NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Φυσικά και μπορείς να πάρεις το πακέτο.Θα ενεργοποιήσεις μάλιστα τον δέκτη που έχεις.

να ρωτησω και κάτι ακόμη... τα hd είναι είναι extra me 5 ευρώ??

αυτο σεραφειμ δεν ισχυει. Το ρωτησα πολλες φορες. Αμα θελω και cinema μου ειπαν 62.5.
εκτος αν εννοεις κατι αλλο

πρέπει να είσαι ενεργός συνδρομητής αλλιώς πληρώνεις !

σας το λέω για να μην περιμένετε άδικα ατέλειωτες ώρες στο τηλεφωνο....

αμα εχεις διακοψει καιρο και πας στο καταστημα να παρεις τον δεκτη πληρωνεις.
αμα εχεις διακοψει καιρο και ζητησεις να σου στειλουν τον δεκτη με courier ΔΕΝ πληρωνεις

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

αυτο σεραφειμ δεν ισχυει. Το ρωτησα πολλες φορες. Αμα θελω και cinema μου ειπαν 62.5.
εκτος αν εννοεις κατι αλλο

Συμφωνώ . Σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπανε ανάγκη προσθέσω κάτι άλλο η προσφορα δεν ισχύει πληρώνεις κανόνια

να ρωτήσω κάτι πως γίνεται η ενεργοποίηση του πακέτου από το πρωί προσπαθώ να επικοινωνήσω με το τραγικό νούμερο τους άλλα όταν πάνε να με περάσουν στο αρμόδιο τμήμα βγαίνει το μήνυμα ότι υπάρχει πολύ κίνηση και να πάρω αργότερα

και όλα αυτά περιμένοντας πάνω από 20 λεπτά κάθε φορά

συνηθως χρειαζεται κανα 20λεπτο το πολυ
σημερα που επικοινωνησα μαζι τους μουβγαλε για πρωτη φορα στο πρωτο λεπτο γραμμη
λεω να παιξω κανα τζοκερ

Εγώ προχθές το απογευματάκι που πήρα βγήκε αμέσως!!!
Είπα να παίζω τζόκερ αλλά δεν πρόλαβα!!

αμα εχεις διακοψει καιρο και πας στο καταστημα να παρεις τον δεκτη πληρωνεις.
αμα εχεις διακοψει καιρο και ζητησεις να σου στειλουν τον δεκτη με courier ΔΕΝ πληρωνεις

τους τα είπα όλα αυτά και μου είπαν δε γίνεται γιατί είμαι ανενεργός και δε μου στέλνουν το δέκτη με κούριερ...

τι να πω. εμενα απο την πρωτη στιγμη μου ειπαν οτι δικαιουμαι δωρεαν παροτι ανενεργος και να παω στο καταστημα για να τον παρω δωρεαν. στο καταστημα μου ειπαν δεν γινεται και μετα που ξαναπηρα στην νοβα μου ειπαν να μου το στειλουν δωρεαν σπιτι

Re: Απάντηση: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

επειδη ενδιαφερομαι και εγω για το πακετο των 150 , ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω αφου παρω το πακέτο στα χερια μου ?
ευχαριστω

Για να πάρεις το πακέτο στην τιμή των 149 ευρώ,πρέπει να είσαι ή να γίνεις πρώτα συνδρομητής 3play με 29,90 ευρώ το μήνα.

τι να πω. εμενα απο την πρωτη στιγμη μου ειπαν οτι δικαιουμαι δωρεαν παροτι ανενεργος και να παω στο καταστημα για να τον παρω δωρεαν. στο καταστημα μου ειπαν δν γινεται και μετα που ξαναπηρα στην νοβα μου ειπαν να μου το στειλουν δωρεαν σπιτι

πήρα πάλι τηλ σήμερα (έχασα και τη σειρά μου 2 φορές) και μου είπαν ρητά ότι αυτό γίνεται μόνο σε περιπτώσεις που κάποιος έχει πάρει στο παρελθόν δέκτη, άσε που τα έχουν σημειώσει όλα στη καρτέλα μου και τρώω πόρτα με τη μία!

Τελικό πόρισμα ΟΤΕ TV στα 240 τα πάντα όλα όμως. Εγώ πάντως πρσπάθησα αυτοί δε με θέλουν!!

παιδια μηπως γνωριζει κανεις αν στο συγκεκριμενο πακετο μπορει να προσθεσει αλλα πακετα οπως το adult η το nova hd? ευχαριστω

Είχα μιλήσει με NOVA πριν 3 μέρες και μου απάντησαν ότι μπορώ να προσθέσω τα HD μετά την ενεργοποίηση της προσφοράς. Θα επιβεβαιώσω αύριο μόλις τα ενεργοποιήσω

εγω με 2 χρονια διακοπη πηρα δωρεαν σημερα τον δεκτη φυσικα ακομη δεν εχει γινει ενεργοποιηση του πακετου σημερα μου ειπαν οτι υπαρχει προβλημα στο τηλεφωνικο κεντρο κρατησαν το κινητο μου για να με παρουν τηλεφωνο

να ρωτησω κατι στο μαγαζι που πηρα το δεκτη μου ειπαν οτι η καρτα μενει η ιδια ειναι σωστο η θα τρεχω παλι ;

Αν είχες τον 1100 πριν,τότε η κάρτα του θα παίζει με τον 831.Δε θα πάρεις νέα κάρτα,θα βάλεις την ίδια.

Θρίαμβος! 9 μέρες μετά την αίτηση, ήρθε η ενεργοποίηση των "όλα τα novasports".:2thumb22sup:
Τώρα πρέπει να βρω τρόπο να ενεργοποιήσω και τα HD, γιατί από το τηλέφωνο με στείλαν στο κατάστημα, και από το κατάστημα μου είπαν "μόνο μέσω τηλεφώνου γίνεται"!
Εγώ τη συντριβή του Παναιτωλικού θα τη δω HD και ας κάνουν ό,τι θέλουν εκεί στη nova!:grandpa: