NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Re: NOVA ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ

Τι δίνουν 4-5 κανάλια και το sport να παίζει 10 αγώνες τη μέρα επανάληψη και το ert hd που είναι ελεύθερο.
Α ρε ΟΤΕ που σας χρειάζεται.

Αν ηταν 15-20 καναλια να το καταλαβω... Αλλα 7 δεν δικαιολογειται.. Πφφφ δε βλρπω να αυξανονται συντομα.

Αφού ήδη ανακοινώθηκε το nshd2, το οποίο θα παίρνει "φωτιά" όταν έχει champions league, ή άμα μπαρμπάδες nova έρθουν στο τσακίρ κέφι!
Τί φωνάζετε λοιπόν?
Να και το λογότυπο

nshd2.jpg2

"πηγή" μου εδώ είναι το nova magazine.:2thumb22sup:

Ναι αλλα δε προσθετει περιεχομενο. Απλα δειχνει σε hd οτι το ns2.

Κανα καναλι ντοκυμαντερ... Μουσικο...

Mακάρι...
Θυμάμαι ότι είχαν ακουστεί φήμες για Animal planet hd, MTVlive hd.
Προσωπικά θα προτιμούσα Historyhd και κανά VH1hd, αλλά μάλλον με τις φήμες θα μείνουμε...

παντως στην κυπριακη νοβα δινει δωρεαν τα hd .

δεν εχω νοβα σκεφτουμε να βαλω cytavision που εχει τα καναλια της νοβας με 29.90,το φουλ πακετο με ολο το κυπριακο ποδοσφαιρο .
(συγνωμη για το εκτος θεματος)

Last edited:

γνωριζει κανεισ εγω που πηρα τον εξοπλισμο και θα ερθηει μεσο curier απο την nova ποσες μερεσ κανει να φτασει στην πορτα μου?????

Καλησπέρα σε όλους.Γράφω πρώτη φορά και θα αναφέρω κι εγώ από την πλευρά μου τις λεπτομέρειες της αγοράς της συγκεκριμένης προσφοράς.Αρχικά παράγγειλα το πακέτο τηλεφωνικά στο redstore(δεν είμαι Ολυμπιακός) και το παρέλαβα την επόμενη το πρωί(σήμερα) με χρέωση 5 ευρώ,δηλ. συνολικά 304.Είχα μιλήσει πριν από 2 ημέρες με ΝΟΒΑ και πήρα δωρεάν τον αποκωδικοποιητή τον 831.Ήμουν συνδρομητής παλιότερα και δεν είχα τον συγκεκριμένο αποκωδικοποιητή.Την προηγούμενη μέρα που είχα μιλήσει μαζί τους μου είχαν πει ότι θα πρέπει να αγοράσω τον δέκτη με 49 ευρώ.Πήρα την επόμενη και παραπονέθηκα "ελαφρώς" για την αγορά του δέκτη και μου είπαν ότι μου τον κάνουν δώρο.Όντως τα πήρα σήμερα,τα ενεργοποίησα και τέλος!Α,και 2 μήνες δώρο τα HD κανάλια.Τώρα,η γνώμη μου είναι ότι έτσι σαν τιμή και με δώρο τον δέκτη,κάπως τρώγεται η προσφορά.Δεν λέω ότι είναι φτηνή,προς θεού,αλλά κάπως τρώγεται.Ίσως αν η προσφορά αφορούσε το πλήρες πακέτο θα μπορούσαμε να μιλούσαμε για καλή τιμή.Αυτά!

σου εδωσαν τον NovaBox HD 831 δωρεαν ???

vagelis77 δυο ερωτησουλες..1.πηρες τηλ σε αυτο που εχει το site του redstore?2. πληρωσες με αντικαταβολη τα 304 ευρω στον κουριερ?

σου εδωσαν τον NovaBox HD 831 δωρεαν ???

Ναι,ακριβώς όπως το ανέφερα.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι ήμουν χρόνια συνδρομητής.Ή αν παίζει ρόλο ότι έχω και χρόνια Forthnet.Πάντως,τη δεύτερη μέρα που τους μίλησα γκρίνιαξα για την αγορά του δέκτη.

γνωριζει κανεισ εγω που πηρα τον εξοπλισμο και θα ερθηει μεσο curier απο την nova ποσες μερεσ κανει να φτασει στην πορτα μου?????

Ο εξοπλισμός θα σου έρθει με τεχνικό.Αν δε θες να περιμένεις,ζήτα το τηλ. του τεχνικού από τη ΝΟΒΑ,και πέρνα να το πάρεις από το κατάστημά του.Εκτός αν θες και εγκατάσταση,οπότε περιμένεις.Εμένα μου είχαν πει ότι θα με πάρει τηλ. ο τεχνικός σε 2 με 3 ημέρες.

Ίσως αν η προσφορά αφορούσε το πλήρες πακέτο θα μπορούσαμε να μιλούσαμε για καλή τιμή.Αυτά!
τι λειπει τα επίγεια?

5 ευρώ δεν είναι τίποτα γι αυτό που δίνουν.

με 5Ε τότε ας μου δώσουν τα hd μόνο και τα άλλα όλα χάρισμα.Τι χώρα είμαστε επιτέλους

Εξαρτάται τι εννοείς κανείς ως ακριβό.Εγώ για τα αθλητικά γεγονότα που έχει και τα κινηματογραφικά κανάλια με σειρές όπως game of thrones τα 5 ευρώ επιπλέον για hd θεωρώ ότι αξίζουν.

Καλησπέρα σε όλους.Γράφω πρώτη φορά και θα αναφέρω κι εγώ από την πλευρά μου τις λεπτομέρειες της αγοράς της συγκεκριμένης προσφοράς.Αρχικά παράγγειλα το πακέτο τηλεφωνικά στο redstore(δεν είμαι Ολυμπιακός) και το παρέλαβα την επόμενη το πρωί(σήμερα) με χρέωση 5 ευρώ,δηλ. συνολικά 304.Είχα μιλήσει πριν από 2 ημέρες με ΝΟΒΑ και πήρα δωρεάν τον αποκωδικοποιητή τον 831.Ήμουν συνδρομητής παλιότερα και δεν είχα τον συγκεκριμένο αποκωδικοποιητή.Την προηγούμενη μέρα που είχα μιλήσει μαζί τους μου είχαν πει ότι θα πρέπει να αγοράσω τον δέκτη με 49 ευρώ.Πήρα την επόμενη και παραπονέθηκα "ελαφρώς" για την αγορά του δέκτη και μου είπαν ότι μου τον κάνουν δώρο.Όντως τα πήρα σήμερα,τα ενεργοποίησα και τέλος!Α,και 2 μήνες δώρο τα HD κανάλια.Τώρα,η γνώμη μου είναι ότι έτσι σαν τιμή και με δώρο τον δέκτη,κάπως τρώγεται η προσφορά.Δεν λέω ότι είναι φτηνή,προς θεού,αλλά κάπως τρώγεται.Ίσως αν η προσφορά αφορούσε το πλήρες πακέτο θα μπορούσαμε να μιλούσαμε για καλή τιμή.Αυτά!

εγω καλεσα σημερα την νοβα μου εκανα επικαιροποιηση των στοιχειων (παλιος συνδρομητης) και με ενημερωσησαν οτι τεχνικος θα επικοινωνησει σε 2-3 εργασιμες ημερες για να φερει τον εξοπλισμο ---> NovaBox HD 831 (δωρεαν)..(κεραια διαθετω) και θα ενεργοποιηθει η συνδρομη για το πακετο με τον αντιστοιχο κωδικο που ειχε το πακετο απο το redstore.