NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Ας μοιραστώ και εγώ την συναρπαστική εμπειρία μου μέχρι στιγμής...

Στις 30/7 αποφάσισα να αγοράσω την προσφορά και να εγκαταστήσω τον Pace παράλληλα με τον ΚΑΟΝ του ΟΤΕ. μετά από 2 μισάωρες αναμονές λύθηκαν οι απορίες μου για το πως λειτουργεί η προσφορά, το αν μπορώ να προσθέσω το πακέτο των HD κλπ και τελικά παράγγειλα από το Red Store το πακέτο της προσφοράς.

Από εκεί και μετά ξεκινάει το "πανηγύρι"!!! Ενω είχα σκοπό να αγοράσω τον 831, αδερφός μου που ήταν παλιός συνδρομητής με τον 3001 PVR, έχοντας δει τον τζερτζελέ με την δωρεάν αντικατάσταση των δεκτών μου πρότεινε να πάρω τον δικό του, να ζητήσω την δωρεάν αντικατάσταση με τον 865 και στη συνέχεια να ενεργοποιήσω την προσφορά γλυτώνοντας έτσι το κόστος του δέκτη.

Μετά από άλλο ένα μισάωρο αναμονής όπου μου επιβεβαίωσαν ότι αυτό ήταν δυνατό να γίνει πήγαμε στον τοπικό συνεργάτη της NOVA όπου και κάναμε την αίτηση την οποία και θα προωθούσαν από εκεί όπως μας ζήτησαν από την εξυπηρέτηση πελατών και έμεινα ήσυχος όταν μου έδωσαν τον 865 αμέσως λέγοντας μου ότι θα με καλούσαν από τη NOVA μόλις γινόταν η μεταβίβαση του νέου δέκτη.

4 μέρες μετά και ενώ στο τοπικό κατάστημα δεν είχαν ιδέα, ξαναπαίρνω τηλ και μου λένε ότι δεν ισχύει τίποτα και ότι πρέπει να στείλω εγώ την αίτηση με FAX!!!! Μετά από μερικά καντήλια σε τηλέφωνο και κατάστημα, παίρνω νέα αίτηση, φωτοτυπίες ταυτοτήτων, σφραγίδα κλπ και στέλνω το FAX στις 5/8. Στη συνέχεια προσπαθώ να επιβεβαιώσω ότι το έχουν λάβει, αλλά μάταια αφού "θα φανεί στο σύστημα από αύριο το μεσημέρι". Την επόμενη μέρα μια κοπέλα με καθησύχασε λέγοντας μου πως από τη στιγμή που το έστειλα εγώ, η αίτηση θα προχωρήσει κανονικά και να τους καλέσω εγώ σε 3 μέρες, δηλαδή στις 9/8.

Λόγω δουλειάς δεν ασχολήθηκα καθόλου μέχρι χθες το πρωί όταν και πήρα στις 8:50 μια και ένας φίλος πιο πάνω είχε γράψει ότι η αναμονή είναι ελάχιστη, μετά από μόλις 2 λεπτά πληροφορήθηκα ότι δεν έχουν λάβει τίποτα και μου ζήτησαν τον αριθμό απ' όπου έστειλα εγώ το FAX για α το διερευνήσουν!!! Τους το έδωσα και τους κάλεσα σήμερα το πρωί όπου φυσικά μου είπαν ότι δεν υπάρχει τίποτα και μου ζητήθηκε να το ξαναστείλω στις 9 που ανοίγει το τμήμα FAX και να τους καλέσω αμέσως μετά. 9:01 το ξαναστέλνω και στις 9:03 ξαναπαίρνω με μέγιστο χρόνο αναμονής 12 λεπτά (φτου!) όπου και καταχωρείται ξανά το αίτημα για μεταβίβαση εξοπλισμού και ο υπάλληλος απολογείται λέγοντας ότι πιθανώς δεν προχώρησε το πρώτο αίτημα λόγω του ότι ο αδερφός μου έχει διαφορετικό κινητό δηλωμένο στην καρτέλα του από αυτό που δήλωσα εγω στην αίτηση, στα στοιχεία νέου κατόχου του εξοπλισμού! Αρχισα να γελάω και τελικά το αφήσαμε στο "Λογικά μέχρι το απόγευμα θα έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση, οπότε καλέστε να ενεργοποιήσουμε την προσφορά"

Πριν από 10 λεπτά έκλεισα όπου μετά 33 λεπτά αναμονής "το αίτημα σας είναι σε αναμονή που λογικά σημαίνει ότι το FAX έχει ληφθεί κανονικά. Καλέστε μας μέχρι τις 12 αύριο το μεσημέρι να ενεργοποιήσουμε την προσφορα..."

Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήμουν αν είχε ξεκινήσει ο πρωτάθλημα και καιγόμουν ή αν δεν είχα το OTE TV και ήμασταν ακόμα με τα αναλογικά κανάλια!!!

Επίσης, μ' αρέσει που στο post 497 δίνω και συμβουλές πριν 10 μέρες λέγοντας ότι θα επιβεβαιώσω σύντομα με την ενεργοποίηση!!!

Last edited by a moderator:
δηλ αντι για 52 που κανει το πακετο μαζι με νετ κ τηλεφωνο ποσο θα βγαινει??
Βάζεις το 3play με τα 29,90 και στη συνέχεια αγοράζεις το πακέτο των ομάδων με 149 . Έτσι σου βγαίνει το sports pack στα 12,42 το μήνα.

Καλησπερα παιδια. Την προηγουμενη Τριτη εκανα την παραγγελια για το κουπονι. Το κουπονι το ειχα την Πεμπτη με κουριερ. Την Τριτη παραγγειλα και τον δεκτη απο την Νοβα τον παρελαβα χτες Δευτερα. Χτες το απογευμα μετα απο 10 λεπτα με ενεργοποιησαν ειχα βεβαια ενα θεμα γιατι επρεπε να αφησω τον δεκτη στο ΜΕΓΚΑγια 4 ωρες γιατι η καρτα ηταν ανενεργη πανω απο 1 χρονο και ηθελε αναβαθμιση. Συνολικα 6 μερες για να γινουν ολα. Ειμαι απο Κερκυρα!!

@ sevastos: με μεταβίβαση στη μέση, με διαφορετικούς αριθμούς τηλεφώνων κ.τ.λ. μου φαίνονται αναμενόμενα τα προβλήματα, από τη στιγμή που δημιουργούνται κάποιες φορές και σε απλούστερες περιπτώσεις...

σαυτους που ειχαν παλια νοβα η ενεργοποιηση οπως εχω ξαναπει γινεται σε 10 λεπτακια
δυστυχως αντιθετα με τι ειχες αναφερει παλιοτερα ισχυει τελος επανασυνδεσης 10,24

Αυτό φίλε μου πρώτη φορά το ακούω.Κι εγώ πέρυσι πήρα την προσφορά των φιλάθλων,ενώ είχα κόψει πριν από κάποιο καιρό τη NOVA και δεν πλήρωσα κάποιο τέλος.Το ίδιο ακριβώς και φίλος μου που το πήραμε μαζί.Δεν πλήρωσε κάποιο τέλος.Εσύ δηλαδή πήρες την προσφορά των φιλάθλων και πλήρωσες τέλος επανασύνδεσης?Κι αν είναι έτσι,κάποιος που δεν είχε ποτέ NOVA και παίρνει αυτήν την προσφορά,πληρώνει κάποιο τέλος?Κι αν όχι,ποια η διαφορά αν είχες κάποτε NOVA και την είχες κόψει,με κάποιον που δεν είχε ποτέ?Δηλαδή αυτός που είχε,πληρώνει τέλος κι αυτός που δεν είχε ποτέ δεν πληρώνει?Περίεργο μου φαίνεται.Μήπως είναι κάτι άλλο αυτό το ποσό?Κάποιο υπόλοιπο π.χ. από παλιό λογαριασμό?Δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω.Ακόμα και πιο παλιά που είχα κάνει επανασύνδεση,όχι με κάποια προσφορά,δεν είχα πληρώσει κάποιο τέλος.Μήπως εννοείς τέλος επανασύνδεσης Forthnet,αν την είχες διακόψει παλιότερα και επανήλθες?

Τελικά αυτό που καταλαβαίνω σχετικά με την ενεργοποίηση της προσφοράς των φιλάθλων,είναι ότι καθυστερεί αν κάποιος την προσθέσει στο Nova 3play που έχει,δηλαδή με την τιμή των 149 ευρώ.Αν είναι σκέτη (299 ευρώ) χωρίς 3play,τότε γίνεται άμεσα.Γενικά κάθε μετατροπή που έχει να κάνει με 3play καθυστερεί πολύ,δυστυχώς.Εκεί πάσχει πολύ το σύστημα.

για να ειμαι 100/00 σωστος θα σε ενημερωσω σε 3-4 μερες οταν επιστρεψω απο διακοπες
στο τηλεφωνο κατα την ενεργοποιηση δεν μου αναφερθηκε για τελος επανασυνδεσης ουτε
και ρωτησα
απλως ειδα στον λογαριασμο μου mynova 10,24 χρεωση χωρις να ειχα ποτε καμια οφειλη
και το συνδυασα και με ενα προηγουμενο ποστ φιλου που ελεγε και αυτος για τελος επανασυνδεσης

στην σελίδα 57 αν καταλαβαίνω καλά κάποιοι πήραν τους δέκτες δωρεάν, ισχύει αυτό;

Αν ήσουν συνδρομητής NOVA και έχεις παλιό δέκτη της NOVA,ναι παίρνεις δωρεάν τον 831 με αλλαγή του παλιού,με bonus 6 μήνες δωρεών τα κανάλια HD.Αν δεν έχεις παλιό δέκτη,δεν παίρνεις δωρεάν δέκτη.

για να ειμαι 100/00 σωστος θα σε ενημερωσω σε 3-4 μερες οταν επιστρεψω απο διακοπες
στο τηλεφωνο κατα την ενεργοποιηση δεν μου αναφερθηκε για τελος επανασυνδεσης ουτε
και ρωτησα
απλως ειδα στον λογαριασμο μου mynova 10,24 χρεωση χωρις να ειχα ποτε καμια οφειλη
και το συνδυασα και με ενα προηγουμενο ποστ φιλου που ελεγε και αυτος για τελος επανασυνδεσης
Αυτό που ισχύει τελικά με το κόστος επανασύνδεσης είναι το εξής:Αν είχες παλιότερα NOVA και δεν είχες πληρώσει κάποιο λογαριασμό και στην κόψανε γι αυτόν τον λόγο,τότε αν ξανασυνδεθείς πληρώνεις τέλος επανασύνδεσης.Αν είχες πληρώσει όλους τους λογαριασμούς σου και πριν κόψεις τους είχες ζητήσει διακοπή,αν και όταν ξαναβάλεις NOVA δεν πληρώνεις τίποτα απολύτως.Αυτή είναι και η διαφορά.Διότι θα ήταν παράλογο συνδρομητής που βάζει για πρώτη φορά NOVA να μην πληρώνει τέλος σύνδεσης,ενώ συνδρομητής που είχε στο παρελθόν NOVA και ξαναβάζει τώρα να πληρώνει τέλος επανασύνδεσης!Αν σου έχουν προσθέσει αυτό το τέλος,προφανώς είσαι στην πρώτη περίπτωση.Αν όχι,τότε έχει γίνει σίγουρα λάθος και δεν προβλέπεται από πουθενά τέτοιο τέλος.Και φυσικά να πας σε κατάστημα και να το διευθετήσεις.
Αντίθετα στη Forthnet προβλέπεται και τέλος σύνδεσης αν βάζεις πρώτη φορά,αλλά και τέλος επανασύνδεσης αν επανέρχεσαι από άλλο πάροχο. Στη NOVA δεν υπάρχει τέλος σύνδεσης.

Φιλικά,
Χάρης

Last edited:
Εγω πήρα τηλέφωνο για ενεργοποίηση την προηγούμενη Δευτέρα και ενεργοποιήθηκε πριν μερικές ώρες .ειχα ήδη 3play

Απάντηση: Re: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

@ sevastos: με μεταβίβαση στη μέση, με διαφορετικούς αριθμούς τηλεφώνων κ.τ.λ. μου φαίνονται αναμενόμενα τα προβλήματα, από τη στιγμή που δημιουργούνται κάποιες φορές και σε απλούστερες περιπτώσεις...
Τι να πω Σεραφείμ, δεν έχω προηγούμενη εμπειρία με την Nova, αλλά πάντως εμένα μου ακούστηκαν πάααρα πολύ φτηνές οι δικαιολογίες τους!

Αν ήσουν συνδρομητής NOVA και έχεις παλιό δέκτη της NOVA,ναι παίρνεις δωρεάν τον 831 με αλλαγή του παλιού,με bonus 6 μήνες δωρεών τα κανάλια HD.Αν δεν έχεις παλιό δέκτη,δεν παίρνεις δωρεάν δέκτη.

Ισχύει για όλους αυτό ή´μόνο για αυτούς που είχαν ενεργή συνδρομή και απλά αντικατέστησαν τον παλιό δέκτη τους με Pace;

Καλησπερα παιδια. Εγω απο χτες μετα απο αρκετα λεπτα αναμονης με ενεργοποιησαν. Μπορει να μου πει καποιος τα HD καναλια θα μου τα δωσουν δωρεαν για 6 μηνες σαν μπονους γιατι εκανα ενεργοποιηση ξανα μετα απο 1 χρονο? Μου εστειλαν απο τη ΝΟΒΑ και καινουργιο δεκτη γιατι ειχα παλιο. Οταν εκανα την ενεργοποιηση δεν μου ειπαν τιποτα για δωρεαν HD. καναλια για 6 μηνες. Εχει γινει σε καποιον η προσφορα 6 μηνες δωρεαν HD καναλια για 6 μηνες? Αυριο θα τους παρω τηλ. ελπιζω να μην εχω 40 λεπτα αναμονη!!

Κανονικά,φίλε MAGELANOS,έπρεπε να είναι ήδη ανοιχτά.Πάρε τους τώρα και πες τους το.Με κάθε αλλαγή δέκτη,παίρνεις αυτόματα 6 μήνες δώρο τα HD.Άλλωστε το διαφήμιζαν και σε φυλλάδιο.Όσους ξέρω,μέσα σ'αυτούς κι ο γιος μου που είναι επαρχία,άλλαξαν το δέκτη και με την ενεργοποίηση του νέου άνοιξαν αυτόματα τα HD.Πάρε τους αμέσως!

Φίλε sevastos,κανονικά ισχύει για όλους.Η αλλαγή δέκτη είναι αλλαγή δέκτη.Τι πάει να πει ενεργός ή μη συνδρομητής?Αφού δεν παίζει ο παλιός σου δέκτης?Αυτοί διαφημίζουν την απαραίτητη αλλαγή δέκτη για να μπορεί ο συνδρομητής να παρακολουθεί το πρόγραμμα της ΝΟΒΑ,παίρνοντας δώρο τα HD για 6 μήνες.

Last edited:

εγω πηρα δωρεαν παρολο που ειχα μονο καρτα

Last edited:
καλημερα

Στους παλαιους κατοχους του sportpack για φιλαθλους χωρις 2 play ξερει κανεις αν ειχε γινει καποια προσφορα για HD και για cinema ?????

Αυτό που ισχύει τελικά με το κόστος επανασύνδεσης είναι το εξής:Αν είχες παλιότερα NOVA και δεν είχες πληρώσει κάποιο λογαριασμό και στην κόψανε γι αυτόν τον λόγο,τότε αν ξανασυνδεθείς πληρώνεις τέλος επανασύνδεσης.Αν είχες πληρώσει όλους τους λογαριασμούς σου και πριν κόψεις τους είχες ζητήσει διακοπή,αν και όταν ξαναβάλεις NOVA δεν πληρώνεις τίποτα απολύτως.Αυτή είναι και η διαφορά.Διότι θα ήταν παράλογο συνδρομητής που βάζει για πρώτη φορά NOVA να μην πληρώνει τέλος σύνδεσης,ενώ συνδρομητής που είχε στο παρελθόν NOVA και ξαναβάζει τώρα να πληρώνει τέλος επανασύνδεσης!Αν σου έχουν προσθέσει αυτό το τέλος,προφανώς είσαι στην πρώτη περίπτωση.Αν όχι,τότε έχει γίνει σίγουρα λάθος και δεν προβλέπεται από πουθενά τέτοιο τέλος.Και φυσικά να πας σε κατάστημα και να το διευθετήσεις.
Αντίθετα στη Forthnet προβλέπεται και τέλος σύνδεσης αν βάζεις πρώτη φορά,αλλά και τέλος επανασύνδεσης αν επανέρχεσαι από άλλο πάροχο. Στη NOVA δεν υπάρχει τέλος σύνδεσης.

σημερα επιβεβαιωθηκε οτι η οφειλη των 10,24 ειναι τελος επανασυνδεσης αφου ειδα και το σχετικο τιμολογιο στο mynova
πληρωτεο μαλιστα μεχρι 30/8 και ενω ειχα διακοψει με προειδοποιηση χωρις να γινει διακοπη ενεκα μη πληρωμης
θα επικοινωνησω με την νοβα και θα δω τι δικαιολογιες θα μου πουν

Τότε έχουν βάλει αυθαίρετα αυτό το ποσό από λάθος(?).Είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να το πληρώσεις.Να επιμείνεις μέχρι να το καταλάβουν(που το καταλαβαίνουν και πολύ καλά μάλιστα).Συνολικά έχω κάνει στο παρελθόν 3 επανασυνδέσεις και δεν είχα πληρώσει τίποτα.Φυσικά είχα πληρωμένους όλους τους λογαριασμούς και διέκοπτα αφού προηγούμενα τους είχα ζητήσει διακοπή.Είπαμε,η αυθαιρεσία να έχει και κάποιο όριο,όχι κι έτσι νταβατζιλίδικα έξτρα χρεώσεις.Ειλικρινά πρώτη φορά ακούω τέτοια περίπτωση σαν τη δικιά σου.

Εγώ είχα αγοράσει και πέρσι το πακέτο των 299 και φέτος που πήρα για διακοπή, μου έδωσαν τα HD δωρεάν και με βαριά καρδιά ανανέωσα για ένα ακόμη χρόνο..
καλημερα

Στους παλαιους κατοχους του sportpack για φιλαθλους χωρις 2 play ξερει κανεις αν ειχε γινει καποια προσφορα για HD και για cinema ?????

Τότε έχουν βάλει αυθαίρετα αυτό το ποσό από λάθος(?).Είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να το πληρώσεις.Να επιμείνεις μέχρι να το καταλάβουν(που το καταλαβαίνουν και πολύ καλά μάλιστα).Συνολικά έχω κάνει στο παρελθόν 3 επανασυνδέσεις και δεν είχα πληρώσει τίποτα.Φυσικά είχα πληρωμένους όλους τους λογαριασμούς και διέκοπτα αφού προηγούμενα τους είχα ζητήσει διακοπή.Είπαμε,η αυθαιρεσία να έχει και κάποιο όριο,όχι κι έτσι νταβατζιλίδικα έξτρα χρεώσεις.Ειλικρινά πρώτη φορά ακούω τέτοια περίπτωση σαν τη δικιά σου.

μην στα πολυλογω
αφου θεωρησε καπως ευλογο το επιχειρημα μου για περιπτωσεις αλλων και κυριως για συνδεση μεσω νοβα ιν α βοχ
μιλησε με προισταμενο και του ειπε οτι τελος επανασυνδεσης πληρωνουν ολοι και μονο σε λιγους με ειδικες προσφορες
δεν ισχυει η χρεωση αυτη
δεν περιμενα να σου πω οτι θα την γλυτωνα
παντως επιασα αμεσως γραμμη και ο υπαλληλος ηταν και ευγενεστατος και προθυμος να μου λυσει την απορια
τελος παντων εδωσα 310 αντι 299...