NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

ναι μου ειπαν 49 ευρς τον δεκτη.. το θεμα τι να παρω πρωτα? την προσφορα στα 149 .?? η να κανω την αιτηση για 3play.?? κ επισης αν δινουν οπως διαβασα πιο πανω με εντολη πιστωτικης HD και δεκτη χωρις το 50eyro.. Το σκεφτομαι.. Οτι γλυτωσουμε..!!:violent-smiley-030:

Eμένα μου το έχουν πει αρκετοί εκπρόσωποι αυτό.

Νομίζω 4 έχω ρωτήσει τις τελευταίες μέρες και όλοι το ίδιο μου είπαν.

Οπότε θα ισχύει.

μπορω να πω οτι μπερδευτικα..!! οπως καθομαι κ τα υπολογιζω.. μου βγαινουν τα ιδια λεφτα..!! Η να παρω κατευθειαν μονο το πακετα στα 300 ευρω και να κρατησω την Hol οπως την εχω τωρα.. Η να κανω μεταβιβαση για 3play+ 149 ευρω..!! μου βγαινουν πανω κατω τα ιδια..!!! Βρε τους μπαμπεσηδες..!!

Με τα 300 θες δέκτη 50 ευρώ και τα HD χρεώνονται 5 ευρώ τον μήνα, μετά τους 2 πρώτους που είναι δωρεάν.
Αλλά όχι 2play

Με 3 play έχεις 30 ευρώ τον μήνα(δεν ξέρω πόσα δίνεις τώρα στην HOL) +150 (αν βάλεις πιστωτική δεν έχεις άλλη χρέωση για δέκτη,HD).

Αν έχεις 2play παραπάνω από 15 ευρώ/μήνα στην HOL,αξίζει η προσφορά της Forthnet από θέμα τιμής.

Στα 20 ευρώ είμαι τώρα με τηλεφωνο και νετ με Hol....
Ναι μάλλον έτσι με την πιστωτική θα το κάνω....πες τε μου λίγο..απο που να ζητησω να μου στείλουν την προπληρωμενη 149 καθώς είμαι επαρχια...και για να ξεκινησω την διαδικασία.....να πάω σε shop forthnet για μεταβίβαση ....και μετα να πάρω την προσφορά 149..! Ή το αντιστροφο..?? Πρωτα την προσφορά και μετα την αίτηση 3play.???

Last edited by a moderator:
Πρώτα την προσφορά από κάποια ΠΑΕ(τις στέλνουν με 5 ευρώ μεταφορικά με courier σε όλη την Ελλάδα, τουλάχιστον από το Red Store) και μετά παίρνεις τηλέφωνο για ενεργοποίηση στην Nova(18345).

για να την ενεργοποιησω δεν χρειαζετε να εχω και τον δεκτη??( δεν εχω τωρα) Ή παω σε καταστημα και κανω αιτηση..μου δινουν και παιρνω τηλεφωνο??

Last edited by a moderator:
Εμένα μου είπαν πως αφού έγινε την αίτηση τηλεφωνικά (έχοντας το προπληρωμένο κουπόνι, δηλώνοντας στοιχεία κάρτας κτλ). θα στείλουν courier την Δευτέρα για τις υπογραφές και μετά από κάποιες μέρες θα στείλουν πάλι με courier δέκτη,κάρτα κτλ.

Εγκατάσταση εγώ τους είπα πως δεν θέλω για να μην αργήσω εξαιτίας αυτού.

Έχω έτσι και αλλιώς έτοιμο lnb στις 13

Μόνο τα υλικά θα ήθελα αλλά δεν βαριέσαι..

ναι κ γω εγκατασταση ετοιμη εχω..!! εσυ μαλλον τα εκανες ολα τηλεφωνικα..!!
εγω μαλλον θα παω σε shop γιατι με το τηλεφωνω δεν του πιανεις ποτε...μια ολοκληρη μερα θελεις για να τους βγαλεις..!!!

το κουπονι ερχεται αντικαβολη μετρητα.?? μπορω μηπως να το πληρωσω κ με την πιστωτικη ξερεις???

Είσαι όλο σωστός... Μόλις πήρα τηλ κ το έκλεισα..149+ 5 αντίκαταβολή...!
Σε ευχαριστώ πολύ..!

Λοιπόν, κατρχάς ζητώ συγνώμη που κουράζω αλλά θέλω να βρώ την πιο οικονομική με τις περισσότερες υπηρεσίες λύση. (vfm που λέμε) :D

Να σημειώσω ότι έχω ΟΤΕ.
Η διαδικασία είναι η εξής;

1. Θα πάρω τηλέφωνο σε Red Store και θα τους ζητήσω την προσφορά της Nova για "Όλα τα κανάλια novasports" που κοστίζει 149

2. Μου το στέλνουν με αντικαταβολή και πληρώνω 149+5 τα έξοδα αποστολής;
Ή μπορώ να πληρώσω μέσω πιστωτικής; Γενικώς, θα ήθελα να πάρω δωρεάν τον HD δέκτη, και να έχω τα κανάλια HD για 12 μήνες και όχι 2... Πώς θα το επιτύχω αυτό;

3. Πάω σε ένα κατάστημα Forthnet και ζητάω το triple play. Άλλάζω πάροχο από ΟΤΕ σε Forthnet και όλα οκ; Μου δίνουν εξοπλισμούς κλπ και είμαι έτοιμος;

Διορθώστε τα παραπάνω βήματα αν έχω κάνει κάτι λάθος.
Πιστεύω έγινα κατανοητός. Μπορεί να έχει ξανααπαντηθεί η ερώτησή μου, αλλά πιστέψτε με δεν έχω καταλάβει ακόμα τη διαδικασία, έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του thread.

Aν κάνεις ένα σύνδεση 3play(και έχεις πάρει όλα τα Novasports με 149 πριν κάνεις την αίτηση) και βάλεις και πιστωιτκή(και χρεωστική δέχονται που λέγαμε σε ένα άλλο θέμα), ο δέκτης είναι δωρεάν και τα HD για 12 μήνες.

Σε αίτηση ενεργοποίησης που έγινε σήμερα το επιβεβαίωσα πάλι.

λοιπον πηγα πριν λιγο σε καταστημα forthnet και μου ειπαν πως για την προσφορα 149 ευρω το sportspack..+3play..
Δεν δικαιουμε δωρεαν τον δεκτη με παγια εντολης εξοφλησης λογαριασμων με πιστωτικη καρτα..!! Αυτη η προσφορα ειναι λεει μονο για την προσφορα 49,90......

Τι κανω τωρα..?? Υπαρχει καποιος που πηρε δωρεαν τον δεκτη στα 149 ευρω μαζι με την προσφορα των φιλαθλων..??

Αντικαταβολή μόνο αν στα στείλουν.

Στο 3 δεν πας σε κατάστημα.
Παίρνεις τηλέφωνο και ζητάς δέκτη και ΗD δώρο,βάζοντας πιστωτική.

Τα υπόλοιπα σωστά τα λες.

Ότι έχει το πακέτο σου.
Αν έχεις sports pack ναι συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων Novasports 1 HD και Novasports 2 HD.

Επίσης έχεις Nat Geo HD,Nat Geo Wild HD,Discovery Showcase HD,Eurosport HD.

Σύνολο μόνο 6 HD αν δεν κάνω λάθος σε κάτι.

Περιμένω τουλάχιστον τώρα που θα τα κάνουν mpeg-4 να προσθέσουν τουλάχιστον άλλα τόσα.

Τα RT δεν τα μετράω γιατί είναι ελεύθερα.

λοιπον πηγα πριν λιγο σε καταστημα forthnet και μου ειπαν πως για την προσφορα 149 ευρω το sportspack..+3play..
Δεν δικαιουμε δωρεαν τον δεκτη με παγια εντολης εξοφλησης λογαριασμων με πιστωτικη καρτα..!! Αυτη η προσφορα ειναι λεει μονο για την προσφορα 49,90......
Τι κανω τωρα..?? Υπαρχει καποιος που πηρε δωρεαν τον δεκτη στα 149 ευρω μαζι με την προσφορα των φιλαθλων..??

Mάγκα πήρα τώρα τηλέφωνο.Άκου την συνομιλία.
http://picosong.com/yVBm/
Μόνο με τα 19.90 και μέσω πιστωτικής είναι δωρεάν ο δέκτης και 12 μήνες τα HD.Το ηχογράφησα για να μην γίνονται παρεξηγήσεις και παρερμηνεύσεις.
Με τα 149 ΔΕΝ σου δίνουν τίποτα δώρο.

Last edited: