NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Re: Απάντηση: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Να κανω και εγω μια ερωτηση.εχω pace 831 και καρτα αλλα εχω διακοψει τη συνδρομη πανω απο χρονο.
Αν αγορασω το πακετο αυτο των 299 ευρω θα μου δωσουν καινουρια καρτα και δεκτη (επιπλεον χρηματα;)
ή θα ειναι καποιος κωδικος και θα το ενεργοποιήσω στο δέκτη που ήδη έχω με την κάρτα που ήδη έχω;

Εφόσον έχεις δέκτη ανενεργό,θα χρησιμοποιήσεις αυτόν με την κάρτα του.Θα πάρεις τηλ. τη ΝΟΒΑ,θα πεις τον κωδικό που θα έχει η συσκευασία της προσφοράς και επίσης τα νούμερα του δέκτη και της κάρτας του.Θα σε ενεργοποιήσουν στο λεπτό.

ξερουμε μηπως αν υπαρχει σαυτη την περιπτωση τελος επανεργοποιησης?

Χμ μου ειπαν οτι ο ολυμπιακος ενεργοποιειται σε 3play ανεξαρτητα αν εχεις και cinema...

Ας ρωτησει και καποιος σλλος για σιγουρα

Καλημερα παιδια εγω εχω απο περσι την προσφορα του ολυμπιακου την πηρα και φετως και τους πηρα τηλ εδωσα τον κωδικο την καρτας και θα ισχυει απο την στιγμη που τελειωνει η περσινη.. Και δεν εχω καμια σχεση με forthnet ειμαι πελατης του οτε και σκεφτομε καποια στιγμη να βαλω με 22,90 το full pack με ολα τα sport και cinema.. Αλλα απο οτι καταλαβα καπιοι με το 3play της nova κανουn ενα λαθος http://www.forthnetgroup.gr/media/3play/nova_3play_price-list-2013.pdf Ειναι 29,90 το τηλ + internet και μετα παει 29,90 + 15e sport1, 29,90 + 25e sport pack , 29,90 + 10e cinema1, 29,90 + 15e cinema pack.. Οποτε αν δουμε αυτο που μας ενδιαφερει τον novasport1 κανει 15 eyro και οχι ολο οπως λεγαν μερικοι και το συγκρηναν με την προσφορα του ολυμπιακου τον 149 ευρο που ερχεται + 12,5. Αλλα το συγκρινεις με τα 25 ευρο που αφορα το nοva sport pack

Όχι κεφαλαία

Last edited by a moderator:
Χμ μου ειπαν οτι ο ολυμπιακος ενεργοποιειται σε 3play ανεξαρτητα αν εχεις και cinema...

Ας ρωτησει και καποιος σλλος για σιγουρα
Αυτό, ποιοι σου το είπαν;
Σε κατάστημα forthnet, στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ή κάποιος άλλος τρίτος;
Για να ξέρουμε πόσο αξιόπιστη είναι η πληροφορία, ώστε να τη διασταυρώσει και κάποιος άλλος φίλος του forum για βεβαιότητα.

Αυτό, ποιοι σου το είπαν;
Σε κατάστημα forthnet, στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ή κάποιος άλλος τρίτος;
Για να ξέρουμε πόσο αξιόπιστη είναι η πληροφορία, ώστε να τη διασταυρώσει και κάποιος άλλος φίλος του forum για βεβαιότητα.

τηλεφωνο στη νοβα

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι η πιο αξιόπιστη από τις υπόλοιπες περιπτώσεις, οπότε είναι πολύ καλό νέο.
Έχω αυτές τις μέρες 1 φίλο standby για το τι τον συμφέρει καλύτερα να επιλέξει από την τρέχουσα προσφορά του 3play και νομίζω ότι αυτή η πληροφορία θα τον ικανοποιήσει ιδιαιτέρως, αρκεί βέβαια να επιβεβαιωθεί και στην πράξη και να μην έπεσες σε κάποιον άσχετο υπάλληλο.
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.

Έχω μια απορία.Έστω ότι τελικά δεν ισχύει η δυνατότητα συνδυασμού novacinema+novasports και δεν μπορεί να συνδυάσει κάποιος την προσφορά των ομάδων με 3play+κανάλια novacinema.Αν κάποιος άλλος με απλό 3play πάρει την προσφορά των ομάδων και την επόμενη μέρα ζητήσει από τη Forthnet να προσθέσει τα κανάλια novacinema στο 3play του,τι θα κάνουν?Θα του το αρνηθούν?

Αν δεν ισχύσει τελικά η δυνατότητα συνδυασμού και κάποιος κάνει αυτό που ανέφερες, τότε λογικά θα του πουν ότι δεν μπορεί να προσθέσει το cinema pack, σύμφωνα πάντα με τον όρο 11 του επίσημου φυλλαδίου για το 3Play. Παρόλο που είναι εντελώς παράλογο, δυστυχώς, έχουν προβλέψει ήδη γι' αυτό και μένει μόνο να δούμε αν θα το παρακάμψουν ή όχι.

Παρεμπιπτόντως, πριν λίγο μου ήρθε στο e-mail το κλασικό ενημερωτικό φυλλάδιο για τη συγκεκριμένη προσφορά των φιλάθλων και πρόσεξα κάτι που δεν είχε γραφτεί εδώ στο forum. Η προσφορά ισχύει έως και την Παρασκευή 16/08/2013, αφού λογικά εκείνο το ΣΚ θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα 2013/14.

οι οροι στον τιμοκαταλογο αλλαξαν....

δεσ τον νεο πλεον οπου ο 11 δεν υπαρχει

Πράγματι, έχεις δίκιο, αφού πλέον υπάρχουν συνολικά μόνο 8 όροι (άρα έγιναν γενικότερες αλλαγές/προσαρμογές στον κατάλογο) και πάνω - πάνω γράφει "Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών - Ιούλιος 2013".

Συνεπώς, μάλλον κατάλαβαν ότι ήταν παράλογο να μην μπορεί να υπάρξει συνδυασμός των 2 σημαντικότερων πακέτων κι επίσημα πλέον κατάργησαν τον όρο.

Αυτά είναι καλά νέα για όσους ενδιαφέρονται (όπως και για το φίλο μου που κρατάω standby όλες αυτές τις μέρες μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο).

Αν κάποιος είναι στο start pack + βάλει τα novasports με 149 , πρέπει να αλλάξει αποκωδικοποιητή και να πληρώσει +49 ;

αν παρω το πακετο με τα 300Ε, μπορω να εχω multiview με + 10 τον μηνα?

Αν κάποιος είναι στο start pack + βάλει τα novasports με 149 , πρέπει να αλλάξει αποκωδικοποιητή και να πληρώσει +49 ;

Όχι,θα συνεχίσει με τον ίδιο αποκωδικοποιητή.

αν παρω το πακετο με τα 300Ε, μπορω να εχω multiview με + 10 τον μηνα?

Φυσικά και μπορείς.

Last edited by a moderator: