NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Καλημερα
Εχω εκνευριστει αφανταστα γιατι πηρα την προσφορα των ομαδων με τα 299ευρω και ενω εχω εξοπλισμο με pace 831 μου ειπαν να παω να παρω αλλον με 50ευρω γιατι λεει αυτος εχει τεχνικο προβλημα.ο δεκτης δουλευει κανονικα και αυτο που ειδα στο mynova ειναι οτι απλα για καποιο λογο εχουν απενεργοποιησει τελειως την δυνατοτητα αυτου της καρτας/δεκτη να ξανανοιξει.Μαλλον ψαχνουν για κοροιδα να πουλανε δεκτες οι εν λογω κυριοι.
gab

Last edited:
Να τους πεις ότι θα το επιστρέψεις γιατί στους κανόνες αναφέρεται ρητά ότι αν έχεις δέκτη με δυνατότητα κλειδώματος, δεν χρειάζεται να αγοράσεις.

Εχω εκνευριστει αφανταστα γιατι πηρα την προσφορα των ομαδων με τα 299ευρω και ενω εχω εξοπλισμο με pace 831 μου ειπαν να παω να παρω αλλον με 50ευρω γιατι λεει αυτος εχει τεχνικο προβλημα
Μην το δεχθείς με τίποτα.

Re: Απάντηση: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Πες του ότι θα το επιστρέψεις αν δεν σου τον φτιάξουν δωρεάν.

παντως απο τα sites PAO & OSFP εχουν βγει στου ΠΑΟΚ υπαρχει ακομα, στης μπουτικ δεν το γνωριζω εαν δινουν ακομα!.

Last edited by a moderator:
Ναι και εμένα μου έστειλε το redstore μήνυμα στο κινητό και e-mail.
Μάλλον φέτος που έχασε και το αγγλικό δεν πρέπει να είχε απήχηση η προσφορά.

H λογική λέει πως εφόσον ξεκίνησε το πρωτάθλημα,η ζήτηση θα πέφτει,καθώς όσοι ενδιαφερόντουσαν έκαναν ΗΔΗ χρήση της προσφοράς.Άντε να έχουν μείνει κάποιοι λίγοι ακόμα.
Εκτιμώ λοιπόν πως θα διατηρηθεί η προσφορά για αρκετά ακόμα,ίσως και να μην σταματήσει καθόλου μέσα στο 2013.

Εγώ θέλω την προσφορά αλλά δε μου τη δίνουν (έχω 3play + cinema). 240 για ένα χρόνο αθλητικά δε νομίζω να δώσω. Τα 150 τα έδινα.

Ίσως να έχουν γίνει πιο ελαστικοί τώρα που μπήκε Σεπτέμβρης(αυτό διαπίστωσα εγώ).

Θα σου έλεγα να ξαναδοκιμάσεις να επικοινωνήσεις.
Μέσω e-mail καλύτερα γιατί η αναμονή είναι εκνευριστική.

Εγώ θέλω την προσφορά αλλά δε μου τη δίνουν (έχω 3play + cinema). 240 για ένα χρόνο αθλητικά δε νομίζω να δώσω. Τα 150 τα έδινα.
Γιατί?Όποιος είναι ενεργός συνδρομητής 3Play,δικαιούται την προσφορά των 149 .Επειδή δηλαδή έχεις το Cinema Pack τι αλλάζει?
Malakudi εσένα δεν σε φοβάμαι όμως!Πες τους ότι ξέρεις τα πάντα για το 3des και ότι και καλά όποτε θες σπας την κρυπτογράφηση και το Secure Silicon και να δεις για πότε σου δίνουν την προσφορά!Χα χα χα!!

Δυστυχώς προσπάθησα αρκετά, δε γίνεται να πάρεις την προσφορά των 149 αν έχεις οτιδήποτε άλλο εκτός από το απλό 3play. Ούτε καν κινητά 720' δε μπορείς να έχεις. Δικό τους πρόβλημα πάντως, αυτοί χάνουν τα 149. Όπως είπα 240 δεν δίνω, προτιμώ να τα δώσω σε μία συνδρομή ΟΤΕ.

Aν βάλεις το sports pack μέχρι τέλη Μαίου?
20*9=180 ευρώ.
Δεν πιστεύω να θέλουν ετήσια δέσμευση, αν και ποτέ δεν είσαι σίγουρος.

Θέλω να πάρω και εγώ το πακέτο με τη 12μηνη συνδρομή για τις ομάδες και θα καλέσω όποια μπουτίκ το έχει, δε με ενδιαφέρει από ποια ομάδα θα είναι αλλά τα κανάλια novasports θα τα έχω όλα? Ή θα βλέπω αγώνες μόνο τις ομάδας που θα διαλέξω?
Ένα είναι αυτό και ο λόγος του τηλεφωνικού κέντρου με όλες τις αναμονές με φρενάρει κάπως..