NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Re: NOVA ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ

H κάρτα που έχει το πακέτο είναι απλά ένας κωδικός. Δεν μπαίνει μέσα στον δέκτη δλδ. Έχεις στον δέκτη σου απενεργοποιημένη κάρτα ΝΟΒΑ?

τι εννοεις απενεργοποιημενη.....?αν εννοεις οτι δεν εχω τωρα συνδρομη ναι δεν εχω την εχω κοψει τη νοβα κανα χρονο και.......

τι εννοεις απενεργοποιημενη.....?αν εννοεις οτι δεν εχω τωρα συνδρομη ναι δεν εχω την εχω κοψει τη νοβα κανα χρονο και.......
Αυτό εννοούσα. Αν έχεις δορυφορική κάρτα ΝΟΒΑ γιατί η κάρτα που δίνει ολυμπιακός είναι απλά ένας κωδικός. Δεν ξέρω όμως αν μπορούν να στην ενεργοποιήσουν σε άλλο δέκτη. Θα σε βοηθήσουν εμπειρότεροι συνφορουμίστες. Η κάνε και κανένα τηλ ακόμη στην ΝΟΒΑ μπας και πετύχεις κανέναν άνθρωπο συνεννοήσιμο στην εξυπηρέτηση.

Αυτό εννοούσα. Αν έχεις δορυφορική κάρτα ΝΟΒΑ γιατί η κάρτα που δίνει ολυμπιακός είναι απλά ένας κωδικός. Δεν ξέρω όμως αν μπορούν να στην ενεργοποιήσουν σε άλλο δέκτη. Θα σε βοηθήσουν εμπειρότεροι συνφορουμίστες. Η κάνε και κανένα τηλ ακόμη στην ΝΟΒΑ μπας και πετύχεις κανέναν άνθρωπο συνεννοήσιμο στην εξυπηρέτηση.

κατσε για να καταλβω εσυ ασ π ησουν ενεργος συνδρομητης και το πηρες και ολα καλα(αν δε κανω λαθος) εγω ως ανενεργος δε μπορω να παρω το πακετο ?αυτο ειναι το ερωτημα μου.....και αν μπορω μηπως εχω εξοδα επανασυνδεσης η κατι τετοιο αυτα τα εξηγησα στην υπαλληλο τη σ νοβα αλλα δε καταλβε χριστο μου ελεγε αλα νταλων....

Καλε μου ανθρωπε εχει μεσα ο αποκωδικοποιητης καρτα προσβασης ναι η οχι;

Αυτο που δινει ο ολυμπιακος δεν ειναι καρτα προσβασης για να την βαλεις στον δεκτη αλλα ενος κωδικος για την προσφορα. Αν εχεις καρτα προσβασης απο την παλια σου συνδρομη ρωτα στην εξ πελατων αν γινεται να στην ξαναεργοποιησουν. Αν δρν γινεται θα πρεπει να παρεις καινουργιο δεκτη- καρτα με 49 ευρω για να αντικαταστησεις τον παλιο.

Ετσι οπως μας τα λες εσυ της ελεγες αλλα νταλλων.

Last edited:

Καλε μου ανθρωπε εχει μεσα ο αποκωδικοποιητης καρτα προσβασης ναι η οχι;

Αυτο που δινει ο ολυμπιακος δεν ειναι καρτα προσβασης για να την βαλεις στον δεκτη αλλα ενος κωδικος για την προσφορα. Αν εχεις καρτα προσβασης απο την παλια σου συνδρομη ρωτα στην εξ πελατων αν γινεται να στην ξαναεργοποιησουν. Αν δρν γινεται θα πρεπει να παρεις καινουργιο δεκτη- καρτα με 49 ευρω για να αντικαταστησεις τον παλιο.

Ετσι οπως μας τα λες εσυ της ελεγες αλλα νταλλων.

το χω καταλβει μου το ειπε ο φιλος πιο πανω εγω δε το διετυπωσα καλα η εσυ δε καταλβαινεις....μια χαρα τα ειπα εγω στην υπαλληλο αυτο ακριβως της ειπα....που λες εδω '' Αν εχεις καρτα προσβασης απο την παλια σου συνδρομη ρωτα στην εξ πελατων αν γινεται να στην ξαναεργοποιησουν''(εχω και καρτα προσβασης και δεκτη) και αυτη ελεγε τελειως αλλα πραματα.........αλλα αυτο τι σημασια εχει για το αν καταλβε η υπαλληλος και δε χρειαζετε να πιανεσαι απο κει για να μου τη πεις.....:a0210:

Last edited:

το χω καταλβει μου το ειπε ο φιλος πιο πανω εγω δε το διετυπωσα καλα η εσυ δε καταλβαινεις....μια χαρα τα ειπα εγω στην υπαλληλο αυτο ακριβως της ειπα....που λες εδω '' Αν εχεις καρτα προσβασης απο την παλια σου συνδρομη ρωτα στην εξ πελατων αν γινεται να στην ξαναεργοποιησουν''(εχω και καρτα προσβασης και δεκτη) και αυτη ελεγε τελειως αλλα πραματα.........αλλα αυτο τι σημασια εχει για το αν καταλβε η υπαλληλος και δε χρειαζετε να πιανεσαι απο κει για να μου τη πεις.....:a0210:
Προφανώς έπεσες σε μπετό στην εξυπηρέτηση πελατών. 2 στις 3 φορές έτσι είναι. Ξανακάλεσε (πάρε και τώρα. Αν δουλεύουν 24 ώρες λογικά δεν θα έχεις μεγάλη αναμονή. Πρωί θα έχεις σίγουρα μεγάλη και απόγευμα λιγότερη) και πες τους τον κωδικό συνδρομητή ή το τηλέφωνο σου για να βρει τον φακελό σου. Θα δει τι κάρτα έχεις στην κατοχή σου και αν μπορεί να ενεργοποιηθεί πάλι. Το θέμα είναι ότι δεν έχεις τον δικό τους δέκτη (αν αυτός που έχεις είναι δικός τους και απλά είναι ο παλαιότερος που είχαν (δεν τα ξέρω καλά) τότε ίσως χρειαστεί να πάρεις τον νέο, όπως μου είπαν στον Ολυμπιακό. Δεν το έψαξα όμως περισσότερο καθώς έχω τον τρέχοντα δέκτη).

Προφανώς έπεσες σε μπετό στην εξυπηρέτηση πελατών. 2 στις 3 φορές έτσι είναι. Ξανακάλεσε (πάρε και τώρα. Αν δουλεύουν 24 ώρες λογικά δεν θα έχεις μεγάλη αναμονή. Πρωί θα έχεις σίγουρα μεγάλη και απόγευμα λιγότερη) και πες τους τον κωδικό συνδρομητή ή το τηλέφωνο σου για να βρει τον φακελό σου. Θα δει τι κάρτα έχεις στην κατοχή σου και αν μπορεί να ενεργοποιηθεί πάλι. Το θέμα είναι ότι δεν έχεις τον δικό τους δέκτη (αν αυτός που έχεις είναι δικός τους και απλά είναι ο παλαιότερος που είχαν (δεν τα ξέρω καλά) τότε ίσως χρειαστεί να πάρεις τον νέο, όπως μου είπαν στον Ολυμπιακό. Δεν το έψαξα όμως περισσότερο καθώς έχω τον τρέχοντα δέκτη).

flaski ευχαριστω πολυ.....νομιζω οτι οσο μπορουσατε βοηθησατε...ολοι, τωρα μονο απο το τηλ. αν βγαλω ακρη παντως πραγματικα η κοπελα μου ελεγα αλα νταλων...μη μπω σε λεπτομερειεσ.......

πηρα γευση απο ναο σημερα!!! αν και οι κυλοιομενες σκαλες δε δουλευας μιας κ προφανως δεν υπαρχει αρκετος κοσμος για να δικαιολογει τη λειτουργια τους ..... αλλα δε βαριεστε!! Μιλαμε θα χουν βλαστημισει οι υπαλληλοι στο μαγαζι με αυτη τη προσφορα!! πηγα κατα της 10 το πρωι και ειχε ουρα 3 ατομα για να παρουν το πακετακι! Κ μεχρι να ριξω μια ματια τα τηλεφωνα δε σταματαγαν!! Ερε γλεντια λεω μια χαρα τους εκατσε!!!

Ατοκες δεν παιζουν αν η αγορα γινει με πιστωτικη οποτε ατυχησαμεν ολιγον τι. Κατα τα αλλα σε 3 λεπτα μας ειχε ξεπεταξει η κοπελια......

Υποθετω επειδη εχω ειδη πληρωσει για αυτο το μηνα απλα περνουμε τηλεφωνο στο τελος του μηνα για να μας αρχισει το σεπτεμβρη η συνδρομη σωστα?
Και από τώρα να πάρεις δεν υπάρχει πρόβλημα καθως η προσφορά εφόσον έχεις πληρώσει τον αύγουστο θα ξεκινήσει από το 1η σεπτεμβριου. Ίσως μάλιστα είναι καλύτερο να μιλήσεις απο τώρα μην προλάβουν να σου βγάλουν λογαριασμό.

μαγκες αν ξερετε γιατι με την υπαλληλο τησ νοβα δεν εβγαλα ακρη,εγω εχω ηδη εξοπλισμο εναν panasat μαυρο δεκτη με αυτο το πακετο των 299 και τη καρτα που δινουν ειναι δυνατον να βλεπω επειδη κατι εχω ακουσει για παντρεμα με το δεκτη και τετοια....θα εκτιμουσα μια απαντηση ευχαριστω πολυ....!!!!!

Θα δώσεις κωδικό συνδρομητή και θα σε βρουν. Αν έχεις πρόβλημα λήψης λόγω παλιας κάρτας θα το διαπιστώσεις μόνο όταν ξαναενεργοιηθεις. Τότε θα μιλήσεις για νέο εξοπλισμό αν και αν επιμείνεις οφείλουν να σου δώσουν νέας kappa version κάρτα και θα κρατήσεις τον panasat.

Θα δώσεις κωδικό συνδρομητή και θα σε βρουν. Αν έχεις πρόβλημα λήψης λόγω παλιας κάρτας θα το διαπιστώσεις μόνο όταν ξαναενεργοιηθεις. Τότε θα μιλήσεις για νέο εξοπλισμό αν και αν επιμείνεις οφείλουν να σου δώσουν νέας kappa version κάρτα και θα κρατήσεις τον panasat.

πρεπει να ναι καππα αυτη που εχω μια ασπρη ειναι θυμαμαι μου την ειχαν στειλει πιο παλια και ειχα ακυρωσει την προηγουμενη το θεμα μου ειναι το εξησ και θα παρω να το ρωτησω αν εχω κοστος επανασυνδεσης η καποια οφειλη που μπορει να μου παρουσιασουν ,διοτι ειμαι ανενεργοσ συνδρομητης καιρο τωρα + ΤΑ 300 ευρω του πακετου δε νομιζω οτι αντεχωωωωω......

Βασικα μην τους σκαλιζεις και ρωτας κοστη επανασυνδεσης. Πληρωσε μονο τα 299. Σε αυτες τις περιπτωσεις κανουμε και λιγακι τον χαζο. Εγω μονο τα 299 πες καταλαβα οτι πληρωνω. Μην αναφερεις τπτ αλλο. :-)

Απάντηση: NOVA ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ

Έξυπνη πάντως η συγκεκριμένη προσφορά. Εκεί που πολλοί δε θα έκαναν καν επανασύνδεση, ήρθε αυτό το "25 ευρώ το μήνα" να ηχήσει ωραία στα αυτιά τους. Επιπλέον η εταιρεία μαζεύει το "χαρτί" και προκαταβολικά.:coool: Δε θυμάμαι να έχει ξαναγίνει ανάλογη προσφορά εδώ και καιρό.

Re: Απάντηση: NOVA ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ

Έξυπνη πάντως η συγκεκριμένη προσφορά. Εκεί που πολλοί δε θα έκαναν καν επανασύνδεση, ήρθε αυτό το "25 ευρώ το μήνα" να ηχήσει ωραία στα αυτιά τους. Επιπλέον η εταιρεία μαζεύει το "χαρτί" και προκαταβολικά.:coool: Δε θυμάμαι να έχει ξαναγίνει ανάλογη προσφορά εδώ και καιρό.

ετσι ετσι ζεστο και να καιει!!!! ασε το αλλο που δε χρειαζεται να πηγαινεις καθε μηνα να τον πληρωνεις στο καταστημα τους..... σας ειπα εγω το σκεφτομουν σοβαρα με τα χαλια που θα εχει το ελληνικο πρωταθλημα φετος. Κατι το τσου λου ομως κατι ο προσφορα λεω δε παει στην ευχη.

Ωραια να κανανε και μια καλη προσφορα και στο full πακετο γιατι η τηλεοραση εχει μονο επαναληψεις και τουρκικα!!

Re: Απάντηση: NOVA ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ

Ωραια να κανανε και μια καλη προσφορα και στο full πακετο γιατι η τηλεοραση εχει μονο επαναληψεις και τουρκικα!!

Και εγω αυτο θέλω!

Κατέβασε ταινίες και σειρές από το δίκτυο να τα βλέπεις ότι ώρα θέλεις.

Πο παιδια μπραβο. Δεν το ηξερε κανεις αυτο. Ποπο καλα που το ειπατε.

Αλλα εδω μιλαμε για δορυφορικες υπηρεσιες.

Πο παιδια μπραβο. Δεν το ηξερε κανεις αυτο. Ποπο καλα που το ειπατε.

Αλλα εδω μιλαμε για δορυφορικες υπηρεσιες.

Δεν το έγραψα για να θυμίσω το προφανές αλλά για να καταδείξω ότι το πακέτο σινεμά έχει πολύ κακό value for money.

Δεν το έγραψα για να θυμίσω το προφανές αλλά για να καταδείξω ότι το πακέτο σινεμά έχει πολύ κακό value for money.

Εσύ αδυνατείς να καταλάβεις πως ο κόσμος που αγοράζει συνδρομητικές υπηρεσίες το κάνει γιατί δεν έχει το χρόνο και την όρεξη να κατεβάζει από το internet, να ψάχνει να συγχρονίσει υπότιτλους και να μεταφέρει τα αρχεία σε κάποιο NMT για να παίξουν. Είναι κόσμος του καναπέ, θέλει απλώς να δει μια ταινία. Δυστυχώς βέβαια η ποσότητα και ποιότητα των κινηματογραφικών επιλογών στη Nova έχει πέσει αρκετά.