NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Ευχαριστώ Γιώργο.
Με το 18345 δε τα κατάφερα να συνδεθώ πάντως (αλήθεια έχει χρέωση αυτό το 5ψήφιο?)
Μάλιστα ο τηλεφωνητής είπε πως πατώντας το 1 σε καλούνε αυτοί... αναμένω λοιπόν
Με τις μπουτικ που μίλησα μου είπαν πως είναι καλύτερα να μιλήσω με το 18345 πρώτα.

Εκτιμώ λοιπόν πως θα διατηρηθεί η προσφορά για αρκετά ακόμα,ίσως και να μην σταματήσει καθόλου μέσα στο 2013.Άλλωστε η προσφoρά είναι μήνυμα αλλαγής τιμoλογιακής πολιτικής της Nova.
Από 25 θα ξεκινά το πακέτο στην ακριβότερη μορφή του.Μέσω 3Play μηνιαίως στα 19.90 και προπληρώνοντας τα 149 θα έρχεται στα 12.4 /Μήνα.Το σύστημα όμως ακόμα χωλαίνει στα συνδυαστικά πακέτα.
Πάντως έχουμε να κάνουμε με Γερή μείωση και Γενναία θα έλεγα.

Last edited:
Εγω λίγο που ασχολήθηκα βλέπω πως 300Ε έχει το πακέτο + 50Ε ο δέκτης + τα μεταφορικά + ότι θα το δουλέψω σε εγκατάσταση με δέκτη και κινητό πιάτο, ίσως θα χρειαστώ και διακόπτη spaun, για να δουλέψω και τους 2 δέκτες μαζί κανα 30-35 πάμε στα 400Ε.
:chinscratch:

Εκτιμώ λοιπόν πως θα διατηρηθεί η προσφορά για αρκετά ακόμα,ίσως και να μην σταματήσει καθόλου μέσα στο 2013.Άλλωστε η προσφoρά είναι μήνυμα αλλαγής τιμoλογιακής πολιτικής της Nova.
Από 25 θα ξεκινά το πακέτο στην ακριβότερη μορφή του.Μέσω 3Play μηνιαίως στα 19.90 και προπληρώνοντας τα 149 θα έρχεται στα 12.4 /Μήνα.Το σύστημα όμως ακόμα χωλαίνει στα συνδυαστικά πακέτα.
Πάντως έχουμε να κάνουμε με Γερή μείωση και Γενναία θα έλεγα.

Στα 19,90 πρόσθεσε τα 5 για να γίνει από 2play σε 3play, άρα μιλάμε για 25.
Ομοίως βγαίνει 17,5 η προσφορά των 150.

Έρχεται προσφορά και για τους φίλους της ΑΕΚ, πιθανόν ανακοινώνεται αύριο το μεσημέρι.

Ο jimmy εννοεί το επιπλέον κόστος των 5 ευρώ για κάποιον που δεν έχει 3play,αλλά έχει Forthnet Double play economy.Πάει από τα 24,90 ευρώ του economy στα 29,90 ευρώ του 3play.
Αν δηλαδή υποθέσουμε ότι από το Double play economy θέλει κάποιος να βάλει 3play για να πάρει την προσφορά των φιλάθλων,το επιπλέον κόστος είναι συνολικά 17,41 ευρώ το μήνα.

Ναι σωστά.Αν το 3Play των 29.90 είχε και δωρεάν κλήσεις προς κινητά,τότε θα λέγαμε πως ισοφάριζε αυτή του Full Double Play και το Start Pack θα ήταν στην ουσία τζάμπα.Τον Ιούλιο για λίγες μέρες έδινε το 3Play με δωρεάν κλήσεις προς κινητά στα 29.90 .Πρόλαβε ο ξάδερφος μου και το έβαλε!Μετά από λίγο,ξαναέβαλαν χρέωση 5 για τα δωρεάν κινητά.

Last edited:
Να κάνω μια χαζή ερώτηση;

Αν αλλάξω πάροχο στο σπίτι των δικών μου που έχουν οτέ, και τους βάλω το 3play μαζί με τα sports, μπορώ να τους πάρω τον δέκτη και να τον έχω στο δικό μου σπίτι να παρακολουθώ;

Θέλω να πω, πρέπει να είναι συνδεδεμένος με τίποτα ethernet ο δέκτης για να δουλεύει ώστε να βλέπει ip της Forthnet; Ή δεν μας πειράζει αυτό;

Re: Απάντηση: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Μην τα λες αυτά και αρχίσουν να χρεώνουν το Nova go.:ernaehrung004:
Aν και αν το σκεφτείς από την άλλη, αν μοιράζεται το κόστος, τελικά πιο ελκυστικό είναι το πακέτο.

Καταρχάς, δεν σου απαγορεύουν να βλέπεις όπου θέλεις το πακέτο σου. Το να αφήσω εγώ ένα "laptop" ή iPad στους γονείς μου για να βλέπω όταν πηγαίνω, ειναι κάτι που πάλι δεν μπορούν να απαγορέψουν, άρα....
Αν δηλαδή με βγάλει η γυναίκα μου έξω από το σπίτι (μην κακό) και πάω να μείνω αλλού , τι θα κάνουν? θα μου κόψουν το NovaGO?

Και να σου πω κάτι, εγώ προτείνω να το χρεώνουν, για να μην μπορούν να σου πουν τίποτα μετά. (Εξαρτάται βέβαια πόσο)

Αλλα είμαστε off topic

Last edited:
υπαρχει προσφορα για τους παναθηναικους... Ή επειδη ειναι στα μαχαιρια με την νοβα δεν εδωσαν..??