NOVA, προβληματίσου επιτέλους

Σ' αυτό που λες οφείλω να ομολογήσω ότι συμφωνώ.

παντως με την αλλγη θα μεινει αρκετο bandwidth. νομιζω πως θα εχουμε εξελιξεις στο hd... επισης παρατηρησα οτι στη λιστα encypted services εχουν μπει καναλια (nat geo hd, natgeo wild dh, disxoveru hd) απο αλλη συχνοτητα. ισως εχουμε simulcrypt για ακομα πιο πολυ διαθεσιμο χωρο??

Δε καταλαβαίνω γιατί κάνετε πάλι το ίδιο λάθος. Και να μη καταργηθούν τα διπλά κανάλια σε SD (Sport1,2,Cinema1,Geo Wild), πάλι το bitrate θα είναι μεγαλύτερο από τη μετάβαση των τεσσάρων αναμεταδοτών σε DVB-S2 8PSK. Το έχω γράψει με νούμερα πάνω από τρεις φορές, μάλλον δεν διαβάζετε τι γράφουν οι άλλοι.

Η κατάργηση των διπλών καναλιών θα δώσει ΕΠΙΠΛΕΟΝ bitrate για νέες υπηρεσίες.

Δε καταλαβαίνω γιατί κάνετε πάλι το ίδιο λάθος. Και να μη καταργηθούν τα διπλά κανάλια σε SD (Sport1,2,Cinema1,Geo Wild), πάλι το bitrate θα είναι μεγαλύτερο από τη μετάβαση των τεσσάρων αναμεταδοτών σε DVB-S2 8PSK. Το έχω γράψει με νούμερα πάνω από τρεις φορές, μάλλον δεν διαβάζετε τι γράφουν οι άλλοι.

Η κατάργηση των διπλών καναλιών θα δώσει ΕΠΙΠΛΕΟΝ bitrate για νέες υπηρεσίες.
Επειδή διαβάζω όλα τα posts και ξαναδιάβασα πάλι τα νούμερα που είχες γράψει,προκύπτει από κάπου ότι θα καταργηθούν τα διπλά κανάλια,ώστε να δοθούν τα HD δωρεάν?Εκτός κι αν έχει διαρρεύσει από τη ΝΟΒΑ ότι θα καταργηθούν τα διπλά κανάλια(οι SD εκδόσεις).Αν κάνω κάπου λάθος πες μου μήπως δεν το καταλαβαίνω καλά.

Όχι αυτό δε προκύπτει από νούμερα. Από τα νούμερα προκύπτει ότι δε θα υποβαθμιστεί η ποιότητα των υπάρχοντων καναλιών με το κλείσιμο ενός αναμεταδότη.

Το ότι θα καταργηθούν οι SD εκδόσεις και θα καταργηθεί η χρέωση για τα HD είναι προσωπική εκτίμηση.