NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Το 39,90 δεν ισχύει για όσους είχαν ενεργό συμβόλαιο forthnet + nova με κόστος 39,91 και πάνω. Για αυτούς ισχυουν οι τιμές τιμοκαταλόγου.

Υπήρξαν μεμονωμένες περιπτώσεις που το πήραν, αλλά στη γενική περίπτωση δε στη δίνουν.

Τώρα, όσοι έχουν forthnet + nova με κόστος 39,91 και πάνω μπορούν να πάνε στο 29,90 (για κάποιο περίεργο λόγο, αυτή την υποβάθμιση δέχονται να την κάνουν) και να πάρουν την προπληρωμένη προσφορά. Η προσφορά αυτή όμως δεν αφορά όσους κατάφεραν να πάρουν 3play με 39,90

Έχουν χάσει τη μπάλα στη nova από την μία δίνουν προσφορά στους μισούς και από την άλλη θέλουν να γδάρουν τους άλλους μισούς.

Έχω με 45 ευρώ το μήνα 3play + cinema. Είναι τιμή καταλόγου, δεν είναι προσφορά. Μπορώ να προσθέσω το sport1 για +10 ευρώ. Αν δε μου επιτρέπουν να πάρω το πακέτο των 150 (και έτσι φαίνεται να είναι), τότε είναι πο συμφέρον να πάρω νέα συνδρομή με 300 ευρώ για ένα χρόνο από το να βάλω Nova Full. Δεν είναι χαζό αυτό;

Λοιπόν, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω που το πάει η νόβα... και εξηγώ.

Ήμουν συνδρομητής forthnet 2play για πολλά χρόνια με απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και μισή ώρα σε κινητά με 24.90 ευρώ το μήνα.

Αρχικά όταν έβαλα forthnet, το adsl πέταγε (18mbps) και σταδιακά άρχισε να κατρακυλάει για να έχω τον τελευταίο χρόνο 12mbps ή και λιγότερο. Το βασικό πρόβλημα όμως το οποίο με έκανε τελικά να φύγω ήταν ότι εδώ και κάνα τρίμηνο είχα διαρκείς αποσυνδέσεις (πάνω από 20-30 τη μέρα) γεγονός πολύ εκνευριστικό. Επίσης υπήρχαν διαστήματα μέσα στη μέρα όπου η ταχύτητα έπεφτε ακόμα και στα 3-4mbps.

Ταυτόχρονα, η forthnet είχε φροντίσει να με ενημερώσει για τα νέα πακέτα 3play και συγκεκριμένα μου έδινε ότι είχα ήδη (internet, απεριόριστα σταθερά) και επιπλέον 12 ώρες κινητά και νόβα sports pack ή cinema pack με 39.90 ευρώ.

Εγώ όμως επέλεξα να φύγω γιατί όπως είπα το internet είχε τρομερό πρόβλημα. Μάλιστα όταν είδαν την αίτηση για αλλαγή παρόχου μου προσέφεραν μείωση 5 ευρώ στο λογαριασμό. Άρα τελική τιμή έβγαινε 34.90 ευρώ...

Που θέλω να καταλήξω... Πως είναι δυνατόν να κάνει προσφορές μόνο για 3play και σκέτη τη νόβα να την δίνει τόσο ακριβά; Γιατί μη γελιόμαστε 299 για 12 μήνες + 49 ο δέκτης δεν είναι προσφορά, ειδικά όταν τόσο το έδινε και πέρυσι με premiere league.

Είναι τόσο ζώα εκεί που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι υπάρχουν περιπτώσεις που απλά ΔΕΝ δουλεύει αυτό το σύστημα ("όλα από το ίδιο πάροχο"); Δεν είναι ότι δεν θέλω να έχω intenet, τηλέφωνο και τηλεόραση από τον ίδιο πάροχο. Απλά ΔΕΝ γίνεται! ΔΕΝ δουλεύει! Γιατί πρέπει να με γδάρει τώρα για να έχω σκέτη νόβα;

Διοτι σε αυτη τη φαση τους νοιαζει να παντρεψουν τις δυο ομαδες συνδρομητων που εχουν σταθερης και τηλεορασης. Το ποσοστο συνδιασμενων νοικοκυριων ειναι χαμηλο ακομα και προφανως τις ακριβες τιμες σκετης νοβας τις εχουν για να σπρωχνουν κοσμο.

Αν κορεστει το ποσοστο συνδιαστικψν νοικοκυριων τοτε κατι μου λεει οτι ισως ασχοληθουν με μεμονομενους

@nautilus7: Η πτώση στην ταχύτητα συντονισμού συνήθως οφείλεται σε αύξηση των συνδέσεων ADSL στην περιοχή σου. Συνεπώς είναι πιθανό να μην αλλάξει προς το καλύτερο ακόμα κι αν αλλάξεις πάροχο. Οι συνεχείς αποσυνδέσεις επίσης παραπέμπουν σε θόρυβο - πρόβλημα ζεύγους χαλκού κτλ. Δεν είναι καθόλου σίγουρο πως αλλάζοντας internet provider αυτά τα προβλήματα θα διορθωθούν.

Θα σου πω τι έγινε με το internet σε μερικές μέρες, στο νέο μου πάροχο.

Έχω με 45 ευρώ το μήνα 3play + cinema. Είναι τιμή καταλόγου, δεν είναι προσφορά. Μπορώ να προσθέσω το sport1 για +10 ευρώ. Αν δε μου επιτρέπουν να πάρω το πακέτο των 150 (και έτσι φαίνεται να είναι), τότε είναι πο συμφέρον να πάρω νέα συνδρομή με 300 ευρώ για ένα χρόνο από το να βάλω Nova Full. Δεν είναι χαζό αυτό;

45 x12 +300 =840

3play full--> 80x12=960 (και έχεις κάποια έξτρα πράγματα βέβαια)

45 x12 + 150 =690 (δεν μπορείς να το κάνεις όμως!)

Διοτι σε αυτη τη φαση τους νοιαζει να παντρεψουν τις δυο ομαδες συνδρομητων που εχουν σταθερης και τηλεορασης. Το ποσοστο συνδιασμενων νοικοκυριων ειναι χαμηλο ακομα και προφανως τις ακριβες τιμες σκετης νοβας τις εχουν για να σπρωχνουν κοσμο.

Αν κορεστει το ποσοστο συνδιαστικψν νοικοκυριων τοτε κατι μου λεει οτι ισως ασχοληθουν με μεμονομενους

Αυτό που λες ποτέ δεν πρόκειται να γίνει, για τον απλό λόγο πως forthnet δεν έχει παντού.Και χαμηλό που είναι το ποσοστό "συνδυασμένων", δε νομίζω η πολιτική του "τα δίνω όλα στους νέους και γράφω τους παλιούς" να ευδοκιμήσει κι έτσι να το αυξήσει.Περισσότερο μου μοιάζει σα να θέλει να καταστρέψει τους άλλους.Π.χ την on (έχει που έχει τα προβλήματά της) την ισοπέδωσε(για να μην πω καμιά πιο βαριά κουβέντα).

Ειπα εως κορεστει. Ακομα εχει υποθετω

Και εκτος απο αυτο που λες η προσφορα αφορα νεους στη νοβα ακομα ακομα και να εχουν forthnet.

Last edited:
ειναι απλο παιδια..ΔΕΝ τους νοιαζει για υφισταμενους πελατες νοβα..απλα παραθετω αποσπασματα απο προσφατη συνομιλια μου με νοβα..
-"τοσα χρονια πληρωνα 60αρια στο full πακετο και περυσι,σε εποχη κρισης,προπληρωσα 300 και στηριξα την εταιρεια.."
-"εεε ξερετε επωφεληθηκατε και εσεις..":2thumb22sup:
-"φετος δεν εχετε premier league και την αεκ"
-"εχουμε ομως την α1 μπασκετ!!!!(ξεχασε να αναφερει χωρις τα εντος ολυμπιακου-παο..)
αφου δεν μου επεσε το τηλ απο το χερι ακουσα και την τελικη προσφορα τους(οι προηγουμενες ηταν 60 ευρω full,χωρις δωρεαν κινητα και 50 ευρω 3play παλι χωρις κινητα) και μου λεει το επικο!! 39,90 σκετο το sports πακετο!!!την ιδια μερα που βγηκε αυτη εδω η προσφορα με 300 τον χρονο!!:SFGSFGSF:
του ειπα "ας μεινουμε φιλοι" και τον αποχαιρετησα..10 χρονια πελατης..ελεεινη συμπεριφορα..

50 ευρω φουλ πακ +3play?

Επισης να ξερουμε οτι ενας απλος τηλεφωνητης δε μπορει να κανει παζαρια. Απο τα διαθεσιμα λεει. Αν θες να διαπραγματευτεις ζητα υπευθυνο η πες να καταχωρηθει αιτημα ωστε να σε κσλεσουν.

επειδη βαρεθηκα να περιμενω το τηλεφωνο για 30ευ το φουλ-πακ
και να διακοπτεται το streaming τις περισοτερες φορες θα ταγορασω το πακετο σε κανα μηνα
γιατι και στη πιστωτικη να πληρωνω καθε μηνα θα μουρχεται κατω απο 30ευ.μηνιαιως
αυτο που μου τη δινει ειναι οτι παλι εχουν τα ηδ εκτος
(sakels να περιμενω για καμμια σου δωροεπιταγη εγω και ο tiniakos-50ευ-για να προχωρησουμε πιο ανετα?)

οχι,ηταν 50 ευρω η προσφορα που για νεους ειχε 40 ευρω,3play και το sports πακετο..τα διαθεσιμα πακετα για υφισταμενους ειναι για γελια παντως,οπως και να λενε οτι η α1,χωρις ολυμπιακο-παο,ειναι ανωτερη απο premier league..υποτιμουνε την νοημοσυνη μας καποιοι.και δεν ζητησα διαπραγματευση,απλα με πηραν οταν ειδαν το αιτημα διακοπης..και τωρα που θυμηθηκα..περυσι με εβαλαν και πληρωσα 10 μερες αναλογικα για τον αυγουστο(το προπληρωμενο ξεκινησε στις 10 αυγουστου)..φετος ειπαν οτι η κανονιζουνε διακοπη 31 ιουλη η 31 αυγουστου,πληρωνοντας βεβαιως ως το τελος τις μερες που αναλογουνε..οταν κανονισαμε 31 ιουλιου και ρωτησα τι γινονται οι 10 μερες που εχω προπληρωσει θυμιζω,ειπαν απλα οτι χανονται...τα σχολια δικα σας...

Και πάλι όμως δεν είναι ακριβώς έτσι.Αν πάρεις το πακέτο με 300 ευρώ,θα πρέπει να πάρεις και δέκτη δηλ. άλλα 49 ευρώ(δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις την προσφορά στο δέκτη που χρησιμοποιείς για την κανονική συνδρομή του 3play σου,χρειάζεσαι νέο δέκτη),άρα σύνολο περίπου 29 ευρώ το μήνα + 45 =περίπου 74 ευρώ.Το 3play Full κοστίζει 80,αλλά έχει και 720 λεπτά προς κινητά και προς ξένες χώρες.Μπορεί να μη σε ενδιαφέρουνε αυτού του είδους οι κλήσεις,αλλά μιλάμε για κάτι επιπλέον.Και βέβαια έχει και τα HD(άλλα 5 ευρώ το μήνα) ή multivew.Αν τα προσθέσεις όλα αυτά,το 3play Full είναι φθηνότερο,ή για την ακρίβεια η προσφορά των ομάδων είναι στην ουσία ακριβότερη,αν την προσθέσεις στο 3play σου σε σχέση με το 3play Full.

οχι,ηταν 50 ευρω η προσφορα που για νεους ειχε 40 ευρω,3play και το sports πακετο..τα διαθεσιμα πακετα για υφισταμενους ειναι για γελια παντως,οπως και να λενε οτι η α1,χωρις ολυμπιακο-παο,ειναι ανωτερη απο premier league..υποτιμουνε την νοημοσυνη μας καποιοι.και δεν ζητησα διαπραγματευση,απλα με πηραν οταν ειδαν το αιτημα διακοπης..και τωρα που θυμηθηκα..περυσι με εβαλαν και πληρωσα 10 μερες αναλογικα για τον αυγουστο(το προπληρωμενο ξεκινησε στις 10 αυγουστου)..φετος ειπαν οτι η κανονιζουνε διακοπη 31 ιουλη η 31 αυγουστου,πληρωνοντας βεβαιως ως το τελος τις μερες που αναλογουνε..οταν κανονισαμε 31 ιουλιου και ρωτησα τι γινονται οι 10 μερες που εχω προπληρωσει θυμιζω,ειπαν απλα οτι χανονται...τα σχολια δικα σας...
Επειδή έχω κι εγώ το προπληρωμένο και τελειώνει τον Αύγουστο,κάλεσα τη Forthnet για να με ενημερώσουν πότε μπορώ να την κόψω για να μην με χρεώσουν για τις υπόλοιπες μέρες του Αυγούστου.Το επιβεβαίωσα 3(!) φορές ότι θα τους καλέσω την τελευταία μέρα που συμπληρώνεται ο χρόνος και τελειώνει η προπληρωμένη περίοδος.Γιατί πέρυσι όταν το ενεργοποίησα,κάτι τέτοιο που λες μου είχαν πει.Μου ξεκαθάρισαν όμως πολύ πρόσφατα να τους καλέσω την τελευταία μέρα.

Ναι φίλε μου αλλά αν έχεις το απλό 3play στα 29,90 και πάρεις τηλ να σου βάλουν με 10 ευρώ όλα τα σπορτς..αυτό γίνεται από την αρχή της προσφοράς...γιατί να τα βάλεις τώρα 12,5 τον μηνα και μάλιστα όλα μαζι προκαταβολικα?Δεν έχει νόημα η συγκεκριμένη προσφορά...θα έπρεπε να δίναν την επιλογή για μας που εχουμε το 3play με τα σινεμα να μπορουμε να το βαλουμε με το σκεπτικό ότι τα σκάμε προκαταβολικά.

Και μην πει κανείς και τι θα γίνει για αυτούς που πληρώνουν το full pack γιατί και τώρα το δικό μου πακέτο με τα σινεμα και τα κινητα στα 39,90 είναι πολυ πιο φθηνο αποτα 54 που δινουν αλλοι που είχα υφιστάμενα συμβόλαια πριν την προσφορά...την προσφορά την δίνανε σε όλους όσους ειχαμε χαμηλοτερη συνδρομη απο τα 39,90...εγω ειχα επιγεια με τηλ και ιντερνετ στα 35 και μου εδωσαν όλα τα σινεμα (ειχα και την επιλογη για τα σπορτς) και τα απεριοριστα κινητα με τα 39,90...

Ακόμα και τώρα πιστεύω που ισχύει η προσφορά του 3play αν παρει καποιος και ζητησει ολα τα σπορτς θα του τα δωσουν με 39,90...είναι ορισμός της ηλιθιότητας να ζητάς 12,5 και μάλιστα ντούκου μπροστά.
Μα είπαμε,για να βάλεις με 10 ευρώ τα σπορ,θα πρέπει να πάρεις μόνο την τρέχουσα προσφορά.Για αυτούς που δεν μπόρεσαν να το πάρουν και τους προέτρεπε η Forthnet να πάνε στο συνηθισμένο 3play με τα 29,90 ευρώ,δεν τους δινόταν η δυνατότητα να το προσθέσουν με 10 ευρώ.Κι αν διαβάσεις προσεκτικά αυτό ακριβώς λέω.Ότι αν πήρε κάποιος την τρέχουσα προσφορά χωρίς να έχει προσθέσει τα σπορ κανάλια με 10 ευρώ,δεν τον συμφέρει να το κάνει τώρα πληρώνοντας 12,40 ευρώ το μήνα προπληρωμένα.Για τους υπόλοιπους όμως που πρέπει να πληρώσουν 25 ευρώ το μήνα,η προσφορά των ομάδων τους έρχεται φθηνότερα.Επαναλαμβάνω για μία ακόμα φορά,δε συνδυάζονται τα σπορ με τα σινεμά κανάλια στο 3play.Μην τα μπερδεύετε.Για όλα τα κανάλια μόνο 3play Full.

Last edited by a moderator:
EDIT:Παιδιά η Forthnet δίνει 2 ειδών 3play.Το 3play και το 3play Full.Στο 3play αναφέρει ρητά "δεν μπορούν να συνδυαστούν όλα τα κανάλια novasports με όλα τα κανάλια novacinema".Άρα λοιπόν με το 3play θα έχεις ή novasports ή novacinema.Όχι και τα δύο.Μόνο με 3play Full θα τα έχεις όλα.Μην τα μπερδεύετε.
Δυστυχώς φίλε hdanca, φαίνεται ότι έχεις δίκιο. Το λέει ξεκάθαρα στα ψιλά γράμματα του επίσημου τιμοκαταλόγου για το 3play. Είναι ο όρος με τον αριθμό 11.
Συνεπώς, ανεξάρτητα από την συγκεκριμένη προσφορά για τους φιλάθλους, δεν μπορεί πλέον κάποιος να έχει nova full με λιγότερες τηλεφωνικές υπηρεσίες.
Δηλαδή, αν κάποιος θέλει nova full και δεν τον ενδιαφέρουν π.χ. τα απεριόριστα κινητά ή τα απεριόριστα διεθνή, δεν μπορεί να γλιτώσει κάποια λίγα χρήματα το μήνα (μέχρι 10 ), αλλά είναι υποχρεωμένος να πάρει το 3play full και να σκάει ακατέβατα 80 ακόμα και για υπηρεσίες που δεν του χρειάζονται.
Ε τότε, τι τις έφτιαξαν τις δήθεν πρόσθετες υπηρεσίες για το απλό 3play, όταν δεν μπορείς καν να συνδυάσεις τα αυτονόητα;
Ό,τι και να πω για το συγκεκριμένο management, ειναι λίγο...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Ειχα αγορασει την ιδια προσφορα περυσι η οποια ληγει τον αυγουστο......θα μπορουσα να αγορασω παλι την προαναφερομενη χωρις να αντικαταστησω τον δεκτη και την καρτα...εξαλλου η παε σου αποτελλει στην ουσια ενα κωδικο τον οποιο δηλωνεις στην νοβα..???
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Re: Απάντηση: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Ειχα αγορασει την ιδια προσφορα περυσι η οποια ληγει τον αυγουστο......θα μπορουσα να αγορασω παλι την προαναφερομενη χωρις να αντικαταστησω τον δεκτη και την καρτα...εξαλλου η παε σου αποτελλει στην ουσια ενα κωδικο τον οποιο δηλωνεις στην νοβα..???
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Όπως σου απάντησε ήδη ο jimmy0077, γίνεται αυτό που ζητάς και μάλιστα από τώρα. Δεν χρειάζεται δηλαδή να περιμένεις να έρθει ο Αύγουστος που λήγει η προηγούμενη συνδρομή σου. Το γράφει αναλυτικά και στο επίσημο φυλλάδιο που έχει κυκλοφορήσει για τη συγκεκριμένη προσφορά, στη σελίδα 14:

Είμαι ήδη συνδρομητής Nova. Μπορώ να προμηθευτώ τις υπηρεσίες που προτείνετε;
Φυσικά μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την προσφορά.

Είχα εκμεταλλευτεί την περσινή προσφορά και έχω ακόμα προπληρωμένο χρόνο. Μπορώ να αγοράσω ξανά την προσφορά;
Μπορείτε να αγοράσετε την προσφορά και να επικοινωνήσετε με το 18345. Αν έχετε ακόμα προπληρωμένο χρόνο η ισχύς της νέας προσφοράς θα ξεκινήσει με τη λήξη της προηγούμενης.