NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Σε στοκο υπαλληλο θα επεσες στο πρωτο τηλεφωνο. Απο το τηλεφωνο τα ενεργοποιησα σε 1 λεπτο (+τα 30' της αναμονης.. ;) )

Εμένα όταν πήρα τον δέκτη από το κατάστημα, το έγραψε πάνω στην αίτηση για το sports pack και το απόγευμα κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής ενεργοποίησης το είπα στην κοπέλα η οποία το είχε ήδη δει και το έκανε ταυτόχρονα εκείνη τη στιγμή.
Με όλα αυτά που διαβάζω νιώθω ότι στάθηκα λίγο τυχερός!!! Χα χα
(εκτός και αν σε τιμωρεί ο Θεός του Παναθηναϊκού που πήρες το πακέτο από το red store!)
:-)

Εγω που γυρναω 20 Αυγουστου απο διακοπες λετε να μην το προλαβω;Περυσι θυμαμαι ειχε τραβηξει μεχρι Σεπτεμβρη.Επισης καμια ομαδα της Θεσσαλονικης δεν εχει βγαλει την προσφορα;Μονο ολυμπιακος και παο;

κανε παραγγελια να στο φερουν με αντικαταβολη η μεσω πιστ.καρτας με
κουριερ την ημερομηνια που επιστρεφεις

εγώ πάντως ακόμα είμαι στο περίμενε κάθε φορά που παίρνω τηλ και μετά από 40 λεπτά αναμονής μόλις με γυρίζουν σε κάποιον υπάλληλο για την ενεργοποίηση τότε ακούω πάντα το μήνυμα ότι όλες η γραμμές είναι κατειλημμένες και τρώω πόρτα δεν αντέχω άλλο από δεύτερα μάλλον πάω σε κατάστημα για τα περετερω απο την πέμπτη προσπαθώ να το ενεργοποιήσω

άλλα δεν φταίει κάνεις άλλος εγώ μόνο που ασχολήθηκα με την nova

και κάτι ακόμα στις τεχνικές ρυθμίσεις του δέκτη ζητάει κωδικό ποιος είναι δεν μπορώ να τον βρω στο manual

Πρέπει να έχει πέσει πολύ δουλειά με τα 3play και τις αλλαγές των δεκτών.
Αυτό βέβαια δεν συγχωρεί την αναμονή, που είναι απελπιστική.
Πάρε πρωί-πρωί, έχει πολύ μικρή αναμονή.
Στο κατάστημα γιατί να πας?
Ο κωδικός νομίζω ότι είναι 1234, αρκετά ευφάνταστος.:beatnik2:

ποια επιλογή κάνετε στο τηλεφωνικό κέντρο όσοι από εσάς έκαναν ενεργοποίηση εγώ πάντα διαλέγω την 3 μήπως κάνω λάθος;

Εγώ που είχα ήδη το απλό 3play, μετά το εφιαλτικό 18345 πατάω 5.
Νομίζω ότι 3 πατάς αν αποκτάς nova για πρώτη φορά.
Το μενού σε οδηγεί, πάρε πρωί που δεν έχει κόσμο και θα βρεις την άκρη.

είμαι παλιός συνδρομητής απλά για 2 χρονιά είχα διακοψη αμέσως με βρήκαν την μια και μοναδική φορά που κατάφερα να μιλήσω μαζί τους απλά έπρεπε να αλλάξω και δέκτη γαμώ την ατυχία μου

και ναι είναι ΤΡΑΓΙΚΌΤΑΤΟ ΤΟ 18345

λοιπον σημερα καταφερα να κανω ενεργοποιηση αλλα η γκαντεμια συνεχιζεται πρεπει να γινει και αλλαγη τις καρτας γιατι δεν φερνει εικονα με τιποτα καναμε πολλες δοκιμες μεχρι και αναβαθμισει του λογισμικου του δεκτη αλλα παλι τιποτα
οποτε αυριο πρεπει να παω παλι στο καταστημα να αλλαξω την καρτα και μετα παλι τηλ για να δουμε εικονα ελπιζω

αν τελικα ερθει η εικονα αλλα σου χαλασει η τηλεοραση
για ψαξτο λιγο περισσοτερο...

ενταξει
ολα θα πανε καλα
κανουμε και κανα αστειο για να ξεχναμε την ζεστη

η προσφορα για τους φιλαθλους μεχρι ποτε ισχυει ?????????

και μεχρι ποτε πρεπει να ενεργοπιηθει το αργοτερο

παο νομιζω μεχρι τελος του μηνα, ολυμπιακο μεχρι 16/8 και ενεργοποιησα μου ειπαν στο τηλεφωνικο κεντρο μεχρι αρχες Σεπτεμβρη, αν και στην αρχη μου ειχαν πει οτι πρεπει μεσα στον Αυγουστο