NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Re: NOVA ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ

Ρώτησα για την προσφορά αυτή και το συνδυασμό της με την άλλη προσφορά που έχω πάρει το nova επίγεια με τους δωρεάν 3 μήνες. Μου είπαν ότι δεν μπορεί να συνδυαστεί στον ίδιο κωδικό συνδρομητή και ότι θα έπρεπε εάν θέλω την προσφορά με τα 299 ευρώ, να πάρω και άλλο δέκτη και κάρτα πρόσβασης. Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο γιατί δεν με έπεισε και πολύ η κοπέλα που μίλησα.

Ρώτησα για την προσφορά αυτή και το συνδυασμό της με την άλλη προσφορά που έχω πάρει το nova επίγεια με τους δωρεάν 3 μήνες. Μου είπαν ότι δεν μπορεί να συνδυαστεί στον ίδιο κωδικό συνδρομητή και ότι θα έπρεπε εάν θέλω την προσφορά με τα 299 ευρώ, να πάρω και άλλο δέκτη και κάρτα πρόσβασης. Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο γιατί δεν με έπεισε και πολύ η κοπέλα που μίλησα.
Σωστά στα είπε εν μέρει!
Αλλο προιόν η δορυφορική και άλλο η επίγεια ψηφιακή αρά άσχετες μεταξύ τους οι προσφορές!
Απλά ο δέκτης που έδιναν στην επίγεια ψηφιακή είναι ίδιος με αυτόν που δίνουν για τη δορυφορική.. οπότε θες μόνο πιάτο, LNB και τοποθέτηση ..
Επέμεινε τουλάχιστον σε αυτο για να γλυτώσεις τα 49 ευρώ του δέκτη

παιδιά συνεχίζει η προσφορά από τις ΠΑΕ? μπορεί να την πάρει και παλιός συνδρομητής?

Σωστά στα είπε εν μέρει!
Αλλο προιόν η δορυφορική και άλλο η επίγεια ψηφιακή αρά άσχετες μεταξύ τους οι προσφορές!
Απλά ο δέκτης που έδιναν στην επίγεια ψηφιακή είναι ίδιος με αυτόν που δίνουν για τη δορυφορική.. οπότε θες μόνο πιάτο, LNB και τοποθέτηση ..

Εγώ το βλέπω λίγο ψιλο-παράλογο. Συνδρομητής από παλιά είμαι στο δορυφορικό και είχα διακόψει και όταν πήρα το επίγειο με ενεργοποίησαν στον παλιό κωδικό που είχα. Κατά τ άλλα στο δέκτη τον οποίο πάντρεψαν με τη νέα κάρτα, έχω συνδέσει το δορυφορικό και το λογικό μια που μου κατεβάζει κλειδωμένα τα κανάλια θα ήταν να ενεργοποιήσουν επιπλέον τη νέα υπηρεσία. Θα ξαναπάρω μήπως πέσω σε διαφορετικό υπάλληλο.

ειναι καπως ασχετο αυτο που θελω να ρωτισω με το θεμα που μιλαμε.......αν καποιος γνωριζει αν υπαρχει η δυνατοτητα με εναν αποκωδικοποιητη nova να μπορω να βλεπω σε παραπανω απο μια tv????? βρηκα καποιο θεμα στο φορουμ αλλα δεν βοηθησε και πολυ

Σωστά στα είπε εν μέρει!

Εγω την πειρα με τον ιδιο κωδικο που ειχα διακοψει τον Απριλιο. Το ιδιο και 2 συναδελφοι μου

Τρεις ακόμα ΠΑΕ και ειδικότερα οι ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος Αθηνών ξεκίνησαν την εμπορική διάθεση της ειδικής προσφοράς της Nova προς τους φιλάθλους τους.

Ειδικότερα, οι φίλαθλοι των εν λόγω ομάδων, θα μπορούν να απευθυνθούν στα εμπορικά καταστήματα των παραπάνω ΠΑΕ για να επωφεληθούν των ειδικών προσφορών της Nova σε συνδρομητικές υπηρεσίες.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω πρωτοβουλία του Ομίλου Forthnet, στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών με τη Super League για την πολύπλευρη αναβάθμιση του ποδοσφαίρου και την αρτιότερη προβολή του αθλήματος έχει ως στόχο να κάνει ακόμα πιο προσιτό το ελληνικό πρωτάθλημα στο φίλαθλο κοινό των ομάδων.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει προτείνει και στις 16 ΠΑΕ της Superleague την προώθηση των υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης με ειδικά διαμορφωμένες τιμές για τους φιλάθλους της κάθε ομάδας.

Μέσω των ομάδων, οι φίλαθλοι μπορούν να αποκτήσουν το κορυφαίο τηλεοπτικό περιεχόμενο και φυσικά να απολαμβάνουν τους αγώνες και των 16 ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Superleague, τα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, το Champions League, με τις προσπάθειες και των ελληνικών ομάδων, τους αγώνες του Europa League και τους σπουδαίους αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, της Premier League. Παράλληλα θα απολαμβάνουν δεκάδες επιλεγμένα κανάλια με τις κορυφαίες σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά, μουσική, ψυχαγωγία, παγκόσμια ειδησεογραφία, αθλητικά και φυσικά τα μεγάλα ελληνικά κανάλια με τέλεια ψηφιακή εικόνα.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 15/9 και η διάθεση των συνδρομητικών υπηρεσιών τηλεόρασης θα γίνεται αποκλειστικά μέσω των ΠΑΕ. Οι φίλαθλοι μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στις ΠΑΕ.
www.sportfm.gr

Καλή είδηση αυτή. Ειδικά για τους έχοντες αλλεργία στο κόκκινο.

α ώστε ισχύει απλά σίγα σιγά το κάνουν διάφορες ΠΑΕ. Που κολλάει το θέμα και δε το κάνουν όλοι?

και αυτός ο βάζελος ακόμα να τη δώσει τη προσφορά που έπρεπε να ήταν από τους πρώτους.

Το νήμα καθαρίστηκε από οπαδικά posts και αντιπαραθέσεις.

Θα παρακαλέσω όλους να μείνουμε στην ουσία του θέματος. Posts με οπαδικό περιεχόμενο δεν έχουν θέση εδώ, και θα διαγράφονται αμέσως.

Καλή συνέχεια!

και αυτός ο βάζελος ακόμα να τη δώσει τη προσφορά που έπρεπε να ήταν από τους πρώτους.

Σε πολλές ομάδες η διαδικασία προχωράει και σε ΠΑΟΚ και ΠΑΟ έχει μείνει πίσω. Σίγουρα στο κοινό τους δεν βολεύει και πολύ αυτό..

Από την Τετάρτη 5/9 και μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός σε συνεργασία με την Nova προσφέρουν έκπτωση 50% στις υπηρεσίες Nova Sports Pack & Nova Επίγεια Sports σε όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

http://www.pao.gr/el/news/?itemid=1d7b4f55-b79d-499d-917e-48898e94107a

Last edited:
ετσι οπως το κανανε το πρωταθλημα ο κυρ σωκρατης και τωρα ο συνεχιστης του ο πολντο ας καθονται να το βλεπουνε μονοι τους.αναμενομενο να καταντησει ετσι οπος καταντισε η superλιγδα.μαρεσει που εβγαλε τη προσφορα και ο παο,πρεπει νασαι μεγαλη μαζοχα για νασαι παναθηναικος και να πληρωνεις για να βλεπεις τα φιλικα του ολυμπιακου και το σφαξιμο της ομαδας σου.

Last edited by a moderator:
Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι στο παρόν θέμα μιλάμε για συγκεκριμένη προσφορά της nova και δεν είναι στόχος οι οπαδικές αντεγκλήσεις...

Παναθηναϊκός, Λεβαδειακός στην προσφορά Nova
Ο Παναθηναϊκός και ο Λεβαδειακός προστέθηκαν στις ομάδες της Super League που ξεκίνησαν την εμπορική διάθεση της ειδικής προσφοράς της Nova προς τους φιλάθλους τους.

Ειδικότερα, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΣ Γιάννινα, του Ατρόμητου, του Αστέρα Τρίπολης και του Λεβαδειακού, θα μπορούν να απευθυνθούν στα εμπορικά καταστήματα των παραπάνω ΠΑΕ για να επωφεληθούν των ειδικών προσφορών της Nova σε συνδρομητικές υπηρεσίες.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω πρωτοβουλία του Ομίλου Forthnet, στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών με τη Super League για την πολύπλευρη αναβάθμιση του ποδοσφαίρου και την αρτιότερη προβολή του αθλήματος έχει ως στόχο να κάνει ακόμα πιο προσιτό το ελληνικό πρωτάθλημα στο φίλαθλο κοινό των ομάδων.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει προτείνει και στις 16 ΠΑΕ της Superleague την προώθηση των υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης με ειδικά διαμορφωμένες τιμές για τους φιλάθλους της κάθε ομάδας.

Μέσω των ομάδων, οι φίλαθλοι μπορούν να αποκτήσουν το κορυφαίο τηλεοπτικό περιεχόμενο και φυσικά να απολαμβάνουν τους αγώνες και των 16 ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Superleague, τα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, το Champions League, με τις προσπάθειες και των ελληνικών ομάδων, τους αγώνες του Europa League και τους σπουδαίους αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, της Premier League.

Παράλληλα θα απολαμβάνουν δεκάδες επιλεγμένα κανάλια με τις κορυφαίες σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά, μουσική, ψυχαγωγία, παγκόσμια ειδησεογραφία, αθλητικά και φυσικά τα μεγάλα ελληνικά κανάλια με τέλεια ψηφιακή εικόνα.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 15/9 και η διάθεση των συνδρομητικών υπηρεσιών τηλεόρασης θα γίνεται αποκλειστικά μέσω των ΠΑΕ. Οι φίλαθλοι μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στις ΠΑΕ.
www.sportfm.gr