H αγορά πάντως απο το κατάστημα ομάδας δεν μου πήρε πάνω απο πέντε λεπτά. Το κουτί δεν δεν έχει ημερομηνίες επάνω και γράφει για προπληρωμένο πακέτο των 299 ευρώ. Έχει όμως μία βασική υποσημείωση " μετά το τέλος του προπληρωμένου χρόνου, ισχύουν οι τιμές του εκάστοτε τιμοκαταλόγου της εταιρίας". Αρα με την λήξη θα χρειαστεί προσοχή. Έχει κάποιος φίλος ανάλογη εμπειρία; ή με την λήξη απλά ήρθε και η διακοπή;
Καλησπερα σε ολους! Εγω που εχω αγορασει τα δυο τελευταια χρονια το sports pack απο τη μπουτικ της ομαδας μου, και ληγει καπου στις 15 Σεπτεμβριου, να ξαναγορασω το κουτι απο τη μπουτικ η θα μου ερθει "λογαριασμος" 299 ευρω να τον πληρωσω και να ανανεωθει για1 χρονο? Γιατι δεν λεει να πληρωσω και τα δυο!!!!!
Επισης, δεν με εχουν καλεσει για να αλλαζα σε full pack με 30.9 ευρω (αυτη η προσφορα που διαβαζω οτι κυκλοφορει). Με ενδιαφερει και θα το προτιμουσα εναντι του sports pack. Μπορω να κανω κατι?
Ευχαριστω πολυ
Καλησπερα σε ολους! Εγω που εχω αγορασει τα δυο τελευταια χρονια το sports pack απο τη μπουτικ της ομαδας μου, και ληγει καπου στις 15 Σεπτεμβριου, να ξαναγορασω το κουτι απο τη μπουτικ η θα μου ερθει "λογαριασμος" 299 ευρω να τον πληρωσω και να ανανεωθει για1 χρονο? Γιατι δεν λεει να πληρωσω και τα δυο!!!!!
Επισης, δεν με εχουν καλεσει για να αλλαζα σε full pack με 30.9 ευρω (αυτη η προσφορα που διαβαζω οτι κυκλοφορει). Με ενδιαφερει και θα το προτιμουσα εναντι του sports pack. Μπορω να κανω κατι?
Ευχαριστω πολυ
Ευχαριστω πολυ
σε μενα που εληγε το πακετο χθες αρνηθηκε το τμημα διακοπων να το διακοψει απο σημερα με την αιτιολογια
οτι οι διακοπες προγραματιζονται στις 30 η 31 του μηνος και θα διακοπει στις 31 αυγουστου
χρεωνοντας με τις υπολοιπες μερες με την τιμη της προσφορας(25ευ)
υποψη οτι τους ειχα τηλεφωνησει στις 31 ιουλιου για διακοπη και δεν μου ειχε αναφερθει τιποτε
στην επιμονη μου μην τυχον χρεωθω για τις υπολειπομενες μερες με τιμη τιμοκαταλογου(52ευ)
με ενημερωσε οτι δεν θα ισχυσει κατι τετοιο αφου εχειηδη εκδοθει ο λογαριασμος για 299ευ
Ο θεος βοηθος
Οσο για προσφορα μου εγινε η γνωστη των 29.90 και δεν μου αναφερθηκε αυτη τουφουλ πακ
αλλα καιγω δεν επεμεινα
Έπρεπε να είχες αλλάξει τον panasat στην ώρα του...+ 49 ο δεκτης
Επειδή σβήστηκε το μήνυμα μου στο θέμα του official support, μπορείς να καλείς το 2106602000.+ 20 ευρω περιπου για επικοινωνια με το 18345
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.