NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Μια ζωή μπακάληδες στη nova.
Λες και θα σωθούν από τα 10 ευρώ ή θέλει τόσο πολύ κόπο η επανασύνδεση ώστε να χρειάζονται αυτά τα χρήματα.

Μεχρί πότε μπορεί κάποιος να προμηθευτεί το κουπόνι? Εγώ το έχω ήδη πάρει από τη μπουτικ του Παναθηναϊκού, αλλά με ρωτάνε διάφοροι φίλοι. Επίσης ξέρουμε αν ο ΠΑΟΚ έβγαλε ή θα βγάλει?

Εγώ πήγα την Τρίτη Μοναστηράκι,έσκασα τα 299 για την 12μηνη προσφορά για το SportsPack και τώρα περιμένω τον αποκωδικοποιητή να έρθει με Courier.Μου είπαν από τα κεντρικά ότι Τρίτη-Τετάρτη θα είναι εδώ.Θα τον εγκαταστήσω,θα τους πάρω άλλο ένα τηλέφωνο 40 λεπτών αναμονής για την ενεργοποίηση και μετά τέλος...Άντε να δούμε τι θα δούμε...

Για να σου δώσουν αποκωδικοποιητή από τα καταστήματα Forthnet πρέπει να υπογράψεις 12μηνο συμβόλαιο το οποίο αναγράφει πάνω ότι θα καταβάλλεις το ποσό των 52,20/Μήνα!!!Και μου λέει αυτός στο κατάστημα,ότι δεν θα σου έρθει λογαριασμός,αφού εσύ θα πάρεις τηλέφωνο στα κεντρικά και θα δώσεις το κουπόνι της προσφοράς.Και του λέω ρε φίλε πας καλά?Θα βάλω εγώ την υπογραφή μου σε μηνιαίο συμβόλαιο των 52,20 ενώ έχω προπληρώσει 299 ?Oύτε με τον Κούγια δεν βρίσκω το δίκιο μου μετά!Και έτσι αναγκαστικά θα περιμένω τον δέκτη με τον Courier...Αυτή η χώρα δεν θα πάει ποτέ μπροστά τελικά....:furious3:

Last edited by a moderator:
Αν κάποιος είναι συνδρομητής στο 2play και πάει στο 3play(πληρωμή με πιστωτική) και αγοράσει την προσφορά των ΠΑΕ(με τα 150):

1)Πόσο παίρνει τον 831?

2)Έχει δώρο τα HD?ε

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Εγώ πήγα Tην Τρίτη Μοναστηράκι,έσκασα τα 299 και τώρα περιμένω τον αποκωδικοποιητή να έρθει με Courier.Μου είπαν από τα κεντρικά ότι Τρίτη-Τετάρτη θα είναι εδώ.Θα τον εγκαταστήσω,θα τους πάρω άλλο ένα τηλέφωνο 40 λεπτών αναμονής για την ενεργοποοίηση και μετά τέλος...Άντε να δούμε τι θα δούμε...

Οι γκασμάδες για να σου δώσουν αποκωδικοποιητή από τα καταστήματα Forthnet πρέπει να υπογράψεις 12μηνο συμβόλαιο το οποίο αναγράφει πάνω ότι θα καταβάλλεις το ποσό των 52,20/Μήνα!!!Και μου λέει αυτός στο κατάστημα,ότι δεν θα σου έρθει λογαριασμός,αφού εσύ θα πάρεις τηλέφωνο στα κεντρικά και θα δώσεις το κουπόνι της προσφοράς.Και του λέω ρε φίλε πας καλά?Θα βάλω εγώ την υπογραφή μου σε μηνιαίο συμβόλαιο των 52,20 ενώ έχω προπληρώσει 299 ?
Και έτσι αναγκαστικά θα περιμένω τον δέκτη με τον Courier..Ρε αυτή η χώρα δεν θα πάει ποτέ μπροστά....
Κι εγώ είχα το ίδιο άγχος. Αλλά το ίδιο μου είπανε και από την εξυπηρέτηση της nova για να έχω τον αποκωδικοποιητή άμεσα. Κάνεις 12 μηνο συμβόλαιο (αυτό γίνεται για να ανοίξεις καρτέλα πελάτη). Έτσι και αλλιώς κι εσύ συμβόλαιο θα κάνεις γιατί αν μετά το 12μηνο δεν κάνεις διακοπή, ανανεώνεται αυτόματα με την εκάστοτε τιμή καταλόγου. Όταν εγκαταστήσεις τον δέκτη, τους πέρνεις τηλέφωνο για ενεργοποίηση (εδώ η αναμονή είναι 1 λεπτού) και τους δίνεις τον κωδικό του κουπονιού. Η κοπέλα πάντως που με εξυπηρέτησε ήταν πολύ ευγενική και ήξερε την διαδικασία. Με το υπόλοιπο τηλεφωνικό κέντρο είχα ένα θέμα. Το έχουν ήδη κάνει πολλοί από πέρυσι, οπότε δεν θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα. Άλλωστε η κλήση καταγράφεται και αν είχε γίνει στραβή θα είχαν φάει ήδη κράξιμο.

Αν κάποιος είναι συνδρομητής στο 2play και πάει στο 3play(πληρωμή με πιστωτική) και αγοράσει την προσφορά των ΠΑΕ(με τα 150):
1)Πόσο παίρνει τον 831?
2)Έχει δώρο τα HD?ε
Ευχαριστώ προκαταβολικά

Φίλε τον πληρώνεις τον δέκτη 49 .
Δεν ξέρω αν έχεις δώρο τα HD,αλλά υποθετώ πως δεν τα έχεις δωρεάν,καθώς η προσφορά ΔΕΝ το αναφέρει.
Επίσης δεν ξέρω αν πληρώνεις τα 34.90 του τέλους ενεργοποίησης.Μάλλον τα γλιτώνεις καθώς τα έχεις πληρώσει ήδη όταν ενεργοποιούσες το 2Play.

Κι εγώ είχα το ίδιο άγχος. Αλλά το ίδιο μου είπανε και από την εξυπηρέτηση της nova για να έχω τον αποκωδικοποιητή άμεσα. Κάνεις 12 μηνο συμβόλαιο (αυτό γίνεται για να ανοίξεις καρτέλα πελάτη). Έτσι και αλλιώς κι εσύ συμβόλαιο θα κάνεις γιατί αν μετά το 12μηνο δεν κάνεις διακοπή, ανανεώνεται αυτόματα με την εκάστοτε τιμή καταλόγου. Όταν εγκαταστήσεις τον δέκτη, τους πέρνεις τηλέφωνο για ενεργοποίηση (εδώ η αναμονή είναι 1 λεπτού) και τους δίνεις τον κωδικό του κουπονιού. Η κοπέλα πάντως που με εξυπηρέτησε ήταν πολύ ευγενική και ήξερε την διαδικασία. Με το υπόλοιπο τηλεφωνικό κέντρο είχα ένα θέμα. Το έχουν ήδη κάνει πολλοί από πέρυσι, οπότε δεν θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα. Άλλωστε η κλήση καταγράφεται και αν είχε γίνει στραβή θα είχαν φάει ήδη κράξιμο.

Κι όμως φίλε μου!!Μου άνοιξε τηλεφωνικώς καρτέλα πελάτη από το 18345.Και μου λέει η κοπέλα:Θα πας στο κατάστημα Forthnet και θα δώσεις τον κωδικό συνδρομητή που θα σου πω.
Πάω την άλλη μέρα στο κατάστημα,τους δίνω τον κώδικό και ΠΑΠΑΛΑ!!Δεν τον έβρισκαν.Ύστερα παίρνει τηλέφωνο αυτός στα κεντρικά και με βρίσκουν,παρόλα αυτά όμως έπρεπε να με βάλουν να υπογράψω συμβόλαιο το οποίο θα αναφέρει ότι από σήμερα και για 1 έτος θα πληρώνω 52.20 !Ρε παιδιά τους λέω,έχω κουπόνι προπληρωμένο,τι είναι αυτά που μου λέτε τώρα???Δυστυχώς δεν μπορoύμε να κάνουμε αλλιώς,η απάντηση τους.
Τώρα που θα έρθει ο δέκτης με τον Courier θα με βάλουν να υπογράψω συμβόλαιο??Kαι αν ναι,θα λέει τι???

@kataras: Αυτό πάντως,είναι κανονικό νταβατζιλίκι.Δεν αναφέρει πουθενά η NOVA και σε κανένα συμβόλαιο τέλος επανασύνδεσης.Και τι κόστος είναι αυτό που επωμίζεται με την επανασύνδεση κάποιου και το περνάει στον συνδρομητή?Αντίθετα,σε νέα σύνδεση δεν επωμίζεται κάποιο κόστος?Νταβατζιλίκι εντελώς.Άσε που το άλλο που σου είπαν,ότι το πληρώνουν όλοι,είναι ψέμα.Και μάλιστα,πέρυσι πήρα κι εγώ την προσφορά των φιλάθλων,ακριβώς το ίδιο πακέτο δηλαδή με σένα(ενώ είχα διακόψει),χωρίς να πληρώσω τέτοιο τέλος.Ούτε καν μου το ανέφεραν.Τέλος πάντων,καλή τηλεθέαση φίλε!

Last edited:
επειδη θεωρω τιμιο το πακετο στη τιμη που προσφερεται(για παραπανω δεν το συζητω καθολου)
δεδομενου οτι γλυτωνεις τα τουρκικα και τις αιωνιες επαναληψεις καθως και προσωπικα για μενα
το φουγαρο απο καπνο στις καφετεριες
οπως επισης και την αριστη συμπεριφορα των υπαλληλων στα τηλεφωνα της νοβα (ξερω οτι τωρα
μερικοι φιλοι θα με βριζουν...) ας ξεχασουμε την αναιτια χρεωση

Για το τελευταίο που λες,όντως η συμπεριφορά τους είναι άριστη.Γενικά οι υπάλληλοι στα τηλέφωνα της NOVA είναι ευγενέστατοι.Να τα λέμε όλα.

Αυτό το φουγάρο στις καφετέριες είναι η αιτία που έχω δορυφορική.
Ένας νόμος σωστός πήγε να βγει στη χώρα και τον σπαραλιάσανε οι "πολιτισμένοι" Έλληνες.

Παιδιά ευγενέστατοι είναι αλλά την αναμονή την ξεχάσατε??Έχω ρεκόρ αναμονής 40 λεπτά!Κανάς άλλος?

Αυτό το φουγάρο στις καφετέριες είναι η αιτία που έχω δορυφορική.
Ένας νόμος σωστός πήγε να βγει στη χώρα και τον σπαραλιάσανε οι "πολιτισμένοι" Έλληνες.
Πόσο συμφωνώ μαζί σου.....

Παιδιά ευγενέστατοι είναι αλλά την αναμονή την ξεχάσατε??Έχω ρεκόρ αναμονής 40 λεπτά!Κανάς άλλος?
Παίζει να έχω και παραπάνω :) Το πρόβλημα μου δεν ήταν αυτό αλλά ότι ο κάθε υπάλληλος μου έλεγε άλλα. Τη μία ότι έπρεπε να πάρω τον αποκωδικοποιητή μόνο με courier από αυτούς, την άλλη ότι έπρεπε να πάω σε κατάστημα...Καλά γοια το κουπόνι δεν το συζητώ, μου είπαν και ότι μπορώ να το πάρω από κατάστημα αλλά μόνο με πιστωτική!!!!!

Φίλε τον πληρώνεις τον δέκτη 49 .
Δεν ξέρω αν έχεις δώρο τα HD,αλλά υποθετώ πως δεν τα έχεις δωρεάν,καθώς η προσφορά ΔΕΝ το αναφέρει.
Επίσης δεν ξέρω αν πληρώνεις τα 34.90 του τέλους ενεργοποίησης.Μάλλον τα γλιτώνεις καθώς τα έχεις πληρώσει ήδη όταν ενεργοποιούσες το 2Play.

Για τον δέκτη ΟΚ.

Για τα HD ξέρει κάποιος σίγουρα?

Για την υπηρεσία ''Ολα τα κανάλια Novasports''(που προϋποθέτει ενεργή Nova 3Play υπηρεσία) θα χρειαστεί να προμηθευτείτε τον αποκωδικοποιητή
Novabox HD 831 στην τιμή των 49 .Το router που χρειάζεται για τις υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet προσφέρεται δωρεάν. Εγκατάσταση και κάτοπτρο Nova:ΔΩΡΕΑΝ.
Επίσης στον πρώτο λογαριασμό 3Play θα κληθείτε να πληρώσετε το κόστος ενεργοποίησης τηλεφωνικής γραμμής το οποίο είναι 34,90 για υπάρχουσα γραμμή ή 69,90 για νέα γραμμή.

Φίλε Jimmy η προφορά για την οποία ενδιαφέρεσαι γράφει αυτό ακριβώς.Αφού έχεις ήδη 2Play ΔΕΝ πληρώνεις κόστος ενεργοποίησης.
Αν θες εγκατάσταση λέει ότι είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Για τα HD δεν λέει κάτι.Εκτιμώ κατά 90% πως ΔΕΝ είναι δωρεάν.

Απάντηση: Re: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Φιλος μου ειπε οτι συνεχιζεται η προσφορα του Ολυμπιακου μεχρι τελος του μηνα, δεν ξερω εαν ισχυει 100% .
50λεπτα και αλλα 10 μετα για να με συνδεσει με τον καταλληλο εκπροσωπο! :p

Last edited:
Και εγω 59 λεπτά περίμενα . Ευτυχώς που το σταθερό μου εχει και ανοικτή ακρόαση οπότε με την μουσική τους κάνεις και καμία δουλειά στο ενδιάμεσο. :firstprize:

Για την υπηρεσία ''Ολα τα κανάλια Novasports''(που προϋποθέτει ενεργή Nova 3Play υπηρεσία) θα χρειαστεί να προμηθευτείτε τον αποκωδικοποιητή
Novabox HD 831 στην τιμή των 49 .Το router που χρειάζεται για τις υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet προσφέρεται δωρεάν. Εγκατάσταση και κάτοπτρο Nova:ΔΩΡΕΑΝ.
Επίσης στον πρώτο λογαριασμό 3Play θα κληθείτε να πληρώσετε το κόστος ενεργοποίησης τηλεφωνικής γραμμής το οποίο είναι 34,90 για υπάρχουσα γραμμή ή 69,90 για νέα γραμμή.

Φίλε Jimmy η προφορά για την οποία ενδιαφέρεσαι γράφει αυτό ακριβώς.Αφού έχεις ήδη 2Play ΔΕΝ πληρώνεις κόστος ενεργοποίησης.
Αν θες εγκατάσταση λέει ότι είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Για τα HD δεν λέει κάτι.Εκτιμώ κατά 90% πως ΔΕΝ είναι δωρεάν.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Θα στείλω mail για τα HD

Πήρα σήμερα πρωί πρωί τηλέφωνο και μου είπαν πως μπορώ να βάλω την προσφορά των ομάδων στο 3play + cinema που έχω. Υπενθυμίζω πως εγώ έχω τιμή καταλόγου (45 ευρώ) και όχι προσφορές 39,90. Όπως ακριβώς είχα προβλέψει ότι θα γίνεται δηλαδή - το πρόβλημα με τους συνδρομητές των 39,90 είναι πως δε μπορούν να συνδυάσουν δύο προσφορές.

Το θέμα τώρα είναι αν έχει νόημα να το κάνω. 150 ευρώ μετρητά ή προσθήκη για 9 μήνες του sport pack (με 20 ευρώ το μήνα); Μετά τον Μάιο ούτως ή άλλως τα αθλητικά δεν αξίζουν.

Last edited:
Άραγε, επιτρέπεται και στους κατόχους 3play + προσφορά ομάδων, να βάλουν το cinema με τιμή καταλόγου 15 ευρώ?
Όχι ότι ενδιαφέρομαι, από περιέργεια αναρωτιέμαι.

Αν βάλεις προσφορά φιλάθλων, θα γίνει γρήγορα η ενεργοποίηση, ή θα χάσεις κανα-δυο αγωνιστικές?
Βάζοντας sports pack η ενεργοποίηση γίνεται άμεσα, πιστεύω.

Πράγματι, μετά το Μάιο φθίνουν τα αθλητικά, θα έχουμε το μυθικό μουντιάλ, βέβαια.
Αλλά μέχρι το Μάιο, τί θα κάνεις?
Ζήσε Μάη μου, να φας τριφύλλι!:beatnik2:

Άσχετο. Τελικά, έχουνε ενεργοποιηθεί όλοι με προσφορά φιλάθλων?
Σήμερα θαρρώ αρχίζει το πρωτάθλημα!

Πήρα σήμερα πρωί πρωί τηλέφωνο και μου είπαν πως μπορώ να βάλω την προσφορά των ομάδων στο 3play + cinema που έχω. Υπενθυμίζω πως εγώ έχω τιμή καταλόγου (45 ευρώ) και όχι προσφορές 39,90. Όπως ακριβώς είχα προβλέψει ότι θα γίνεται δηλαδή - το πρόβλημα με τους συνδρομητές των 39,90 είναι πως δε μπορούν να συνδυάσουν δύο προσφορές.

Το θέμα τώρα είναι αν έχει νόημα να το κάνω. 150 ευρώ μετρητά ή προσθήκη για 9 μήνες του sport pack (με 20 ευρώ το μήνα); Μετά τον Μάιο ούτως ή άλλως τα αθλητικά δεν αξίζουν.

Exω και εγω Cinema pack και ειμαι στο ιδιο διλλημα.
Το καλυτερο θα ηταν η nova να μας εκανε προσφορα το novasports στα 15 /μηνα ,διαφορετικα νομιζω οτι αξιζει περισσοτερο η προσφορα των ομαδων .