NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Παιδιά ποιά είναι η διαφορά του πακέτου του ΠΑΟ με 299 Ευρώ και του ΟΣΦΠ με 149 Ευρώ. Γιατί τέτοια διαφορά; Μήπως είναι μόνο για κατόχους διαρκείας του ΟΣΦΠ. Εννοώ το δορυφορικό.

Last edited:
Απάντηση: Re: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

μάλλον εχεις μπερδευτεί...ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ NOVA SPORTS PACK 299.00=ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Nova Sports pack 299

Τον δέκτη πρέπει να τον αγοράσεις;
Σε τι τιμή;

49 ο 831, 149 ο 865.
αμα εισαι παλιος κατοχος nova, ακομα και με σκετη καρτα, τον παιρνεις δωρεαν τον 831.

Re: Απάντηση: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

και εγώ για το 3 λέω Σεραφείμ (με το 3play) αλλά στον δεσμό για τον Παναθηναικό δεν το έχει. Έχει μόνο ΝΟΒΑ σπορτς 299Ε και ΝΟΒΑ Επίγεια 149Ε

Άκυρο μπήκα στον δεσμό που έδωσες τελευταία . Στο πρώτο που είχε δεν το εμφάνιζε . ¨Ολα καλά τελικά!

Last edited:
Σεραφειμ παντα αυτο το νουμερο επαιρνα αλλα τωρα λεει οτι ο αριθμος δεν υπαρχει,το 18345 δεν μπορω να το παρω απο εξωτερικο?

Ναι ολα σωστα βγαινει μια και λεει οτι το τηλεφωνο δεν υπαρχει για τηλεφωνικο καταλογο Forthnet καλεστε 11858,δεν υπαρχει αλλος τροπος να ανανεωσω την προσφορα?

Επεξεργασία:
Σεραφειμ το ελυσα το προβλημα τους πηρα και λενε οτι εχουν ενα τεχνικο προβλημα.Ευχαριστω

Last edited by a moderator:
Παιδιά μια ερώτηση για φίλο που ενδιαφέρεται: μετά την αγορά της προσφοράς, μπορούν να αγοραστούν τα HD κανάλια;

απ οτι μου ειπε:
1. αγορασεις τον κωδικο απο μπουτικ
2. πας σε καταστημα forthnet και
α.ενεργοποιεις 12μηνο sport pack και τους λες οτι εχεις για τις ομαδες.
β. αμα εχεις παλια καρτα παιρνεις δεκτη δωρο κι ας εχει ληξει η συνδρομη χρονια. αλλιως 49 η 149
3. παιρνεις τηλεφωνο την νοβα και ενεργοποιεις τον κωδικο.
4.μου ειπε πρεπει να γινουν ολα μεσα στον Αυγουστο. Μετα ληγει κι ας το εχεις πληρωσει το 300αρι

καποιος που το εχει βαλει ας μας πει οτι ειναι οκ. Γιατι φοβαμαι μην κανω καμια 12μηνη και μετα μου που ααα δεν γινεται να βαλετε τωρα την προσφορα για τους φιλαθλους

Παιδιά μια ερώτηση για φίλο που ενδιαφέρεται: μετά την αγορά της προσφοράς, μπορούν να αγοραστούν τα HD κανάλια;
Φυσικά,παίρνει τηλέφωνο στη NOVA και τα ενεργοποιεί.5 ευρώ το μήνα το κόστος.

Αμα πληρώσουμε το πακέτο μέσο πιστωτικής δεν ειναι 12 μήνες δωρεάν ?

Δε νομίζω.Είναι άλλο η πληρωμή μέσω πάγιας εντολής στην πιστωτική και άλλο η αγορά του πακέτου με πιστωτική.Βέβαια,για σιγουριά κάνε τους ένα τηλέφωνο.

Απέκτησα τη συγκεκριμένη προσφορά στην κομψή τιμή των 149 ευρώ (είχα γυρίσει το συνδυαστικό nova-forthnet σε απλό 3play προ λίγων ημερών).
Περίμενα κανά μισάωρο στην αναμονή, καλά ήτανε.
Θα περιμένω λίγες μέρες για την ενεργοποίηση, καλά είναι.
Τα HD μου είπαν δεν ενεργοποιούνται μέσω τηλεφώνου πλέον στο 3play, πρέπει να πάω σε μαγαζί. Ε, θα πάω.
Στο τσακ είδα τη προσφορά, αλλιώς μπορεί και να έβαζα JSC Sports, αλλά τα 149 είναι Ο.Κ.

μέσω ποιας ομαδος το πηρες..??...για δωσε λεπτομερειες...