NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Re: NOVA ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ

λοιπον επιτελους εχουμε νεα!δεν δινουνε νεα καρτα προσβασης στο redstore,αλλα κατι σαν "κουπονι" οπως μου ειπανε,με ενα 12ψηφιο αριθμο που τον δηλωνεις στην νοβα και συνεχιζεις με τον ιδιο δεκτη και την ιδια καρτα..πιστευω ευχαριστα νεα για πολλους που εχουνε ηδη νοβα..

on line απο την σελιδα τους στο red store μπορω να παραγγειλω αυτο τον κωδικο ??

on line απο την σελιδα τους στο red store μπορω να παραγγειλω αυτο τον κωδικο ??

Δεν βρηκα κατι στο σαιτ (σιγα μην ειναι τοσο οργανωμενοι. Μαντσεστερ γιουναιτεντ ειναι?? Αρπαχτουλα κανουν μαζι με τη νοβα για άμεσο μετρητό. Εκτίμησή μου είναι ότι για την ώρα δεν το διαφημίζουν και πολύ για να μην αισθανθούν εντελώς μ@λακες όσοι ανανεώνουν με 40+ ευρω. Όσο περνάει ο καιρός βεβαία ολο και θα γνωστοποιείται φαντάζομαι, εκτός και αν τσεπωσουν γρήγορα οσα υπολογίζουν) για παραγγελια. Φιλος παραπανω αναφερε κατι για αποστολη με κουριερ αλλα μαλλον αστειευοταν. Αν εισαι εκτος αθηνων και σε ενδιαφερει θα ελεγα να καλεσεις και να ρωτησεις στο 2104836860 αν μπορούν να στο στείλουν με κάποιο κουριερ και να πληρώσεις αντικαταβολή. Αν δεν βρεις κανέναν μυρμηγκοφαγο στο τηλέφωνο και συννενοηθεις πιστεύω θα βγάλεις άκρη. Στην τελική στειλε σε κάποιον φιλο τα λεφτα να στο αγορασει και σου λέει από το τηλέφωνο τον κωδικό.

Last edited:

Δεν βρηκα κατι στο σαιτ (σιγα μην ειναι τοσο οργανωμενοι. Μαντσεστερ γιουναιτεντ ειναι?? Αρπαχτουλα κανουν μαζι με τη νοβα) για παραγγελια. Φιλος παραπανω αναφερε κατι για αποστολη με κουριερ αλλα μαλλον αστειευοταν. Αν εισαι εκτος αθηνων και σε ενδιαφερει θα ελεγα να καλεσεις και να ρωτησεις στο 2104836860 αν μπορούν να στο στείλουν με κάποιο κουριερ και να πληρώσεις αντικαταβολή. Αν δεν βρεις κανέναν μυρμηγκοφαγο στο τηλέφωνο και συννενοηθεις πιστεύω θα βγάλεις άκρη. Στην τελική στειλε σε κάποιον φιλο τα λεφτα να στο αγορασει και σου λέει από το τηλέφωνο τον κωδικό.
συμφωνα με τα παραπανω κωδικο θα δωσουν.......(πηρα τφ 20 λεπτα αναμονη ..το εκλεισα..)....ελπιζω απο το redstore να το δινουν και τηλεφωνικα....!!

παιδες δεν αντεξα και εκανα τηλεφωνικα την παραγγελια,μου ειπαν οτι θα σταλθει μεσω κουριερ αυριο το πρωι..ειδωμεν..να φανταστω τωρα οτι δεν πρεπει να πληρωσω την συνδρομη του αυγουστου εεεε??

Απο μια τετοια προσφορα ολοι κερδισμενοι βγαινουν. Ας κανουν και ολες οι αλλες παε. Ζεστο χρημα ειναι...

Απάντηση: NOVA ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ

Απο μια τετοια προσφορα ολοι κερδισμενοι βγαινουν. Ας κανουν και ολες οι αλλες παε. Ζεστο χρημα ειναι...

Πολυ ζεστό μιλάμε...
Καει..τρέχει απ τα μπατζάκια μας..
Σε θεματα τιμολογησης η ΝΟVA θελει πολύ δρόμο ακόμα,να φθάσει ξένα συνδρομητικά πακέτα και υπηρεσίες.
Εξάλλου και τα 299 για ενα χρόνο είναι πολλά,με λίγο ψάξιμο γίνεται και με το 1/3 η και λιγότερο των χρημάτων.

Re: Απάντηση: NOVA ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ

Δε καταλαβαίνω που είναι το κακό στο πάντρεμα, αν δεν υπάρχει ήδη δέκτης. Καταλαβαίνω να θέλει κάποιος να βάλει την κάρτα σε δέκτη που έχει ήδη, αλλά αν δεν έχει δέκτη, τι τον χαλάει το πάντρεμα; Ειδικά αν δε τον ενδιαφέρει γενικά η δορυφορική τηλεόραση αλλά απλώς θέλει να δει Nova.

Το πρόβλημα πάντως δεν είναι το πάντρεμα. Ειδικά αυτή η συνδρομή θα έχει ειδικό λογότυπο με το σήμα του Ολυμπιακού (θρυλοsport). Επίσης ο Pace που θα πάρεις, όταν ξεκινάει θα παίζει τον ύμνο του Ολυμπιακού ενώ και η συνδρομητική κάρτα θα έχει πάνω το σήμα του Ολυμπιακού.
σοβαρα τωρα ειναι δυνατον ο δεκτης να εχει τετοια πραγματα ..????----->(Ειδικά αυτή η συνδρομή θα έχει ειδικό λογότυπο με το σήμα του Ολυμπιακού (θρυλοsport). Επίσης ο Pace που θα πάρεις, όταν ξεκινάει θα παίζει τον ύμνο του Ολυμπιακού ενώ και η συνδρομητική κάρτα θα έχει πάνω το σήμα του Ολυμπιακού)

Πολυ ζεστό μιλάμε...
Καει..τρέχει απ τα μπατζάκια μας..
Σε θεματα τιμολογησης η ΝΟVA θελει πολύ δρόμο ακόμα,να φθάσει ξένα συνδρομητικά πακέτα και υπηρεσίες.
Εξάλλου και τα 299 για ενα χρόνο είναι πολλά,με λίγο ψάξιμο γίνεται και με το 1/3 η και λιγότερο των χρημάτων.

Για πες μου ενα παραδειγμα

ποια είναι η διαφορά στο επίγειο που λέει τα μεγάλα ματσ από το όλους τους αγώνες που λέει στο nova sports pack?

λοιπον παιδια σκεφτηκα να σας βοηθησω με την εμπειρια μου
πηγα σημερα το πρωι στο redstore και γινεται της κακομοιρας με την προσφορα
επειδη η αρχικη σκεψη της νοβα και του ολυμπιακου ηταν να προσερχονται μονο ολυμπιακοι
στο καταστημα και οχι οπαδοι αλλων ομαδων αποφασισαν να κανουν 3 ερωτησεις στα γρηγορα
για να ξεδιαλεξουν τους γνησιους φιλαθλους του ολυμπιακου για να παραλαβουν τον κωδικο
θα ενημερωσω λοιπον ολους εσας τους συμφοριτες που θα πανε κιαυτοι για τις ερωτησεις
αλλα και για τις απαντησεις για να μη κομπλαρουν με το ολο κλιμα
πρωτη ερωτηση-ευκολακι-ποτε ιδρυθηκε ο ολυμπιακος-απαντηση 1925
δευτερη ερωτηση-ποιος ειναι ο φανατικοτερος οπαδος του θρυλου-εδω επρεπε να απαντησω
ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ αλλα ειχα ξεχασει το ονομα και ειπα ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ-την δεχθηκανε και αυτη
ως σωστη,αν και πιστευω οτι και με το ΚΟΚΚΑΛΗΣ θα ημουν καλυμμενος
στο τελος μου κανανε και την τριτη ερωτηση που φαινοταν ευκολη αλλα αποδειχτηκε ερωτηση
παγιδα και την απαντησα χωρις δευτερη σκεψη
ποιος ειναι ο υμνος της αγαπημενης σου ομαδας και τοτε απτη χαρα μου που θα επαιρνα επιτελους
την νοβα στη μιση τιμη αρχισα να τραγουδω ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ.... ακομα τρεχω!
το παραπανω δοκιμιο ανηκει στη σφαιρα της επιστημονικης φαντασιας και ειναι μαλλον
αποτελεσμα του παρατεταμενου καυσωνα!

Μίλησα και εγώ και επιβεβαιώνω. Με την νοβα μου ειπαν (14 λεπτά αναμονή. Σε σχέση με τα 20' λεπτά πριν λίγες μέρες βελτιώνονται. Αραβικά μεγαλεία..) ότι παίρνεις απλα έναν κωδικό από το κατάστημά και τους τον λες από το τηλ για να γίνει η ενεργοποίησή. Σε ερώτηση αν έχω άλλη υποχρέωση προς τον γαύρο...εε προς τον ολυμπιακό, μου είπε ότι η μονή ενημέρωσή που έχουν είναι ότι πρέπει να είσαι φίλαθλος (δλδ να σου αρέσει το...άθλημα).κάλεσα και το redstore καιμετα από αναμονή 10 λεπτών μια μαϊμού...εε μια υπάλληλος μου είπε ότι δεν έχεις καμια υποχρέωση. Απλα σκας τα 299 παίρνεις μια κάρτα με τον κωδικό και μετα μιλάς με νοβα.
Το σκέφτομαι σοβαρά. Ειχα ενεργοποιήσει την προσφορά με τα 39.90 με δωρο τα hd αλλά την πάγωσα για να το σκεφτώ μια μερα (και να κάνω και μια ληστεία σε κανα παγκαρι για να βρω τα 299). Θα αγνοήσω μάλλον τα hd καθώς άλλο 480 το χρόνο και άλλο 300. Είναι διαφορά.
Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι πρέπει να πάω στο καραισκακη και έχω αλλεργία...

Επεισή και εμένα με ενδιαφέρουν τα hd, τους πήρα τηλ και είπα ''πρόκειται να αγοράσω το πακέτο, θα μπορώ να έχω και τα hd πληρώνοντας τη διαφορά?''. Και μου είπαν, ''ναι, θα έρχεται μηνιαίος λογαριασμός με χρέωση μόνο 5 ευρώ''. Κλοπή είναι, αλλά 299+60=359 για 12 μήνες υποφέρεται. Βέβαια, επειδή το μόνο που τους νοιάζει στην παρούσα φάση είναι να πουλήσουν και μετά να σου λένε άλλα, κρατάς το όνομα του υπαλλήλου της νόβα και την ημερομηνία που μίλησες μαζί του..

ποια είναι η διαφορά στο επίγειο που λέει τα μεγάλα ματσ από το όλους τους αγώνες που λέει στο nova sports pack?

Δεν θα δείξει όλα τα ματς του ολυμπιακού στο πρωταθλημα γιατι μερικά ματς θα τα δείχνει το ns2.

Σε συνομιλια με την NOVA (αναμονη στο τηλεφωνο μονο 2 λεπτα) μου ειπαν οτι η προσφορα ισχυει

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ SUPELIG ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΑ

Λοιπόν, επείδη έχουν γραφτεί πολλά από την αρχή του θέματος μεταξύ των οποίων και πολλά γραφικά και οπαδικά (και απορώ γιατι δεν επεμβαίνουν οι mods), ενημερώνω για τα εξής:
Απόθεμα στο RED STORE υπάρχει.
Το πακέτο έιναι σε θήκη πλαστική όπως πουλιόνταν παλιά οι κάρτες πρόσβασης.
Μέσα έχει ένα φυλαδιάκι, διαφημιστικό εν μέρει, στην τελευταία σελίδα του οποίου έχει οδηγίες για την ενεργοποίηση/σύνδεση (το έχω σκανάρει αλλά δεν μπορώ να το ανεβάσω) καθώς και μία καρτα, σαν το ξυστό, όπου ξύνεις και εμφανίζεται ένα κωδικός.
Αν είσαι ήδη συνδρομητής (σε οποιο πακέτο με έκπτωση η χωρίς) τηλεφωνείς στο 18345 (επιλογή 3) και ζητάς να ενεργοποιήσεις την προσφορά.
Σε συνδέουν στο αρμόδιο τμήμα (περιμένεις κανα 20λεπτο) και μετά δίνεις αριθμό συνδρομητή και κωδικό προσφοράς και είσαι έτοιμος.
Αν έχεις ήδη πληρώσει τον τρέχοντα μήνα (όπως εγώ που είχα πληρώσει τον Αυγουστο από 6/8 όταν συνδέθηκα στα 39,90) η προσφορά ξεκινάει από 1/9.
Όπως μου είπαν κατά το χρόνο της προσφοράς αυτό δεν θα λάβω κάποιο λογαριασμό!

Αν δεν έχεις εξοπλισμό μπορείς να παραγγείλεις τα εξής από τα 2 παρακάτω πακέτα:
1. Pace 831 ( 49), πιάτο και LNB (Standard Kit - 10) και εγκατάσταση ( 50)
2. PVR 865 ( 149), πιάτο και LNB (Plus Kit - 10) και εγκατάσταση ( 62)

Αν δεν έχεις εξοπλισμό αλλά δεν θες εγκατάσταση από αυτούς διαλέγεις ένα από τα παραπάνω 2 πακέτα/δέκτες και σου τον στέλνουν με courier.
Σε κάθε περίπτωση αγοράς εξοπλισμού υπογράφεις σχετική σύμβαση (σσ. και άρα παντρεύεις και την κάρτα).

Η προσφορά είναι πολύ καλή και το μόνο ειλικρινά dessus (δεν συζητάω τις οπαδικές γραφικότητες) είναι ότι πρέπει να σκάσεις το ποσό upfront.
Πληρώνεις και με κάρτα βέβαια αλλά δεν ρώτησα για δόσεις (το έβαλα μια και έξω μαζί με κάτι μπλουζάκια με καλή έκπτωση που αγόρασα για τα παιδιά ....)
Εμένα μου έκατσε ευτυχώς καλά γιατί τη Δευτέρα το πρωί είχα ενεργοποιήσει στα 39,90 και είχα σκάσει, ενώ κρατάς και υφιστάμενη κάρτα και εξοπλισμό!

Αρα ξεχάστε τις οπαδικότητες και εν ανάγκη παραγγείλετέ το με courier αν δεν γουσταρετε να πάτε στο Καραϊσκάκη. Σε hardcore περιπτώσεις (GWF, αναγνώστες Πράσινης κλπ), βάλτε άλλον να ανοίξει το πακέτο και να βγάλει το κάλλυμα του πλαστικού κουτιού, γιατί το κάλλυμα είναι στα χρώματα και με το σήμα του Θρύλου!

Τώρα γιατί αυτή η προσφορά έγινε μόνο με τον Ολυμπιακό, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, ήταν πάντως λαϊκή απαίτηση καθώς το Καραϊσκάκη είναι πολύ μικρό για μεγάλα ματς και ο κόσμος αδυνατούσε να πληρώσει τα 52 ευρώ της κανονικής συνδρομής. Ισως μάλιστα με τον τρόπο αυτό τα χρήματα που εισπράττει σε μετρητά το Red Store να χρησιμοποιηθούν για την άμεση πληρωμή του μεριδίου της ομάδας από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και αν υπάρχει στενότητα στη NOVA έτσι να βρέθηκε ένα τρόπος έμμεσης καταβολής ρευστού!

edit: Αν ισχύει και για τις άλλες ομάδες νομίζω ενισχύεται η θεωρία μου περί εξόφλησης οφειλών δια του προϊόντος...

Last edited:

Σε συνομιλια με την NOVA (αναμονη στο τηλεφωνο μονο 2 λεπτα) μου ειπαν οτι η προσφορα ισχυει

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ SUPELIG ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΑ
αραγε τα εμπορικα τμηματα των αλλων ομαδων θα το γνωριζουν...????
και γιατι δεν κανει κατευθειαν η νοβα να μην μας ταλαιπωρει..??