NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Mάγκα πήρα τώρα τηλέφωνο.Άκου την συνομιλία.
http://picosong.com/yVBm/
Μόνο με τα 19.90 και μέσω πιστωτικής είναι δωρεάν ο δέκτης και 12 μήνες τα HD.Το ηχογράφησα για να μην γίνονται παρεξηγήσεις και παρερμηνεύσεις.
Με τα 149 ΔΕΝ σου δίνουν τίποτα δώρο.
Εγώ κατάλαβα οτι ο υπάλληλος ηταν κ δεν ηταν σιγουρος....ας το επιβαιβεωση κ ο Jimmys που έκανέ τώρα τελευταια αίτηση όπως έγραψε....
τι να πω...

Εμένα δωρεάν μου είπαν και όταν έκανα την αίτηση για ενεργοποίηση.
Δηλαδή τουλάχιστον αυτοί που πραγματοποιούν την ενεργοποίηση δεν θα έπρεπε να ξέρουν?

Έχω κρατήσει και όνομα εκπροσώπου.

Και 3 φορές που έχω ξαναπάρει την τελευταία εβδομάδα, δωρεάν μου είπαν πως είναι.

Αν δεν μου τα δώσουν όπως μου έχουν πει 4 (!!) υπάλληλοι, θα κάνω μεγάλη φασαρία,διότι αν δεν ήταν δωρεάν δέκτης και ΗD δεν θα έβαζα το πακέτο.

Αλλά νομίζω πως μου τα έχουν πει σωστά.

Διότι βάζεις 3play με όλα τα Novasports.
Δεν έχει σημασία απο´που το αγόρασες. Το θέμα είναι ότι ο έχεις.

Στον επίσημο τιμοκατάλογο δεν γράφει πουθενά πως εξαιρούνται από τον δωρεάν δέκτη, όσοι βάλουν προσφορά ΠΑΕ.

Επίσης, όταν την ρώτησα την κοπέλα που μου έκανε την αίτηση για τα HD,μου είπε να το κοιτάξει, περίμενα και μου είπε για 12 μήνες όσοι έχουν όλα τα Novasports,άρα και εγώ 12 αφού αγόρασα το κουπόνι.

Οπότε μπαίνουμε από ότι φαίνεται κανονικά σε αυτή την κατηγορία όσοι παίρνουμε από ΠΑΕ.

Στην χειρότερη θα το απαιτήσω.
Δεν γίνεται να τα έχουν δώρο όσοι έβαλαν την προσφορά με 120 τον χρόνο τα Novasports(κάθε μήνα 10 ευρώ) και όχι αυτοί που έχουν προπληρώσει για 12,5 ευρώ τον μήνα.

Μακάρι να είναι έτσι φιλέ. Όπως τα λες.. Αλλιως με βλέπω να το ακυρωνω εγω... Θα τους πάρω τηλεφωνο αύριο να δουμε τι θα μου πούνε...

Last edited by a moderator:
Ξαναπήρα σήμερα.
Τα ίδια μου είπαν πάλι που σας είπα.

Μου έδωσε και άλλη εκπρόσωπος το όνομά της για να είμαι σίγουρος,από το τμήμα των προσφορών των ΠΑΕ.

Ηχογράφησα κιόλας.

5ος εκπρόσωπος λέει τα ίδια ,άρα ισχύει.

Η αίτηση(σε όνομα φίλου που έχει Forthnet γιατί εγώ έχω άλλη εταιρεία) προχωράει κανονικά και περιμένουμε τον courier την Δευτέρα.

σου εστειλα πμ...jimmy0077 ...

Θα μας τρελανουν τελειως... δεν ξερουν τι τους γινετε.. αλλα λενε στον εναν ...αλλα στον αλλον..!!!

Ξαναπήρα σήμερα.
Τα ίδια μου είπαν πάλι που σας είπα.
Μου έδωσε και άλλη εκπρόσωπος το όνομά της για να είμαι σίγουρος,από το τμήμα των προσφορών των ΠΑΕ.
Ηχογράφησα κιόλας.
5ος εκπρόσωπος λέει τα ίδια ,άρα ισχύει.
Η αίτηση(σε όνομα φίλου που έχει Forthnet γιατί εγώ έχω άλλη εταιρεία) προχωράει κανονικά και περιμένουμε τον courier την Δευτέρα.

Bάλε μας την ηχογράφηση φίλε.

Στον επίσημο τιμοκατάλογο δεν γράφει πουθενά πως εξαιρούνται από τον δωρεάν δέκτη, όσοι βάλουν προσφορά ΠΑΕ.

Εδώ τι γράφει?Πιο καθαρά δεν υπάρχει!Μια χαρά το γράφει ότι ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ τον Δέκτη κανονικά με την προσφορα των 149 !Και ούτε λόγος για 12 μήνες HD δωρεάν.
Διάβασε την επίσημη προσφορά και τους όρους της:
http://www.olympiacos.org/sites/default/files/novaoffer.pdf
Θες να πάρω κι άλλον υπάλληλο να τον ηχογραφήσω?Έλεος!

Last edited:
Έχω πει προσωπικά στοιχεία φίλου στην ηχογράφηση. Δεν θέλω να την ανεβάσω.
Αν δεν με πιστεύεις, δικό σου θέμα.

Εκεί δεν διευκρινίζει τρόπο πληρωμής φίλε στο 3play.

Εγώ προσωπικά έχω κρατήσει 2 ονομάτα εκπροσώπων που μου είπαν για δωρεάν δέκτη και HD για 12 μήνες.
Αν προκύψει οτιδήποτε πρόβλημα, θα τα αναφέρω.
Και το 1 όνομα είναι από το τμήμα ενεργοποίησης και το άλλο από το τμήμα προσφορών των ΠΑΕ.

Ούτε αυτοί δεν θα ξέρουν?

Λοιπόν πήρα και εγώ ένα τηλέφωνο στη Forthnet, και τους ρώτησα για το nova triple play.

Μου είπαν πως στο start pack, δεν δίνουν ούτε αποκωδικοποιητή, ούτε 12 μήνες δώρο τα HD (μόνο για 2 μήνες).
Τα παραπάνω τα δίνουν μόνο με συνδυασμό πακέτων novacinema/novasports και πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

Τους είπα όμως και για την προσφορά των ΠΑΕ (συνήθως όταν τους το αναφέρω θέλουν να με παραπέμψουν σε άλλο εκπρόσωπο) ότι όταν πάω να ενεργοποιήσω την σύνδεσή μου, θα έχω ήδη κουπόνι για τα novasports. Οπότε όπως μου είπε η κοπέλα στο τηλέφωνο, τότε δικαιούμαι την προσφορά για τα HD και τον HD δέκτη.

Οπότε κινώ την διαδικασία να αποκτήσω το κουπόνι απο Red Store (ή οποιαδήποτε άλλη ΠΑΕ) και ύστερα πάω για ενεργοποίηση του triple play. Όπως ακριβώς μας τα περιέγραφε και ο jimmy0077 :)

Τι είναι αυτά που λες φίλε??
Λέει καθαρά ότι ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ τον δέκτη με 49 .Αν υπήρχε η δυνατότητα για μηδενική χρέωση μέσω πιστωτικής δεν θα το ανέφερε?
Θα έλεγε:''Για όσους επιλέξουν χρέωση μέσω πιστωτικής,ο δέκτης 831 παρέχεται Δωρεάν''.Το είδες πουθενά αυτό??
Στο Site τους όταν προσθέτεις ''Όλα τα κανάλια NovaSports'' με τα 19.90 kai επιλέγεις πιστωτική,ΜΟΝΟ τότε ο 831 είναι δωρεάν και ο PVR με 49 .
Εγώ θα πάρω μέχρι το βραδάκι άλλους 2 υπαλλήλους και θα τους ηχογραφήσω.Και θα τα ανεβάσω όπως έκανα και χθες.
Αν και πάλι πούν αυτά που ανέφερε και ο πρώτος υπάλληλος,τότε δεν θα τίθεται θέμα αμφισβήτησης.

Χα χα!Έχετε πολύ γέλιο όσοι εργάζεστε στην Nova και γράφετε στο Forum!!Xa xa!Συνενοείστε και μεταξύ σας για να γίνεστε πιστευτοί!!!
KANEIΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΕ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΤΖΑΜΠΕ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ!

Last edited:
Ναι ακριβώς.
Αν το κάνεις σκέτο 3play στην αρχή δεν δικαιούσαι τίποτα.

Μετά όμως αφού έχεις και όλα τα novasports, με πιστωτική έχεις δωρεάν δέκτη και HD για 12 μήνες.

Το θέμα είναι δηλαδή να κάνεις την αίτηση για 3play αφού πάρεις το κουπόνι.

Εσείς που σας λένε ότι δεν είναι δωρεάν, μάλλον δεν διευκρινίζετε την χρονική σειρά, δηλαδή να πάρετε πρώτα το κουπόνι.
Επίσης, με ποιο τμήμα μιλάτε?
Το πλέον αρμόδιο είναι αυτό για τις προσφορές των ΠΑΕ.

Προσοχή στην αίτηση(αφού πάρετε πρώτα το κουπόνι) να βάλουν τικ στα HD, γιατί αν δεν τους το πεις δεν το κάνουν μόνοι τους.

Ούτε εγώ σας κοροιδεύω με αυτά που λέω, ούτε αυτοί που έχω πάρει από τα αρμόδια τμήματα..
Θέμα συνενόησης είναι νομίζω.

Δώσε μου ρε φιλαράκι ένα όνομα υπαλλήλου,να τον πάρω τηλέφωνο να τον ρωτήσω!
Εγώ στο πόσταρα ηχογραφημένο,εσύ πως να γίνεις πιστευτός με λόγια του αέρα που λες?
Στο ξαναλέω,θα πάρω άλλους 2 υπαλλήλους και θα τους ξαναρωτήσω!
Και θα πω ότι ΗΔΗ έχω το κουπόνι με τα 149 όπως είπες.
Αν μου πουν και οι οι 2 ότι δεν έχω τζαμπέ τον δέκτη και τα HD ,Τι θα πεις μετά?

Τον δεκτη τον παίρνει κάποιος δωρεάν μόνο αν ήταν παλιός συνδρομητής ΚΑΙ έχει στην κατοχή του παλιό εξοπλισμό.

παιδια εβαλα πριν δυο εβδομαδες το πακετο αυτο και θελω να προσθεσω και τα hd..Οταν ειχα ρωτησει (με την ενεργοποιηση) μου ειπαν πως δεν υπαρχει καμια προσφορα..Τωρα βλεπω στο site της forthnet πως αν αγορασεις τον 831 -οπως εκανα εγω- δικαιουσαι για 2 μηνες τα hd..Για εμενα ισχυει αυτο(εδωσα 300 για το πακετο και 50 για τον δεκτη ως πελατης νοβα για 1η φορα)??Επισης υπαρχει καποια δεσμευση με τα hd-12μηνη π.χ.- ή μπορω να τα βαλω τωρα και τον επομενο μηνα να τα κοψω?thanx

Νομίζω έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας επειδή δεν ξεκαθαρίζουμε κάθε φορά για ποια προσφορά μιλάμε.
Γιατί υπάρχουν τρεις.

πηρα και εγω πριν λιγο τηλεφωνο να μου στειλουν την αιτηση για 3play.. και οταν τους ρωτησα για HD δωρο μονο για 12 μηνες εαν δηλωσω πιστωτικη καρτα για τους λογαριασμους.....
Διαφορετικα χωρις πιστωτικη για 2 μηνες δωρο..!!

Last edited by a moderator:
Σε συνέχεια αυτού που έλεγα, σήμερα ξαναπήρα και μου είπαν πως ο δωρεάν δέκτης και τα HD για 12 μήνες, με πληρωμή μέσω πιστωτικής σε 3play που έχω προσθέσει τα Novasports με την προσφορά των 149, είναι σημειωμένα στην καρτέλα συνδρομητή και τα έχω.

Περιμένω ακόμα τον courier για το συμβόλαιο.

Πάντως αφού μου τα έχουν σημειώσει στην καρτέλα, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια αμφισβήτηση πλέον.
Είχα και εγώ επιφυλάξεις,αλλά εξαλείφθηκαν όταν μου είπαν πως το βλέπουν σημειωμένο στην καρτέλα.

Χωρίς πάγια εντολή με την ίδια προσφορά χρεώνεται 49 ο δέκτης και τα HD για 2 μήνες δωρεάν.

Τον δεκτη τον παίρνει κάποιος δωρεάν μόνο αν ήταν παλιός συνδρομητής ΚΑΙ έχει στην κατοχή του παλιό εξοπλισμό.

ΛΑΘΟΣ. Παλιος συνδρομητης με σκετη καρτα παιρνει δωρεαν δεκτη. Και μην πεις οχι γιατι εγω ειμαι αυτος :P

Να κανω δυο ερωτησεις; Εχω διακοψει τη Νοβα, αλλα ειμαι παλιος συνδρομητης με ελευθερη καρτα. Ξερω οτι ακουγεται... πλεονεξια αυτο, αλλα μπορω να παραλαβω δωρεαν αποκωδικοποιητη χωρις να επανενεργοποιησω τη συνδρομη μου; Δεν ειμαι διατεθειμενος να πληρωσω αμεσα την εταιρεια, αλλα δεν θα ελεγα οχι να εβαζα τον αποκωδικοποιητη στο ντουλαπι για future reference.

Επισης, εχω στο ντουλαπι εναν παλιο αποκωδικοποιητη (προ Pace εποχης, δεν θυμαμαι καν πώς λεγονταν αυτοι) απο φιλο που μου τον ειχε πασαρει επειδη δεν παντρευόταν με τις καρτες (και δεν τον χρησιμοποιουσε). Μπορω να παραδωσω αυτον αν χρειαστει;

Ευχαριστω.