Re: NOVA ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ
Λοιπόν, επείδη έχουν γραφτεί πολλά από την αρχή του θέματος μεταξύ των οποίων και πολλά γραφικά και οπαδικά (και απορώ γιατι δεν επεμβαίνουν οι mods), ενημερώνω για τα εξής:
Απόθεμα στο RED STORE υπάρχει.
Το πακέτο έιναι σε θήκη πλαστική όπως πουλιόνταν παλιά οι κάρτες πρόσβασης.
Μέσα έχει ένα φυλαδιάκι, διαφημιστικό εν μέρει, στην τελευταία σελίδα του οποίου έχει οδηγίες για την ενεργοποίηση/σύνδεση (το έχω σκανάρει αλλά δεν μπορώ να το ανεβάσω) καθώς και μία καρτα, σαν το ξυστό, όπου ξύνεις και εμφανίζεται ένα κωδικός.
Αν είσαι ήδη συνδρομητής (σε οποιο πακέτο με έκπτωση η χωρίς) τηλεφωνείς στο 18345 (επιλογή 3) και ζητάς να ενεργοποιήσεις την προσφορά.
Σε συνδέουν στο αρμόδιο τμήμα (περιμένεις κανα 20λεπτο) και μετά δίνεις αριθμό συνδρομητή και κωδικό προσφοράς και είσαι έτοιμος.
Αν έχεις ήδη πληρώσει τον τρέχοντα μήνα (όπως εγώ που είχα πληρώσει τον Αυγουστο από 6/8 όταν συνδέθηκα στα 39,90) η προσφορά ξεκινάει από 1/9.
Όπως μου είπαν κατά το χρόνο της προσφοράς αυτό δεν θα λάβω κάποιο λογαριασμό!
Αν δεν έχεις εξοπλισμό μπορείς να παραγγείλεις τα εξής από τα 2 παρακάτω πακέτα:
1. Pace 831 ( 49), πιάτο και LNB (Standard Kit - 10) και εγκατάσταση ( 50)
2. PVR 865 ( 149), πιάτο και LNB (Plus Kit - 10) και εγκατάσταση ( 62)
Αν δεν έχεις εξοπλισμό αλλά δεν θες εγκατάσταση από αυτούς διαλέγεις ένα από τα παραπάνω 2 πακέτα/δέκτες και σου τον στέλνουν με courier.
Σε κάθε περίπτωση αγοράς εξοπλισμού υπογράφεις σχετική σύμβαση (σσ. και άρα παντρεύεις και την κάρτα).
Η προσφορά είναι πολύ καλή και το μόνο ειλικρινά dessus (δεν συζητάω τις οπαδικές γραφικότητες) είναι ότι πρέπει να σκάσεις το ποσό upfront.
Πληρώνεις και με κάρτα βέβαια αλλά δεν ρώτησα για δόσεις (το έβαλα μια και έξω μαζί με κάτι μπλουζάκια με καλή έκπτωση που αγόρασα για τα παιδιά ....)
Εμένα μου έκατσε ευτυχώς καλά γιατί τη Δευτέρα το πρωί είχα ενεργοποιήσει στα 39,90 και είχα σκάσει, ενώ κρατάς και υφιστάμενη κάρτα και εξοπλισμό!
Αρα ξεχάστε τις οπαδικότητες και εν ανάγκη παραγγείλετέ το με courier αν δεν γουσταρετε να πάτε στο Καραϊσκάκη. Σε hardcore περιπτώσεις (GWF, αναγνώστες Πράσινης κλπ), βάλτε άλλον να ανοίξει το πακέτο και να βγάλει το κάλλυμα του πλαστικού κουτιού, γιατί το κάλλυμα είναι στα χρώματα και με το σήμα του Θρύλου!
Τώρα γιατί αυτή η προσφορά έγινε μόνο με τον Ολυμπιακό, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, ήταν πάντως λαϊκή απαίτηση καθώς το Καραϊσκάκη είναι πολύ μικρό για μεγάλα ματς και ο κόσμος αδυνατούσε να πληρώσει τα 52 ευρώ της κανονικής συνδρομής. Ισως μάλιστα με τον τρόπο αυτό τα χρήματα που εισπράττει σε μετρητά το Red Store να χρησιμοποιηθούν για την άμεση πληρωμή του μεριδίου της ομάδας από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και αν υπάρχει στενότητα στη NOVA έτσι να βρέθηκε ένα τρόπος έμμεσης καταβολής ρευστού!
edit: Αν ισχύει και για τις άλλες ομάδες νομίζω ενισχύεται η θεωρία μου περί εξόφλησης οφειλών δια του προϊόντος...