο γρηγοροτερα η Nova καταλαβει την ελληνικη πραγματικοτητα τοσο το καλλιερο γι αυτην.Αν νομιζει οτι μπορουν πολλοι να πληρωνουν το 1/10 του μισθου τους για την Νοβα ,ειναι βαθεια νυχτωμενη.Εχει το προνομιο να μπορει ν προσφερει και δορυφορικη και τηλεφωνικη υπηρεσια,ας το εκμεταλευθει με εξυπνο τροπο .
Έτσι..:ernaehrung004:

+1000:ernaehrung004:

Απλά μάλλον στη NOVA έχουν καταλάβει τι θα μας έρθει το 2012 και αρχίζουν να κόβουν από τώρα μήπως σώσουν το καράβι !