NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 15/9 και η διάθεση των συνδρομητικών υπηρεσιών τηλεόρασης θα γίνεται αποκλειστικά μέσω των ΠΑΕ. Οι φίλαθλοι μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στις ΠΑΕ.
www.sportfm.gr

Στον Παναθηναϊκο αναφερουν την προσφορά ως το τέλος Σεπτεμβριου. Τελικα τι ισχυει?

Πραγματικα θελω πολυ χρονο να το αποφασισω μιας και αυτη τη στιγμη τρεχω την 3μηνη προσφορα επιγειας του καλοκαιριου και δεν εχω πειστει οτι πρεπει να την παρω -επιγεια στα 149 -.
Ακομα και να την ξεφορτωθω αργοτερα στο χωριο για τον αδερφο μου δεν γινεται αφου δεν εκπεμπει ακομα στη Θεσσαλια.

Κάπου διάβασα ότι βγήκε η προσφορά της νόβα μέσω της ΠΑΕ παναθηναϊκός ξέρει κανείς τίποτα??

Last edited by a moderator:
Του αλαφούζου είναι καλύτερα χαχαχα! Πάντως για τους φιλάθλους είναι καλό που προχωράει αυτή η προσφορά για τις μεγάλες ομάδες. Από όσο διαβάζω μόνο ο Παοκ έχει μείνει λίγο πίσω

49 ο δέκτης +10 το πιάτο + τα περαστικά ,νομίζω 50; Συμφέρει ; Πως γίνεται να πάρουμε τζάμπα τον δεκτη τουλάχιστον .καμοια ιδέα?

Ναι, αυτες ειναι οι τιμες. 299 το πακετο, 109 δεκτης, πιατο, εργασια. Εχεις δωρεαν 2 μηνες HD και 15 μερες "ενηλικο περιεχομενο". Αν δεν τα διακοψεις πριν ληξουν παρατεινονται αυτοματως και θα ερθουν οι λογαριασμοι (5 το πρωτο και 10 το δευτερο)

Επειδη σκεφτομαι πολυ να βαλω την προσφορα για φιλαθλους της νοβα, θα κανω το σχολειο μου εδω.(ισχυει και για οτε τβ)

Σημερα γινονται καποιοι ευρωπαικοι αγωνες για τα προκριματικα του μουντιαλ. Κοιταξα λιγο στο σαιτ του νοβα σπορ, και δεν βλεπω να μεταδιδεται κανενας αγωνας. Και χθες μετα την εθνικη μας κοιταξα-νοβασπορ 1- αν δειχνει καποιον αγωνα, τιποτα.

Δεν ξερω αυτο αν γινοταν και περισυ, αλλα δεν νομιζω να τους κοστιζε και πολυ να παρουν καποιο ματσακι χθες και σημερα ή και την τριτη σε ωρα που δεν παιζει η Ελλαδα.
Στην ουσια ειναι 12 μερες στο ενδιαμεσο που σταματανε τα πρωταθληματα και δεν υπαρχει λογος να ανοιξεις το νοβασπορ.

νομίζω παλιά έδειχνε έστω και ένα αγώνα για τα προκριματικά και φιλικά (από όσο θυμαμε) φέτος και αλλες χρονιες δεν ξερω γιατί δεν δειχνει τουλαχιστο τα νοβασπορτ κατα την διακοπη τον πρωταθληματων δεν υπαρχη λογος να ειναι ανοιχτά .

ποσά κοστιζει να πάρει ένα συνδρομητικο προκριματικά ; δεν νομίζω να κοστίζουν πολύ να πάρει έστω ένα παιχνίδι ..έλεος αυτή η νοβα.

Η ΠΑΕ Άρης ήταν αυτή που προχώρησε σήμερα (13/9) σε συμφωνία με τη Nova, ώστε οι «κίτρινοι» να ενταχθούν στην προσφορά του συνδρομητικού προς τους φιλάθλους.
www.sportfm.gr

Χτύπησα την προσφορά για τις ομάδες από μπουτίκ Panathinaikos.
299 το κουπόνι, εξοπλισμός δωρεάν γιατί ήμουν παλιός συνδρομητής.

Ευτυχώς τα κατάφεραν κι άλλες ΠΑΕ να οργανωθούν κ οι προσφορές γίνονται διαθέσιμες από πολλά σημεία!

Καλησπερα,

ειχα συμβολαιο και εληξε, πηρα τον εξοπλισμο και τον εγκατεστησα στο νεο σπιτι οπου ειμαι φοιτητης(σε αλλη πολη απο οπου το ειχα με συμβολαιο πρωτα)...

πηρα το 12 μηνες πωρωση πακετο και απο εδω και περα δεν ξερω πως το ενεργοποιω...

πρεπει να κανω νεο συμβολαιο?

ξερει καποιος??

απλα δωσε στο τηλεφωνο τα στοιχεια της προηγουμενης συνδρομης. ποιον δεκτη εχεις? αν δεν εχεις τον 831 υπαρχει θεματακι...

Περυσι τον Αυγουστο ειχε βγαλει ολα τα αθλητικα με 200 Ευρω αν θυμαστε απο τους συλλογους. Αραγε θα βγαλει και εφετος. Ειχε μεγαλη επιτυχια αυτη η προσφορα περυσι