Σωστά στα είπε εν μέρει!Ρώτησα για την προσφορά αυτή και το συνδυασμό της με την άλλη προσφορά που έχω πάρει το nova επίγεια με τους δωρεάν 3 μήνες. Μου είπαν ότι δεν μπορεί να συνδυαστεί στον ίδιο κωδικό συνδρομητή και ότι θα έπρεπε εάν θέλω την προσφορά με τα 299 ευρώ, να πάρω και άλλο δέκτη και κάρτα πρόσβασης. Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο γιατί δεν με έπεισε και πολύ η κοπέλα που μίλησα.
Σωστά στα είπε εν μέρει!
Αλλο προιόν η δορυφορική και άλλο η επίγεια ψηφιακή αρά άσχετες μεταξύ τους οι προσφορές!
Απλά ο δέκτης που έδιναν στην επίγεια ψηφιακή είναι ίδιος με αυτόν που δίνουν για τη δορυφορική.. οπότε θες μόνο πιάτο, LNB και τοποθέτηση ..
Επέμεινε τουλάχιστον σε αυτο για να γλυτώσεις τα 49 ευρώ του δέκτη
Σωστά στα είπε εν μέρει!
Αλλο προιόν η δορυφορική και άλλο η επίγεια ψηφιακή αρά άσχετες μεταξύ τους οι προσφορές!
Απλά ο δέκτης που έδιναν στην επίγεια ψηφιακή είναι ίδιος με αυτόν που δίνουν για τη δορυφορική.. οπότε θες μόνο πιάτο, LNB και τοποθέτηση ..
Επέμεινε τουλάχιστον σε αυτο για να γλυτώσεις τα 49 ευρώ του δέκτη
και αυτός ο βάζελος ακόμα να τη δώσει τη προσφορά που έπρεπε να ήταν από τους πρώτους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.