NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Ξέρει κανείς αν θα το δώσει και η αεκ; Κάτι διάβασα για μπόνους στην συμφωνία τους, ανάλογα με τους αεκτζήδες που θα εγγραφούν, αλλά δεν κατάλαβα αν θα δίνουν και το πακέτο των φιλάθλων.

και εγω πηρα τη δευτερα και καναμε αναβαθμιση απο το απλο triple play σε triple play με novasports. μου ειπαν 5 μερεσ να ενεργοποιηθει.ακομα περιμενω , δηλαδη χρειαζονται 5 μερεσ να ανοιξουν 5 καναλια?

Ε ναι, να δουν, τι ποινικό μητρώο έχεις, πόσο καλό παιδί είσαι, αν είχες ποτέ κάνει card sharing, σεξ χωρίς προφυλάξεις, κλπ κλπ...τι νομίζεις, έτσι ανοίγουμε τα κανάλια σε όποιον νάναι; τι το κάναμε, αμέρικαν μπαρ;;;

Δηλαδη; Εγω εχω οτε τιβι φουλ κ οτε απεριοριστα 24. Μπορω να βαλω κ αυτο σε τι τιμη;

Αν κάποιος έχει τη χριστουγεννιάτικη προσφορά του triple paly, με τα 29,90, μπορεί να συνδυάσει και αυτή την προσφορά?
Αν ναι τι τιμή ισχύει?

Φιλε μηπως εμαθες και μεχρι ποτε θα ναι διαθεσιμο το πακετο απο την μπουτικ του ΠΑΟΚ?

Καλήσπερα σε όλους. Καινούργιος στην πάρεα του φόρουμ. Θέλω να ρωτήσω τον φίλο stelioskk αν το πακέτο είναι άμεσα διαθέσιμο στην μπουτικ του ΠΑΟΚ ή αναμένεται τις επόμενες μέρες. Ρωτάω γιατί τους πήρα τηλέφωνο σήμερα το πρωί και δεν ήξεραν τίποτα για την προσφορά κι έτσι αναγκάστηκα να παραγγείλω on-line από τον παναθηναϊκό. Ούτε στη σελίδα της μπουτικ υπάρχει κάτι σχετικό.

Re: Απάντηση: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

παιδια με τρομαξατε τζαμπα
προφανως η καθυστερηση μιας βδομαδας για ενεργοποιηση του πακετου των φιλαθλων ισχυει για ορισμενες
περιπτωσεις για κατοχους 3πλαυ της φορτνετ
σημερα πηρα τηλεφωνο στις 8.20 και στις 8.30 ειχα σημα απτα νοβασπορτς μετα απο διοκοπη σταρτ-πακετου
πριν απο ενα χρονο-δεν μου ειπαν για χρεωση επανασυνδεσης και ουτε και ρωτησα

μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα link σχετικά με το πως μπορώ να αποκτήσω το nova για φιλάθλους; δηλαδή δηλώνω φίλαθλος και μου στέλνουν τον εξοπλισμό της νοβα με το βασικό πακέτο + τα αθλητικα; ή πρέπει να είμαι ήδη συνδρομητής και απλά έχω στην μισή τιμή το sportspack?

Κάποιος φίλος της ΑΕΚ έχει ενημέρωση πότε θα έχουν κάτι τα aek shops;

Περαν του ιδεολογικού κομματιού, ποια η διαφορά να αγοράσει καποιος το πακετο απο μια ή άλλη ΠΑΕ;