NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Μιλάμε για πολυ γυφτια χωρις μάλιστα να ξέρουμε τυχον υστεροβουλία ... Δηλ. Να βγάλουν νεο πακέτο φθηνότερο αλλα μονο για νέους συνδρομητές, ενω σε καθε περίπτωση σε τυχον ανανέωση που θα κανει κάποιος με τους ίδιους όρους του τρώνε τους 2 μήνες δωρεάν hd που δίνουν σε καθε πακέτο φιλάθλων....
Αλλα θα μου πεις εδώ ακομα χρεώνουν τα hd .... Τι να λέμε τώρα...

Απάντηση: Re: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

Eki_13 Το θέμα ειναι γιατι του το επιτρέπουν οι διαχειριστές να το κανει συνεχεια
:chinscratch:

Τα μηνύματα αντιπαραθέσων έφυγαν. Κρινόμαστε από αυτά που γράφουμε. Εντάσεις μέσω επιθέσεων και αλληλοκατηγοριών δεν μας οδηγούν πουθενά, και πολλές φορές χάνουμε και το δίκιο μας..

Χωρίς να είμαι παοκ βλέπω πως κάποιος αγοράζει το πακέτο των φιλάθλων από την ομάδα του παοκ και χρειάζεται οτέ τβ για να παρακολουθήσει τα φιλικά του..
:SFGSFGS5:

Σίγουρα σας είπαν ότι η ανανέωση γίνεται αυτόματα; Μετά το τέλος του συμβολαίου παραμένει σε ισχύ ο λογαριασμός αλλά δεν σε δεσμεύει αν θες να αποχωρήσεις. Μήπως υπήρξε λάθος συνεννόηση;

louflohn# πριν κλείσεις χρόνο πάρε ένα τηλ στη ΠΑΕ όπου τον πήρες

Η γνώμη μου είναι μακριά από προσφορά ΠΑΕ γιατί αν πουληθεί η Nova, άντε μετά να βγάλεις άκρη με τα προπληρωμένα.

σήμερα πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω τι γίνεται με το πακέτο των φιλάθλων και όση ώρα περίμενα
έτρεχε διαφημιστικό
"δες την ομάδα σου μόνο με 19.90 , για να πάρεις την προσφορά πήγαινε σε ένα κατάστημε forthnet."
επειδή είχε πολύ αναμονή μια κοπελιά πήρε το τηλ μου για να επικοινωνήσουν μαζί μου.

Από το χειμώνα τρέχει αυτή η προσφορά και αναφέρεται στους κατόχους 3play όπου με 20 ευρώ μπορούσαν να προσθέσουν τα κανάλια novasport.

Από το χειμώνα τρέχει αυτή η προσφορά και αναφέρεται στους κατόχους 3play όπου με 20 ευρώ μπορούσαν να προσθέσουν τα κανάλια novasport.

πολύ σωστά ακόμα δεν ξέρουν για το πακέτο των φιλάθλων.

οπότε προχώρησα σε διακοπή.

Kαι σε εμένα μια από τα ίδια. Είχα πει για διακοπή και μου είπαν 1 Αυγούστου (λήγει στις 13). Σήμερα μπαίνω στο mynova και βλέπω νέες χρεώσεις 299 ευρώ.....

Kαι σε εμένα μια από τα ίδια. Είχα πει για διακοπή και μου είπαν 1 Αυγούστου (λήγει στις 13). Σήμερα μπαίνω στο mynova και βλέπω νέες χρεώσεις 299 ευρώ.....

είναι για δέσιμο οι άνθρωποι.

εμένα λήγει 10 σεπτεμβρίου και πήρα να κάνω διακοπή.
μου είπαν ότι άμα κάνω τώρα διακοπή μέχρι τέλος ιουλίου θα χρεωθώ 80 ευρώ γιατί έχω συμβόλαιο ενός χρόνου και είχα πάρει τον αποδικωποιητή με 49 ευρώ αντί τον 129 που έκανε.
όταν τους είπα σας τον φέρνω πίσω μου λένε δεν τον δεχόμαστε.
αν πάρω 1 αυγούστου για να κόψω τέλος αυγούστου το ιδιο πάλι πρόστιμο 80 ευρώ.
αν πάρω 1 σεπτέμβρη θα με χρεώσουν και μετά τις 10 που λήγει το συμβόλαιο γιατί άκουσον άκουσον το σύστημα τους δεν μπορεί να διαχειριστεί λέει τέτοιες αιτήσεις.

Ανατολίτικο παζάρι έχει καταντήσει η αγορά των τηλεπικοινωνιών και της συνδρομητικής tv. Κόψε κάτι - φεύγω - σου δίνω τόσο, θέλω τόσο. Τι είναι αυτά πια... :smash:

Καλημερα παιδια. Εχω το πακετο για φιλαθλους που ληγει 11Αυγουστου. Απο την προηγουμενη εβδομαδα τους παιρνω τηλεφωνο να μου πουν τι να κανω και μου λενε διαφορετικα πραγματα ο καθενας δεν ξερουν τι τους γινεται. Διαβασα εδω στο φορουμ οτι ανανεωνουν χωρις να μας ρωτησουν. Γνωριζει καποιος κατι? Δεν ξερω τι να κανω να περιμενω η να διακοψω? Αν μπορει καποιος παρακαλω ας μου δωσει πληροφοριες. Σημερα τηλεφωνησα και στην μπουτικ που εδωσαν περυσι την προσφορα και μου ειπαν οτι θα την δωσουν και φετος αλλα να παρω τηλεφωνο την αλλη εβδομαδα. Μηπως περιμενουν να τους αγορασει ο ΟΤΕ και καθυστερουν? Αυτη την εβδομαδα νομιζω πρεπει να απαντησουν στον ΟΤΕ αν δεχονται την προσφορα του για αγορα της ΝΟΒΑ. Σας ευχαριστω καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους!!!!

Απάντηση: Re: NOVA στη μισή τιμή για φιλάθλους

έτσι πρέπει να είναι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός όποτε κάνουν τα πάντα για να σε κρατήσουν

Διαφωνώ, θα πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένες τιμές, που να τηρούνται και να μην χρειάζεται να μπαίνει ο πελάτης στη διαδικασία του παζαριού. Γιατί έτσι δημιουργούνται και τα παράξενα, πελάτες ετών να μην επωφελούνται από τις εκπτώσεις παρά μόνο αν το "παίξουν" δύσκολοι και απειλήσουν ότι θα φύγουν. Ειδικά αυτό το πράγμα με τις αιτήσεις σε άλλο πάροχο, μόνο και μόνο για να επιτευχθεί χαμηλότερη τιμή από τον πρώτο, φτάνει στα όρια της κατάχρησης για μένα...