NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Το πακέτο φιλάθλων εχει κάποιους μήνες hd δωρεάν;
Αν συνοδεύεται με νέο δέκτη ναι,έχει 2 μήνες δωρεάν.Το ζητάς την ώρα της ενεργοποίησης.Αν έχεις ήδη δέκτη να χρησιμοποιήσεις,τότε όχι.Θέλω να πω,ότι οι 2 μήνες δωρεάν HD δεν έχουν να κάνουν με την προσφορά,αλλά με την ενεργοποίηση νέου δέκτη.

Ευχαριστώ. Ηδη άλλαξα δεκτη μέσα τον Ιούνιο και συνοδευόταν με 6 μήνες δωρεάν hd οπότε λογικά θα συνεχίζει αυτο.

Last edited by a moderator:
αρα 35 τον μηνα.. για δεκτες παιζει καμια προσφορα με το πακετο για φιλαθλους? η πρεπει 149 + 49?

Last edited:
Σταδιακά,πέρυσι το έβαλαν οι περισσότερες ομάδες.Το ίδιο θα γίνει και φέτος.

Είναι το start pack και το sport μαζί; Οποίος ξέρει να μας πει γιατί ενδιαφέρομαι.

να ρωτησω κατι αν και η απαντηση λογικα θα ειναι οχι.
αν παρω το πακετο αυτο των ομαδων, μπορω να συνδυασω κάπως και ταινίες με κάποιο extra κοστος?

Μαλλον θα γινεται με +15 ευρω. Παρε τηλεφωνο και ρωτα

να ρωτησω κατι αν και η απαντηση λογικα θα ειναι οχι.
αν παρω το πακετο αυτο των ομαδων, μπορω να συνδυασω κάπως και ταινίες με κάποιο extra κοστος?

Το πακέτο των ομάδων είναι στάνταρ και δεν μπορείς να προσθέσεις τίποτα.

παιδιά το πακέτο των φιλάθλων ισχύει μέχρι 16/8 ή θα πάρει παράταση; Ρωτάω γιατί ένας φίλος λήγει το προνόμιο -20% που έχει τέλη Αυγούστου και του είπανε ακριβή τιμή για μετά. Έτσι θέλει να το μετατρέψει σε 3play start pack + cinema + πακέτο φιλάθλων. Λογικά είναι 29.9+15+14 ευρώ έτσι δεν είναι; απλά το πακέτο προπληρώνεται! Τι λέτε θα συνεχιστεί η προσφορά;

Α! και ποιές ομάδες συμμετέχουν; γιατί αν του πω να βάλει του Ολυμπιακού, την έκατσα!!!!

Last edited:
παιδιά το πακέτο των φιλάθλων ισχύει μέχρι 16/8 ή θα πάρει παράταση; Ρωτάω γιατί ένας φίλος λήγει το προνόμιο -20% που έχει τέλη Αυγούστου και του είπανε ακριβή τιμή για μετά. Έτσι θέλει να το μετατρέψει σε 3play start pack + cinema + πακέτο φιλάθλων. Λογικά είναι 29.9+15+14 ευρώ έτσι δεν είναι; απλά το πακέτο προπληρώνεται! Τι λέτε θα συνεχιστεί η προσφορά;

Μετά από μεγάλη αναμονή στο τηλέφωνο (πάνω απο 25 λεπτά) μια υπάλληλος μου είπε ότι η προσφορά είναι μέχρι 31/8. Όμως ΔΕΝ μου φάνηκε τόσο σίγουρη και στο redstore.gr αναφέρεται σαφώς ότι η προσφορά λήγει στις 18/8 (Κυριακή). Καλό θα είναι ο φίλος σου να έρθει σε επικοινωνία πως θα μπορέσει να το συνεχίσει. Επίσης όσοι έχετε την προσφορά από πέρσι (όπως εγώ) πρέπει να πάρετε τηλέφωνο από αρχές Αυγούστου (μέχρι τέλη Ιουλίου κανονίζουν τις διακοπές για την 1/8 και δεν μπορούν να προγραμματίσουν πιο πέρα, μου είπε. Ότι ναναι δλδ) και να δηλώσετε διακοπή. Αλλιώς θα αρχίσει να χρεώνει κανονικά και άντε βγάλε άκρη μετά.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. θα τον ενημερώσω. Απλά δεν ξέρω αν μπορεί να διακόψει το πρόγραμμα που έχει τώρα!
Καλή σου μέρα!

Καλη μέρα και σε σένα!

Ξέχασα πριν να σου πω ότι και εγώ Παναθηναϊκός είμαι (ήμουν...) αλλά πέρσι πήγα μέχρι Καραισκάκη και πήρα την προσφορά. Ο Ολυμπιακός είναι οργανώμενος και έχει ήδη την προσφορά. Οι άλλοι πέρσι την είχαν μετά από αρκετές εβδομάδες οπότε ήθελα να ξεμπερδέψω παρά να ψάχνομαι τελευταία στιγμή.

Για την διακοπή το πιθανότερο όταν μιλήσει μαζί τους να ενεργοποιηθεί η προσφορά του Ολυμπιακού μόλις λήξει η προηγούμενη. Αν λήγει βέβαια τώρα κοντά και την έχει ήδη πληρώσει.

και εγω Παναθηναϊκός ειμαι , τελος παντων θα υπαρξουν προσφορες και απο τον ΠΑΟ (χλωμο το βλέπω) ή άλλες ομάδες ή να προχωρησω σε αγορα του πακετου απο τον Ολυμπιακό; Ποσο ειναι η τιμη προπληρωμής. εχω το 3play με start pack

και απο Παναθηναϊκό.
http://www.greenteam.gr/nova-el.html

Δεν δινεται πιάτο και εγκατάσταση σε κατόχους διαρκείας.
Προφανώς άλλη σχέση ο Ολυμπιακός με την NOVA.
Επισης κατι καλο. Απο μπουτικ μπορει να γινει αγορά και με 4 άτοκες.

ps. προς διαχειριση: δεν γινεται να αυξηθει ο χρόνους του edit?