Nova, Πλήρωσε μόνο τα κανάλια που θες [νέα υπηρεσία μέσα στο 2012]

bykrie

Πρόεδρος Δ.Σ.
Staff member
Απάντηση: Re: Nova, Πλήρωσε μόνο τα κανάλια που θες [νέα υπηρεσία μέσα στο 2012]

Απλά μάλλον στη NOVA έχουν καταλάβει τι θα μας έρθει το 2012 και αρχίζουν να κόβουν από τώρα μήπως σώσουν το καράβι !
Τι κόβουν????

skysound

Supreme Member
28 January 2007
7,161
Θεσσαλονίκη
Ετσι θα επρεπε να αντιμετωπιζουν το καταναλωτικο κοινο
οι εταιριες δορυφορικων πακετων. Π.χ. τοσα ευρω ανα καναλι
και εκπτωσεις αναλογα με τον αριθμο των καναλιων που παιρνεις.
Το τρεχον συστημα δεν ειναι σωστο, οπως στα CD που βαζουν μεσα
20 τραγουδια και μονο τα 1 η 2 ειναι της προκοπης.

kataras

AVClub Enthusiast
18 October 2011
1,224
εγω παλι θελω να μεινουν σταθερες αλλα να εχω αυξηση μισθου κατα 35%!

johns

Senior Member
11 January 2011
426
δυστυχώς όλοι οι μισθοί πέφτουν αλλά οι τιμές όλων των προιόντων ακόμα καλά κρατούν. Λογικά όλα θα πέσουν αργά ή γρήγορα αφού ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιείσει ότι λεφτά δεν υπάρχουν και ξοδέυουμε αβέρτα. όταν θα κοπούν πολλά θα πέσει και το σημείο ισορροπίας της τιμής του κάθε προιόντος αφού η ζήτηση θα πέσει.

HERTHAN

Senior Member
27 November 2011
603
Και στα 10-20 ευρω το μηνα να παει παλι ειναι πολυ δυσκολο για καποιον που εχασε την δουλεια του ή του εκοψαν τον μισθο του να βαλει nova. Χεστηκε τωρα ο καθενας για το ελληνικο πρωταθλημα αν δεν εχει φραγκο στην τσεπη και εχει μπροστα του να πληρωσει τους βασικους λογαριασμους (ΔΕΗ,ΟΤΕ κλπ). Ας φυγουν μερικοι συνδρομητες ακομα και μετα θ'αναγκαστει θελει δεν θελει να μειωσει τις τιμες αλλα τοτε θα ειναι αργα γιατι δεν θα υπαρχει σαλιο.
Τωρα το θεμα δεν ειναι τι θα κανουν αυτοι αν χασουν πολλους συνδρομητες αλλα πως θα επιβιωσουμε εμεις με ή χωρις nova και με ή χωρις ελληνικο πρωταθλημα και ολα τα συναφη.
Εμενα η γνωμη μου ειναι πως αυτα ειναι πολυτελειες την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη που τα πραγματα πανε γενικως καθε μερα απο το κακο στο τρισσσσσσσσσσσσσσχειροτερο και θα δειτε που καποια στιγμη η Nova θα μας φαινεται σαν να παμε ταξιδι στο διαστημα.
Ας το βαλουν κι'αυτο στην δεη και αντι για ερτ να πληρωνουμε την nova τουλαχιστον ή ας τα κανουν ολα ελευθερα να τελειωνουμε.

Arno

AVClub Enthusiast
2 July 2007
1,057
ΑΘΗΝΑ
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά!
Σόρυ που θα χαλάσω το ταξίδι, μιας και ήταν ωραία μέχρι τώρα, αλλά:
η είδηση δεν ισχύει. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το περιοδικό Digital TV info, έπεσε κάποια στιγμή και αυτή η ιδέα στο τραπέζι, μαζί φυσικά με πολλές ακόμη, αλλά μέχρι εκεί. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη κίνηση ή προετοιμασία για να ξεκινήσει κάτι τέτοιο.

kataras

AVClub Enthusiast
18 October 2011
1,224
συμφωνα με ανεπιβεβαιωτες πηγες επειδη η νοβα εχει πολλους συνδρομητες θα επιλεγει η ιδια ποιοι θα πληρωνουν την εκαστοτε συνδρομη με διαφορα κριτηρια οπως π.χ τον ενα μηνα οι ψηλοι και ωραιοι τον αλλο οι κοντοι κ.ο.κ

manga1024

Senior Member
1 September 2010
641
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Απάντηση: Re: Nova, Πλήρωσε μόνο τα κανάλια που θες [νέα υπηρεσία μέσα στο 2012]

Και στα 10-20 ευρω το μηνα να παει παλι ειναι πολυ δυσκολο για καποιον που εχασε την δουλεια του ή του εκοψαν τον μισθο του να βαλει nova. Χεστηκε τωρα ο καθενας για το ελληνικο πρωταθλημα αν δεν εχει φραγκο στην τσεπη και εχει μπροστα του να πληρωσει τους βασικους λογαριασμους (ΔΕΗ,ΟΤΕ κλπ). Ας φυγουν μερικοι συνδρομητες ακομα και μετα θ'αναγκαστει θελει δεν θελει να μειωσει τις τιμες αλλα τοτε θα ειναι αργα γιατι δεν θα υπαρχει σαλιο.
Τωρα το θεμα δεν ειναι τι θα κανουν αυτοι αν χασουν πολλους συνδρομητες αλλα πως θα επιβιωσουμε εμεις με ή χωρις nova και με ή χωρις ελληνικο πρωταθλημα και ολα τα συναφη.
Εμενα η γνωμη μου ειναι πως αυτα ειναι πολυτελειες την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη που τα πραγματα πανε γενικως καθε μερα απο το κακο στο τρισσσσσσσσσσσσσσχειροτερο και θα δειτε που καποια στιγμη η Nova θα μας φαινεται σαν να παμε ταξιδι στο διαστημα.
Ας το βαλουν κι'αυτο στην δεη και αντι για ερτ να πληρωνουμε την nova τουλαχιστον ή ας τα κανουν ολα ελευθερα να τελειωνουμε.
συμφωνο εν μερη με αυτα που λες φιλε μου...και εμενα μου εκαναν μειωση μισθου αλλα προς παρων αντεχει η τσεπη μου για το λογο οτι μας εκαναν να κλειστουμε σπιτι να μην παμε πουθενα τα ιδιωτικα ελευθερα καναλια να πεζουν τουρκικα και κουτσομπολια....αυτο μασ εμεινε ασ πουμε για παρεα...αν βεβαια δεν υπωχορησουν και αυτη...