NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

αγορασα το πακετο των φιλαθλων 299 ε και το ενεργοποιησα σε δεκτη φιλου μου που την ειχε κοψει την νοβα [ PACE 831HD.]
και το πηρα σπιτι μου....
. με χρεωσαν τελος ενεργοποιησης 10,70, και επιπλεον εβαλα και τα HD +5 ευρω[ο λογαριασμος θα παει στο ονομα του φιλου μου , και θα το πληρωνω εγω]
θα ερχετε λογαριαμος δηλ εκτος τον 1ο που εχει την ενεργοποιηση , 5ευρω ..
καλυτερα ετσι παρα να παρω καινουριο με 49 ε
ξερει καποιος να πει αν ζητησω και τα CINEMA τι επιβαρυνση θα εχω;;το εχει βαλει καποιος;; γιατι το τηλ εξυπηρετησης εχει αναμονη -υπομονης

Από σήμερα βλέπω και εγώ. Το πήρα από την μπουτίκ του παναθηναϊκου. Τον δεκτη δεν μου τον χρέωσαν, ενώ σε άλλο φίλο μου που το πήρε του τον χρέωσαν. Ότι να ναι δηλαδή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εδώ και ειδικά τον Eki.! Τώρα για τα hd πρέπει να πάρω τηλέφωνο ή δεν θα μου τα δώσουν;
πως γίνεται να μην χρεωθεις τον δέκτη;

ειναι πως θα το χειριστεις. Εχω αναφερει τον τροπο σε προηγουμενα ποστ. Οσοι το εκαναν και επεμειναν τον πηραν δωρεαν ακομα κι αν ειχαν σκετη καρτα και ειχαν διακοψει χρονια

αγορασα το πακετο των φιλαθλων 299 ε και το ενεργοποιησα σε δεκτη φιλου μου που την ειχε κοψει την νοβα [ PACE 831HD.]
και το πηρα σπιτι μου....
. με χρεωσαν τελος ενεργοποιησης 10,70, και επιπλεον εβαλα και τα HD +5 ευρω[ο λογαριασμος θα παει στο ονομα του φιλου μου , και θα το πληρωνω εγω]
θα ερχετε λογαριαμος δηλ εκτος τον 1ο που εχει την ενεργοποιηση , 5ευρω ..
καλυτερα ετσι παρα να παρω καινουριο με 49 ε
ξερει καποιος να πει αν ζητησω και τα CINEMA τι επιβαρυνση θα εχω;;το εχει βαλει καποιος;; γιατι το τηλ εξυπηρετησης εχει αναμονη -υπομονης

ακομα δεν μπορεις να τα προσθεσεις-πιστευω ομως οτι θα κανουν καμμια προσφορα αργοτερα-ισως με ιδιωτικα τηλεφωνηματα
με κανενα 15αρι

παιδιά, τι ακριβώς είναι αυτό το πακέτο; sorry άλλα στο site της forthnetgroup δεν μπορώ να βρω πληροφορίες

Στην forthnetgroup?
Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα!:beatnik2:
Στου κουνγκ-φου την πόρτα, καλύτερα να μη βροντήξεις!:grandpa:

Θα πας σε κάποια μπουτίκ ομάδας, ΠΑΟ και Ολυμπιακός έχουν στο Μοναστηράκι και αλλού.
Την προσφορά την έχει και ο Ατρόμητος.
Τώρα βαριέμαι να βάζω link.
Αν βαριέσαι, μπορείς να την παραγγείλεις με courrier.
Κοστίζει 300 ευρώ για ένα χρόνο, αν δεν έχεις forthnet και έχει το sports pack. Τιμή ανθρώπινη.
Aν έχεις forthnet 3play, ή βάλεις, κοστίζει 150 ευρώ. Τιμή καλή.

κάπου διάβασα πως υπάρχει ομάδα που δέχεται κ πληρωμή σε δώσεις μέσω πιστωτικής, ισχύει;

μονο αμα πας σε μπουτικ Παναθηναικου στην Λεωφόρο η στο μοναστηράκι. Απο greenteam.gr δεν εχει δοσεις

Φιλος μου πηρε σημερα το πακετο, ποσες μερες να περιμενει για ενεργοποιηση?

Άμα δεν το συνδυάζει με 3play,τότε θα ενεργοποιηθεί άμεσα μόλις τους πάρει τηλέφωνο.

Πήρα κι εγώ το πακέτο από την μπουτίκ του ΠΑΟΚ στο γήπεδο.

paok1.jpg
paok2.jpg

Και ενώ πριν μου είχαν πει από το τηλεφωνικό κέντρο ότι μπορώ να το βάλω στο 3play + cinema, τώρα που το αγόρασα μου λένε πως δε μπορώ!!!

Kαι τι θα το κάνεις, βρε φίλε?
Δώρο στην επιστήμη?
Τα´χουνε χάσει εκεί στη forthnetgroup.:grandpa:

Θέλω να πιστεύω ότι θα βγάλεις κάποια άκρη.
Πίεση, συνομιλία με κάποιον πιο υπεύθυνο, τύχη.
Καλά ξεμπερδέματα.

Μου είπαν να το επιστρέψω στο κατάστημα και να πάρω τα χρήματά μου. Αν δε μου τα δίνουν πίσω να ξανακαλέσω να δούμε τι μπορεί να γίνει. ΓΤΠ. Δύο φορές το ρώτησα πριν το αγοράσω, και τώρα λένε πως η υπάλληλος (γυναίκες ήταν) απλώς έκανε λάθος!

Με +20 ευρώ το μήνα μπορώ να βάλω τα sport, το κουπόνι λέει δε συνδυάζεται!

Last edited:
Δηλαδή ο μόνος τρόπος να έχει κάποιος full pack με 3play είναι 80 ευρώ/μήνα?
Τι γελοιότητα είναι αυτό να μην μπορείς να συνδυάσεις όλα τα novasports και όλα τα novacinema..

Mόνο η Nova παγκοσμίως τα κάνει αυτά.

@jimmy0077: Όχι, μπορώ να βάλω το sport στο πακέτο μου με +19,9 ευρώ, οπότε βγαίνει 64,8 το μήνα 3play full pack + 12 μήνες multiview + HD δώρο λόγω πιστωτικής. Αλλά δε μπορώ να βάλω το κουπόνι - που με τη νέα τιμή δεν είναι καν 50% έκπτωση ,είναι περίπου 38%. 238,8 η κανονική τιμή για 12 μήνες, 149 το κουπόνι. Ολόκληρη φασαρία για 90 ευρώ, να τους τα πληρώσω να μη με πρίζουν στις αναμονές στα τηλέφωνα, γίνεται;

Μου είπαν να το επιστρέψω στο κατάστημα και να πάρω τα χρήματά μου. Αν δε μου τα δίνουν πίσω να ξανακαλέσω να δούμε τι μπορεί να γίνει. ΓΤΠ. Δύο φορές το ρώτησα πριν το αγοράσω, και τώρα λένε πως η υπάλληλος (γυναίκες ήταν) απλώς έκανε λάθος!

Με +20 ευρώ το μήνα μπορώ να βάλω τα sport, το κουπόνι λέει δε συνδυάζεται!

Φαντάζομαι θα σου έχουν σπάσει τα νεύρα.
Αν πεις ότι δεν βάζεις τα sports με 20 ευρώ/μήνα, είσαι απόλυτα δικαιολογημένος.

Δηλαδή ο μόνος τρόπος να έχει κάποιος full pack με 3play είναι 80 ευρώ/μήνα?
Τι γελοιότητα είναι αυτό να μην μπορείς να συνδυάσεις όλα τα novasports και όλα τα novacinema..

Mόνο η Nova παγκοσμίως τα κάνει αυτά.

Μπορείς με 64,80 ευρώ/μήνα.
Κοίταζε και λίγο το site, δεν είναι κρυπτογραφημένο.
http://www.forthnetgroup.gr/Services3PlayFormJul13.aspx?a_id=6208