skysound
Supreme Member
ΜΙΑ δεν υπαρχει μαγκες........
Ουτε για νοβα, ουτε καν για ΟΤΕ tv .......
Αντε, και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους......
Ουτε για νοβα, ουτε καν για ΟΤΕ tv .......
Αντε, και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους......
ΕΤΣΙ!!!!! :music-smiley-005:Μην ξεχνατε τα 2 μονο επιγεια ψηφιακα καναλια της Nova κοστιζουν 43 ευρω...Λετε θα πεσει η τιμη τους?
Γιατί να πιστέψω τις "ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες" του techblog; Υπάρχει κάτι να στηρίζει την είδηση; Ή κουβέντα να γίνεται;
Εμένα μου φαίνεται ανόητο να επιλέγεις συγκεκριμένα κανάλια, τόσο από τιμολογιακής άποψης, όσο και από τεχνικής, γνωρίζοντας πως δουλεύει το irdeto με τα chid. Το μόνο που βλέπω πιθανό είναι αντί να έχουμε start και value pack, να σπάσουν σε πακέτα παιδικά - μουσικά - ντοκιμαντέρ - εθνικά κανάλια κτλ. Να γίνουν δηλαδή 4-5 κατηγορίες που να διαλέγεις όλες ή κάποιες από αυτές, όπως πολύ σωστά αναφέρει παραπάνω και ο little.
Καρφί δεν τους καίγεται Δημήτρη… Πίστεψέμε. Μακάρι να βγω ψεύτης.:ernaehrung004:εγω εχω την αισθηση,οτι το πολυ μεχρι τα μεσα του 2012,θα πεσουν οι τιμες της σε ολα τα πακετα.
δεν μπορει στην αγορα να γινεται μαχη επιβιωσης και η τιμες της συνδρομητικης,να ειναι στα υψη.
διοτι με τα σημερινα δεδομενα και ετσι οπως εχουν διαμορφωθει πια οι μισθοι(και εχει κι`αλλο...),μια φουλ συνδρομη,ειναι 3 ημερομισθια...!!
αρα-εαν οντως εχει το περιθωριο-θα παιξει το τελευταιο της χαρτι και θα πεσει αισθητα.
διαφορετικα τα πραγματα στενευουν οριακα....
Καρφί δεν τους καίγεται Δημήτρη… Πίστεψέμε. Μακάρι να βγω ψεύτης.:ernaehrung004:
Καρφί δεν τους καίγεται Δημήτρη… Πίστεψέμε. Μακάρι να βγω ψεύτης.:ernaehrung004:
Δημήτρη μου συμφωνώ μαζί σου. Όσο όμως υπάρχει ο απόδημος Ελληνισμός, και η Super League στο {πακέτο τους} η ζυγαριά γέρνει προς την πλευρά τους. Ποιος ΟΤΕ και προσφορές, και επιλογή του συνδρομητή στα κανάλια, και δε ξέρω εγώ τι άλλο. Επιβιώνουν και θα επιβιώνουν, ξέρουν τι κάνουν.Μα το θεμα,δεν είναι εάν καίγονται για τους χαμηλούς μισθούς που έχουν διαμορφωθεί σήμερα και το κατα πόσο τους ενδιαφέρει.
To θέμα είναι ότι δεν περισσεύουν πια για συνδρομητικό,οπότε και αυτοί για να μπορέσουν να επιβιώσουν,θα πέσουν αναγκαστικά,ακολουθώντας την νέα οικονομική τάξη πραγμάτων.
Λογική επέκταση όλων αυτών που συμβαινουν σήμερα..
δεν υπαρχει το ενδιαφερον που υπηρχε παλια για το ελληνικο πρωταθλημα.το βλεπω και απτον εαυτο μου κιαπτοπυς φιλους μου που ειμασταν αρρωστοι με τη μπαλα.παλια δεν χαναμε αγωνα,περιμεναμε τη κυριακη να δουμε μπαλιτσα.τωρα απλα θα μαθουμε ποσο ηρθαμε.με ενδιαφερει και αμα τυχει θα και βρω link θα το δω αλλα δεν τρελενομαι κιολας.
Δημήτρη μου συμφωνώ μαζί σου. Όσο όμως υπάρχει ο απόδημος Ελληνισμός, και η Super League στο {πακέτο τους} η ζυγαριά γέρνει προς την πλευρά τους. Ποιος ΟΤΕ και προσφορές, και επιλογή του συνδρομητή στα κανάλια, και δε ξέρω εγώ τι άλλο. Επιβιώνουν και θα επιβιώνουν, ξέρουν τι κάνουν.
Έτσι..:ernaehrung004:Οσο γρηγοροτερα η Nova καταλαβει την ελληνικη πραγματικοτητα τοσο το καλλιερο γι αυτην.Αν νομιζει οτι μπορουν πολλοι να πληρωνουν το 1/10 του μισθου τους για την Νοβα ,ειναι βαθεια νυχτωμενη.Εχει το προνομιο να μπορει ν προσφερει και δορυφορικη και τηλεφωνικη υπηρεσια,ας το εκμεταλευθει με εξυπνο τροπο .
Οσο γρηγοροτερα η Nova καταλαβει την ελληνικη πραγματικοτητα τοσο το καλλιερο γι αυτην.Αν νομιζει οτι μπορουν πολλοι να πληρωνουν το 1/10 του μισθου τους για την Νοβα ,ειναι βαθεια νυχτωμενη.Εχει το προνομιο να μπορει ν προσφερει και δορυφορικη και τηλεφωνικη υπηρεσια,ας το εκμεταλευθει με εξυπνο τροπο .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.