και εδω στο Ηρακλειο καλυτερα παιζει το 'αναλογικo" MEGA παρα απο NOVA και μαλιστα σε crt που ειδα εγω,η διαφορα ειναι εμφανης.
Αγαπητε μου φίλε δες όποια τηλεόραση θέλεις και μετα δες και σε Philips 9831.
Δυστυχως ετσι ειναι παιδια. Για παραδειγμα, εδω που μενω εγω (Ροδο) ολα τα καναλια, με εξαιρεση τα κρατικα, εχουν απο μετρια εως πολυ χαλια εικονα. Επομενως καποιος που θελει να βλεπει τηλεοραση χωρις να ζαλιζεται, τι πρεπει να κανει? Δεν ειναι αναγκασμενος να πληρωσει για να βλεπει τα "'ελευθερα"??? Δυστυχως...:bigcry:
Νομιζω (και παρακαλω οποιος γνωριζει να με διορθωσει αν χρειαζεται) οτι τα 100Hz εχουν ευεργετικα αποτελεσματα μονο στην αναλογικη μεταδοση και οχι σε DVB-S και DVB-T σηματα.
Τιποτα δεν φταίει...έτσι είναι.
Πάντως σταθερά το Flimnet 3 έχει την καλύτερη εικόνα. Διαθέτει και μεγαλύτερη ανάλυση, αλλά και σαφώς υψηλότερο bitrate.
Η διαφορά ποιότητας είναι τόσο εμφανή που φαίνεται χωρίς καν να ξέρεις ποιο κανάλι παρακολουθείς. Νομίζω ότι αυτή θα έπρεπε να είναι όμως η χειρότερη εικόνα που βλέπουμε στη Nova και όχι η καλύτερη...
Τα δικά μας δηλαδή για να κάνουν οικονομία εκπέμπουν αυτή την εικόνα πατσαβούρα. Η Νοβίτσα μόνο στα αθλητικά ανεβάζει το bit rate διότι αν δεν το έκανε δεν θα βλέπαμε καθαρά !!! Φταίμε εμείς διότι δεν τους κράζουμε ανοιχτά, δημόσια ΟΧΙ μονο στα φόρουμς. Αποτέλεσμα, η ωραία και χρυσοπληρωμένη τηλεόρασή σας παίζει δεκαετία αρχές 90!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.