NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Re: Απάντηση: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

H αγορά πάντως απο το κατάστημα ομάδας δεν μου πήρε πάνω απο πέντε λεπτά. Το κουτί δεν δεν έχει ημερομηνίες επάνω και γράφει για προπληρωμένο πακέτο των 299 ευρώ. Έχει όμως μία βασική υποσημείωση " μετά το τέλος του προπληρωμένου χρόνου, ισχύουν οι τιμές του εκάστοτε τιμοκαταλόγου της εταιρίας". Αρα με την λήξη θα χρειαστεί προσοχή. Έχει κάποιος φίλος ανάλογη εμπειρία; ή με την λήξη απλά ήρθε και η διακοπή;

Άρα δεν έχει διακοπή σου στέλνουν το μπουλετάκι με την αξία του μήνα μετά το τέλος του χρόνου....

Σε εμάς τους παλιούς, λίγο πριν λήξη η συνδρομη έτους, μας έστειλαν λογαριασμό που περιελάμβανε ετήσια ανανέωση με την ίδια τιμή και μας είπαν ότι αν δεν ανανεώναμε θα διακοπτόταν αυτόματα και όχι αυτό που έγραφε το πακετο επάνω ότι δηλαδή θα μεταπίπταμε σε αορίστου χρόνου με τιμές του τιμοκατάλογου. Εγώ ανανέωσα, οπότε δεν ξέρω αν πράγματι διακόπηκε η σύνδεση σε αυτούς που δεν ανανέωσαν.

να ενημερώσω οτι έκανα αίτηση διακοπης για το πακέτο των φιλάθλων που είχα περσι επειδη πηρα την προσφορα με τα 25Ε και με πηραν για προσφορα στα 30.96 το full pack χωρις hd χωρις multiview
. αρα μην ανανεωνετε για μενα. καντε διακοπη και περιμενετε να σας παρουν απο το τμημα διακοπων. με 5Ε παραπάνω θα έχετε και ταινιες

Απάντηση: Re: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Το πακετο των ομαδων με τα 299 ευρω περιλαμβανει και multiview?

Το πακετο των ομαδων με τα 299 δεν νομιζω να περιλαμβανει Multiview. Πριν λιγες μερες ελαβα με τα Ελτα τον λογαριασμο 299 τον πληρωσα το πακετο ληγει 11 Αυγουστου. Οταν πληρωσεις γινεται αυτοματα ανανεωση. Περυσι μου εδωσαν για 6 μηνες τα hd καναλια δωρεαν για φετος θα πρεπει να τους παρω τηλεφωνο να μου πουν. Μηπως καποιος γνωριζει κατι αν και φετος θα τα δωσουν για 6 μηνες δωρεαν? Αν θελω τα hd ποσο θα μου τα χρεωσουν? Θα ερχεται λογαριασμος καθε μηνα? Θα στειλουν λογαριασμο για ολο το χρονο? Αν καποιος γνωριζει κατι παρακαλω να μας ενημερωσει

Δεν ξέρω αν θα σου δώσουν κάποιους μήνες δωρεάν,αν και δεν το νομίζω.Αυτό που ξέρω είναι ότι αν τα ζητήσεις,θα σου έρχεται λογαριασμός στο σπίτι κάθε μήνα με το ποσό των 5 ευρώ.Αν έχεις δεύτερο δέκτη στο όνομά σου,τότε μπορείς να ζητήσεις multivew και σε αυτή την περίπτωση θα σου έρχεται κάθε μήνα λογαριασμός 9,90 ευρώ που θα περιλαμβάνει φυσικά και τα HD.

Last edited:
Ειχα κοψει τη νοβα πριν 5 χρονια.Εχω τον panasat,λειτουργει κανονικα.Πηρα το πακετο των 299 ευρω.Και εχω μερικες ερωτήσεις:

1)Αν παω σε κατάστημα φορθνετ,θα τους δωσω τον panasat και θα μου δωσουν δωρεαν τον Pace 831 και δωρο 6 μηνες τα HD?
2)Θα μου δωσουν και πιατο-εγκατασταση δωρεαν,ή επειδή ημουν παλια συνδρομητης θα το αρνηθουν?
3)Πρεπει να υπογραψω συμβολαιο σπορτς πακ οπωσδηποτε?

Last edited:
Καλησπερα σε ολους! Εγω που εχω αγορασει τα δυο τελευταια χρονια το sports pack απο τη μπουτικ της ομαδας μου, και ληγει καπου στις 15 Σεπτεμβριου, να ξαναγορασω το κουτι απο τη μπουτικ η θα μου ερθει "λογαριασμος" 299 ευρω να τον πληρωσω και να ανανεωθει για1 χρονο? Γιατι δεν λεει να πληρωσω και τα δυο!!!!!
Επισης, δεν με εχουν καλεσει για να αλλαζα σε full pack με 30.9 ευρω (αυτη η προσφορα που διαβαζω οτι κυκλοφορει). Με ενδιαφερει και θα το προτιμουσα εναντι του sports pack. Μπορω να κανω κατι?
Ευχαριστω πολυ

Καλησπερα σε ολους! Εγω που εχω αγορασει τα δυο τελευταια χρονια το sports pack απο τη μπουτικ της ομαδας μου, και ληγει καπου στις 15 Σεπτεμβριου, να ξαναγορασω το κουτι απο τη μπουτικ η θα μου ερθει "λογαριασμος" 299 ευρω να τον πληρωσω και να ανανεωθει για1 χρονο? Γιατι δεν λεει να πληρωσω και τα δυο!!!!!
Επισης, δεν με εχουν καλεσει για να αλλαζα σε full pack με 30.9 ευρω (αυτη η προσφορα που διαβαζω οτι κυκλοφορει). Με ενδιαφερει και θα το προτιμουσα εναντι του sports pack. Μπορω να κανω κατι?
Ευχαριστω πολυ

Πιθανολογώ ότι η παραπάνω ήταν για τον λόγο ότι είχε κάνει αίτημα διακοπής.

Ευχαριστω πολυ

Για την προσφορα αυτη κανε αίτημα διακοπής. Θα σε συνδέσουν σε άλλο τμήμα και θα σου δώσουν λογικά την προσφορα αυτη.

σε μενα που εληγε το πακετο χθες αρνηθηκε το τμημα διακοπων να το διακοψει απο σημερα με την αιτιολογια
οτι οι διακοπες προγραματιζονται στις 30 η 31 του μηνος και θα διακοπει στις 31 αυγουστου
χρεωνοντας με τις υπολοιπες μερες με την τιμη της προσφορας(25ευ)
υποψη οτι τους ειχα τηλεφωνησει στις 31 ιουλιου για διακοπη και δεν μου ειχε αναφερθει τιποτε
στην επιμονη μου μην τυχον χρεωθω για τις υπολειπομενες μερες με τιμη τιμοκαταλογου(52ευ)
με ενημερωσε οτι δεν θα ισχυσει κατι τετοιο αφου εχειηδη εκδοθει ο λογαριασμος για 299ευ
Ο θεος βοηθος
Οσο για προσφορα μου εγινε η γνωστη των 29.90 και δεν μου αναφερθηκε αυτη τουφουλ πακ
αλλα καιγω δεν επεμεινα

Απάντηση: Re: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Ευχαριστω πολυ

εγώ το αγόρασα πάλι από την μπουτίκ και πέρυσι και εφέτος και το ενεργοποίησα κανονικά..!!!....αλλά μου τφ για ανανέωση προφορικά (πάντα μιλάμε για το sports pack) και αποστολή του λογαριασμού για εφάπαξ εξόφληση....

σε μενα που εληγε το πακετο χθες αρνηθηκε το τμημα διακοπων να το διακοψει απο σημερα με την αιτιολογια
οτι οι διακοπες προγραματιζονται στις 30 η 31 του μηνος και θα διακοπει στις 31 αυγουστου
χρεωνοντας με τις υπολοιπες μερες με την τιμη της προσφορας(25ευ)
υποψη οτι τους ειχα τηλεφωνησει στις 31 ιουλιου για διακοπη και δεν μου ειχε αναφερθει τιποτε
στην επιμονη μου μην τυχον χρεωθω για τις υπολειπομενες μερες με τιμη τιμοκαταλογου(52ευ)
με ενημερωσε οτι δεν θα ισχυσει κατι τετοιο αφου εχειηδη εκδοθει ο λογαριασμος για 299ευ
Ο θεος βοηθος
Οσο για προσφορα μου εγινε η γνωστη των 29.90 και δεν μου αναφερθηκε αυτη τουφουλ πακ
αλλα καιγω δεν επεμεινα

Aυτό είναι απατεωνιά. Κάνε καταγγελία.

Δεν χρειαζεται καταγγελια
απλως δεν θα τους πληρωνα τις υπολοιπες μερες
αλλα επειδη πηρα το φουλπακ με 25αρι και μου εγκαταστησαν δωρεαν πιατο
στο εξοχικο πριν ενα μηνα θα τις πληρωσω

Προσωπικα το πακετο μου βγαινει 'ο κουκος αηδονι'.
299
+ 49 ο δεκτης,
+10 το 80αρι πιατο
+ 50 τα HD για 1 χρονο (δωρο οι 2 μηνες,εκτος αν αλλαξε κατι)
+ 20 ευρω περιπου για επικοινωνια με το 18345
Ένα τελος επανασύνδεσης λειπει....

Re: Απάντηση: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Λυπαμαι αλλα θαρθει κιαυτο...
Τουλαχιστον κερδιζεις τη δωροεπιταγη που δεν υπηρχε περισυ