NOVA, προβληματίσου επιτέλους

Re: Απάντηση: NOVA, προβληματίσου επιτέλους

Λέγεται, σας δίνω 40.000.000 το χρόνο για 5 χρόνια συμβόλαιο( 200.000.000), και αυτό είναι μετά την μείωση 10%. Εάν τα βρείτε αλλού να μου το πείτε.
Δεν έχεις όμως δίκιο φίλε μου, δεν είναι μόνο τακτική της Νόβα. Υπάρχει δήλωση του Αρσέν Βενγκέρ της Άρσεναλ, όταν τον ρωτήσανε εάν έχει πρόβλημα να παίζει τόσο πρωί, είπε ότι με τα λεφτά που δίνει το SKYUK, θα παίζω όποτε θέλουν και όσες φορές θέλουν.

Είσαι σίγουρος για το ποσό? Γιατί 40 δεν δίνουν για την Premier τα 3 χρόνια...

Εκείνη την έρμη ταινιούλα "Οι ρυθμιστές-Ματ Ντέϊμον" πόσες φορές τημ έβαλε όλο το καλοκαίρι.......Έεεεεελεος ρεεεε...
Κάθε χρόνο έχει ένα συγκεκριμένο αριθμό νέων ταινιών και σειρών πρώτης προβολής όπως έκανε με την δεύτερη σεζόν του game of thrones. Για όλη την χρονιά για τις ταινίες και τις σειρές που βλέπω είναι πολύ καλά.

"Δανείζομαι" τον τίτλο "αθλητικό υπερθέαμα" από το site της Nova... με ειρωνική διάθεση βέβαια..

για να συνοψίσουμε λίγο τι περιλαμβάνει το "μενού" του 4ημέρου..

χθες Παρασκευή ένας αγώνας Ζούλτε Βάρεγκεμ - Στάνταρ Λιέγης και αυτός από το Action24

Σήμερα Σάββατο

Τσερέζο Οζάκα - Ομίγια από το Eurosport
Γκένκ - Λόκερεν Action24

..και τέλος το κερασάκι στην τούρτα στην prime time των 02:15
Λανούς - Ολ Μπόϊς από την συχνότητα του Novasports2

πάμε στην Κυριακή..

15:30 Βαλβάϊκ - Φέγιενορντ Action24

19:00 Άντερλεχτ - Κλάμπ Μπρίζ Action24

5 από τους 8 αγώνες της Super League συμπεριλαμβανομένου και του πιο αδιάφορου "ντέρμπι των αιωνίων" στην ιστορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου

μετά πάμε πάλι στις 2:15 ξημερώματα Δευτέρας με το Ρίβερ Πλέϊτ - Άρσεναλ Σαραντί

Δευτέρα τίποτα για λίγη "αποτοξίνωση"..

απλά εδώ να αναφέρω πως ο ΟΤΕ την Δευτέρα έχει 3 μάτς συμπεριλαμβανομένου και του Λάτσιο - Γιουβέντους..

Συμπερασματικά να πούμε πως δεν δείχνει κανένα μάτς της Premier League και αν δεν υπήρχε το Action24 και το Eurosport, το 4ημερο οι συχνότητες Novasports θα δείξουν 7 (!) ζωντανούς αγώνες...

..ούτε στο στρατό δεν μέτραγα τόσο πολύ τις μέρες μέχρι να σηκωθώ να φύγω :furious3:

Last edited by a moderator:
Ενδεικτικό του "πλούσιου" περιεχομένου της Nova. Aν και κανονικά θα έδειχνε 2 αγώνες Premier League, αλλά όταν αγοράζεις 2 ζώνες αγώνων, κάποιες φορές δεν θα έχεις και τίποτα(λόγω Κυπέλλου).

Και το action 24 και το Eurosport πιάνονται επίγεια και από τον ΟΤΕ αντίστοιχα, οπότε δεν μετράνε ακριβώς σαν αγώνες που προβάλλει η Nova.

Στο Eurosport 2 έχει σήμερα και τον τελικό του Eurocup.

λόγω του ότι δεν διαμένω στην Αττική μόνο μέσω πλατφόρμας μπορώ να δω το action και Eurosport..

..δεν το ήξερα ότι το action είναι και στον ΟΤΕ ..μια χαρά

για το μόνο προϊόν που πραγματικά θα στεναχωρηθώ που θα χάσω από το επικείμενο "διαζύγιο" μου με την nova είναι η Ευρωλίγκα..

Ενδεικτικό του "πλούσιου" περιεχομένου της Nova. Aν και κανονικά θα έδειχνε 2 αγώνες Premier League, αλλά όταν αγοράζεις 2 ζώνες αγώνων, κάποιες φορές δεν θα έχεις και τίποτα(λόγω Κυπέλλου).

Και το action 24 και το Eurosport πιάνονται επίγεια και από τον ΟΤΕ αντίστοιχα, οπότε δεν μετράνε ακριβώς σαν αγώνες που προβάλλει η Nova.

Στο Eurosport 2 έχει σήμερα και τον τελικό του Eurocup.
το action 24 δεν υπάρχει στον οτε!

Και το action 24 πιάνεται επίγεια, οπότε δεν μετρά ακριβώς σαν αγώνες που προβάλλει η Nova.
Ισχύει για τους διαμένοντες στην Αττική.
δεν το ήξερα ότι το action είναι και στον ΟΤΕ
Δεν είναι. Μάλλον δεν προσέξατε τη λέξη "αντίστοιχα" στο μήνυμα #84.

Last edited:
πάντηση: NOVA, προβληματίσου επιτέλους

Σωστά, αλλά το ποσοστό των κατοικούντων στην Αττική συνδρομητών είναι αρκετά μεγάλο(μόνο πληθυσμιακά να το σκεφτείς).

Οκ ομως Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα.

Ήταν ειρωνική η ανάρτηση, για το γεγονός ότι βγάζουν δελτίο τύπου για το κανάλι, αλλά δεν το δίνουν σε HD (που το έχει ο ΟΤΕ).
Δεν μπορεί το κανάλι να είναι και σημαντικό, και μόνο SD.

Κάποτε το Ηistory ήταν το πιο ενδιαφέρον κανάλι. Την εποχή εκείνη ΔΕΝ περιλαμβανόταν στο βασικό πακέτο, μόνο στο ακριβό φουλ.
Τώρα που το δίνουν δωρεάν στο βασικό πακέτο, είναι ένα κανάλι της πλάκας, το NG το ξεπερνά 10 φορές σε ιστορικό υλικό. Άρα προς τι οι τυμπανοκρουσίες;
Δεν ξέρω αν στο HD δείχνουν διαφορετικό πρόγραμμα.

Εγώ παρατηρώ μια ένδεια και σε αυτά τα κανάλια - η ποιότητα έχει πέσει κατακόρυφα. Παρόλα αυτά, ανάμεσα στις χαζομάρες που δείχνουν πλέον, μένει ο δέκτης περισσότερο στις χαζομάρες του history από τα υπόλοιπα. Κάτι τα πυροβολημένα και τραβηγμένα από τα αυτιά ancient aliens, κάτι οι χαζομάρες με τους ενεχυροδανιστές/δημοπρασίες, κάτι "οι άνθρωποι που έχτισαν την Αμερική"... Βλέπω που βλέπω αυτά τα σκουπίδια, πρέπει να τα βλέπω και θολά;;;

Το NG δεν με τραβάει τόσο. Τα βαριέμαι τα ζώα (που κυρίως έχει).

Τώρα που το δίνουν δωρεάν στο βασικό πακέτο, είναι ένα κανάλι της πλάκας, το NG το ξεπερνά 10 φορές σε ιστορικό υλικό. Άρα προς τι οι τυμπανοκρουσίες;

έλα ντε, προς τι; πραγματικά είναι από τα χειρότερά τους κανάλια, όλο συνωμοσίες, οικογένειες τοκογλύφων και εξωγήινους της αρχαιότητας (!!!) δείχνει. καμία σοβαρότητα.
απορώ, είναι και στο εξωτερικό τόσο για τα πανηγύρια ή μόνο στην Ελλάδα παίζουν τη σαβούρα;

Εγώ παρατηρώ μια ένδεια και σε αυτά τα κανάλια

όταν λέτε "ένδεια";
τα ντοκυμαντέρ που είναι γυρισμένα σε πραγματικές τοποθεσίες και αφορούν ζώα, φυσικά φαινόμενα κτλ είναι πολύ πιο ακριβά και απαιτούν πολλή περισσότερη δουλειά από τα ό,τι νά 'ναι του History.
είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά τα κανάλια στο παρελθόν ήταν πολύ πιο ενδιαφέροντα, αλλά οι προϋπολογισμοί που έπαιζαν τότε δεν παίζουν πιά. το θέμα λοιπον είναι το κάθε κανάλι να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί με τα μέσα που διαθέτει. κάτι που το History ΔΕΝ κάνει.

έλα ντε, προς τι; πραγματικά είναι από τα χειρότερά τους κανάλια, όλο συνωμοσίες, οικογένειες τοκογλύφων και εξωγήινους της αρχαιότητας (!!!) δείχνει. καμία σοβαρότητα.
απορώ, είναι και στο εξωτερικό τόσο για τα πανηγύρια ή μόνο στην Ελλάδα παίζουν τη σαβούρα;

Ίδια σαβούρα παντού. Συζήταγα με έναν Αμερικάνο και μου έλεγε ότι έχουν βαρεθεί να δείχνει συνέχεια 2ο παγκόσμιο...

όταν λέτε "ένδεια";
τα ντοκυμαντέρ που είναι γυρισμένα σε πραγματικές τοποθεσίες και αφορούν ζώα, φυσικά φαινόμενα κτλ είναι πολύ πιο ακριβά και απαιτούν πολλή περισσότερη δουλειά από τα ό,τι νά 'ναι του History.
είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά τα κανάλια στο παρελθόν ήταν πολύ πιο ενδιαφέροντα, αλλά οι προϋπολογισμοί που έπαιζαν τότε δεν παίζουν πιά. το θέμα λοιπον είναι το κάθε κανάλι να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί με τα μέσα που διαθέτει. κάτι που το History ΔΕΝ κάνει.

Φτώχεια στο πρόγραμμα, σε σχέση με 3 χρόνια πριν (για παράδειγμα).

Ίδια σαβούρα παντού. Συζήταγα με έναν Αμερικάνο και μου έλεγε ότι έχουν βαρεθεί να δείχνει συνέχεια 2ο παγκόσμιο...

...και μεγάλη 'ποικιλία' στα θέματα γύρω από τους Ναζί, όντως.

Στη νεοφασιστική Ελλάδα πάντως, χρησιμότατες οι αναλυτικές περιγραφές της ανόδου των Ναζί, της ιδεολογίας τους, του σύγχρονου παγανισμού τους κ.λ.π
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι... Γιατί όλως τυχαίως σε όλη την εκπαιδευτική πορεία μας, αποσιωπούνται αυτά τα γεγονότα...
Τουλάχιστον ανάμεσα στις δημοπρασίες της πλάκας, τους σεξογήινους και τη φυσική ιστορία, υπάρχει αυτό το χρήσιμο για εμάς υλικό.

Αυτό είναι αλήθεια, άλλωστε είχε φτάσει το κανάλι να αποκαλείται ειρωνικά "The Hitler Channel".

Κανονικά το thread αυτό δεν πρέπει να λέγεται "νόβα προβληματίσου", αλλά "νόβα ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ!!!" Τουλάχιστον για τα μάτια αυτών που είναι ακόμα συνδρομητές σου....

Πάντως το sports pack θα έπρεπε να το δίνουν πλέον κάτω από 10 ευρώ. Για σκεφτείτε λίγο τι θα δείχνουν τον χειμώνα και με τι μπούρδες θα γεμίζουν το αθλητικό πρόγραμμα. Μόνο Ελληνικό Πρωτάθλημα τους έμεινε , Euroleague και Champions League & Europa League (που δεν είναι και κάθε εβδομάδα). Τις υπόλοιπες ώρες τι θα βλέπουμε; Τένις , γκολφ , Νασκαρ και το τιτανοτεράστιο Πορτογαλικό Πρωτάθλημα που αφορούν ελάχιστο κόσμο.

Παιδιά η Νόβα κατά βάση το μάπα, χάλια, πείτε το όπως θέλετε, Ελληνικό Πρωτάθλημα πουλάει. Όσο θα είναι μονοπώλιο σ´αυτό μην περιμένετε να ιδρώσει το αυτί τους...

και για να το πούμε πιο λιανά, τον Ολυμπιακό, που βορειότερα της Λάρισας ούτε στα σπορ καφέ δεν τον βλέπεις, αν δεν έχεις με κάποιο τρόπο νόβα στο σπίτι.