NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Exω και εγω Cinema pack και ειμαι στο ιδιο διλλημα.
Το καλυτερο θα ηταν η nova να μας εκανε προσφορα το novasports στα 15 /μηνα ,διαφορετικα νομιζω οτι αξιζει περισσοτερο η προσφορα των ομαδων .

και γω αυτο περιμενω...

Για να δουμε λοιπον .
Θα επερνα τηλεφωνο να ζητησω να μου κανουν προσφορα για το novassports , αλλα βαριεμαι την ανανομη .

Αμ καποιος παρει για αλλο λογο ας τους πιεσει λιγο να δουμε τι θα πουν.

Last edited by a moderator:
εχει ρωτησει καποιος αμα δινεται δωρεαν το multiview για 12 μηνες οπως το δινει αμα εχεις 3play και sports pack?

Exω και εγω Cinema pack και ειμαι στο ιδιο διλλημα.
Το καλυτερο θα ηταν η nova να μας εκανε προσφορα το novasports στα 15 /μηνα ,διαφορετικα νομιζω οτι αξιζει περισσοτερο η προσφορα των ομαδων .
Εννοείται ότι αξίζει πάρα πολύ η προσφορά των ομάδων . Με 19,90 το μήνα βλέπεις τριφυλλάρα σε μπάσκετ ,ποδόσφαιρο και έχεις και chl και europa league . και αν θες να τα δεις σε καφετέρις αυτά τα ματς δίνεις τα διπλά λεφτά και δεν είσαι και αραχτός σπίτι σου

Η προσφορά των ΠΑΕ(όλα τα Novasports 150 σε υφιστάμενο 3play) μέχρι πότε συνεχίζεται?

Επίσης, αν ενεργοποιήσεις την προσφορά αυτή λογίζεσαι σαν κανονικός συνδρομητής του sports pack?

Σου δίνουν δηλαδή multiview και HD 12 μήνες δωρεάν?

Σιγά μη σου δίνουν και σαμπάνια Ρέμου 30.000 ευρώ!
Σου δίνουν απλώς τις ευχές τους για καλή τηλεθέαση.:grandpa:

Σιγά μη σου δίνουν και σαμπάνια Ρέμου 30.000 ευρώ!
Σου δίνουν απλώς τις ευχές τους για καλή τηλεθέαση.:grandpa:

Μα αν επιλέξεις απευθείας από την Nova την επιλογή όλα τα novasports, στα δίνει.
Ποια η διαφορά?

H προσφορά είναι ανεπίσημη, δεν υπάρχει στο site της forthnet. Και εγώ από εδώ την έμαθα.
Αν ρωτήσεις κανέναν στη forthnet, μπορεί και να σου πει "δεν πρέπει να υπάρχει τέτοιο πράμα:nounder:".

Αν όμως του πεις ότι πήρες το πακέτο, θα σου πει "από πού ρε παιδί μου? Θέλω και εγώ!:shakehands:".
Άλλωστε αυτοί κάθε τρεις και λίγο, αλλάζουν τιμές, δώρα και ό,τι άλλο τους κατέβει στο κεφάλι.
Χώρια που τα όποια δώρα, τα δίνουν κυρίως σε νέους συνδρομητές και όχι σε υφιστάμενους.

Πάντως, αν κάποιος αποδεχτεί την -απαράδεκτη- πολιτική της nova να χρεώνει τα λιγοστά hd κανάλια της,
τότε κατανοεί ότι σε μία προσφορά 149 ευρώ, δύσκολα "χαρίζονται" τα 60 ευρώ των hd (ή 45 ευρώ, αν κάποιος τα διακόψει τέλη Μαίου:beatnik2:).

Η προσφορά μπορεί να μην υπάρχει στο site της Forthnet,αλλά είναι επίσημη.Απευθύνεται σε όλους,χωρίς εξαιρέσεις και επειδή προσφέρεται μέσω των ομάδων στους φιλάθλους,υπάρχει στα site των ομάδων που την προσφέρουν.Καλά,ότι οι υπάλληλοι στα καταστήματα Forthnet θέλουν καιρό για να εμπεδώσουν κάθε καινούργια προσφορά είναι γνωστό.Η τιμή πάντως των 149 ευρώ για συνδρομητές 3play,έστω και με την ξεχωριστή απαράδεκτη χρέωση των HD,είναι πολύ καλή.

Αυτό το έχω ρωτήσει κι εγώ καιρό τώρα,αλλά κανείς δεν μας έχει αναφέρει τι ισχύει.

Θα πάρω αύριο να ρωτήσω γιατί σκεφόμαστε να το πάρουμε με έναν φίλο.
8 ανοίγει το κέντρο?

Ναι.Και αυτές τις μέρες επειδή έτυχε να καλέσω κάποιες φορές,η αναμονή έχει μειωθεί πολύ.Ίσως επειδή αυτές τις μέρες πέφτει και η κίνηση γενικά,δεν ξέρω.Πάντως,αν καλέσεις το πρωί δεν θα περιμένεις καθόλου.

Επειδη μολις μιλησα με την μπουτικ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η κοπελα μου ειπε πως δεν εχει ιδεα,υπαρχει καποιος που χει αγορασει το πακετο του ΠΑΟΚ απο καπου??Απτη τη στιγμη που πριν λιγες μερες ενα παλικαρι ανεβασε μεχρι και φωτο απτο κουτι,πως γινεται να μην υπαρχει στην μπουτικ?

Last edited:
Γιατί να αγχώνεσαι φίλε μου?Παράγγειλέ τη από κάποια άλλη ομάδα να στη φέρουν με courier,με χρέωση 5 ευρώ(τόσο κοστίζει για Αθήνα).

Ότι δεν δίνει τα HD δώρο το ξέρουμε από κάποιον που την πήρε?

Εγώ πήρα τηλ πριν αγοράσω το πακέτο των 299 ευρώ και ζήτησα να μου δώσουν τα HD δωρεάν, αλλιώς δε το παίρνω. Μου τα έδωσαν δωρεάν μέχρι 31/8/2014.