NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

ποσες μερες ρε παιδια μετα την υπογραφη - αποστολη αιτησης για 3play σου καταχωρουν την αιτηση?? εχει περασει μια βδομαδα σε μενα και ακομη τιποτα ..καμια ειδοποιηση για καταχωρηση...Θελω να ενεργοποιησω και το κουπονι απο την προσφορα των ΠΑΕ>

Last edited by a moderator:
Βρηκα απο γνωστο την προσφορα της ΑΕΚ στο τηλεφωνο 210-6817783 με το οποίο μιλάτε και σας λεει την προσφορα 299 ευρω για 1 χρονο(+49 δεκτης)και περιλαμβανει και τα nova HD.Ευτυχως γλιτωσα απο το 3play τους η εξυπηρετηση πελατων στο 210-6602000 25 λεπτα!!!Επισης τους ρωτησα αν μπορω να παω σε ενα καταστημα forthnet και να παρω τον δεκτη και οταν ερθει την Δευτερα το κουπονι να το ενεργοποιησω αλλα μου ειπαν δεν γινεται.Οι τυποι δεν παιζονται...

Αν έχεις εγκατάσταση η διαδικασία είναι απλή. Πας σε ένα κατάστημα και κάνεις πακέτο novasportspack. Παίρνεις αποκωδικοποιητή με 49 ευρώ, τον συνδέεις και όταν τους πάρεις τηλέφωνο για ενεργοποίηση τους δίνεις το κουπόνι της ΑΕΚ και ακυρώνουν το συμβόλαιο.

Αυριο λογικα θα μου εχουν στειλει το κουπονι,να παω στο καταστημα και να τους πω αυτο?Εχω ηδη εγκατασταση ετοιμη αλλα μηπως μπλεξω με κανα συμβολαιο στα 52.2 και εχω και το κουπονι μετα?Δεν μπορω να παω και να τους πω οριστε το κουπονι να μου δωσουν τον δεκτη και να τελειωνω?

ποσες μερες ρε παιδια μετα την υπογραφη - αποστολη αιτησης για 3play σου καταχωρουν την αιτηση?? εχει περασει μια βδομαδα σε μενα και ακομη τιποτα ..καμια ειδοποιηση για καταχωρηση...Θελω να ενεργοποιησω και το κουπονι απο την προσφορα των ΠΑΕ>
Φίλε μου πριν λίγο παρέλαβαν και την δική μου αίτηση ....και μου είπαν οτι θα πάρει περίπου 10 ημέρες(εργάσιμες) δλδ να υπολογίζεις 2+εβδομάδες!!

Αυριο λογικα θα μου εχουν στειλει το κουπονι,να παω στο καταστημα και να τους πω αυτο?Εχω ηδη εγκατασταση ετοιμη αλλα μηπως μπλεξω με κανα συμβολαιο στα 52.2 και εχω και το κουπονι μετα?Δεν μπορω να παω και να τους πω οριστε το κουπονι να μου δωσουν τον δεκτη και να τελειωνω?

Όλοι έτσι το κάναμε, μη ανησυχείς. Κι εμένα στην αρχή μου φαινόταν κάπως η όλη διαδικασία,αλλά τελικά κανένα πρόβλημα.

Αν πάρεις την προσφορά από την forthnet για Internet για όλο το χρόνο με 180 εύρο θα ισχύει να πάρεις με τα 150 το sport pack από ΑΕΚ;

Αυτό ισχύει αν είσαι συνδρομητής 3play και όχι απλά αν έχεις σκέτη τηλεφωνία ή σκέτο internet από τη Forthnet.

Βασικά δεν είναι μόνο Ίντερνετ η προσφορά έχει και τηλεφωνία .απλα το σκέφτηκα έτσι μπάς και ξένοιασεις από τα πάγια.οντως ισχύει της ΑΕΚ μέχρι τις 15 του μηνός.ευχαρηστω πάντως.

Καλημέρα,

δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί, αλλά αυτό που ζητούσαν αρκετοί , να μπορούν να προσθέσουν στην υπηρεσία τους:

1. Απεριόριστα κινητά με τιμή 5 /μήνα
2. Απεριόριστα διεθνή σε 50 χώρες με τιμή 7 /μήνα και το συνδυασμό τους
3. Απεριόριστα κινητά και διεθνή με τιμή 12 /μήνα.

χωρίς να επηρεάζεται και ούτε επεκτείνετε η περίοδος χρέωσης του Novasports , έχει γίνει.

αυτο που ζηταμε αρκετοι ειναι να μπουν τα σινεμα με κανα δεκαρικο

και μην σου πω που μας γραφουν. Να τους λες να τους πληρωσεις κιολας και να μην θελουν.

Απάντηση: Re: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Καλο θα ηταν να βγει η προσφορα για φιλαθλους ΠΡΙΝ το Μουντιαλ.

Re: Απάντηση: Re: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Γιατί θα δείξει η Nova σίγουρα κάτι από το Μουντιάλ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Απ οτι ξερω η ΔΤ θα το δειξει.Αλλα σε πολλες περιοχες υπαρχει ακομη η αναλογικη εκπομπή...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Aκούγεται πως θα το μοιραστεί με ένα συνδρομητικό(ΟΤΕ ή Nova) όπως έκανε με τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, το Παναθηναικός-Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα(έχει κανονιστεί και για τον αγώνα του 2ου γύρου στο ΣΕΦ) και το Man.United-Ολυμπιακός.