NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Ναι βρήκα άκρη και όλα καλά πήγαν(όπως μου είχαν πει) με την βοήθεια του μέλους nikoska, που ευχαριστώ και δημόσια.:a0210:

Αλλά γενικά, υπάρχει μεγάλη σύγχυση για το τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις στο τηλεφωνικό κέντρο.

Αυτό με το τηλεφωνικό κέντρο και την αναμονή σαν επίτηδες να γίνεται. Λεφτά και μονάδες για την εταιρία. Δεν έπρεπε να υπάρχει αυτή η αναμονή.
Έχω μετανοιώσει που αγόρασα την "προσφορά"

Παιδιά Καλησπέρα. Θα ήθελα παρακαλώ να μου κάνετε μια διευκρίνιση αν είναι δυνατόν. Είμαι κάτοχος του Νova 3Play με προσφορά δωρεάν κινητά. Προμηθεύτηκα από κατάστημα την Nova των φιλάθλων με 149 για να ενεργοποιήσω τον Sports Pack όπως ακριβώς περιγράφει η προσφορά. Παίρνοντας τηλέφωνο έπειτα στην Forthnet με σκοπό να ενεργοποιήσω την προσφορά μου είπανε ότι δεν γίνεται γιατί καταρχήν έχω δωρεάν κινητά και προσφορά στην προσφορά δεν γίνεται (το οποίο δεν αναφέρεται πουθενά) και κατά δεύτερον πρέπει να πάω σε κατάστημα να κάνω καινούργια αίτηση να ενεργοποιήσω το Sports Pack με 19,90 χωρίς τα κινητά και μετά να πάρω τηλέφωνο και να δώσω τον κωδικό της προσφοράς!!!
Γνωρίζετε κάτι γι' αυτό??Οποιαδήποτε βοήθεια είναι αποδεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αν σου αφαιρέσουν τα κινητά δικαιούσαι το πακέτο των 149. Αν δε θες να στο αφαιρέσουν, πρέπει να επιστρέψεις το πακέτο των 149 (και να πάρεις πίσω τα λεφτά σου) και να βάλεις τα sport με τα 19,90. Και τα 19,90 και η προσφορά των 149 δεν έχει νόημα.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Απλά μου είπαν ότι πρέπει να ενεργοποιηθούν όλα τα κανάλια για να ενεργοποιήσω την προσφορά γιατί εγώ έχω μόνο το ένα Novasport. Επίσης μου είπαν ότι μόλις βάλω το 19,90 και ενεργοποιήσω το 149 όλο τον χρόνο δεν θα πληρώσω. Ισχύει?

Μου εξήγησαν ότι είναι ο μόνος τρόπος για να γλιτώσω το penalty επειδή θα βγάλω τα κινητά. Ρε παιδιά αυτό το πράγμα είναι Οδύσσεια καλύτερα να έβαζα τα 19,90 από την αρχή.

Επεξεργασία:
Μόλις επέστρεψα από κατάστημα Forthnet και μου είπανε ότι πρέπει να κόψω τα κινητά να πληρώσω penalty 25 και ότι μετά θα μπορώ να ενεργοποιηθώ με τα 149 !!Σας φαίνεται πιο λογικό???

Last edited by a moderator:
Να αρνηθείς το penalty. Δε φταις εσύ που δεν αναφέρουν πουθενά σωστά τις προϋποθέσεις.

Απάντηση: Re: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Μόλις επέστρεψα από κατάστημα Forthnet και μου είπανε ότι πρέπει να κόψω τα κινητά να πληρώσω penalty 25 και ότι μετά θα μπορώ να ενεργοποιηθώ με τα 149 !!Σας φαίνεται πιο λογικό???
Σε φιλο μου δεν ειχαν πει τιποτα, του κοψαν τα κινητα και μετα του ειπαν οτι δεν θα μπορουσε να εχει και τα κινητα. Τελικα πηρε πισω τα κινητα και επεστρεψε τα αθλητικα.

Την προσφορά με τα 149 ευρώ όντως δεν μπορείς να την προσθέσεις στο συγκεκριμένο πακέτο 3play της καλοκαιρινής προσφοράς.Το πέναλτυ όμως,να επιμείνεις,δεν θα το πληρώσεις.Έτσι κι αλλιώς θα πας σε μεγαλύτερο πακέτο.Να επιμείνεις.Στην ανάγκη,αν είσαι Αθήνα,πήγαινε στα κεντρικά της Forthnet.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!Θα προσπαθήσω να αποφύγω το penalty όπως μου προτείνεται. Πρακτικά όμως η ενημέρωση είναι ελλιπής όσον αφορά αυτό το κομμάτι. Που να ξέρω εγώ που έχω την καλοκαιρινή προσφορά ότι δεν συνδυάζεται με το 149 των ΠΑΕ?? Δεν το αναφέρει πραγματικά πουθενά!! Και ένα τελευταίο πραγματικά απαράδεκτο. Αν πας και βάλεις την προσφορά με τα 19,90 ενεργοποιήσε σχεδόν άμεσα. Αν βάλεις το προπληρωμένο πακέτο των 149 σου λένε μια εβδομάδα!!! Τι γίνεται δηλαδή θέλει μεγαλύτερη διαδικασία?? Πλήρης απογοήτευση η Forthnet- Nova. Δεν ξαναασχολούμαι πραγματικά!!! Προσωπική άποψη. Ευχαριστώ και πάλι για την άμεση υποστήριξη.

Λοιπόν εγώ τελικά δεν έκανα την αλλαγή από οτέ σε forthnet γιατί θα μου κόστιζε πάρα πολύ η αποδέσμευση από ΟΤΕ (75 ) και η ενεργοποίηση (35 ) από μεριάς forthent. Οπότε κατέληξα στο πακέτο με τα 300ευρώ για το sports pack.

Αν έβαζα την προσφορά με forthent θα μου δίναν τα HD για 12 μήνες αν δήλωνα πιστωτική για να πληρώσω το 3play καθώς το sports pack θα το είχα ήδη πληρώσει από το κουπόνι. Επίσης, ο δέκτης είναι 100% σίγουρο, δεν θα τον έπαιρνα δωρεάν. Μίλησα με υπέυθυνο και μου το επιβεβαίωσε. Τον δέκτη τον παίρνουμε μόνο αν ήμασταν παλιοί nova συνδρομητές (ή κάτι τέτοιο, δεν ρώτησα παραπέρα).

Ναι τον δέκτη δεν το δίνουν.
Τα HD τα δίνουν.

Εμένα με είχαν ενημερώσει λάθος αρκετοί εκπρόσωποι και για αυτό το λόγο, με την βοήθεια του nikoska που τον ευχαριστώ πολύ, τα πήρα όπως ακριβώς μου είχαν πει αρχικά.:a0210:
Δηλαδή και τον δέκτη δώρο.
Φυσικά αυτό έγινε επειδή είχα ενημερωθεί λάθος αρχικά.

κι εμένα επειδή με είχαν ενημερώσει λάθος για το δωρεάν δέκτη επειδή ήμουν παλιος συνδρομητής, επικοινώνησαν σήμερα μαζί μου και μου στέλνουν ταχυδρομικώς δωρεάν δέκτη. Για τα HD όμως που ρώτησα μου είπαν οτι είναι δωρεάν τους 2 πρώτους μήνες και μετά χρεώσιμα με περίπου 5 ευρώ το μήνα. Εσένα jimmy0077 στα δώσανε δωρεάν τα HD και για τους 12 μηνες; (πήρα την προσφορά με τα 299 ευρώ απο ΠΑΕ).

Να σημειώσω οτι τα καταστήματα δεν ασχολούνται καθόλου αν πάρεις την προσφορά απο ΠΑΕ (αυτή την εντολή έχουν λεει) και ό,τι γίνεται γίνεται μόνο μιλώντας απευθείας με τα κεντρικά της νοβα. Επι λέξη, μου είπαν οτι δωρεάν δέκτη δεν μπορούν να μου δώσουν πρωτίστως επειδή

-"Στο τικ-τακ δεν μπορώ να κάνω swap χωρίς σειριακό αριθμό του παλιού δέκτη, και δευτερευόντως ακόμα και grey δεκτη αν είχατε δηλαδή του εμπορίου, πάλι δεν μπορούμε να σας δώσουμε δέκτη γιατί δεν συνδυάζεται η μια προσφορά της προνομιακης τιμής μέσω ΠΑΕ με άλλη προσφορά της δωρεάν παροχής δεκτη"!!!
-ΟΚ λέω δεν μπορείτε να το κάνετε στο τικ-τακ αλλά κι εμένα τικ-τακ η υπομονή μου εξαντλείται γιατί έχοντας περιμένει τον άπειρο χρόνο στο τηλεφωνικό κέντρο 4 φορές, με 4 διαφορετικούς υπαλλήλους, όλοι μου είπαν οτι επειδή ήμουν παλιά συνδρομητής δικαιούμαι δέκτη!
-"Ναι κύριε, αλλά μάλλον δε μιλήσατε με νόβα και σας τα είπε κάποιος υπάλληλος forthnet που δεν ήξερε"
-Αποκλείεται διότι κάθε φορά περίμενα εξτρα 15-20 λεπτά για να με συνδέσουν με το "ειδικό" τμήμα προσφορών των ΠΑΕ το οποίο μάλιστα λειτουργεί 9:00-17:00, και το ξέρω the hard way αφού έτυχε να το μάθω μια φορά που πήρα τηλέφωνο μετά τις 17:00. Κάνω λάθος;
-Όχι κύριε δίκιο έχετε αλλα εμείς εδω ως κατάστημα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι

Τελικά ξανακάλεσα στο 2106602000 και μια ευγενέστατη υπάλληλος διευθέτησε το θέμα με τον προϊστάμενο βάρδιας και μου στέλνουν με κούριερ σε 2-3 μέρες τον δέκτη δωρεάν. Τα HD όμως μόνο 2 μήνες δωρεάν και πρέπει αν δεν τα θέλω να μην ξεχαστώ, και να τους πάρω τηλέφωνο τον 2ο μήνα για να αιτηθώ διακοπή τους! Η αλήθεια είναι οτι θα τα ήθελα, και θα με βοηθούσε στο να "ξεφορτώσω" μαζί τους αν μου έλεγαν οτι μου τα προσφέρουν δωρεάν για άλλους 10 μήνες για την όλη ταλαιπωρία, αλλά μάλλον δεν πρέπει να περιμένω και πολλά!

με την προσφορα των παε..12 μηνες HD ΜΟΝΟ με εξοφληση λογαριασμων μεσο πιστωτικης καρτας.....αλλιως χωρις πιστωτικη 2 μηνες δωρο..!!

δεν εχει να κανει με τον δεκτη..αν τον πληρωσει καποιος η οχι...!!!

με την προσφορα των παε..12 μηνες HD ΜΟΝΟ με εξοφληση λογαριασμων μεσο πιστωτικης καρτας.....αλλιως χωρις πιστωτικη 2 μηνες δωρο..!!

δεν εχει να κανει με τον δεκτη..αν τον πληρωσει καποιος η οχι...!!!
Αυτό δε βγάζει νόημα, τι να εξοφλήσεις μέσω πιστωτικής αφού έχεις προπληρώσει ήδη όλο το ποσόν (299 ευρώ);

Αυτό δε βγάζει νόημα, τι να εξοφλήσεις μέσω πιστωτικής αφού έχεις προπληρώσει ήδη όλο το ποσόν (299 ευρώ);

Αν προσθέσεις την προσφορά με τα 149 σε υφιστάμενο 3play έχει νόημα, γιατί θα πληρώνεις τα 30 του 3play με πιστωτική:a0210:

Αυτό ακριβώς ^
Εγώ που δεν έβαλα triple play δεν μπορώ να πληρώσω κάτι με πιστωτική, άρα για εμένα no HD x) (πήρα την προσφορά με τα 299 )

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο όμως;
Τον εξοπλισμό (δορυφορικό πιάτο, καλώδιο και LNB) που λένε ότι στον δίνουν με 10 ισχύει; Γιατί εγώ που πήρα τηλέφωνο και τον ζήτησα μου είπαν ότι για να μου δώσουν τον εξοπλισμό πρέπει απαραίτητα να πληρώσω και τα 50 εγκατάστασης.
Είναι λογικό αυτό; Αν ίσχυε κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να έχουν μία τιμή των 60 στην οποία θα σου δίναν και εξοπλισμό και εγκατάσταση στην τιμή αυτή;

Στην σελίδα 13 της προσφοράς από το site του Ολυμπιακού λέει ξεκάθαρα 2 τιμές.

Ισχύει αυτό που μου είπαν; Ή όντως δικαιούμαι να πληρώσω τα 10 και να μου δώσουν τον εξοπλισμό ανεξαρτήτως αν πληρώσω εγκατάσταση ή όχι;

Last edited:
Η αιτηση μου ηρθε την πεμπτη πρωι με τα ελτα..την υπογραψα εβαλα ταυτοτητα και εναν παλιο λογαριασμο μεσα και εφυγε....

Μετα απο ποσες μερες θα καταχωρηθει περιπου.? Γνωριζετε..?
Γιατι μου ειπαν οταν καταχωρηθει να τους παρω τηλεφωνο να μου ενεργοποιησουν την προσφορα με το κουπονι της νοβα...Ελπιζω να προλαβω τριτη τεταρτη να δω καναν αγωνα C.L....

Την προσφορά με τα 149 ευρώ όντως δεν μπορείς να την προσθέσεις στο συγκεκριμένο πακέτο 3play της καλοκαιρινής προσφοράς.Το πέναλτυ όμως,να επιμείνεις,δεν θα το πληρώσεις.Έτσι κι αλλιώς θα πας σε μεγαλύτερο πακέτο.Να επιμείνεις.Στην ανάγκη,αν είσαι Αθήνα,πήγαινε στα κεντρικά της Forthnet.

Η εμπορική πολιτική με το τι μπορείς να βάλεις πάνω σε κάποιο άλλο είναι (να το πω ευγενικά) επίτηδες ομιχλώδης.

ειδικά πακέτα προσφορών που αν πας να βάλεις κάτι έξτρα που το πληρώνεις και έξτρα σου κόβουν κάτι άλλο είναι να πέφτεις κάτω από τα γέλια. Ειδικά να έχεις πακέτο με κινητά και να το χάνεις για κάτι που έχεις αγοράσει ξεχωριστά (και είναι και προπληρωμένο) ουτε καν επιρρεάζει τον υπάρχων λογαριασμό!!!!

Αυτό σε συνδυασμό με το 19,90 του Sports pack που τόσα έχουν ακουστει..
Και ο οτε δίνει τιμη για πελάτες του... χωρίς ομως να βάζει περιορισμούς στο είδος του πακέτου που έχεις.

εγώ πήρα το πακέτο των 299 γιατι δεν θέλω καν λογαριασμό από forthnet.