NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Εννοείται ότι δεν είναι καθόλου συμφέρουσα.Κανονικά δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να έχει την ίδια τιμή με πέρυσι.

Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι το πακετο των φιλαθλων ετσι οπως ειναι η κατασταση αν μεινει στην ιδια τιμη θα βγαινει πιο ακριβα απ'οτι η προσφορα των 25 ευρω. Ας μην ξεχναμε οτι ενας καινουριος πελατης θα πρεπει να αγορασει τον αποκωδικοποιητη και δεν ξερω τι γινεται με πιατο κλπ, ενω αντιστοιχα στην προσφορα ειναι 25 ευρα το μηνα και ολη η εγκατασταση δωρεαν!

Απάντηση: Re: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Εννοείται ότι δεν είναι καθόλου συμφέρουσα.Κανονικά δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να έχει την ίδια τιμή με πέρυσι.
Για ποιο λόγο; Δεν έχει χάσει κανένα αθλητικό γεγονός από αυτά που είχε πέρυσι νομίζω.

Η σύγκριση με την προσφορά των 25 ευρώ full pack είναι άκυρη γιατί ήταν μία προσφορά 1-2 βδομάδων, στοχευμένη. Καμία σχέση με την προσφορά των ομάδων.

Όντως Πάνο,έχεις δίκιο.Σκεφτόμουνα από λάθος μου το πακέτο με το προπέρσινο και όχι το περσινό περιεχόμενο.Από την άλλη μεριά όμως,βλέποντας την τιμή 300 ευρώ και μάλιστα προπληρωμένα,η τιμή ξινίζει αρκετά.Τη χρονιά που πέρασε μπορούσε όποιος ήθελε-και μη μου πεις όχι-να πάρει με κάποια προσφορά καλύτερη τιμή για το συγκεκριμένο πακέτο.Εντάξει,με την πρόσφατη προσφορά του full πακέτου δεν μπορούμε να κάνουμε σύγκριση.Αλλά όλο το χειμώνα όποιος ζήταγε προσφορά,έπαιρνε πολύ καλύτερη τιμή για sport πακέτο,ή λίγο πιο ακριβά το full και μάλιστα όχι προπληρωμένα,συν του ότι είχε δωρεάν εξοπλισμό κλπ.Αυτά σκέφτομαι κυρίως και μου φαίνεται ασύμφορη η προσφορά.

Γιατι ρε παιδια να μην συγκρινουμε τα 2 πακετα? Ερχονται σχεδον την ιδια εποχη μαλιστα και για την ακριβεια ακομα δεν εχει τελειωσει η προσφορα αρα δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα ποσο θα κρατησει αυτη η προσφορα. Πιθανον να εχει ελαχιστο αριθμο που δεν εχουν πιασει ακομα και γι'αυτο και να συνεχιζεται αλλα οποιος κι αν ειναι ο λογος, η προσφορα υπαρχει και συνεχιζεται.

Re: Απάντηση: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Τετάρτη, 16 Ιουλ 2014
51

0

2295

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με την Nova προσφέρουν έκπτωση μέχρι 50% στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, για να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και σε όλα τα δημοφιλή αθλήματα μέσω των καναλιών Novasports

Nova Sports pack: Δείτε φέτος όλους τους αγώνες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σε SuperLeague ΟΠΑΠ, και UEFA Champions League, καθώς επίσης και τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας. Απολαύστε κάθε μέρα μεγάλες αθλητικές μεταδόσεις και το καλύτερο τηλεοπτικό περιεχόμενο σε ξένες σειρές, κινηματογραφικές ταινίες, παιδικά και ντοκιμαντέρ. Και όλα αυτά στην μοναδική τιμή των 299 για ένα ολόκληρο χρόνο αντί 626,40 που στοιχίζει κανονικά .

Νοva 3Play: Εναλλακτικά, γίνετε τώρα συνδρομητής στην υπηρεσία Nova 3Play (29,90 /μήνα) και προσθέστε τα κανάλια Novasports στην μοναδική τιμή των 179 αντί για 238,80 , για ένα ολόκληρο χρόνο, με επιπλέον δώρο τον αποκωδικοποιητή. Όσοι είστε ήδη συνδρομητές Nova 3Play, μπορείτε να επωφεληθείτε της μειωμένης τιμής των καναλιών Novasports.

Η δορυφορική κεραία και η εγκατάσταση παρέχονται δωρεάν.

Μέρος των εσόδων (5 /πακέτο) θα διατεθούν στην UNICEF καθώς η Nova στηρίζει την κοινή προσπάθεια Ολυμπιακού και UNICEF για τον εμβολιασμό 50.000 παιδιών.

Αποκλειστική διάθεση στα καταστήματα «RED store» (Στάδιο «Γ.Καραϊσκάκης» & Ηφαίστου 11, Μοναστηράκι) & στο www.redstore.gr.

Η προσφορά ισχύει έως 31/08/2014.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2111008174 & 2111008175.

ας δινανε τουλαχιστον τα hd δωρεαν
ετσι... για την απωλεια της αεκ

Kαι όσοι είναι καλά παιδιά και έχουνε Forthnet, λαμβάνουν αύξηση 30 ευρώ σε σχέση με πέρυσι.:beatnik2:
Καλά, εντάξει...

Αν ζητάτε να σας ανανεώσουν το πακέτο των φιλάθλων, ζητήστε και καμια έκπτωση, καμια φορά ποτέ δε ξέρεις..

Παιδιά, τι ακριβώς γίνεται με τη λήξη της περυσινής προσφοράς; Κόβονται τα πάντα ή ανανεώνεται αυτόματα και σε ποια τιμή;

Aν πας στην καρτέλα σου στο mynova θα δεις ότι θα σου έχει βγει λογαριασμός 299 ευρώ. Τα πληρώνεις και συνεχίζεις. Αν δεν θέλεις, τους ενημερώνεις την 1η του μήνα που λήγει το πακέτο σου, ώστε με τη λήξη να σταματήσει.

έτσι είναι θα σου στείλουν και λογαριασμό με την χρέωση και έχεις την δυνατότητα να πληρώσεις η με μετρητά στο κατάστημα η από το τηλ με πιστωτική έτσι μου είπαν και περιμένω τον λογαριασμό

Ειστε σιγουροι για αυτο που λετε γιατι εχουν γραφτει αλλα πραγματα εδω μεσα

Η εξόφληση του λογαριασμού πλέον μπορεί να γίνει με πιστωτική κάρτα visa ή mastercard

Δυστηχως χρεωνουν την πιστωτικη χωρις να ρωτησουν και μετα πρεπει να τρεχεις να διεκδικεις επιστροφη.

Οποιος θελει τα στοιχεια μου στην διαθεση του

εχω μιλησει 2 φορες τουλαχιστον με το τμημα διακοπων της νοβα και εδωσα εντολη επειδη φοβομουν αυτο το σκηνικο των χρεωσεων να μου διακοπει νωριτερα απο την ληξη δηλαδη στις 31/7/2014

Μαλιστα τους ρωτησα αν πρεπει να κανω κατι αλλο και μου ειπαν κατηγοριματικα οχι

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ ??????

Ειχε γινει σε γνωστο που ειχαμε κανει σχεδον ταυτοχρονα ενεργοποιηση. Οταν τελειωνε η περιοδος του δωρεαν HD (2 ή 3 μηνες) εκεινος ειχε παρει τηλέφωνο για τη διακοπη τους, εγω ειχα στειλει mail. Σε εκεινον συνεχισαν να τα χρεωνουν, σε μενα τα εκοψαν στον καιρο τους. Ηθικό διδαγμα, καλυτερα να ειναι όλα γραπτα, για να εχουμε και αποδειξεις αργοτερα.

Μόλις μίλησα με νοβα επειδή ληγη η προσφορα μέσο των ΠΑΕ που ειχα στα αθλητικά αρχές Αυγούστου . Τους είπα τη γινεται οταν λήξη η προπληρωμένου συνδρομή χωρίς να ανανεώσω μου είπε η κοπέλα οτι διακόπτεται . Παρεμπιπτόντως με ενημέρωσε οτι έβγαλε πακετο αθλητικό και η ΠΑΕ Του Παναθηναϊκού στα 179 ( απο εκεί την ειχα εγω )