NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Απάντηση: Re: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Το θέμα είναι πως οι υπάλληλοι φαίνεται να μην είναι εκπαιδευμένοι στο τι ακριβώς πουλάει η εταιρεία,
Μα γιατι το λες αυτο? Εγω οταν τους πηρα τηλεφωνο η υπαλληλος μου ειπε "Μισο λεπτο λιγο να το διαβασω μη σας πω τιποτα λαθος". :p
Γενικα εγω τους περνω 3 - 3 τηλεφωνα πριν βγαλω τελικη αποψη.

Παιδιά επειδή έχασα τη μπάλα διαβάζοντας τα posts, μπορεί κάποιος να μου περιγράψει το ερώτημα για να ψάξω να βρω τη σωστή απάντηση;

τελικά επειδή η τιμή είναι πολύ καλή, ποιά είναι τα μειονεκτήματα του πακέτου σε σχέση με την αγορά των 19.90;
(το λέω επειδή είναι φθηνότερο και επομένως όλο και κάτι μείον θα έχει)

Παιδιά επειδή έχασα τη μπάλα διαβάζοντας τα posts, μπορεί κάποιος να μου περιγράψει το ερώτημα για να ψάξω να βρω τη σωστή απάντηση;
Το ερώτημα είναι από ποιο σημείο απορρέει η απαγόρευση να προσθέσει κανείς την προσφορά των ομάδων για 3play, όταν έχει ενεργοποιήσει το πακέτο "όλα τα novacinema" στο 3play του. Πουθενά πάνω στο κουτί που αγοράζεις από τις μπουτίκ των ομάδων δεν αναφέρει πως υπάρχει τέτοια απαγόρευση. Επίσης πουθενά δεν αναφέρει ότι δε θα μπορείς στο μέλλον να προσθέσεις το πακέτο "όλα τα novacinema". Συνεπώς, ακόμα κι αν η συγκεκριμένη απαγόρευση είναι η πολιτική της εταιρείας, από τη στιγμή που δεν αναφέρεται ρητά όταν αγοράζεις το πακέτο, είναι άκυρη.

τελικά επειδή η τιμή είναι πολύ καλή, ποιά είναι τα μειονεκτήματα του πακέτου σε σχέση με την αγορά των 19.90;
(το λέω επειδή είναι φθηνότερο και επομένως όλο και κάτι μείον θα έχει)

Ανάλογα με τον τηλεφωνικό σου πάροχο διαλέγεις:

Σενάριο 1ο: Συνδρομητής Forthnet: Πληρώνεις 29,90 για το triple-play + 19,90 για το Sports Pack, σύνολο 49,80 τον μήνα.

Σενάριο 2ο: Συνδρομητής Forthnet: Πληρώνεις 29,90 τον μήνα για το triple-play και προπληρώνεις την προσφορά Nova για φιλάθλους με 149

Σενάριο 3ο: Άλλος πάροχος: Προπληρώνεις την προσφορά Nova για φιλάθλους με 299

Στο σενάριο 2 σου απαγορεύουν να προσθέσεις το πακέτο "όλα τα novacinema", αν και πουθενά δεν αναφέρεται τέτοιος περιορισμός όταν αγοράζεις το πακέτο των ομάδων.

Έτσι είναι όπως το λέει ο malakudi. Το επιβεβαίωσα κι εγώ...

Last edited by a moderator:
το 3d ανοιγει στο πακετο των φιλαθλων για αγωνες, ντοκιμαντερ η πρεπει να εχεις 3play?

Ανάλογα με τον τηλεφωνικό σου πάροχο διαλέγεις:

Σενάριο 1ο: Συνδρομητής Forthnet: Πληρώνεις 29,90 για το triple-play + 19,90 για το Sports Pack, σύνολο 49,80 τον μήνα.

Σενάριο 2ο: Συνδρομητής Forthnet: Πληρώνεις 29,90 τον μήνα για το triple-play και προπληρώνεις την προσφορά Nova για φιλάθλους με 149

Σενάριο 3ο: Άλλος πάροχος: Προπληρώνεις την προσφορά Nova για φιλάθλους με 299

στο σενάριο 2 υπάρχει δωρεάν HD; αν ναι για πόσους μήνες;

αν έχω ήδη δέκτη απο την nova (είχα παλιά novasports και διέκοψα) υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν προμηθευτώ το πακέτο για φιλάθλους; δηλαδή ο δέκτης και η καρτούλα θα παίξουν μαζί χωρίς πρόβλημα ή πρέπει να προμηθευτώ αναγκαστικά νέο δέκτη;

Last edited by a moderator:
Έτσι είναι όπως το λέει ο malakudi. Το επιβεβαίωσα κι εγώ...

Φίλε μου, δε ξέρω τι θέση έχεις στην εταιρεία Forthnet αλλά αν μπορείς μίλα με κάποιον υπεύθυνο και ζήτα του να σου πει σε πιο σημείο των όρων χρήσης της προσφοράς των ομάδων αναγράφεται - είτε στο πακέτο που αγοράζεις είτε αλλού - πως δε μπορεί να συνδυαστεί με το πρόσθετο πακέτο 3play "όλα τα novacinema". Με έχει εκνευρίσει τόσο το συγκεκριμένο ζήτημα που είμαι αποφασισμένος να το τραβήξω στα άκρα. Πουθενά δεν αναγράφεται ότι υπάρχει αυτός ο περιορισμός - απαγόρευση. Όταν κάποιο eshop βάλει λάθος τιμή και εσύ αγοράσεις, δε μπορούν να σου πουν μετά "συγνώμη, λάθος". Έτσι κι εδώ, αφού δε το έγραψαν, όποια κι αν θέλουν να είναι η πολιτική τους, είναι υποχρεωμένοι να συμπεριφερθούν όπως προβλέπεται. Αφού στους όρους πουθενά δεν αναγράφεται αυτός ο περιορισμός, είναι υποχρεωμένοι να τον άρουν. Με το καλό ή με το ζόρι.

Ήδη έχω μιλήσει σε δικηγόρο γι' αυτό το θέμα.

2. παντως ενας φιλος εδω τους γκρινιαξε και πηρε 12

ποιος στο ειπε το 2 φιλε?εμενα μου ειπε πως δεν υπαρχει καμια προσφορα γι αυτο το πακετο

αν έχω ήδη δέκτη απο την nova (είχα παλιά novasports και διέκοψα) υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν προμηθευτώ το πακέτο για φιλάθλους; δηλαδή ο δέκτης και η καρτούλα θα παίξουν μαζί χωρίς πρόβλημα ή πρέπει να προμηθευτώ αναγκαστικά νέο δέκτη;

Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις με τους Pace. Ενεργοποιείται ο κωδικός του κουπονιού στον δέκτη σου. Αν τώρα δεν έχεις τον 831 ή τον 865, με την δωρεάν αντικατάσταση δικαιούσαι 6 μήνες δωρεάν τα HD κανάλια

Φίλε μου, δε ξέρω τι θέση έχεις στην εταιρεία Forthnet αλλά αν μπορείς μίλα με κάποιον υπεύθυνο και ζήτα του να σου πει σε πιο σημείο των όρων χρήσης της προσφοράς των ομάδων αναγράφεται - είτε στο πακέτο που αγοράζεις είτε αλλού - πως δε μπορεί να συνδυαστεί με το πρόσθετο πακέτο 3play "όλα τα novacinema". Με έχει εκνευρίσει τόσο το συγκεκριμένο ζήτημα που είμαι αποφασισμένος να το τραβήξω στα άκρα. Πουθενά δεν αναγράφεται ότι υπάρχει αυτός ο περιορισμός - απαγόρευση. Όταν κάποιο eshop βάλει λάθος τιμή και εσύ αγοράσεις, δε μπορούν να σου πουν μετά "συγνώμη, λάθος". Έτσι κι εδώ, αφού δε το έγραψαν, όποια κι αν θέλουν να είναι η πολιτική τους, είναι υποχρεωμένοι να συμπεριφερθούν όπως προβλέπεται. Αφού στους όρους πουθενά δεν αναγράφεται αυτός ο περιορισμός, είναι υποχρεωμένοι να τον άρουν. Με το καλό ή με το ζόρι.

Ήδη έχω μιλήσει σε δικηγόρο γι' αυτό το θέμα.

μαζι σου και εγω

Αν καποιος σημερα εβαζε μονο το σπορτπακ θα πληρωνε 52 ευρω .Αν μετα δε αποφασιζε να βαλει και σινεμα θα πληλωνε επιπλεον αλλα 10.
Δεν καταλαβαινω και εγω γιατι να μην μπορει καποιος που εχει αγορασει το σπορτπακ προσφορα 299 ευρω γιατι μην μπορει να προσθεσει το σινεμαπακ πληρωνοντας την διαφορα μιας και δεν γραφεται πουθενα οτι στο πακεο της προσφορας δεν πορει να γινει καμια τροποποιηση Αλλοστε οταν στο ενεργοποιιουνε σε ρωτανε αν θελεις το HD με 5 ευρω.
Ειναι επισης κατα την γνωμη μου εντελως αντιεμπορικο να ζητας να τους δωσεις λεφτα προσθετοντας το cinema pak και να σου κανουν νουμερα. Το ποιο πιθανο ειναι ολοι μας να μιλαμε με λαθος προσωπα στην Forthnet

Απλό ρε παιδιά...Σκέφτονται ( ; ) το κράξιμο που θα φάνε από τα -απ'όποια πλευρά κι αν το δει κανείς- εμάς τα κορόιδα που πληρώνουμε full pack 3ple play!!!!