NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Τίποτα δε θα γίνει. Με αυτή τη λογική και πέρυσι όποιος πλήρωνε 52 το μήνα για sport και έβλεπε τους άλλους να το έχουν με 25, τι έπρεπε να κάνει;

Εγώ δε νομίζω να τα βάλω ακόμα και με τα 150, γιατί αν το κάνω θα πρέπει να μην πάρω την Sky Calcio φέτος. Τόσο μου κόστισε πέρυσι, 150 ευρώ.

Μπορείς να μου πεις από που προμηθεύσαι τις προπληρωμένες calcio, γιατί σκέφτομαι να σταματήσω τη συνδρομή!

Τίποτα δε θα γίνει. Με αυτή τη λογική και πέρυσι όποιος πλήρωνε 52 το μήνα για sport και έβλεπε τους άλλους να το έχουν με 25, τι έπρεπε να κάνει;

o φίλος που δουλεύει στην νόβα το ξεκαθάρισε "δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλα πακέτα'' και είναι λογικό...

σκέψου όμως τι έχει να γίνει με αυτούς που πληρώνουν το full; 80! θα μου πεις νόβα είναι αυτή... εδω δίνει 40αρια στους καινούργιους..

το 80αρι εχει και πολλα αλλες υπηρειες που αμα τις αφαιρεσεις πλησιαζει στο 60 το φουλ πακ. δλδ στα 80 εχει μεσα multiview αρα -10ευρω εχει μεσα απερισοριστα εξωτερικο -7 ευρω και αεπριοριστα κινητα -9...

αρα οποιος εχει το 79,90 δεν ειναι απαραιττητα και κοροιδο.

εμενα πχ δεν με νοιζουν αυτες οι υπηρεσιες...

αμα δουλευα στη νοβα σιγα μην καθομουν να κοντραρομαι μαζι σας
(πλακιτσα)

Μην φέρνεται σε δύσκολη θέση τον sakels.
Πέρα από την πλάκα όποιος έχει άκρες στη νοβα ας πάρει να τους πει ότι οι τιμές αυτές είναι εκτός πραγματικότητας και μόνο καλό στον ΟΤΕ κάνουν.

o sakels kai o tiniakos ειναι το αλατι και το πιπερι του φορουμ
απαραιτητοι και οι δυο
(μεταξυ μας σακελς πες μια καλη κουβεντα για μενα στη νοβα να παρω το φουλ-πακ με 30 ευρω)...

κατσε να το παρω εγω πρωτα και μετα
χαχα

Last edited by a moderator:
επειδη και εμενα με ενδιαφερει μονο το sportpack και περσυ που πηρα την προσφορα "300 "με βολεψε διοτι απο 52 τον μηνα επεσα στα 25, μου ακουγετε ομως παραλογο απο την στιγμη που εχασε την premier league να εχει φετος την ιδια τιμη!

Ας περιμενουμε γιατι το παιχνιδι θα ξεκινησει να παιζεται τον Αυγουστο με την εναρξη των πρωταθληματων.

Λοιπόν sakels γράψε για καλύτερη τιμή tiniakos με ενδιαφέρει η προσφορά αλλά μέχρι 250 το πολύ διαθέτω να τους πεις.
Και δεν λέω λόγια του αέρα θα το πάρω για τους γονείς μου να σιδερωνει η μάνα μου και να βλέπει θρυλαρα σε Ελλάδα και Ευρώπη το χειμώνα.

αποτι εχω καταλαβει δεν τους ενδιαφερει να κανουν συνδρομητες nova αλλα forthnet.

sakels κι εγω bagtzim μέχρι 250 δίνω για να μην βάλω οτε πες τους... α πες τους να πάρουν και την αεκ!:firstprize:

νομιζω 249 η 259 επρεπε να ειναι το πολυ. Αν με ειχαν στο μαρκετιγκ πολυ καλυτερα θα ηταν για αυτους. Χοχο

Παντως αμα παρεις το πακετο ειναι δυνατον να δου πουν μετα ε συγνωμη δεν γινεται να ενεργοποιηθει;;

Ο φιλος που ειπε τις τιμες μηπως να το ψαξει να μας πει;

Κάνε μετάταξη και πήγαινε στο marketing θα σου δώσουμε και συστατικές επιλογές εμείς.:2thumb22sup:

Εσεις εκει στον οτε πως πατε; Αυξησεις στα τιμολογια ακουω

Last edited by a moderator: